woensdag 30 juli 2014

Drukke dankbare dinsdag achter de rug

Goedemorgen lieverds het is nu 5.25uur als ik dit berichtje begin te typen, om 6 uur gaat de wekker en we willen om 7 uur vertrekken richting Duinkerken om de ferry van 14uur te halen.
Ons kennende moet in ieder geval 7 uur zekers te halen zijn, we zijn al gedouched, vrijwel alles is ingepakt in de auto, alleen nog wat boterhammen en broodjes smeren voor onderweg en dan zijn we good to go naar de internationale mini meeting vlak onder Londen!


Gisteren was het wel nog even spannend toen rond vier uur het water hier met bakken uit de lucht kwam vallen. 


We wonen dan wel op een heuvel, dus aan de voorkant zitten we goed, maar achter in de tuin kwam het water tot bijna aan onze huiskamerdeur. 
Blijkbaar loopt van een heel blok alles via ons, het riool enzo, dus de putjes in de tuin konden die hevige waterstroom niet aan en stonden flink te borrelen. 

Pfieuw wat ben ik dankbaar dat alles goed gegaan is, geen wateroverlast in huis, dat had ik er nu echt niet bij kunnen gebruiken. 
Ik ben namelijk de hele dag zo'n beetje bezig geweest om alles klaar te krijgen voor vertrek. 


Ook dankbaar voor een geweldig leuke jurk die ik nog wist te scoren op maandag toen ik effe de stad in ging op zoek naar een vrolijke legging. Die vrolijke legging heb ik niet gevonden, maar wel een vrolijke jurk!
Bij Didi in de uitverkoop, 70% korting! Normaal dus 70 euries en nu voor 21 euries :D. Het is maat XS! En hij past!!


Ik koop vaak mijn kleding gewoon in de kringloop dus mijn jurken zijn rond de €4,50 - €6 hihi dus 70 euro kan ik er niet aan uitgeven. 
Wel nog pas op marktplaats een King Louie jurk gescoord voor 24 euries (nog geen foto van ;)). Het is zwart met 'geborduurde' bloemen :). 

Oops valt me in dat ik nog wat andere jurken had willen meenemen, volgens manlief is er nog plek in de Mini dus dadelijk maar nog even een kleinere tas in pakken. Ik heb twee jurken ingepakt, meerdere leggings, een rok, een zomerse broek en een jeans met wat t-shirts...tsja als je met een classic mini cooper gaat pak je minimaal in omdat er ook genoeg is dat ook nog allemaal mee moet...4 paar schoenen gaan dan wel weer mee ;). 
Mijn footnotes (ik neem de zwarte mee), mijn union jack slippers van de Primark, een paar clogs (handig om mee te douchen op zo'n festival camping) en een paar zwarte cowboy laarzen (voor het geval het zomerse weer niet zo zomers is).


De koffer op foto 1 is niet van ons hoor, vriendin Pat had het in een winkel gezien en ik ben even langs geweest en heb er een foto van gemaakt. 
5.53uur is het nu zie ik...lieverds de volgende dankbare dinsdag blogpost komt uit Londen!
Dankjewel voor alle leuke reacties op mijn nieuwe coupe, ik ben er mega happy mee. Dikke knuffels!



Warme creatieve groetjes van Susan

11 opmerkingen:

  1. Thanks girls :D. Zitten nu op de ferry!
    We hebben die van 12 uur gehaald...hebben lekker kunnen doorrijden :).
    Dikke knuffels!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk Susan lekker genieten in je vrolijke jurken! X Es

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel veel plezier, geniet ervan!! Prachtige, vrolijke zomerjurk voor een prachtige vrouw.
    Dank je voor je lieve verjaardagskaartje.
    Liefs Nana

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wens jullie een hele fijne vakantie !! je jurk is leuk :-) en zolang er ruimte is.. kunnen er vast nog wel jurkjes mee hihi xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Veel plezier in Engeland! Met zo'n hippe koffers en gave jurk zul je veel bekijks hebben :) geniet ervan!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Have lots of fun you both en ehhh je weet...zie je een groene mini met en een klein caravannetje erachter en een daktent erop dan is dat mijn ex-collega...kei leuke knul ook helemaal mini fan! :-)

    lieve groetjes
    Angeline

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Veel plezier ennne mooie jurk ,man je bent super slank .dus ruimte genoeg met zo n klein maatje ,,,,,,ha ha

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...