woensdag 30 september 2015

Dankbare Dress Red Dinsdag

Dag lieverds het was vandaag uhm gisteren dus...dankbare dinsdag en zelfs dankbare dress red dinsdag :). 
Er is weer veel om dankbaar voor te zijn...

 

 
Het prachtige nazomerse weer, oh het is heerlijk genieten in het zonnetje op het terras in onze tuin.


Dankbaar dat ik tien jaar geleden er goed uit gekomen ben toen ik een beroerte heb gehad (young stroke), ik schreef er al eens eerder over. 


Dankbaar voor al jullie lieve en leuke reacties op mijn blogposts. 
En zelfs ook al enkele volgers terug gezien op mijn nieuwe blog 365 days of happy Tante Betsy dresses...leuk! Wees welkom :). 
Misschien niet altijd even makkelijk om het Engels te lezen of in het Engels te reageren...het mag ook wel in het Nederlands hoor (ik doe mijn best om het dan zo snel mogelijk te vertalen zodat de buitenlandse dames het ook begrijpen ;)). 


Ik ben nu zelfs ook op Instagram te vinden, ja echt waar...ik ben gisteren overstag gegaan. Op zoek naar leuke Tante Betsy foto's en wat kwam ik al mooie foto's tegen die ik ook mag delen yeahh!


Dankbaar ook voor leuke rommelmarkt vondsten...niet dat ik tegenwoordig veel scoor...ik probeer me wat in te houden. 
Maar ik kon dit retro tafellaken niet laten liggen op een garage sale in Neerbeek (was door het hele stadje uhm dorp uhm?). 


Ook scoorde ik daar een paar cowboy laarzen (die wil ik roze gaan verven want deze zijn me wat te saai) en een lekker dik boek om heerlijk bij te ontspannen. Én die roze zitzak ;). 


Zo lieverds jullie krijgen toch nog af en toe wat over mijn Tante Betsy verslaving te horen, maar ik probeer het in te perken ;). 
Op mijn andere nieuwe blog post ik nu dagelijks een blogpost. 
En ook meteen op mijn Facebook pagina een link, als ik het niet vergeet zoals gisterenavond ;). 


Ook nog heel dankbaar voor mijn nieuwe Tante Betsy jurken die ik vandaag ontving, oh wat is het toch een lieve tante :). Dikke dikke knuff!

Dikke dankjewel knuffels voor jullie allemaal!


Warme creatieve groetjes van Susan, die nu even een nachtbraker is en een verlate Dankbare Dinsdag blogpost post ;). 

14 opmerkingen:

 1. Ja, gisteren was inderdaad red dress day. Ook ik heb een mooie rode jurk aangetrokken. De nieuwe tante betsy staat je enig! En er is inderdaad veel om dankbaar te zijn. Het is goed om daar regelmatig bij stil te staan, dat relativeert enorm.

  Groet Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat leuk dat je ook speciaal een rode jurk hebt aangetrokken :). Ja ik ben enorm blij met mijn nieuwe Bibi red jurk, moet me soms echt inhouden om hem niet vaker aan te doen whahaha. Ik kom gauw eens bijlezen. Dikke knuffels!

   Verwijderen
 2. Gisteren moest ik werken dus liep ik de hele dag in een zwart pak. Geen rood jurkje voor mij. Maar jij hebt je er aan gehouden. :-)
  Wat heb je veel om dankbaar voor te zijn. Dat is fijn. Enne tel ik het nu goed en heb je 3! Nieuwe jurkjes? Ik zal even op je andere blog kijken. XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi nee geen drie nieuwe jurkjes...twee, maar ik heb met een bezwaard hart eentje terug gestuurd vanwege dezelfde print. Zo zonde om bijna twee exact dezelfde in de kast te hebben hangen. Maar gelukkig is het een hele lieve tante hoor dus dat komt wel goed. Dikke knuffels!

   Verwijderen
 3. Ik las gisteravond pas over red dress day, anders had ik wel iets roods aangetrokken. Stoere laarzen heb je gekocht, die passen perfect bij je jurken. Fijne dag vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja voor mij zijn ze wat sjieker, heb veel stoerdere. Na een middag erop gelopen te hebben, heb ik mijn twijfels of ik ze wel roze verf want de hak is toch stiekem hoger als mijn andere. Daar heb ik dan niet zo goed opgelet en ik kreeg pijn aan de pootjes dus eens even kijken wat ik doe. Dikke knuffels!

   Verwijderen
 4. Reacties
  1. :D. Hihi het vrouwtje met de weinig woorden reacties ;). Dikke knuffels!

   Verwijderen
 5. Ik zag zo hier en daar wel iets roods. Zelf was ik in blauw. Ik ga dinsdag altijd naar de manege en heb dan paardrijkleding aan, weinig rood aan. hahahaha. weet ook niet of mijn paardje dat mooi vind... Wel sta ook ik er bij stil dat hart en vaatziekten doodsoorzaak nr 1 zijn. mijn moeder die vandaag 74 zou zijn geworden is op 42 jarige leeftijd plots heen gegaan. Een hele trieste gebeurtenis die nog zijn sporen na laat. Ik ben zelf niet zo van het rood hoor. Heb er zelfs een beetje een hekel aan, Nee niet voor jou of voor anderen maar voor mezelf. Ik moest als kind altijd rood dragen en IK en MOETEN gaan niet zo samen.. hihihihihihi. Maar ik vind het wel mooi bij anderen. En er zijn nog zovele andere mooie kleuren.. ook de donkere roodkleuren kan ik wel waarderen...

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh lieverd wat heftig om je moeder al op zo'n jonge leeftijd te moeten verliezen. Kan me voorstellen dat dat een enorme impact heeft en zijn sporen jaren later nog achterlaat. Je was nog maar een tiener. Ja dan blijf je met zo'n dress red day toch iedere keer opnieuw mee geconfronteerd worden.
   Maarreh wat jij met rood hebt, had ik met groen. Ik moestttt groen aan als we gingen wandelen in het bos, nee mijn fleurige kleding mocht niet. Ik moest opgaan in het bos. Het heeft me jarennn gekost om groen weer mooi te gaan vinden en te dragen. Maar het is me gelukt ;). Appeltjesgroen vind ik geweldig, heb ook enkele groene Tante Betsy jurkjes en zelfs legergroen heb ik gedragen, maar ook pas sinds een jasr of tien hoor. Dikke knuffels voor jou lieverd. Knuff!

   Verwijderen
 6. Wat een leuk tafellakentje - dat had ik ook niet kunnen weerstaan !!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ja en geloof me ik heb al vaker mooie stofjes weten te weerstaan. Heb nog een stapel stof voor de kast liggen die in de kast moet. Eens gaan kijken of ik het erin geperst krijg of eens kijken of ik wat lappendekens in de produktie kan gaan zetten whahaha. Dikke knuffels!

   Verwijderen
 7. Lieve Susan, Wat een gezelligheid en ik ga proberen je nieuwe blog te volgen. Ik ben er weer en ga weer meer reageren. Lieve groetjes, knuf tinie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh lieverd wat leuk dat je er weer bent en het is je gelukt hihi. Oh ik loop enorm achter met blogs bijlezen. Mijn nieuwe blog neemt toch veel meer tijd in als verwacht, maar ik vind het enorm leuk om te doen hoor. Dikke knuffels!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...