dinsdag 31 januari 2012

Dag 47 - Zendala

Vandaag heb ik dan weer eens een Zendala gemaakt.
Ik merk dat ik nu relaxter teken, dat ik me niet meer zo druk maak, het allemaal kan loslaten.


Today I made again another Zendala.
I notice that I draw more relaxed, I don't make myself crazy, it's easier for me to let go.

maandag 30 januari 2012

Dag 46 - Hollandse Ketting / Dutch Necklace

Hollandse Ketting / Dutch Necklace

Vandaag heb ik weer een echte Hollandse ketting gemaakt in de kleuren van de vlag, Rood - Wit - Blauw, met in het midden een vintage Hollands Boertje hanger.

Today I made another Dutch necklace in the colours of the Dutch Flag, Red - White - Blue, with in the middle a vintage Dutch Farmer pendant.

zondag 29 januari 2012

Dag 45 - Tijgeroog Oorbellen / Tiger eye Earrings

Tijgeroog Oorbellen / Tiger eye Earrings

Vandaag heb ik een paar oorbellen gemaakt naar aanleiding van de Tutorial How to oorbellen van Marjolein.

Today I made a pair of earrings inspired by the Tutorial How to oorbellen (earrings ;)) from Marjolein.

zaterdag 28 januari 2012

Dag 44 - Zendala

Zendala
Vandaag heb ik mijn Zendala afgemaakt waar ik gisterenavond aan begonnen ben.
Ik merk dat het me nu steeds makkelijker afgaat om gewoon lekker te kriebelen.

Today I finished the Zendala on which I started yesterday.
I realise that it's getting easier for me to just go with the flow drawing a Zendala.

vrijdag 27 januari 2012

Dag 43 - Rozenkwarts Ketting is klaar / Rose Quartz Necklace is ready

Rozenkwarts Ketting / Rose Quartz Necklace

Ik heb net effe snel mijn Rozenkwarts ketting afgemaakt. Heb hem toch nog een beetje veranderd ten opzichte van gisteren.


I just have finished my Rose Quartz necklace. I have altered it.

donderdag 26 januari 2012

Dag 42 - Roze Ketting met Rozenkwarts / Pink Necklace with Rose Quartz

Rozenkwarts ketting / Rose Quartz necklace
Vandaag ben ik begonnen aan een roze ketting met Rozenkwarts, hij is bijna af, maar zijn vanavond bij vrienden op bezoek geweest en zijn nu net pas thuis, dus ga morgen verder.

Today I started on this pink necklace with Rose Quartz, it's nearly finished, but we have been visiting friends tonight and just got home, so I will finish it tomorrow.

woensdag 25 januari 2012

Dag 41 - toch wat gekleurd

Dag 41 - 'Off Day' maar toch geinspireerd

Vandaag is dag 41 en ik heb vandaag een 'off-day'.

Ik had zoveel plannen vandaag, ik stond vanmorgen zingend onder de douche, wilde daarna lekker het bos ingaan, lekker op internet surfen, ideeen opdoen...
En opeens sloeg het in als een bom, voelde me emotioneel, liep met mijn ziel onder mijn arm, wilde alleen nog maar terug in bed, potje janken...
Gisteren had een vriendin van me hetzelfde, dus vroeg me af of het in de lucht zat, want mijn emotionele maandelijkse rollercoaster tijd heb ik al achter de rug...
En ja hoor, ik ben niet de enige die er last van heeft, dat helpt...om te weten dat ik niet een of ander emotioneel wrak ben...maar dat het bij deze tijd hoort, een belangrijke tijd van veranderingen, meer gevoeligheid, tijd van transformatie...

Ik deel op mijn ander blog An Angel Each Day, iedere dag iets wat met engelen te maken heeft, een mooie afbeelding, orakel kaarten die ik getrokken heb, de dagelijkse boodschap wat op mijn flipover calender staat, ga maar zo door.
Voor vandaag had ik niet meteen de behoefte om een engelenkaart te trekken, dus nam mijn Inner Child kaartenset uit de kast en toevallig ;) was de eerste kaart 'De beschermengel'. Die heb ik dan ook gedeeld op mijn andere blog. Maar de kaarten erna die stimuleerden me nog meer en het zijn echt boodschappen die te maken hebben met mijn creatieve proces, dus wil die toch hier graag delen.

De afbeeldingen die volgen later, ik ben nu niet aan mijn pc waar ik makkelijk foto's kan inscannen en op het internet zetten...

De kaart Jacob en de Bonenstaak (de Gehangene) leert me om alles vanuit een nieuw perspectief te bekijken. Ik kan mijn wereld veranderen door de macht van positief denken en mezelf te visualiseren gedompeld in overvloed. Die overvloed hoeft niet alleen te betekenen dat ik geldelijke overvloed heb, maar ook een overvloed aan inspiratie, aan lieve mensen om me heen...
Ga mee met de stroom, Geef u over aan uw spirituele bestemming is wat de kaart nog als laatste boodschap meegeeft.

When this card appears in your reading, see your life and primary relationships from a fresh perspective. Meditate for clarity. Improve your posture and realize that your spine is like a spiritual beanstalk that carries divine impulses up and down your body. Realize that you can conquer giant problems with just a little bit of enlightenment. You can change your world through the power of positive thinking and the ability to visualize yourself steeped in abundance. Turn over a new leaf. Go with the flow. Surrender to your spiritual destiny.


De kaart Acht van de Kristallen leert me om mijn oneindige potentieel aan te boren, te zien welke verborgen talenten en creatieve mogelijkheden tot mijn beschikking zijn. Ik mag geloven in mezelf, in mijn spiritualiteit, in wat ik te delen heb.

Daarom ook dit blog, voor mij een kans om mijn creatieve mogelijkheden tot ontplooïng te brengen en met de wereld te delen, maar vooral ook als een frisse start voor mezelf, om mezelf te laten zien dat ik het kan, dat ik iets kan volhouden, dat het leuk is om iets af te maken, iets te creëeren...

The Eight of Crystals- Shows us a little female gnome in a pair of skates etching into the ice the figure (number) eight. In the world of ice skating, perfecting the figure eight requires work and patience and signifies a transformation of talent from being a novice skater to one with more skill. The figure 8 also represents the infinite, reaching our infinite potential in an endeavor

De kaart Alice in Wonderland (Rad van fortuin) leert me om mijn leven vanuit een hoger perspectief te zien, optimistisch te zijn, dat ik succes kan hebben en om mijn voordeel te doen met de gouden kansen die op mijn pad komen.
Weet je voor mij is het belangrijk om een hoger doel te dienen, ik doe dit niet alleen voor mezelf, maar ook voor anderen, om hun te stimuleren het beste uit zichzelf te halen, om ze te laten zien dat de volhouder wint, dat je iets kunt bereiken, dat ze hun dromen kunnen waarmaken.
When this card appears in your reading, see you life from a higher perspective.  Explore the realm of dreams and keep a notebook of your out - of -body journeys.  Good fortune may be just around the corner.  Anticipate a turning of the wheel of fortune in your favor.  Be the eternal optimist.  Know that the power of prosperity consciousness is your ace in the hole.  Take advantage of golden opportunities coming your way.  Good luck is on your side.  Let it ride!
Description and card image found on; http://wayshower.typepad.com/wayshower/2011/03/card-of-the-day-x-alice-in-wonderland.html


Dus of ik vandaag iets ga creëeren dat is nog even afwachten...ik ben in ieder geval geïnspireerd...maar ik doe het nog steeds rustig aan en zit nu ook vanuit bed dit te typen...want het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, niet te streng voor jezelf te zijn...


Do you want to do your own inner child cards reading, pick a card online at Isha Lerner's website

dinsdag 24 januari 2012

Dag 40 Raaklijnen Figuur

Ik heb vandaag de raaklijnen figuur van gisteren ingekleurd met een zwart kleurpotlood.
Ik vind het er wel leuk uitzien.

zondag 22 januari 2012

Dag 38 - Rood Wit Blauw Ketting / Red White Blue Necklace

Vandaag heb ik een Rood Wit Blauw Ketting gemaakt.
Ik wilde al langer eens een andere als anders ketting maken en het leek me wel leuk om eentje te maken met de kleuren van de Nederlandse Vlag.

Today I made a Red White Blue Necklace.
For a while I wanted to make a necklace which is different than other necklaces I made, so I thought it was fun to make one in the colours of the Dutch Flag.

Rood Wit Blauw Ketting - Red White Blue Necklace


Ik heb een rood gekleurde howliet Vlinder gebruikt en blauw witte gekleurde howliet hartjes, verder zitten er rode koraal kralen in en witte parelmoer hartjes en nog wat andere leuke kralen zoals fimo klei kralen in wit met rood en blauw.

I used a red coloured howlite Butterfly and blue white coloured howlite hearts, further I used red coral beads and white mother of pearl hearts and some other beads like fimo beads in white with red and blue.

zaterdag 21 januari 2012

Dag 37 - Paprika Hart / Heart shaped Paprika

Dag 36 - Mandala ingekleurd / Mandala coloured

Mandala ingekleurd / Mandala Colouring Picture
Yesss het is me toch gelukt om vandaag nog wat creatiefs te maken, ik heb een Mandala ingekleurd in mijn Thuisagenda.

Yess I still managed to do something creative, I coloured a Mandala in my Home agenda.

vrijdag 20 januari 2012

Dag 36 - Vandaag effe niet

Het ziet er naar uit dat ik vandaag ga overslaan.
Maar wie weet maak ik dadelijk toch nog wat in mijn gratis Thuisagenda van Postnl.

It looks like that I'm gonna skip today.
But who knows I will make something in my free Home agenda from Dutch Postage.

donderdag 19 januari 2012

Dag 35 - Zendala


Vandaag heb ik mijn Zendala afgemaakt waar ik op dag 29 aan begonnen ben.

Today I finished the Zendala on which I started at day 29.

woensdag 18 januari 2012

Dag 34 - Foto's in het bos / Pictures in the forest






Vandaag ben ik lekker het bos ingewandeld en opeens toen ik daar bij een boom stond, effe lekker energie op te doen, zag ik een zwam op een boomstam en wilde deze met jullie delen.
Daarna zag ik nog een aantal prachtige vormen op diverse bomen, deden me aan mandala's denken, dus heb ik daar ook foto's van gemaakt met mijn mobiele. Dus foto's van Natuur Mandala's :D


Today I went for a nice walk in the forest and while I was hugging a tree and getting some energy, I saw a fungus on a tree and wanted to share it with you.
Afterwards I saw some beautiful shapes at some trees, they reminded me of mandalas, so I made also pictures of them with my mobile phone. So pictures of Nature Mandalas :D

Oh bijna vergeten, niet geheel onbelangrijk voor mij, bijna tegen het einde van de wandeling zag ik opeens een klein veertje door de lucht naar mij toe komen, het viel een stukje verder neer. Voor mij een teken dat de Engelen bij me waren. Je kunt eventueel meer lezen over mijn fascinatie over Engelen in mijn andere blog; An Angel Each Day

Oops almost forgotten, not completely unimportant for me, almost at the end of my walk I saw a feather floating threw the air coming my direction, it fell down a little bit further. For me a sign that the Angels where with me. You can read more about my fascination for Angels in my other blog; An Angel Each Day





dinsdag 17 januari 2012

Dag 33 - Engelen Oorbellen Kyaniet / Angel Earrings Kyanite

Engelen Oorbellen Kyaniet
 Angel Earrings Kyanite

Vandaag Engelen oorbellen van Kyaniet gemaakt.

Today I made some Angel earrings from Kyanite.

maandag 16 januari 2012

Dag 32 - Amethist Draken Armband / Amethyst Dragon Bracelet

Vandaag heb ik een armband gemaakt van amethist met draken voor bij mijn amethist draak oorbellen die ik op dag 20 naar inspiratie van de How to: Oorbellen! tutorial van Marjolein heb gemaakt en natuurlijk voor bij mijn ketting die ik al gemaakt heb voordat ik aan dit 365 dagen project ben begonnen.

Today I made a bracelet out of amethyst with dragons to match my amethyst dragon earrings which I made on day 20  with the inspiration of the How to: Oorbellen! (earrings) tutorial of Marjolein and offcourse to match my necklace I made before I started this 365 days project.


Amethist Draken Armband / Amethyst Dragon Bracelet

Amethist Draken Oorbellen / Amethyst Dragon Earrings

Amethist Draken Ketting en Oorbellen / Amethyst Dragon Necklace and Earrings

zondag 15 januari 2012

Dag 31 - Bergkristallen Sieraden set / Clear Quartz Crystal Jewelry set

Wow ik ben al een maand bezig, vandaag dag 31 en ik hou het nog steeds vol en heb geen dag overgeslagen.
Okay misschien niet altijd even creatief geweest en soms pas op het laatste moment wat gemaakt.
Maar ik ben trots op mezelf dat ik het geen enkele dag vergeten ben, dat ik doorgezet heb en ook op wat ik al gemaakt heb.

Wow I'm allready doing this for a month and I keep on holding on and haven't skipped a single day.
Okay maybe I haven't been always that creative and sometimes made something on the very last moment.
But I'm proud of myself for not forgetting about it for a single day, that I have persevered and also on the things I've created.

Vandaag heb ik een heel sieraden set gemaakt van bergkristal. Een ketting met vijf Herkimers (dubbeleinders) en diverse andere soorten bergkristallen kralen. De armband met twee Herkimer diamanten en twee kikkers van bergkristal en bergkristallen ronde kralen. De oorbellen met bergkristallen kikkers en ieder een sterretje.

Today I made a jewelry set from Clear Quartz Crystal. A necklace with five Herkimers (a double-terminated quartz crystal) and several other shapes of Clear Quartz Crystal. The bracelet is made of two Herkimer diamonds, two frogs and some round shaped clear quartz crystal. The earrings with clear quartz crystal frogs and little stars.

Bergkristallen Sieraden set
Clear Quartz Crystal Jewelry set

zaterdag 14 januari 2012

Dag 30 Amethist-Rozenkwarts-Bergkristal Armband / Bracelet (Amethyst-Rose Quartz-Clear Crystal)

Vandaag heb ik mijn armband die ik al maanden geleden gemaakt heb, maar die me de laatste tijd vaker afviel, opnieuw gemaakt en toch een beetje anders opgezet.
Ik heb hem nu op elastiek gezet en ben er eigenlijk nog blijer mee als voorheen.
Er zitten 8 amethist kralen op, 8 bergkristallen facet kralen en 4 rozenkwarts hartjes én 4 engeltjes :D.


Today I have redone the bracelet I made months ago, but lately I was loosing it so did it again, changed it a little bit.
I've put it now on an elastic band and I'm definitely happyer with it as before.
It's made out of 8 Amethyst beads, 8 Clear Crystal beads and 4 Rose Quartz hearts ánd 4 angels :D.


Amethist-Rozenkwarts-Bergkristal Armband
Bracelet (Amethyst-Rose Quartz-Clear Crystal)

 
Eigenlijk had ik nog heel wat sieraden willen maken, vandaag weer wat nieuwe edelstenen kralen gekocht en wil heel graag aan de slag met een bergkristallen set, waar ik eigenlijk door middel van mijn orakelkaarten een boodschap over had ontvangen met de kaart Helderziendheid, dus wie weet morgen...

I actually wanted to make some more jewelry, I bought some more gemstone beads and would love to make a Clear Crystal set, the Angels have given me a message about it with the card Clairvoyance, so who knows tomorrow...

vrijdag 13 januari 2012

Dag 29 - Zendala


Vandaag had ik eigenlijk wat anders willen maken, maar omdat we vanavond niet thuis waren, heb ik snel mijn agenda meegenomen en begonnen aan een Zendala.

Today I actually wanted to make something different, but because we weren't home tonight, I grapped my agenda and started making a Zendala.

donderdag 12 januari 2012

Dag 28 - Engelen Collage in gratis Thuisagenda


Vandaag heb ik een Engelen Collage gemaakt in mijn gratis Thuisagenda van Postnl.
Ik wist niet wat te maken en opeens viel me in om een collage te maken in de agenda die ik dus ook bijhoudt van al het creatiefs dat ik maak en waar ik ook in opschrijf wat ik deel bij mijn blog An Angel Each Day.

Ik zag het blauwwitte papier tussen mijn knipselspullen en bedacht me toen om er een blauwe collage van te maken, daarna kwam ik wat oude kerstkaarten tegen met engeltjes en de gratis Thuisagenda van 2011 ontwerp van Pip Studio, die heb ik als achtergrond gebruikt, daarna dat blauwwitte papier van een kadozakje en daarop engeltjes van kerstkaarten en bloemen uit de Pip Studio agenda en zo werd het een Engel Collage.

Today I made an Angel Collage in my free Home agenda of the dutch post.
I didn't know what to make today and suddenly I got the inspiration to make a collage in the agenda in which I'm also keeping on track of all the creative things I make and also what I share on my blog An Angel Each Day.

I took the blue-white paper from my scrap stuff and then decided to make a blue collage and then I found some old Christmas cards with Angels and the free Home agenda from 2011 designed by Pip Studio, which I used as background, then the blue-white paper, stuck the angels on it and some flowers from the Pip Studio agenda...and so it turned out as a Angel Collage.

woensdag 11 januari 2012

Dag 27 - Dreamboard - Visionboard

Vandaag heb ik een dreamboard gemaakt, ook wel een visionboard genoemd.
Gisteren heb ik het op mijn andere blog An Angel Each Day over The Secret gehad.
Dit kwam eigenlijk naar aanleiding van orakelkaarten die ik getrokken had en een boodschap van de engelen via getallencombinatie 1 en 5. Dit is het bericht.

Today I made a dreamboard, also called a visionboard.
Yesterday I was talking/writing in my other blog An Angel Each Day about The Secret.
I was sharing the oraclecards which I picked and a message of the angels via the numbercombination 1 and 5. This is the message.

En gisterenavond viel me opeens in dat ik al heel lang een ontwerp van een dreamboard onder de bank had liggen, maar nog steeds niet had afgemaakt.
Daar ben ik dan ook vanmorgen vroeg mee begonnen, toen mijn vriendin op bezoek kwam natuurlijk voor een paar uurtjes ermee gestopt en daarna weer doorgegaan en afgemaakt.
Ik heb wel het ontwerp aangepast, door de loop van de tijd heb je toch andere wensen, ideeën...
Dit is het resultaat:

And last night I remembered that I have allready for a long time a design of a dreamboard under neath our couch which I still didn't finish.
So early this morning I started on it, when my friend came to finish I stopped for a couple of hours and afterwards I made time to finish it.
I did adjust the design, threw time you get other ideas, wishes...
This is the result:


De bedoeling van zo'n dreamboard is dat je je wensen hierop zet, affirmaties, dingen die je graag wilt bereiken in je leven.
Ik zal er een andere keer meer over vertellen, daar heb ik nu de tijd niet voor.

The meaning of a dreamboard like this is that you put your wishes down, affirmations, things you want to achieve.
I will write another time more about it, I don't have the time for that now.

dinsdag 10 januari 2012

Dag 26 - Sneeuwvlok / Snowflake

Het is niet altijd even makkelijk hoor zo'n 365 dagen creatief project, ik heb eigenlijk zoveel te doen in huis en tsja wat gaan we dan vandaag nog maken is toch iedere dag wel weer de vraag.
Soms weet ik wel wat ik graag wil maken, zoals de afgelopen dagen met de sieraden (ketting, oorbellen en armband van onyx en toermalijnkwarts).
Maar er zijn ook dagen dat ik zoiets heb van had ik maar meer tijd om iets anders te maken.
Ik wil natuurlijk jullie ook wat afwisseling laten zien, zodat het leuk blijft om terug te komen.
En daarnaast wil ik mezelf natuurlijk blijven stimuleren om iets anders als anders te maken.
Sieraden en mandala's hebben jullie tot nu toe het meeste zien voorbij komen.
Dus ik hoop dat ik vandaag dan toch weer iets anders als anders aan jullie kan laten zien.
Zie jullie later :D.


It's not always that easy a 365 days creative project, I've got actually so much to do around the house and then every day it's the question what to make today.
Sometimes I really now what I want to make, like the past couple of days the jewelry (necklace, earrings and bracelet out of onyx and tourmaline quartz).
But there are also days that I wish I had more time to make something different.
I want to show you some variation, so it's nice to come back and see what I've made.
And I also want to stimulate myself to make something different then normal.
Jewelry and mandala's you have been seeing the most lately.
So I hope today that I can show you something different then before.
I'll be back :D



Dit is dan het resultaat van vandaag, ik heb de strijkkralen uit de kast gehaald, die mijn dochter vroeger gebruikte.
Ik was eerst begonnen aan een hartvorm, maar vond het niks, daarna wilde ik in eerste instantie een bloem maken, maar het is een sneeuwvlok geworden.

This is today's result, I took the perlerbeads out of the cabinet, my daughter used them years ago.
I started of making a heartshape, but I didn't like it, then I thought about making a flower but ended up with a snowflake.

maandag 9 januari 2012

Dag 25 - Armband / Bracelet Onyx + Toermalijnkwarts/Tourmaline Quartz

Armband Onyx en Toermalijnkwarts
 Bracelet Onyx and Tourmaline Quartz

Vandaag heb ik een armband gemaakt van Onyx en Toermalijn kwarts voor bij mijn Engelenvleugel ketting en oorbellen die ik de voorgaande dagen gemaakt heb.

Today I made a bracelet of Onyx and Tourmaline Quartz to match my Angelwing necklace and earrings that I made the previous days.

zondag 8 januari 2012

Dag 24 - Engelen Vleugel Oorbellen / Angel Wing Earrings

Engelen Vleugel Oorbellen
Angel Wing Earrings

Vandaag heb ik dan toch mijn oorbellen aangepast die ik gisteren heb gemaakt (nou ja alleen vleugels aan de oorbellen haakjes gehangen).
Ik heb een Onyx kraaltje er tussen in gemaakt.

Today I altered the earrings I made yesterday (okay just put the wings on earring hooks).
I put a bead of Onyx between them.

zaterdag 7 januari 2012

Dag 23 - Engeltjes Oorbellen / Angel Earrings

Engeltjes Oorbellen / Angel Earrings

Vandaag heb ik Engeltjes oorbellen gemaakt voor bij mijn ketting van Onyx en Tourmalijn Kwarts die ik gisteren heb gemaakt.
Ik heb ook een paar vleugeltjes aan haakjes gehangen, maar daar ben ik nog niet tevreden over, ik wil er nog wat bij hangen, maar weet nog niet wat, misschien krijg ik morgen meer inspiratie.

Today I made Angel earrings to match my necklace of Onyx and Tourmaline Quartz which I made yesterday.
I also put some wings on earhooks (mm don't know the exact translation into English), but I'm not satisfied, I want to ad something but don't know what, maybe I have some more inspiration tomorrow.

vrijdag 6 januari 2012

Dag 22 - Engelenvleugel ketting / Angel Wing Necklace

Engelenvleugel ketting / Angel Wing Necklace

Vandaag heb ik een ketting gemaakt voor bij mijn Zilveren Engelenvleugel Hanger (Kerst kado).
Ik heb hem gemaakt van Onyx kralen en Toermalijnkwarts kralen.

Today I made a necklace for with my Silver Angel wing pendant (X-mas present).
I made it with Onyx beads and Tourmaline Quartz beads.

donderdag 5 januari 2012

Dag 21 - Boswandeling Foto's / Forest Walk Pictures

Ik had zo graag hier een leuke collage met jullie willen delen van de foto's die ik gisteren heb gemaakt in het bos.
Het was gisteren eigenlijk mijn bedoeling die foto's met jullie te delen, maar toen werd ik geïnspireerd door de oorbellen tutorial van Marjolein en heb ik dat gemaakt en met jullie gedeeld.

I would have loved to share a collage with you of the pictures I made yesterday in the forest.
Actually I wanted to share the pictures yesterday with you, but then I was so inspired about the earrings tutorial of Marjolein that I made the earrings and shared those with you.


Vanmiddag aan mijn dochter gevraagd hoe ik een collage kon maken en picasa gedownload, maar mijn harde schijf staat vol met foto's dus die is nog steeds aan het werk en de foto's die ik graag had willen delen zijn er nog niet op.
Ik heb al vanalles geprobeerd maar het lukt me nu niet en ik wil lekker tijd gaan besteden met mijn man, dus deel vandaag dan wel de foto's maar niet op de manier dat ik had willen doen.

This afternoon I asked my daughter how to make a collage and downloaded picasa, but my hard drive is filled with pictures and is still doing it's job and the pictures I would have wanted to share with you aren't on it.
I've tried several thing but I just can't get it done and I really want to spend time with my husband, so going to share the pictures with you but not in the way I wanted to.

Susan in het bos / Susan in the forest
Kruis van vuurwerk afbeeldingen/ Holy cross of firecrackers pictures

Orakelkaarten van Godinnen Orakel van Doreen Virtue
Oracle cards of Goddess Oracle from Doreen Virtue

Mos op een boom / Moss on a tree

Mijn Orgonite Schedel en Baby Chembuster in holte van een boom
My Orgonite Skull and Baby Chembuster in a hollow tree

Als ik een boswandeling maak neem ik meestal mijn zelfgemaakte baby chembuster mee en ook vaker een zelfgemaakte Orgonite schedel. Deze schedel is mijn favoriet, hij is wel wat zwaarder als mijn andere Orgonite schedel die gevuld is met alumium, deze is namelijk gevuld met brons.

Ik zal binnenkort wat meer uitleg geven over Orgonite (klik op Orgonite in het Labels vak) en duidelijkere foto's laten zien van mijn zelfgemaakte schedels. Ik heb al zeker een half jaar of langer niks meer gemaakt van Orgonite, maar wil daar zeker binnenkort weer mee gaan starten.

When I make a walk threw the forest I mostly take my selfmade baby chembuster with me and most of the time also my selfmade Orgone Skull. This skull is my favourite, but he is quite heavy because it's filled with bronze, the other one is filled with aluminium.


I will soon share some more information about Orgone/Orgonite (click on Orgone/Orgonite at the Labels) and show some more detailed pictures of my selfmade skulls. I haven't made anything of Orgone/Orgonite for almost half a year or longer, but defenitely want to make some real soon.


Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin

woensdag 4 januari 2012

Dag 20 - Amethist Draak Oorbellen / Amethyst Dragon Earrings

Vandaag heb ik Draak oorbellen gemaakt naar aanleiding van de tutorial van Marjolein die ook een blog heeft

Today I made Dragon earrings, I saw a tutorial of Marjolein, she is also having a blog.

Amethist Draak Oorbellen / Amethyst Dragon Earrings


De oorbellen zijn voor bij mijn eerder gemaakte amethist ketting met een amethist draken hanger.

I have made the earrings to match my amethyst necklace with a amethyst dragon pendant.

Amethist Draken ketting en oorbellen
Amethyst dragon necklace and earrings

Dus als je ook wil leren hoe je zulk soort oorbellen kunt maken, kijk dan even in de tutorial; How to:oorbellen! van Marjolein.

So if you want to learn how to make earrings like that, take a look at the tutorial; How to:oorbellen! of Marjolein.
It's in Dutch but she has added so many pictures that I think it's easy to understand how to make them.

dinsdag 3 januari 2012

Dag 19 - Love Mandala

Vandaag een Love Mandala gemaakt <3

Today I made a Love Mandala <3


Lots of Love from Susan


Love Mandala



Effe een toevoeging van mijn artikel van gisteren (het is vandaag 4 januari).

Ik heb deze mandala in mijn gratis Thuisagenda gemaakt, gisteren was mijn vader jarig en mijn dochter Nicky en ik zouden er met de trein heen gaan en ik wilde onderweg iets maken.

Maar toen ik de cirkels van de mandala had opgezet, ben ik meteen doorgegaan met hartjes neerzetten en daarna met inkleuren, toen nog wat stickers toegevoegd en de lijnen allemaal uitgegumd én toen had ik nog heel even de tijd om hem online te zetten en naar het station hier in de buurt te sjeezen om de trein te halen ;). Dus vandaar maar weinig tekst ;).

Ik had in eerste instantie nog geen flauw idee wat ik moest maken, maar gaandeweg is dit eruit gekomen en ik vind hem wel leuk geworden :D.



A quick addition to my message from yesterday (today it's 4 January).

I made this mandala in my free Homeagenda (Thuisagenda), it was my fathers birthday yesterdag and my daughter Nicky and I were going by train and I wanted to make something on the way.

But when I put down all the circles of the mandala, I put down the hearts en coloured them, then added some stickers, erased the lines and then I just had a little bit time left to put it online and run down to the station and catch the train ;). So that's why I put down a few lines ;).

At first I didn't have a clue of what to make, but this came out on the way and I like it very much :D.

maandag 2 januari 2012

Dag 18 - Skull Flake

Zo ik heb net een poging gedaan om een Skull Flake te maken, maar het bewijst zich toch maar weer eens dat ik dus echt blond ben!
Bij mijn eerste poging was ik te zeer bezig om het motief goed op papier te krijgen dat ik niet gerealiseerd heb dat je hier natuurlijk nooit een sneeuwvlok uit kan maken.
Poging twee zat al meer in de richting, motief natuurlijk stukken kleiner opgezet, maar nu ik zo goed als klaar was en het openvouwde zag ik dat ik toch weer ergens de Engelstalige Tutorial niet goed had gelezen.

Deze tutorial van Crafty Lady Abby had ik weer gevonden toen ik vanmorgen op het blog Skull-A-Day rond aan het snuffelen was, ook een 365 dagen project, dat al enkele jaren loopt ;).
Het blog Skull A Day is van Noah Scalin de maker van het blog Make Something 365 & Get Unstuck waar ik me als dit project van mij wat langer loopt ook ga aanmelden.

Tsja aan poging drie ga ik me vandaag niet wagen, ik heb natuurlijk ook nog een huishouden te runnen ;) en moet nodig mijn computertafel gaan opruimen en nog veel meer...wil nog gaan wandelen...


I just did a try to make a Skull Flake, but it proves again I'm definitely blond !
With my first try I was to busy getting the design as well as possible on the paper not realising that I never can make a snowflake out of it.
Attempt two was going into the right direction, design was very small, but when I was finished and opening it up I realised that I still didn't read the English Tutorial well enough.

This tutorial of Crafty Lady Abby which I found this morning when I was sniffing around on the blog Skull-A-Day, also a 365 days project, running for years ;).
The blog Skull A Day is from Noah Scalin, the creator of the blog Make Something 365 & Get Unstuck, where I definitely going to share my project when this is running for a while.

Mmm not going to make another attempt today, I've got a household to run ;) and I really need to clear up my computer table and so much more...want to go for a walk...

mijn twee pogingen - my two attempts

Dit was het voorbeeld - This was the example :D
Ik heb hem aan elkaar geplakt ;) I cheated with adhesive tape ;)

Dag 18 Blog bijwerken / Blog updating

Zo vandaag (02-01-2012) even mijn blog bijwerken, net een foto bijgevoegd van het geheel van de Hello Kitty sieraden, op dag 16 heb ik een armband en oorbellen gemaakt.
Het wilde zaterdag niet echt lukken met het maken van de armband, de kraaltjes floepten iedere keer van het elastiek en ben eigenlijk zelf ook niet helemaal tevreden met het resultaat.
Ik had het bijna opgegeven, maar toch maar doorgezet. Ik wilde natuurlijk toch iets creatiefs gemaakt hebben die dag.

Ik merk ook dat het niet de makkelijkste tijd is geweest dat ik begonnen ben met mijn 365 dagen project, volop in de feestdagen drukte en tijdens de vakantie als je niet in je normale ritme zit.
Maar ik ben er toch trots op dat ik heb doorgezet al die dagen, ook al heb ik me er natuurlijk soms wel makkelijker vanaf gemaakt en moeten de echte interessante projecten nog komen.

Verder heb ik net nog een foto toegevoegd aan dag 10, een foto van onze kerstboom.
Gisteren ben ik ook nog op een andere manier creatief bezig geweest, naast het inkleuren van een mandala.
Ik heb namelijk nog een blog gemaakt, eigenlijk ook een 365 dagen project (om mee te beginnen;)), An Angel Each Day, in post 1 aldaar meer uitleg over hoe en waarom.
Mensen die me goed kennen snappen eigenlijk wel waarom dat blog niet kon uitblijven...



Today (02-01-2012) working on my blog, adding a picture of the whole package of the Hello Kitty jewelry, on day 16 I made a bracelet and earrings.
Saturday it really didn't work out that great with making the bracelet, the beads fell of the rubber band a couple of times. And actually I'm not really satisfied with the result.
I almost quit, but I persevered. I did want to make something creative that day.

I notice that it isn't the best time to start a 365 days project, with the busy holidays and during vacation when you are not in your normal routine.
But I'm proud that I persevered all those days, allthough sometimes I made it myself easy, the real interesting projects still have to come.

I've also added a picture to day 10, a picture of our Christmas tree.
Yesterday I've also been creative in a different way next to colouring a mandala.
I made another blog, actually also a 365 days project (to start with ;)), An Angel Each Day, in post 1 on that blog more about why and how.
People who know my very well will understand why this blog was bound to come...

An Angel Each Day

zondag 1 januari 2012

Dag 17 - Mandala ingekleurd / coloured

Mandala ingekleurd / Mandala Colouring Picture
Vandaag weer zo'n dag waar de tijd van is omgevlogen, lekker uitgeslapen en later op de dag bezoek gehad.
Maar vanavond de tijd gemaakt om een mandala in te kleuren.

Today another day where the time past really quick, slept late and later on the day we had visitors.
But tonight made some time to colour a mandala.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...