dinsdag 26 januari 2016

Eindelijk weer een Dankbare Dinsdag blogpost

Oh lieverds sorry hoor het is niet dat ik jullie vergeten ben, maar de dagen vliegen hier voorbij. Vorige week dinsdag kwam het er maar niet van, manlief vroeg thuis vanwege het koude weer en daarna ziek thuis (hij is weer aan het werk, maar is stiekem weer ziek aan het worden) dus ik kreeg niks gedaan. 


Op het werk ben ik wel met een carnavalsjas bezig, een opdracht die ik mag naaien. Altijd leuk om te doen...niet dat ik die helemaal zelfstandig aan het maken ben hoor. Marleen onze werkcoach heeft het patroon getekend, stof geknipt en vertelt mij stap voor stap hoe ik hem moet naaien. De jas zelf zat op een ochtend in elkaar, maar hij is nog niet af...de afwerking duurt langer, maar is wel leuk om te doen. 
Eindresultaat ga ik zeker aan jullie showen. 
Oh terwijl ik foto's zocht zag ik opeens de foto's van de paspop, voorheen kerstboompaspop, nu carnavalspaspop. Ik mocht die versieren...nou ja ik had de vrije hand, heb wel de basis samen gemaakt met onze werkcoach, het korset hebben we gewoon omgedraaid...en samen met een collagaatje heb ik de poncho's eraan bevestigd, de ballonnen (opgeblazen door onze mannelijke collega's) en de 'ketting'. 


Gisteren was ik weer eens creatief onder het afdak in het zonnetje, met het maken van een speelgoedkrans, hij is ook nog niet af...ik heb nog wat klein spul nodig om hem op te vullen. Heerlijk genoten om weer eens lekker in het zonnetje buiten te zitten. 


Ik ga eens terug spieken bij mijn foto's wat ik nog had willen delen...
Oh ja ik kreeg een mailtje van Joke die me vroeg hoe ik aan het patroon van het kerstkaarten engeltje kwam, ik maakte een deal, ik stuurde haar een engeltje (en eentje in delen) en ik kreeg van haar een kaartje. En wat grappig ze maakte een leuk engeltje voor me, maar dan op een kaart geplakt...ook heel leuk!


Als het goed is komt er weer heel snel een Tante Betsy kadobon winactie op mijn Tante Betsy blog 365 days of happy Tante Betsy dresses, jullie zijn van harte welkom om mee te doen...ik ben me aan het bedenken om er een andere draai aan te geven zodat de drempel wat minder hoog is voor dames die nog geen Tante Betsy jurkje/rokje/vestje hebben...oh opeens krijg ik een nog leuker idee!


En oh misschien is dit wel een leuke voor jullie om mee te doen, Femke van Urban Hippies heeft een leuke ontwerpwedstrijd, je eigen hip pocket ontwerpen...nou ja zelf een kleur kiezen (die er nog niet is) en een leuk borduursel voor erop...ik zoek even de link erbij...oh ja ze had ook over mij geschreven :D. 
En wie weet win jij wel je eigen hip pocket, ik vind ze reuze handig op mijn jurkjes, maar ook handig op (Zand Amsterdam) rokjes. Klik; http://www.urbanhippies.nl/blog/take-part/ontwerp-je-hippocket-wedstrijd/
http://www.urbanhippies.nl/blog/socialmedia/blogs/ is de link waar je Femke haar blogpost over mij kunt lezen :). 


Okay girls ik ga lekker relaxen, ben al minstens twee tot drie uur bezig met blogposts maken, eerst mijn dagelijkse Tante Betsy blogpost (en die delen op Instagram en mijn Facebook pagina) en aan deze ;). Dikke dankjewel knuffels dat jullie me toch nog altijd vinden!

Warme creatieve groetjes van Susan

6 opmerkingen:

 1. Die tasjes zijn zo leuk, heb nog steeds het kaartje hier liggen. Maar mag deze maand niks kopem, haha!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey die Lien niks voor je om mee te doen aan die ontwerpwedstrijd? Gewoon een leuke kleur bedenken van een tasje wat je zou willen (en wat er nog niet is) en een mooi borduursel bedenken ;). Kun je wellicht je eigen tasje winnen en eeuwige roem :).

   Dikke knuffels van Susan

   Verwijderen
 2. Die carnavalspop is cooool! Zie ik jou best in lopen, in zo'n lekker blije outfit! Vieren jullie carnaval? Owww en die tasjes.... Elke keer denk ik 'doen!' en vervolgens 'heb geen tijd' en dan vliegen er tig ideeën door mijn hoofd en twijfel ik weer. Deadline is volgens mij 1 feb? Ik ga nog eens kijken...
  Liefs van een twijfelbibs :-)))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi wij doen niet aan carnaval ;). Vroeger wel, maar ik ben allergisch voor zatlappen en gedwongen leuk moeten doen en feesten omdat het carnaval is. Geef mij maar mijn Elfia verkleed feestje, lekker relaxed :).
   Ja ik vergeet het ook iedere keer weer, heb we een idee maar geen winnend idee hihihi. Dikke knuffels!

   Verwijderen
  2. Hier hetzelfde. Ook geen carnaval voor ons :-))
   Ik heb printjes gemaakt, maar nu nog geen tijd. Wie weet komt het er nig van in het weekend ;-) Ik had véél ideeën, maar de meeste passen bij nader inzien niet bij hun huidige collectie. Er blijven er twee over, maar die moet ik behoorlijk vereenvoudigen, anders krijgen ze het niet geborduurd. Of het moet een big shopper zijn whahahaaa! xxx

   Verwijderen
 3. Zo, je hebt niet stil gezeten zeg.
  Gaaf man, die jas, ik hou ervan.
  In Zwolle (wonen wij vlakbij) wordt zeer uitbundig carnaval gevierd, leuk, maar dit jaar slaan we over.
  Je jas zou er wel geweldig passen trouwens, want in Zwolle niks geen boeren kielen, maar hoe gekker hoe mooier!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...