dinsdag 5 augustus 2014

Dankbare dinsdag vanuit Londen!

Hey lieverds het is weer dankbare dinsdag en alhoewel ik nog geen foto's kan delen van Londen, ben ik wel enorm dankbaar voor een geweldig Mini weekend op de Internationale Mini Meeting met 5000 mensen en op zondag nog eens zo'n 1500 bezoekers. 


We hebben het enorm naar onze zin gehad, veel vrienden gezien maar ook weer nieuwe gemaakt!
Genoten van knuffels met vrienden en met Cookie de hond van onze Engelse vriendin die naast ons kampeerde. 


Volgend jaar IMM Litouwen is geboekt! We kunnen niet meer terug ;). Hebben er lang over nagedacht of we het wel wilden doen, maar manlief heeft nog geen enkel IMM gemist sinds Schotland 2002 en ik ook niet sinds Polen 2006 dusss Lithuania here we come in 2015:). 

Ik deel nog wat wolkenfoto's met jullie...heb afgelopen weekend niet veel foto's gemaakt ;). Maar dat ga ik deze week helemaal goed maken in Londen!


Wat stillevens en een grappige hond...in dat caravannetje waren geweldig leuke dingen te koop...ik kocht een ring :). 


Wat Mini's die ik fotografeerde...

Onze Engelse vriend Neil, wat een party animal op zijn 74ste, hij zou zomaar dat jasje uit Koningin Maxima haar kast kunnen hebben geleend ;). 
Jenny met Cookie, ik in mijn Union Jack corset met een Engelse meid op zaterdagavond partynight en Arno die Jagooda tegen komt, een Poolse Mini vriendin van ons :). 


Ook heel dankbaar voor een leuke Airbnb plek waar we nu logeren van aardige mensen, onze eerste nacht weer in een fatsoenlijk bed :) na 5 nachten op een inflatable matrasje geslapen te hebben...


En oh zo dankbaar dat ik weer wifi heb, zondagavond hadden we ook even wifi toen we zijn gaan uiteten in Maidstone, had het zo gehad met het eten op de meeting. Heerlijk kunnen bijkweppen met mijn dochter via de whatsapp. 
Zoals jullie op de foto kunnen zien geniet manlief ook van de wifi ;). 

Zo ik ga me aankleden, vandaag lekker op het gemak, oyster cards hebben we gisteren gekocht...dus straks heerlijk genieten van het centrum van Londen...mijn 5de keer en manliefs eerste keer :). Dikke dankbare knuffels voor jullie leuke reacties!


Warme creatieve groetjes van Susan

6 opmerkingen:

 1. Wat zie je er toch weeer mooi uit en wat fijn dat jullie volop genieten ,fijne dagen nog tot later

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een belevenis zeg. Leuk om weer even mee te mogen genieten/lezen. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jullie genieten met volle teugen zo te zien, heel goed, blijf daar vooral mee doorgaan :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je straalt helemaal, leuk leuk leuk!!!! X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Thanks girls! Hangen nu heerlijk op een bank in de pub en hostel King William, bij eindpunt van bus 24 Pimlico...een gratis sightseeing tour in feite ;). Hadden even behoefte aan een rustpunt dus lekker genoten van mooie gebouwen onderweg. We hebben namelijk het British Museum bezocht, ook gratis...mummies gezien en meer moois en nu dus lekker op een leren bank aan het genieten van rust voor onze voeten. Dikke knuffels!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...