maandag 29 september 2014

Leuke post en a little give away

Dag lieverds vandaag heb ik me eindelijk de tijd genomen...of beter gezegd ben ik me de tijd aan het nemen...want ik ben nog niet klaar...met leuke post. 


Er zijn een paar lieverds die ik een kaart wil sturen, nou ja eigenlijk heb ik nog meer lieverds in gedachten maar nog geen geschikte kaart voor gevonden. 


En daarmee kom ik meteen op mijn little give away...ik heb drie pakketjes kaarten die ik wil gaan sturen aan...aan jou als je er een leuke bij ziet...

Ik doe zelf eigenlijk niet meer aan Postcrossing gewoon omdat de portokosten de spuigaten uit loopt, omdat ik daarvoor liever mijn geld en mijn postzegels besteed aan leuke post voor lieve blogsters. 
Niet dat ik nu weer zoveel leuke post verstuur ;). 


Ik heb drie setjes. Hierboven zie je het dierensetje, er zitten twee boomerang kaarten in (lammetjes en de kikker of is het een pad ;)). 


Een Nederlands setje...ook hierbij twee boomerang kaarten...zwarte piet kaarten...ja ik kon het niet laten :p. 


En een kunstzinnig setje met een boomerang kaart ertussen. 

Welke zou je willen en wat ga je ermee doen? Want het hoeft natuurlijk niet zo te zijn dat je ze voor Postcrossing gaat gebruiken...is geen voorwaarde hoor...voor leuke post naar blogsters vind ik ook prima óf... Ik hoor het graag!


En ik heb nog iets waar ik een van jullie blij mee wil maken. Normaal stuurde ik de kortingsbon altijd naar Esther. Ik kreeg namelijk zelf een jaar lang alle Flow specials als kado van manlief en dochterlief :D. 

Maar deze keer wil ik hem weer eens in de groep gooien! 
Kun je wat met de flow kortingsbon, €3 korting op de Flow Mindfulness. 
Hij is geldig tussen 18 september en 9 november in te leveren bij een Bruna (zolang de voorraad strekt). 

De eerste die reageert (voor deze kortingsbon...staat even los van de little give away kaartensets) die stuur ik hem als het effe kan vandaag nog op. 


Warme creatieve groetjes van Susan

13 opmerkingen:

 1. Wat jammer dat je gestopt bent... Ik ben er ook mee gestopt hoor, hoe jammer ik het ook vind, maar de postzegels vind ik belachelijk duur. Dat heb ik er op dit moment even niet voor over, wie weet pak ik het ooit nog eens weer op... Ik heb dus net als jij nog een hoop kaartjes! Doe dus niet mee aan je Give Away hoor!

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey lieverd ja jammer toch dat ze leuke post versturen zo duur maken. Ze snappen er ook niks van bij PostNL!! Zelfs pakketten verstuur ik als het effe kan via DHL of Kiala.
   En een mindfullness boek kortingskaart heb jij ook niet nodig hè, je haakt lekker en bent dan in het moment ;). Dikke knuffels!

   Verwijderen
  2. Oh ja en ik had al twee lades vol met kaartjes liggen voordat ik ben gaan postcrossen...natuurlijk heb ik er nog bij gekocht en ook bij gekregen toen 'gratis ansichtkaarten' nog bestond. En zo blijf ik lekker veel keuze hebben bij leuke post versturen ;).

   Verwijderen
 2. Prachtige kaartjes, maar ook ik ben een hamster, dus ik heb meer dan genoeg kaarten. En natuurlijk net toch (ja ik kon het niet laten) via de Kinderpostzegels nieuwe besteld... Dus ik zal maar nee zeggen tegen je give-away.
  En ik heb een abonnement gekregen op de Flow van manlief, dus de special heb ik al. Je kan er vast wel iemand heel blij mee maken!

  Ook ik stuur steeds minder post, hoe jammer ook... Twee weken geleden nog een klein (brievenbus) verjaardags-pakje naar mijn neefje in Engeland gestuurd en die is dus niet aangekomen....Zo flauw!!

  Knuffel, Nana

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihihi ja ik ken dat probleem ;) ik verzamel ook heel wat bij elkaar. Oh dat is ook lekker boffen dat je van manlief het flow abonnement hebt gekregen. Mijn kaartjes uit Engeland zijn ook wel heel lang onderweg geweest...mmm heb nog niet van mijn dochter gehoord of ze mijn kaartje heeft ontvangen. Dikke knuffels!

   Verwijderen
 3. Lieve Susan, ik doe graag mee met je little give away. Het bovenste pakketje vind ik erg leuk. Ook hou ik mij warm aanbevolen voor de flow bon mocht niemand anders interesse hebben. Lieve lieve groetjes, dikke knuf Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou lieverd dan is de kortingsbon in ieder geval voor jou! En wie weet heb je geluk en reageren zo weinig mensen zodat het pakje kaarten ook voor jou is, maar dat wacht ik even af. Dikke knuffels!

   Verwijderen
  2. Joepie, ik ben er heel blij mee. Heb net van een kennis een stapel oude happinez tijdschriften gekregen. Ik heb ook mindfullnes gedaan in een traject, maar daar ga ik hier niet over uitwijden. En vandaag voor de eerste keer een kaart getrokken, maar dat zal ik je nog weleens vertellen. Heel bijzonder! Liefs Tinie

   Verwijderen
 4. Ik ben veel te lang niet op jouw blog geweest Susan, was zo druk met andere dingen in mijn niet-blog leven.
  Lief dat je kaartjes weggeeft (ik doe niet mee hoor, heb zelf ook nog een hele grote voorraad door Postcrossing). En net als jij doe ik ook al een tijdje niet meer aan Postcrossing. Ik vind het idee nog steeds erg leuk, maar vond het net als jij gewoon te veel postzegels en kaartjes kosten.
  Ik ga bijlezen, tot gauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik stuur regelmatig een kaartje naar lieve blosterren soms met een bubs gebruikte postzegels erin ;) of naar lieve instagrammers of naar bullenvrienden. Dus ik waag een kansje voor setje 3 XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik doe graag mee voor setje 1. Ik gebruik nog steeds veel kaartjes voor de adressen van Postvriend en om mijn vriendinnen te bedanken voor al hun steun in deze pittige weken.
  groet, Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi , lang geleden dat ik nog eens op je blogje keek , ik doe graag mee aan je little give away , met een dochter op kot in Gent stuur ik nu af en toe wel eens een kaartje naar haar , als ik mag kiezen graag setje 1, groetjes uit Turnhout , Annemie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Volgens mij heb ik nu al 2 keer iets bij je gewonnen, dus ik doe niet mee. Maar ik denk wel nog vaak terug aan je kaartenlades hoor, haha! Walhalla, zoveel bij elkaar!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...