zaterdag 26 juli 2014

I'm so happy

Goedemorgen lieverds hoe ga ik deze blogpost nu beginnen en met welke afbeelding. Want inmiddels weet ik dat de afbeelding hetgene is dat reacties uitlokt. 
Zou ik de selfie's delen met mijn nieuwe look?
Och weet je wat ik doe het gewoon, selfie's zijn niet mijn ding en zoals jullie kunnen zien zag ik er niet zo happy uit met mijn oude look. 
Ik had last van bad hair days, ik had het zo gehad met mijn lange haar dat niet mooi meer viel, naar voren mooiere plukken en achter een miezerig plukje. 
Ik wilde meer volume, minder kroeshaar op mijn hoofd...dat grijs haar dat steeds meer begint te groeien krult en dan een gedeelte stijl en dan weer slag :(. 
Nee het moest er rigoreus vanaf, manlief kreeg een beslag en ik geloof dat hij er nog steeds niet echt happy mee is, maar ik wel en daar gaat het om!


Gisteren was mijn laatste werkdag, niet mijn allerlaatste hoor...ik heb vakantie, wij hebben vakantie en ik ben natuurlijk vandaag vroeg wakker hihihi dus dan maar tijd maken voor een blogpost. 
Ik maakte deze wolkenfoto op weg terug naar huis. 

Gisteren kwam een oud collegaatje op bezoek, ze heeft als assistent werkbegeleidster bij ons gewerkt en ze had een hele grote zak met kleding bij zich. 

We hebben heerlijk geshopt! Ik vond twee jurkjes die me pasten, een t-shirt en een jeans jasje. Onze werkbegeleidster een mooie rok en een flitsende jurk, een collegaatje alleen een vestje en een ander vrij nieuw collegaatje scoorde een heleboel items maar die heeft dezelfde maat ;). 

We hadden de dag ervoor al mogen 'shoppen' tussen afgekeurde kleding en daar vond ik de drie vestjes, twee heerlijke zachte vestjes daar gaat eentje van mee op vakantie, heerlijk voor frisse zomeravonden op de camping en die rode daar ben ik ook helemaal happy mee :D. 


Deze prachtige afbeelding zag ik gisteren in de nieuwe flow en ik heb toen maar meteen iets gedaan wat ik al dagen aan het doen was maar er maar niet van kwam. Verlate verjaardagskaarten geschreven...ik heb de blogdames wel op hun verjaardag zelf gefeliciteerd hoor ;). 

Pat als je vandaag op je verjaardag vroeg op bent en deze blogpost leest van harte gefeliciflapstaart! Tot straks! Dikke knuffels!

En voor jullie allemaal ook dikke knuffels!
Als jullie nog benieuwd zijn hoe het Sand Susan rokje (naam gegeven door Essebes en ook door Moosie) uit ziet dan moet je maar even kijken in de vorige blogpost :p. 

Oops ik heb nog heel leuk nieuws te delen, ik krijg ook dit jaar weer perskaarten voor Elfia! Yeah helemaal happy :). 
Ik had net op die dag de kaartjes dan toch maar willen gaan kopen http://elfia.com/events/elfia-arcen-2014/tickets-and-travel/ en kreeg toen dit goede nieuws per mail, super dat geld dat we ons uitsparen kan ik weer gebruiken om mijn outfits te pimpen. 
Dus terug van vakantie ben ik weer in de fantasy fair mood ;). 20 en 21 september is het weer zover!
King Arthur & his Witchkraft is het thema in Arcen! Maar ik ga weer in steampunk look :D. http://elfia.com/ 


Warme creatieve groetjes van Susan

14 opmerkingen:

  1. Lekker opgeknapt hoor meis, tja af en toe moet gewoon de schaar er weer even in. Mooie vakantielook!! Je Sand Susan rokje ziet er lekker fleurig uit!! Geniet van jullie vakantie, liefs Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Whaaa Susan! Wat een te gekke coupe heb je nu, helemaal top! Het staat je echt fantastisch! Ik ben mijn haar ook al zo vaak zat (maar nog net niet continue ;-) ) Fijne vakantie, geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wauw dat staat je goed zeg super!!!!!!!!!!!!! liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, Susan! Staat je goed hoor!!! Heerlijk hè, omdat af en toe eens te doen... Geniet van je/jullie vakantie! Welverdiend!

    Liefs, Vera

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fantastisch je nieuwe coupe, je straalt! Happy Holiday, XXXX

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Fijne vakantie hippe coupe dame x x x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je ziet er geweldig uit! Geniet er van!!!
    Liefs Els

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Staat je goed die nieuwe coupe. Goed begin van de vakantie, geniet ervan!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Thanks lieverds voor jullie enthousiaste en leuke reacties op mijn coupe. Ik ben er ook blij mee, gisteren is er nog een leuke foto gemaakt samen met Pat...zal er eens even achteraan gaan dat ze me die nog stuurt. We waren net allebei onder handen genomen door haar schoonmoeder die ons wel eens even ging laten zien hoe je meer volume in je haar kreeg.
    Pat heeft niet echt laagjes dus daar viel niet veel volume te creëeren, maar fun hebben we wel gehad, met ieder zo'n halve fles haarlak in onze haren. Dikke knuffels!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat leuk je haar zeg. Ja het ziet er zeker weet springend uit. Pas veel beter bij je ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Staat je ontzettend leuk je nieuwe coupe,echt veel mooier en vlotter Susan!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. wat is dat toch met mannen en lang haar hè.... Die van mij vond het langer ook leuker dan nu tot op mn schouders. Ik vind het wel lekker hoor zoals het nu is, heb zooooo lang lang haar gehad! Ik vind het jou ook heel leuk staan! Lekker zomers.
    Leuk om op zo'n manier je kleding garderobe uit te breiden!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Goede coupe! Het maakt je 10jaar jonger.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hé leuk dat je die perskaarten krijgt! Ik vind je heel leuk met je nieuwe look hoor, manlief zal er wel aan wennen :-) Fijne vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...