donderdag 31 oktober 2013

Allemaal flopjes en allemaal engeltjes

Gisteren heb ik een hele verzameling nieuwe flopjes gemaakt (enveloppen ;)). 
Ik was een beetje door mijn leuke floppen heen en moest hoognodig nieuwe maken. 
Ik gebruik hiervoor altijd de methode van Dreamstuff. http://dreamstuff-design.blogspot.com/2011/08/recycle-envelop.html

Je kunt met deze tutorial van ieder formaat papier een envelop maken, zonder mal of wat dan ook. Alleen een schaar en lijm nodig én leuk papier ;). 

Mijn enveloppen zijn gemaakt uit een kinderboek, je weet wel zo'n lekker dik, Het jaar rond, heet het. 


Verder was ik gisteren en vandaag bezig met engeltjes te maken. Ik maakte er pas geleden voor een lieverd eentje en nu had iemand anders die weer gezien en wilde ook eentje. 
Ik maakte er meteen een heleboel, kan ze kiezen en och wie weet gaat er wel eentje naar een van jullie als prijs van de 'Wat wil je hebben Give Away'. 

Gisteren;

Vandaag; 

Heb je hem nog niet gezien? Ga als de wiedeweerga even in mijn vorige blogpost kijken! http://365dagencreatief.blogspot.com/2013/10/kanten-kleedjes-prijs-en-ik-voel-er.html

Ik ga er nu snel vandoor, wat herstructureren...de bank in de huiskamer, mijn knutselbank moet vrij. Het wordt buiten wat te frisjes als de zon weg is. Gisteren en vandaag genoot ik van het zonnetje, gisteren wat langer als vandaag ;). 


Oh ja deze zag ik gisteren over komen...nou ik hoorde ze al van ver aankomen terwijl ik met mijn floppen bezig was :). Eentje zoals het echt was, genomen met mijn foon en de andere in kleur :p. 


Warme creatieve groetjes van Susan

woensdag 30 oktober 2013

Kanten kleedjes prijs én ik voel er eentje aankomen ;)

Hey goedemorgen lieverds ik heb met jullie de kanten kleedjes prijs ter ere van mijn '140 kanten kleedjes jurk' nog niet kunnen delen, ik wist namelijk niet of de prijs goed was aangekomen bij Lore. http://lorecreatief.blogspot.com/
Inmiddels heb ik op mijn vraagje het antwoord gezien en kan ik het delen ;). 


Ik pimpte een kaart voor haar met kant van de Action en ook pimpte ik een papieren kanten kleedje met wat wol en 2 poezie plaatjes uit mijn oude doos. Ik weet dat Lore helemaal into retro is dus dan zijn mijn eigen oude poezieplaatjes uit de 70'er jaren wel helemaal op zijn plaats :). 


Ik vond nog een zwart 'kanten' kraagje in een andere oude doos, mijn dierbare Douwe Egberts naaiblik. 
Ik doe er toch niks mee, ik kan niet tegen hoogaansluitende kraagjes (krijg ik engtevrees van) en ik zie Lore regelmatig retro jurkjes pimpen...kleedjes heet dat op z'n Belgisch ;)...okay ik zeg dan weer kleidsje (op z'n Mestreechs)...dus leek me dat wel op z'n plaats. 

En van mijn jeans-kanten tas in de maak had ik nog een stukje kant van het kanten gordijn (alleen zie ik nu pas op de foto dat ik nog iets had moeten wegknippen hihihi). 


Verder vond ik nog op de valreep oud kanten lint in de kringloop en stuurde haar ook een stuk dat ik omwikkelde om een retro spelletjes kaart. 


Nu vraag je je natuurlijk af wat ik voel aankomen...ik voel een Give Away aankomen!
Mijn oog ziet dat ik heel langzaam naar de 200 volgers ga. Nu had ik dat allang gezien en ik heb jullie ook vaker bewust gevraagd om geen reclame voor mijn Give Away's te maken omdat ik graag mijn trouwe en actieve volgers een kans geef. 

Maar nu gaat het toch stiekem naar de 200 volgers, natuurlijk zullen er genoeg zijn die me helemaal niet meer volgen of die net zoals ik af en toe eens komen piepen maar niks achterlaten, maar toch is het een leuk getal. En gaat het mij vooral om de trouwe en actieve volgers dat bloggen zo leuk maakt :D. 

Ik ben er al een paar dagen over aan het denken wat ik zal gaan weggeven, iets retro, iets recykleretigs :p hihihi wat een woord, een stempel, iets snailmailetigs ;)...denk aan memory kaartjes, een sieraad...


Laat in je reactie achter wat je leuk lijkt om te winnen! 
Bij dat recykleretigs moet je niet aan een rok denken...ik ben van de kleine prijsjes...ik denk eerder aan een zakdoek hoesje :p. 

Ik hoor het graag van jullie! Ennuh gewoon doen hoor, wat zou je willen winnen van mij?! 
En geen flauwekul dat het je niks uitmaakt hihihi...die doen dan lekker niet mee...want die maakt het niets uit whahaha. 
Dat vraagteken in de collage staat niet voor een verrassing :p. 

En tot wanneer loopt die Give Away dan? Tsja dat is een goede vraag...als ik de 200 heb bereikt of t/m 2 november omdat ik iets met getallen heb...och lieverds jullie zullen het gaan zien en beleven...


Warme creatieve groetjes van Susan

maandag 28 oktober 2013

Heerlijk nagenietend van een Top dag!

Wat is blog land toch een enorme warme deken! Ik ben nog heerlijk na aan het genieten van gisteren, de BlogSterren dag in Ingen bij Essebes, tuinderij de Ganzert. http://tuinderijganzert.blogspot.com/2013/10/welkom.html


Overal zie ik leuke verslagen, mooie foto's en enthousiaste reacties. Ik ben blij dat ik er deel van mag/mocht maken. 

Boven van links naar rechts:
Hester- Femke - Jenneke - Mirjam -Susan - Angeline - Linda - Marjo -Marloes - Janita Maddy - Letty - Sylvia

Onder van links naar rechts:
Berna - Bjorn - Esther - Moos - daarbovenJoyce - Trui. (Deze lijst effe bij Jenneke vandaan gepikt ;)). 

De foto's heb ik niet zelf gemaakt, maar her en der van blogs gepikt ;). Angeline met wie ik mocht mee rijden vanaf Eindhoven (thanks girl :)) is een ware fotografe en het is een feestje van herkenning met al die foto's. http://mijneigenplekkie.blogspot.com/2013/10/blogsterren-dag.html

Ik zag ook al verslagen bij Moos, Linda, Jenneke, Esther natuurlijk, Syl;


Zo leuk om al die blog lieverds die ik al bloggend heb leren kennen in real life te ontmoeten. 
Femke, AKA Tante Jannie, was de enige van het stel die ik al eens life ontmoet heb. 
Grappig is dat dat je je eigen beeld bij sommige mensen iets moet bij stellen, Moos heeft bijvoorbeeld een heel lief zacht maar ook weer hoog stemmetje. 
Maar al die lieverds zijn ook echt zoals ze ook op hun blogs zijn en in hun reacties zijn, wow wat een warme deken. 

Over warme dekens gesproken, die lieve Essebes had ons gevraagd iets warms aan te trekken en rubberen laarzen aan te doen. 
Nou die heb ik nou net weer niet in mijn kast staan, ook al heb ik een laarzentik ;). 
Maar mijn zwarte laarzen voldeden in Italië toen het zo'n bagger weer was op het IMM dus nu ook.
Wel maakte ik een recykleer wikkelrok, ik liet hem gisteren in mijn blogpost al zien in de ongepimpte versie. 
Vandaag kan ik ook foto's delen van de gepimpte versie ;). 
Ik heb even mijn vest uitgedaan voor de foto ;) die Femke van me maakte onder toeziend oog van de twee sissies. 
Oh wat zijn het toch een lieverdjes! Wat zijn het allemaal een lieverds <3. Thanks girls voor deze heerlijke dag! Dikke knuff!


Verder heb ik vandaag een rust dagje, lekker even bij komen. Het was zalig gisteren maar ook vermoeiend, maar ik heb wel lekker uitgeslapen, wel effe anders als gisteren...I was so excited ;). 
Wel nog heerlijk gaan wandelen in het bos, na het 'storm' weer hier in limburg. 



Warme creatieve groetjes van Susan

zondag 27 oktober 2013

I'm so excited...recykleer wikkelrok een feit

Goedemorgen lieverds I'm so excited, straks om 9.09uur heb ik de trein om naar de blogsters ontmoeting te gaan bij Essebes, Esther van het blog Espiratie. 
En ik ben nu van 4.55uur wakker en dacht als ik dan toch wakker lig kan ik nog even mijn recykleer wikkelrok met jullie delen. 


Ik heb hem inmiddels ook gepimpt, dus hij ziet er niet meer uit zoals op de foto, maar dat zien jullie wel op een ander blog vanavond en natuurlijk gaan jullie dat hier ook zien. 

Ik maakte de rok van twee mannen jeans die ik kreeg van een vriendin van een vriendin. Geen mooie jeans, maar het uiteindelijke resultaat mag er zijn (de gepimpte versie) en je zult er geen jeans pijp meer in herkennen :p. 

Ik gebruikte er drie open getornde jeans pijpen voor en als laatste nog een helft van de laatste pijp. 
Ik knipte voor de taille de band van de overgebleven broeken los, eentje helemaal en eentje alleen de achterkant, met lusjes en al. Ik draag namelijk graag een riem. 

Mijn nieuwe overlock machine van de Lidl deed prachtig werk en daarmee heb ik alles aan elkaar gelockt en afgewerkt. 
Het oudje (mijn oude naaimachine van de V&D die ik kreeg voor mijn 21ste verjaardag) deed het zware werk, de omslag op de rok stikken en aan de onderkant (waar ik geknipt had) afwerken met een zigzagsteek. 
Daarna was hij zo heet geworden dat ik mijn andere naaimachine nam voor het pimp werk. 

Verder maakte ik gisteren als allereerste een quiche met ui en wortel voor de blogstersontmoetingsdag, zodat ik dat in ieder geval achter de rug had ;). 


Ik heb hem gisterenavond al getest, want geen tijd om te koken en een boterham van vers gebakken brood met kaas was toch niet genoeg. 
En omdat ik weet dat er toch genoeg lekkers wordt meegenomen heb ik me snel in de magnetron een stuk gewarmd en hij was zalig ;). 
Zo het is inmiddels kwart voor zes, over twee uurtjes gaat de wekker. Ik ga nog wat slapen! Hoop ik ;). 


Warme creatieve groetjes van Susan

vrijdag 25 oktober 2013

Waar ik zoal mee bezig was...

Hey lieverds de tijd vliegt aan me voorbij, ik zit nu buiten op ons overdekt terras om wat zonnestralen op te vangen, okay het is vrij bewolkt maar lichter als op andere plekken in huis. 

Ik had vandaag lekker willen gaan recykleren, maar kom maar niet in de 'start mode'. Ik ben wel al naar de kapper geweest, heb appeltaartdeeg koekjes gebakken en heb net genoten van een eigen gemaakt soepje. 

Om Janina te bedanken voor al die inspiratie stuurde ik haar wat leuke post. 

Ook stuurde ik leuke post naar Diana die me een geweldig mooi engeltje/elfje/gevleugelde dame stuurde. 


Mijn dochter bracht een zak met kleding mee die ze aan de moeder van haar vriend had gevraagd. Lief hè dat ze ook voor me rondvraagt voor jeans. 


Op de achtergrond hangen wat werkbroeken van manlief :p. 


Kijk eens wat een pracht weer het hier was en wellicht bij jullie ook ;).


Al typend op mijn iPhone komt de zon nog wat meer door, wie weet krijg ik toch nog wat energie...

Ik recykleerde wel al jeans tot een tas en een zakdoekhoesje. Ik gebruikte ook een kanten gordijn. 



Verder kocht ik in een tweedehands kledingwinkel (Skyline mode) in een school in Heerlen een leuke rok voor mezelf en een vrolijk kids jurkje om mee te gaan recykleren. 

Zo ik geloof dat dat het wel weer was, oh nee ik heb gisteren eindelijk mijn overlock machine goed aan de praat gekregen. Ik keek een youtube filmpje en leerde zo hoe de machine in te rijgen en yess ik krijg nu een mooi afgewerkte locksteek. Bleek ook een 'blonde moment' te zijn geweest want ik had de vorige keren de voet niet omlaag gedaan nadat ik de stof eronder had gelegd hihihi. 

Ik verheug me by the way op zondag want dan ga ik een heel aantal bloglieverds ontmoeten, yeahhh. 


Warme creatieve groetjes van Susan

maandag 21 oktober 2013

Attic finds en bezig met Jeans

Hey hallo lieverds ik wilde zaterdag al een berichtje posten met mijn attic finds. Maar het kwam er maar niet van, de dag vloog om. Gisteren zat ik niet zo lekker in mijn velletje, last van gierende hormonen ;) en nu neem ik eens even de tijd vanuit blogplek terras. Ja zalig is dat om in het najaar nog te kunnen genieten van het zonnetje en vrijwel windvrij...


De bovenstaande foto maakte ik zaterdag ;). Gelukzalig genietend van het mooie weer én mijn leuke attic finds.
Nu is het niet zo dat ik verrast was met wat ik op zolder vond, ik weet over het algemeen wel waar wat te vinden is. 
Maar nu recykleren voor mij meer en meer in the picture staat is het altijd leuk om te zien wat je door de tijd heen verzameld hebt. Nu willen jullie wel een foto zien hè :p. 


Allemaal vrolijke stofjes...en ook

Lakentjes, tafelkleedjes en dergelijke met een kanten randje, mooie borduursels of nog een paar kanten kleedjes ;). 


Ook vond ik een prachtige sjaal (rechts), zag beneden dat er wat gaatjes in zaten. Ik weet niet meer of die van mijn oma is geweest, het zou zomaar kunnen, dit was echt haar stijl. 

Het geborduurde kussensloopje (links) is van onze Engelse vriend Neil die me dit een paar jaar geleden gaf. Wie weet ga ik de komende maanden eindelijk een doel vinden voor al die vrolijke stofjes. 

Zaterdag en vandaag repareerde ik drie van mijn favoriete jeans. 

Verder ben ik nog niet echt gekomen, het begint ook fris te worden op blogplek terras dus ik verhuis maar zo eens naar binnen. Vanmorgen nog zitten te stoeien met mijn overlock die ik vorige week kocht bij de Lidl, een singer 754. 
Maar daar heb ik toch wat hulp bij nodig, ik heb wel een youtube filmpje gevonden. Sinds ik mijn beroerte heb gehad heb ik moeite met gebruiksaanwijzingen leren, wie weet dat ik met zo'n filmpje eruit kom. Denk dat ik de boel nog eens opnieuw moet inrijgen en anders charter ik manlief dat hij me inclusief machine afzet bij iemand die er wel verstand van heeft. 


Warme creatieve groetjes van Susan

Oh ja voordat ik het vergeet als je nu (een bende) jeans hebt waar je niets mee doet, jeansbroeken, jeans jasje, rok...you get the picture ;), dan hou ik me van harte aanbevolen. 
Via DHL for you kun je al een pakket voor 4 euries verzenden (ik betaal de verzendkosten). 
Laat het me weten of bewaar ze voor me en laat het me tzt weten. Mijn emailadres is hier op het blog te vinden...365dagencreatief(apestaartje)gmail.com of wie weet heb je mijn privé mail adres al ;). Knuff!

donderdag 17 oktober 2013

Zalig verwend

Vandaag werd ik zalig verwend door onze vriendin Pat, ik wilde net een middagdutje gaan doen toen ik de postbode langs zag lopen en zag haar al naar onze deur kijken...even later klepperde de brievenbus...en lag er een prachtige envelop op de deurmat, samen met nog wat saaie post ;). 


Pat had me gisteren al een sms gestuurd dat ze de Margriet voor me had, de editie waar Els van het blog 'dingen die fijn zijn' http://dingendiefijnzijn.blogspot.com/ in staat. 
Ik had al zoiets je hoeft hem niet naar me toe te sturen, als we op bezoek komen lees ik hem wel. 
Maar wat ben ik blij dat ze hem heeft opgestuurd, want alleen al zo'n vrolijke flop op de deurmat vinden is al een feestje. Ze deed er ook nog zo'n geweldig leuke kaart van Pipowagen aan zee bij en naast de Margriet, kreeg ik ook de Libelle en een zakje zoethout thee die ik altijd drink als ik bij hun op bezoek ben ;). Thanks again lieve Pat het was een super verrassing! Dikke knuff!

Pat is al een volger van mijn blog van begin af aan, en dus ook van jullie blogs. Als we op bezoek komen heb ik meestal niet meer te vertellen, want Pat weet alles al ;). Pat weet wat ik gecreëerd heb of beleefd heb, ze weet dat Moos gek van hertjes is, ze koopt bij Pipowagen aan zee en andere blogshops...ze had dus bij Els gelezen dat ik de Margriet nog niet gelezen had en dat ook niet zo 123 zou gaan gebeuren ;)...zo leeft ze dus ook allemaal met jullie mee, alleen wel anoniem...ze zal volgens mij ook niet snel een berichtje achterlaten. Zo zien jullie dat er nog meer mensen mee lezen/leven ;). 


Gisterenmiddag was trouwens heel gezellig samen met mijn moeder, mijn dochter en ons nichtje (dochter van mijn broer).  
We hebben eerst samen lekker geluncht, daarna was het tijd om kadootjes uit te pakken, mijn nichtje en mijn moeder waren jarig geweest en we hadden het nog niet samen gevierd. 
Ik maakte een ketting voor mijn moeder, eentje met onyx en sneeuwvlokobsidiaan. Ik maakte al eerder kettingen voor haar, waar ze heel happy mee is. Dus mijn vraag aan haar was, welke kleur ze nog miste voor bij haar outfits en zoals ik al dacht was dat zwart. 


Niet de beste foto, hij is niet echt scherp. Hij stond mijn moeder geweldig, ze had een leuke zwart met witte outfit aan. 
Mijn nichtje hebben we verwend met spulletjes van de Action. Mijn moeder en nichtje waren allebei heel blij met hun kadootjes, mijn nichtje heeft me wel drie keer bedankt...leuk is dat toch hè?
Daarvoor eigenlijk een dikke dankjewel aan mijn dochter die het uitgezocht heeft en okay ik heb ook nog wat tips gegeven ;). 


Daarna zijn we lekker gaan wandelen. Ik kreeg nog een lumineus idee om even een omaatje te vragen om een foto van ons vieren te maken, het is echt een super leuke foto geworden. We zijn er alle vier happy mee. Ook maakten we nog wat foto's van de beesten en ja natuurlijk moest ik aan Moos denken bij het zien van hertjes. 


Zo lieverds ik ga jullie weer laten, lekker genieten van quality time met manlief. 


Warme creatieve groetjes van Susan


woensdag 16 oktober 2013

Zo blij

Ik ben zo blij dat mijn telefoon weer terug van reparatie is, oh menn wat kun je je hechten aan zo'n iPhone 4S waar je lekker mee kunt bloggen waar je maar wilt, waar je prachtige foto's mee kunt maken, waar ik mijn engelen apps mee kan checken. Yess ik kan weer mooie wolkenfoto's maken!


Ik lig nu nog lekker in bed, lag vannacht al weer eens wakker of nou ja vanmorgen heel vroeg om 5 uur, nee niet van zorgen hoor, maar ik heb wel eens van die dagen dat ik wakker wordt en meteen al die radartjes van mij beginnen te draaien en ik dan niet zo 123 in slaap kom, vooral niet als een snurkende man naast me ligt :p hihihi. Maar ondertussen wel nog wat kunnen slapen :). 


Gisteren maakte ik weer eens een heerlijk soepje, nou ja manlief was er niet kapot van, maar dochterlief en ik vonden hem lekker. Ik maakte broccoli soep met veel uien en wat aardappelen.


Verder was ik nog creatief voor mijn moeder, die komt straks op bezoek samen met mijn nichtje, de dochter van mijn broer. Ik ben op beide verjaardagen niet geweest, mijn moeder heeft hem met vriendinnen gevierd en op de dag dat mijn nichtje haar verjaardag vierde kwam het niet goed uit. Dus vandaag is een kleine feestdag, dadelijk ga ik appeltaartdeeg koekjes bakken (ja Janina ik denk regelmatig aan je, je hebt me aan het soep maken gekregen en deze heerlijke koekjes :)) dus ik moet niet te lang meer blijven liggen op blogplek slaapkamer ;). 
Mijn dochter is ook thuis, heeft herfstvakantie en is gisteren op pad geweest naar de Action om te shoppen voor haar nichtje. Ik wilde een flopje geven, maar zij vond het leuker om kadootjes te geven (doe ik eigenlijk ook liever, maar ja wat koop je een tiener...), ze is goed geslaagd vind ik (met wat heen en weer ge-app) hopelijk vind ons nichtje dat ook. 

Maar ik heb nog wat te delen met jullie, we waren namelijk afgelopen zaterdag bij Sjaakie voor de Mini sleuteldag en ik ging lekker uitgebreid naar de kringloop :D. Ja hoor Lien je hebt nog genoeg voor me laten liggen ;). Kijk maar eens mee, na de Mini foto!



Ik vond als allereerste die twee lotto spellen, beide niet helemaal compleet. Die 70'er jaren lotto vind ik gewoon geweldig qua design, love it!
Daarna vond ik de tas, lijkt ook zo uit de 80'er jaren te zijn gestapt, ter zijner tijd ga ik hem pimpen, met een strijkprint. Wie weet deel ik hem dan wel met jullie ;). 
Ik realiseer me dat ik de kantjes eerder vond, net als een paar vol leren schoenen voor mijn moeder die echt zo goed als nieuw waren, nee niet op de foto. Lien weet de layout van de winkel ;). 

Gelukkig voor Lore had ik haar prijs nog niet opgestuurd (inmiddels wel) dus die heeft ook nog een stukje kanten lint gekregen. 

Allright lieverds ik ga ervandoor, een hele fijne dag gewenst! Dikke knuffels!


Warme creatieve groetjes van Susan

zaterdag 12 oktober 2013

Recykleer 14 daagse komt eraan en leuke post

Goedemorgen lieverds hèhè eindelijk weer eens kunnen uitslapen zonder dat ik 's nachts een uur wakker heb gelegen. 


Ik heb zoveel leuke ideetjes in mijn hoofd om te gaan maken, ik heb t-shirts klaar liggen om er een rok van te gaan maken. 
Maar de energie ontbreekt me gewoonweg om er iets mee te doen naast mijn dagelijkse verplichtingen. 

Maar de Recykleer veertiendaagse komt eraan zag ik bij Boomie blogt http://boomieboomie.blogspot.com/2013/10/recykleren-editie-2013.html
Leuk wellicht wat nieuwe ideeën opdoen en dan ook echt aan het recykleren gaan, nou ja ik wil ook echt wel volgende week tijd maken om verder te gaan met mijn jeans wikkelrok. 


Dit weekend staat weer helemaal in het teken van Mini's, vandaag naar de sleuteldag bij Sjaak van den Bergh. Ik ga natuurlijk lekker uitgebreid kringlopen bij de kringloop wat verderop ;). Wie weet kom ik Lien van Keetje van Lien nog wel tegen of wat leuke stofjes voor een leuke prijs. 


Morgen wellicht naar Borgland Amsterdam, daar is de Mini seven club dag, maar dan moet het wel droog weer zijn. Want anders gaan we niet, zo'n ritje naar Amsterdam op en neer kost toch snel 60 euries aan benzine. 
Zijnotitie later op de dag: we gaan niet naar Amsterdam, dus lieverds die in de buurt wonen...wij zullen er niet zijn. Knuff!

Wel heb ik besloten mezelf een overlock machine te gaan kopen bij de Lidl, ik heb nog verjaardagsgeld liggen van mijn ouders en vind zo'n overlock wel een hele goede uitgave. Zo kan ik nog makkelijker gaan recykleren en dit soort rokjes te gaan maken. 
Iemand ervaring met de Singer overlock van de Lidl?


Eergisteren werd ik verrast met leuke post van Syl, Zaanse Zolder Syl, http://zaansezolder.blogspot.com/
Ik zag op facebook al dat meerdere lieverds door haar verrast waren. Voor mij was het engelachtige post <3, ik deelde het al voor een gedeelte op mijn An Angel Each Day blog. Nogmaals dankjewel lieve Syl :D. 

Oh ja op mijn andere blog deelde ik ook de post die ik verstuurde op de internationale dag van de post. http://anangeleachday.blogspot.com/2013/10/engeltjes-post-verstuurd-en-ontvangen.html



Warme creatieve groetjes van Susan

woensdag 9 oktober 2013

Nog net op tijd voor de internationale postdag

Ik was vandaag net op tijd bij de brievenbus om leuke post te versturen. 


Vandaag is het internationale dag van de post, Lien van Keetje van Lien heeft hier al uitgebreid aandacht aan besteed en deelde vandaag een heleboel foto's van brievenbussen. http://keetjevanlien.blogspot.nl/2013/10/dag-van-de-post.html

Terug naar de leuke post die ik bij de bovenstaande brievenbus op de post deed. Ik kreeg pas van iemand leuke post en vandaag stuurde ik haar ook wat terug. Wat, dat laat ik nog niet zien, maar de vrolijke flop wel ;). 


Ik heb haar adres even verborgen onder de masking tape die ik vandaag scoorde bij de Wibra ;), ik kon deze mooie tapejes niet laten liggen. 
Omdat ik om 5 voor 5 nog naar de brievenbus moest sjeezen, nou ja lopen, heb ik deze flop niet versierd met tape. Maar wel met mijn stempels en mooie postzegels. 


Vandaag maakte ik ook nog lekkere tomatensoep, manlief zijn favoriete soep. 


Gisteren was ik lekker in het zonnetje onder het afdak bezig, niet echt met recykleren, maar wel met verstellen van werkbroeken van manlief. 


Ik ben nog niet echt verder gekomen met mijn wikkelrok, ik maakte van de week wel het universeel rok patroon van Multivroon. http://multivroon.blogspot.nl/2013/03/universeel-rokjespatroon-tutorial.html
Gisteren heb ik wel de stukken wat meer op maat geknipt. 

Nu nog snappen welk formaat ik nodig heb voor een wikkelrok à la Zand Amsterdam voor maat 44/46, wiskunde is niet mijn afdeling ;). Hopelijk kan mijn dochter me daar mee helpen. 

Multivroon legt het uit in diverse blogposts met het label http://multivroon.blogspot.nl/search/label/Universeel%20rokjespatroon 

De foto van mijn universeel rok patroon is niet van de beste kwaliteit, is 's avonds gemaakt bij weinig licht.


Ik ben by the way wel bezig met een tas te maken van oude jeans samen met een kanten gordijn. 

Vandaag stemde ik op een hele fleurige deken die Jenneke in april maakte. Ze maakte uhm haakte ;) een geweldige Arne en Carlos deken, niet dat ik hier verstand van heb, maar ik hou van die vrolijke kleurtjes. http://creaties-jenneke.blogspot.nl/


Als je deze deken nu ook mooi vind ga dan eens kijken op deze link http://echt-studio.blogspot.nl/2013/09/haak-en-win.html.
Jenneke's deken is nummer twee, door op het hartje te klikken bij de foto kleurt het rood en heb je gestemd. 
http://creaties-jenneke.blogspot.nl/2013/10/wedstrijd.html dit is de blogpost van Jenneke die daarover gaat. 


Warme creatieve groetjes van Susan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...