woensdag 14 oktober 2015

Daar ben ik ook weer eens en een kleine weggever

Dag lieverds het is alweer twee weken geleden dat ik hier een berichtje plaatste, oops. 
Tsja mijn 365 days of happy Tante Betsy dresses blog neemt meer tijd in beslag als ik gedacht had. 
Naast het blog heb ik ook nog een Facebook pagina eraan gekoppeld https://www.facebook.com/365daysofhappytantebetsydresses en een Instagram account https://instagram.com/365happytantebetsydresses/.
Regelmatig ben ik op zoek naar leuke Tante Betsy foto's om te gebruiken in mijn blogposts en daar gaat allemaal best veel tijd in zitten. 
Iedere dag een berichtje posten is toch wel heel wat. Maar okay je hoort me niet klagen want ik vind het nog steeds leuk om te doen. Maar daardoor ontbreekt me soms gewoonweg de tijd om bij jullie op bezoek te komen. 


Ik mis jullie lieverds, jullie reacties, ik zie wel dat er regelmatig bezoekers komen, maar er zijn maar enkelen die een berichtje achterlaten en dat is natuurlijk net het leuke van een blog hebben. 
Gisteren deelde ik dan ook het blogbericht Blogfriends Tuesday, een blogpost over de bloglieverds die ik heb aangestoken met mijn Tante Betsy virus ;). Met foto's van Esther, Sandra, Patricia, Pippa's Hus Esther, ikke, Dinah, Marcella, jurkje van Neeltje, Kitsch in de Keet foto van Lien. 


Ja alles gaat ook nog op z'n Engels wat wellicht ook wel lieverds tegenhoudt om een reactie achter te laten. Reageren mag ook in het Nederlands hoor ;). 
En natuurlijk kan ik me ook voorstellen, wat moet je dan iedere dag voor een reactie achter laten? Mooi! Leuk!...
Ik ben dus zelf ook nog op zoek naar mijn draai. Maar ik vind het in ieder geval heel leuk om te zien hoe anderen in hun Tante Betsy outfits uit zien en ik heb al regelmatig gehoord dat het andersom ook geapprecieerd wordt. 


Ik ben de afgelopen dagen ook weer creatief geweest, verder komt er weinig tot niks uit mijn handen...
Ik heb een ketting gemaakt voor bij een van mijn nieuwe Tante Betsy jurken, ook nog een armbandje voor erbij.


En ik kreeg de behoefte om weer eens een winactie te doen ter ere van mijn nieuwe blog dus ik maakte een ketting om weg te geven...op mijn Tante Betsy blog dus ;). 
Een blauwe ketting met Lapis Lazuli erin verwerkt, staat leuk bij meerdere nieuwe Tante Betsy jurkjes of een andere outfit ;). 
Als volger (Blogspot of Bloglovin) van mijn '365 days of happy Tante Betsy dresses' blog kun je aldaar een kansje gaan wagen. 
Liker zijn van de Facebook pagina of van mijn Instagram account mag natuurlijk ook. 
Ik zou het leuk vinden als jullie mee doen of het delen :). 


Maar voor de creatievelingen onder jullie heb ik ook nog wat, het is maar een kleinigheidje. Ik heb nog een kortingskaart voor de Flow illustratie special, in te leveren bij de Bruna tot 9 november zolang de voorraad strekt...dus ik hoop dat die er nog is. 
Dan maak ik er gewoon een gezellige flop van met papierleuks en een lieve kaart. 
EDIT: ik ga deze aan Neeltje sturen, ze is tot nu toe de enige die interesse heeft en och het lijkt me ook leuk om haar te verrassen met een leuke Flow flop. 


Oh ja ik maakte ook nog een andere ketting en armbandjes...voor bij eerder gemaakte kettingen. 
Zo lieverds ik ga het erbij laten, dikke knuffels van mij aan jullie, ik probeer wat tijd te maken om bij jullie op bezoek te komen. 


Warme creatieve groetjes van Susan

57 opmerkingen:

  1. Hey Susan, zie ik mezelf op deze blog ook nog even terug! ;-)
    Het is voor mij inderdaad lastig om in het Engels te reageren. Gewoon onzekerheid hoor. Want ik kan wel Engels. En wat jij zegt het gaat ook steeds over jurken, heel erg leuk hoor maar wat moet je er steeds over zeggen. Dus weet dat ik wel kijk bij je maar niet altijd reageer. XX Esther

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi och lieverd je mag ook in het Nederlands reageren, volgens mij heb je dat al eens gedaan. Maakt helemaal niks uit hoor ;). Vind je Tante Betsy jurk in ieder geval prachtig staan...ik zag vanavond dat binnenkort weer nieuwe jurken komen...spannend! Dikke knuffels!

      Verwijderen
  2. Er gaat ook een hoop tijd inzitten in twee blogs , facebook, instagram en dan nog lezen en reactie's. Ook ik lees alles en geniet ervan. maar inderdaad , soms weet je niet zo goed wat te zeggen als je niet zo'n grote woordenschat heb. Er zijn mensjes die alles zo goed kunnen vertellen en verwoorden. De mijne zijn misschien kort maar wel heel erg gemeend !! ;-)
    Lfs Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja er gaat inderdaad gewoon al heel veel tijd inzitten om een blogpost te plaatsen, het schrijven, het zoeken van de bijpassende foto's en daar is dus voor het Tante Betsy blog ook al een hele zoektocht of fotoshoot aan vooraf gegaan ;) hihi. Maar zoals ik al net bij mijn reactie op Esthers berichtje schreef, je mag ook in Nederlands reageren. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  3. Hey Susan, lukt niet elke day, maar I blijf gewoon my English oefenen on je TB blog. Mocht je my geblaat sick worden, just say the word :-)))
    Liefs,
    Melige Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. P.S. Je lieve Flow-giveaway laat ik aan mij voorbij gaan x

      Verwijderen
    2. Hihi ik vind het echt helemaal prachtig hoor je berichtjes in het Engels en geniet ervan. Heerlijke humor heb je, love it! Dikke knuffels!

      Verwijderen
  4. Druk druk druk, herken het wel voor het volgen van alle blogs heb je bijna een dagtaak en dan komje helemaal niet meer toe om creatief te zijn. Ik reageer daarom ook niet altijd. Ik ben zelf ook begonnen met een FB van dinahcreatief, vind het ook moeilijk om daar steeds iets te posten. Nou ja, wat ik eigenlijk wil zeggen is dat ik je volg ik zie alles maar reageren met mondjes maat... Maar ik vind je jurken ♥ geweldig.. dat is wel duidelijk hahahahaha.. :-)

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi ja heel herkenbaar, er gaat heel wat tijd in zitten om te bloggen, maar het blijft leuk en ik kom zo af en toe gezellig op bezoek en laat dan berichtjes achter. Oh leuk ga ik je ook volgen op Facebook alhoewel ik daar ook weiniger tijd besteed...okay soms wat meer op de leuke jurkjes groep :). Dikke knuffels!

      Verwijderen
  5. Hi lieve susan ,fijn je te horen ,mooi je kettingen ,je bent lekker druk begrijp ik .
    Lieve gr marloes

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hihi ik ben inderdaad druk bezig, maar wel leuk hoor. Ik kom snel weer eens op bezoek. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  6. Die flowkortingsbon heb ik al weken in mijn tas, ik vergeet steeds die special te kopen, maar dat gaat er wel nog van komen! Ik volg je Betsy facebook pagina wel, maar reageer gewoon hier anders wordt het me teveel :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Whahaha wie weet denk je er nu wel aan...maar je moet ook maar een Bruna in de buurt hebben ;). Gezellig dat je me wel via Facebook volgt, in het Nederlands reageren mag ook hè. Knuff!

      Verwijderen
  7. hahaha de spijker op zn kop ik reageer gewoon minder makkelijk in het engels dus dat houdt me idd een klein beetje tegen :)
    Maar vandaag weer 2 tantes gescoord hoor op MP je zult ze vast snel zien haha
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh wat leuk je maakt me wel heel nieuwsgierig! Maarreh in het Nederlands reageren mag ook hoor, dat doen anderen ook en och dat is ook heel begrijpelijk. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  8. Oh, leuk om mijn jurk tegen te komen. Ik heb er nog een hoor. Ik zal eens een foto maken met mijn hoofd erbij op, haha. Dan wordt het wat persoonlijker. Ik ben ook aan het wachten op nieuwe jurken in de shop. ik wil graag groen.

    Die flow lijkt me leuk. Dus ik doe graag mee voor de kortingskaart.

    Neeltje

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh wat leuk een gegadigde voor de kaart! Tot nu toe ben je de enige en heb de neiging te zeggen dan is ie voor jou...zal het nog heel even afwachten of mijn berichtje veranderen hihi.
      En oh yess een hoofd bij de Tante Betsy jurken, leukkk! Dikke knuffels!

      Verwijderen
    2. Zo ik heb het bericht aangepast, de kortingskaart is voor jou. Ik maak er morgen een gezellige flop van ;). Dikke knuffels!

      Verwijderen
  9. ha,ha,ha...die Susan...net zoals jij t druk hebt met je jurkjesfoto's zoeken en daardoor weinig tijd over houdt om reacties te plaatsen heb ik dat 'probleem'ook...ik heb naast mijn blog ook instagram en volg niet alleen in blogland mensen maar ook op instagram vele en tjaaaa als je daar naast t lezen ook overal moet reageren dan zullen de gevolgen desastreus zijn,ha,ha,ha...dan zou ik nooit meer op mijn werk verschijnen...mijn huishouden verwaarlozen,iedereen hier omvallen van de honger,mezelf verwaarlozen en zo kan ik nog wel even doorgaan ha,ha,ha...dat GAAT gewoon helaas ECHT niet lukken...so you bhave to made choices ;-) Ik lees zo goed als alles bij iedereen en vooral bij mij favorieten die ik volg...om de zoveel tijd maak ik dan even tijd om bij hen toch even n reactie ooit te plaatsen als t uitkomt...vaak heb ik de post dan allang gelezen...in de pauzes op mijn werk bijv. waar ik dan vaak alleen in n saaie kantine zit,etc.Dus ik ben gewoon n 'stille'volger zeg maar want als ik al diegene die ik volg hier en op insta en fb overal bij hun bijna dagelijkse posts zou reageren zou ik zelf nooit meer aan iets toekomen ha,ha,ha...succes ermee meid!Maak het jezelf niet moeilijker als dat t is.....pluk de dag!Dat doe ik ook ;-)

    liefs en n dikke knuffelXx

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hai, was al zo vrij om in het nederlands op je TB blog te reageren, in t engels laat ik t inderdaad snel voorbij gaan. 3 blogs... knap hoor. Ik doe 1 creatief blog, 1 zakelijk blog en 4 fb pagina's... vind ik meer dan genoeg. Instagram laat ik om die reden ook nog steeds links liggen. Ben bang dat het net zoiets is als met Pinterest, dat heb ik ook lang niet gedaan omdat het dan tè leuk is.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi hoi,
    Op je andere blog kijk ik niet want de tante Betsy jurkjes zijn niet voor mij. Jij draagt ze met flair en voelt je er duidelijk in thuis, ik zou dat niet hebben en dan zit het ook niet mooi. Daarom kom ik alleen hier en lees over je andere dingen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Aside from obtaining a strong theoretical base, students also gain a practical one as they complete a range of projects and hands-on activities prior to graduation. For example, in the Computers for Healthcare Professionals course, students finish a final project for which they are expected to apply the computer skills, research technique and data analysis tools to prepare a properly referenced health-care related research report.Counseling is known as the talk therapy for the behavioral therapy and it is one of the best components in the alcohol and treatment for the drugs and alcohol addiction. For some addictions, the Seattle mental health counseling can be conducted as group or as individual therapy. The people who are alcohol and drug addicted may benefit from the counseling without any problem of the type of the counseling that they are using.http://www.healthsupreviews.com/biofinite/

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Centennial College's advanced diploma Health Informatics program (officially known as Health Informatics Technology) offers students three years of training in the above-mentioned areas. As a result, graduates have the ability to design, develop, modify and test software for healthcare applications. That means they are fully eligible to apply for entry-level positions in areas such as clinical, research and educational at institutions such as Ontario health networks, Ontario hospitals and the government. In these areas, grads find work in a range of roles that include: software developers, health data analysts, database developers, systems implementation specialists, and business/systems analysts.http://www.muskelaufbauhilfe.com/genius-x-o-cambalacho/

    BeantwoordenVerwijderen
  25. The third important point is to ask the caregiver, preferably the agency, to provide proofs of background checks .Ask them about the methods they have used for performing the background checks. This can help you decide whether the screening procedures followed by the agency are reliable or not. If you are not satisfied with their methods, just move to another agency to evaluate their methods.http://superpowervxfunciona.com/genius-x-funciona/

    BeantwoordenVerwijderen
  26. It is worth noting that qualified college or university graduates with a background in software gain direct admission into semester three of this three-year program and receive their Health Informatics Technology advanced diploma in four semesters.There are educational options for students who require some preparation training in order to perform at a level that will allow them to succeed in specialized programs. At Centennial College, these undertakings are called College and University Preparation programs. Not only do these programs offer small classes, state-of-the-art science and language laboratories as well as dedicated, experienced faculty support, but they also help ESL students brush up on their English. The prep programs are meant to assist in developing a thorough understanding of the personal, academic and professional requirements needed for taking diploma and advanced diploma programs.http://www.healthsupreviews.com/nugenix/

    BeantwoordenVerwijderen
  27. This may require you to have the association representations. It is also important to have the patient explanation with open and ended questions. You have to repeat the explanation you were given to make sure that you have the right details. The counselor has to know what took place during the Seattle mental health counseling, and what has to be done to improve the life of the patient in the future.The Seattle mental health counseling, is a practice for the mental health counseling and it is dynamic, strength based and holistic. It is the discipline that was born by 1970s when there was a realization that the counselors who work in the community settings did not have a professional or home identity. Using the degree level of counselors has shown many people that they were successful in how they treated the mental health problems while the counseling was grounded into the developmental theory and the counseling professional had etiologic underpinnings in the wellness and preventions. http://www.healthsupreviews.com/dermagen-iq/

    BeantwoordenVerwijderen
  28. It is worth noting that qualified college or university graduates with a background in software gain direct admission into semester three of this three-year program and receive their Health Informatics Technology advanced diploma in four semesters.There are educational options for students who require some preparation training in order to perform at a level that will allow them to succeed in specialized programs. At Centennial College, these undertakings are called College and University Preparation programs. Not only do these programs offer small classes, state-of-the-art science and language laboratories as well as dedicated, experienced faculty support, but they also help ESL students brush up on their English. The prep programs are meant to assist in developing a thorough understanding of the personal, academic and professional requirements needed for taking diploma and advanced diploma programs.http://www.healthsupreviews.com/renue-derma/

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Because the college wants to ensure that graduates are able to comfortably analyze and model data, develop healthcare databases and apply different computer medical-imaging techniques, there is an emphasis on object-oriented software design methodologies, user-oriented interface design, structure of healthcare information systems, telehealth, data security and privacy in healthcare systems. An additional focus on technologies such as C#, Java, J2EE, Oracle, MS-SQL Server, Unix/ Linux, Microsoft's .NET, HTML/ XML, Rational/ WebSphere, Data warehousing and Data mining, and BI tools in healthcare systems and more rounds out the training.http://guidemesupplements.com/neurodrol-scam/

    BeantwoordenVerwijderen
  30. hahaha simply joking nice post Neuro NZT you have a great blog here! would you like to make some invite posts on my blog? I like this post! A untroubled old majority will be the award of a well-spent youth. Instead of its bringing sad.For more ==== >>>>>> http://ultimatemuscleblackeditionrev.com/neuro-nzt/

    BeantwoordenVerwijderen
  31. I didnt realise that this issue ProFactor T-2000 was so important and so universal. You undoubtedly put it in perspective for me. This is a very good website. Ive been back a couple of times over the past week and wish to subscribe to your feed using.For more ==== >>>>>> http://ultimatemuscleblackeditionrev.com/profactor-t-2000-scam/

    BeantwoordenVerwijderen
  32. I have not been this moved by a The Amissio Formulapost for a long time! You have got it, whatever that means in blogging. Well, Youre definitely somebody that has something to say that people need to hear. Keep up the good work. For more ==== >>>>>> http://brainammoadvice.com/the-amissio-formula-scam-or-legit/

    BeantwoordenVerwijderen
  33. regards for putting up .Will you Genius X post more on this subject? How is it that just anyone can create a blog and get as popular as this? Its not like youve said anything incredibly impressive more like youve painted a pretty picture about.For more ==== >>>>>> http://gmax-brasil.com/genius-x-reclame-aqui/

    BeantwoordenVerwijderen
  34. biggest selection of genuine Grow XL swarovski vajazzle crystal design goodies! Visit us and check out the most amazing collection of vajazzle kit designs on offer in the UK and Europe. Im happy I found this blog.For more ==== >>>>>> http://rockhardfacts.com/grow-xl-scam/

    BeantwoordenVerwijderen
  35. you are providing and you give Intelimax IQ it away for free. I love seeing web sites that understand the value of providing a quality resource for free. It?s the old what goes around comes around routine. For more ==== >>>>>> http://superpowervxfunciona.com/intelimax-iq-funciona/

    BeantwoordenVerwijderen
  36. impressive more like youve painted XtraSize a fairly picture more than an issue that you know nothing about! I dont want to sound mean, here. But do you actually think that.For more ==== >>>>>> http://superpowervxfunciona.com/xtrasize-efeitos-colaterais/

    BeantwoordenVerwijderen
  37. your commercials triggered my browser Focus Formula to resize, you might want to put that on your blacklist. Hi! I found your website by accident this morning, but am really pleased that I did.For more ==== >>>>>> http://ultimatemuscleblackeditionrev.com/focus-formula/

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Terrific things, genuinely. Viatropin Please, PLEASE keep it up! You gave tremendous positive points there. I did a search on the topic and found most peoples will agree with your blog.For more ==== >>>>>> http://www.healthsupreviews.com/viatropin-side-effects/

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Im currently using Wordpress Viarexin for a few of my sites but looking to change one of them over to a platform similar to yours as a trial run. Anything in particular you would recommend about it.For more ==== >>>>>> http://ultimatemuscleblackeditionrev.com/viarexin/

    BeantwoordenVerwijderen
  40. The only issue I've had is with the Naturacel header, which seems less wide that the actual page in Opera v8.0, although it appears OK in IE and in firefox maybe it's time to swap.For more ==== >>>>>> http://www.healthsupreviews.com/is-naturacel-scam/

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Were a group of volunteers and Stress X starting a brand new initiative in a community within the same niche. Your weblog offered us useful info to work on. Youve got carried out.For more ==== >>>>>> http://cuidados-saude.br.com/stress-x-funciona/

    BeantwoordenVerwijderen
  42. spot on my website, let me know if Fit Burn youre game. You on the homepage of digg or reddit or some other major web page? Cause your hosting is Seriously sluggish.For more ==== >>>>>> http://cuidados-saude.br.com/fit-burn-funciona/

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Salute! You just have to take a look Goji Sbelt my page indirmeden film izle! Exceptional write-up my buddy. This really is precisely what Ie been searching for for very a time now. For more ==== >>>>>> http://cuidados-saude.br.com/goji-sbelt-funciona/

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Hey, you used to write fantastic, Supreme Garcinia Cambogia but the last several posts have been kinda boring I miss your tremendous writings.Past several posts are just a little bit out of track! come on.For more ==== >>>>>> http://www.healthsupreviews.com/supreme-garcinia-cambogia-scam/

    BeantwoordenVerwijderen
  45. So the wait around is over Halo Zynev accomplish was lastly introduced last four month period and Halo veterans have at current obtained pretty effective at actively.For more ==== >>>>>> http://ultimatemuscleblackeditionrev.com/zynev-side-effects/

    BeantwoordenVerwijderen
  46. come back to see more. Hi! I TestoRip X found your blog on Google.Its really comprehensive and it helped me a lot. Continue the good work! Nice blog you have. I come back for sure. Hi,great blog post.For more ==== >>>>>> http://ultimatemuscleblackeditionrev.com/testorip-x-scam/

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Given article is very helpful and very useful for my admin, and pardon me permission to share articles here hopefully helped :

    Cara Mengatasi Fraktur Atau Patah Tulang

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...