dinsdag 22 juli 2014

Het is alweer dankbare dinsdag

Oh wat vliegt de tijd om, het is alweer dankbare dinsdag en stil zit ik niet hoor ;). 


Deze heb ik net gemaakt...een notitieboek bekleed met jeans en een grappige mini cooper...
Nog een dikke week en dan is het zover...England here we come! Yeah dankbaar dat het bijna vakantie is!


London tips zijn nog altijd welkom!
Bijzondere winkeltjes, second hand shops, rommelmarkten, lekkere restaurantjes, bijzondere plekken... We zullen er een week zijn :D. 


Dit is een afbeelding van mijn nieuwe weer app van Yahoo. Dankbaar voor de gratis apps :D alhoewel ik zelden nieuwe apps download hoor. 
Maar ik was het zo beu dat je in de weer app van Yahoo die standaard op de iPhone zit de plaatsen niet kunt wissen, heb inmiddels een hele waslijst ;). Bij deze app kan dat wel!


Ook dankbaar voor leuke post, die lieve Els stuurde me allemaal leuks. Een echte Els! http://dingendiefijnzijn.blogspot.be/2013/11/de-winkel-van-els.html
Wijze woorden en een zelfgemaakte armband :). Dankjewel lieverd!

En we kregen ook die dag een leuk geboorte kaartje, die vroem vroem kaart ;). Dankbaar dat er weer een gezonde baby op de wereld is gekomen. 

Ook enorm dankbaar dat mijn dochter en haar vriend die afgelopen vrijdag met de auto in een verkeersongeluk betrokken waren er lichamelijk goed zijn uitgekomen. Hadden een kop staart botsing en zo te horen hebben ze er geen whiplash aan overgehouden. 

Dit vind ik zelf zo'n super foto van ze <3, een aantal weken geleden genomen...


En dit is 'm dan dé Zand Susan! Oh nee hij is nog niet klaar, de onderkant moet nog afgewerkt worden...dat wordt wat voor na de vakantie. 
Bestellingen neem ik nog niet aan hihihi die lieve Essebes...dit is een proefversie en is niet helemaal naar wens...hij sluit niet mooi aan bij mijn taille/heupen... Heb hem geprobeerd om maat te maken, want zoveel drukkers heb ik natuurlijk niet nodig...maar gaat ter zijner tijd vast goed komen. 

Ik ga er zoefff weer vandoor, dankbaar voor alle leuke en lieve reacties op mijn vorige blogpost. Dikke knuffels daarvoor!
Én last but not least dankbaar voor de mooie wolken luchten die ik afgelopen week vastlegde. 


Warme creatieve groetjes van Susan

6 opmerkingen:

 1. Dat notitieboekje, waanzinnig leuk!! Dat van de bestellingen was een grapje hoor alhoewel ik nu al flieft ben op de nwe lijn SandSusan!! Dus wie weet ooit! Lekker een vakantie in het vooruitzicht alvast suc6 met de voorpret. Liefs X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh leuk je notitie boek, en prachtige dochter ,mooie foto hoor ,en je rok is echt super

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Londen wat een leuk vooruitzicht! ik kan je niet helpen aan tips helaas. Ben er denk ik 15 jaar geleden een keertje geweest :) Fijn dat je nog steeds zo met al die stofjes en dingen bezig bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh! Je notitieboek is geweldig! En je rok ook! En het nieuws van je dochter! En de wolken!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooo heerlijk bijna vakantie. Ik zou zeggen lekker genieten.

  Wat is je Susan Zand rok leuk geworden.

  En gelukkig dat je dochter en haar vriend er niets aan over gehouden hebben. Al zal ik als ik hun was toch nog even goed in de gaten houden. Helaas zoals je weet spreek ik uit ervaring x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Knappe dochter heb je en je rokje wordt TOP!kan je nog steeds bloemetjes gebruiken voor op je omslagdoek,heb over een week vakantie en is een leuk projectje voor in de auto op weg naar Normandië ;-)

  lieve groetjes
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...