zondag 18 maart 2012

Dag 94 - Creatief onderweg

Zo vandaag niet echt creatief geweest, ik heb gewandeld in het bos, gepoetst en aan mijn blogs gewerkt (about me pagina opgezet bij An Angel Each Day) en nu dus onderweg effe op een viltje creatief ;).


Today I've not been really creative, have been walking in the forest, been cleaning and been working on my blogs (added an About Me page on my blog An Angel Each Day) and now being creative on an beer... (sorry don't know the word in English ;)).

4 opmerkingen:

 1. Prima dagindeling! Zo zie je maar dat je in de kroeg ook best crea kan zijn! Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ja was wel niet in de kroeg, daar komen we eigenlijk nooit...maar in ons favoriete restaurantje ;). Normaal heb ik dan nog wel eens mijn agenda bij me, maar deze keer niet en ik zag dit viltje met plek om creatief te zijn hihi. Knuff!

   Verwijderen
 2. Mooi hoor de raamhangers hieronder.
  Prachtig gemaakt.
  Knap dat je het zo blijft vol houden elke dag creatief zijn.
  Geniet van het mooie weer.
  Groetjes Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Brigitte dank je wel :). Ja het is niet altijd eenvoudig maar over het algemeen is het goed te doen. Is ook kwestie van niet te streng met jezelf zijn en zoals gisteren dan effe wat kriebelen op een bierviltje ;). Ja ook met de raamhangers ben ik blij en hoop straks de winnaressen ook hihi.
   Vanuit jouw blog ben ik eigenlijk in het ene en het andere gerold en zit nu al op 21 volgers, officieel dan, want anderen houden me ook nog in de gaten hihi. Warme creatieve groetjes van Susan

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...