maandag 6 juli 2015

Zo flieft op mijn Betsy Red die eigenlijk Oeranje is ;)

Dag lieverds daar ben ik weer. Mijn nieuwste Tante Betsy jurkje is allang binnen, de dag na mijn bestelling al ;). 
En zaterdag heb ik haar knoopsluiting dichtgenaaid, ik krijg met mijn gewelfde lichaam teveel inkijkgaatjes dus hup met een onzichtbare steek aan de slag net zoals ik al eerder deed met mijn Betsy Black en Happy Blue. 


Ik kreeg op mijn vorige blogpost een vraagje van Esther van Pippa's Hus die had ook een jurk gekocht bij Tante Betsy...hij paste haar niet goed, stond beetje open aan de bovenkant. Nu blijkt zij dus ook de Happy Blue te hebben en heb haar geadviseerd om hem dicht te naaien vanaf knoopje 4 t/m het voorlaatste knoopje. 


Ik kwam een goede tutorial tegen op internet hoe de onzichtbare steek gaat, ook op een blog Sisters Made with love http://sistersmade.blogspot.nl/2013/02/onzichtbare-steek.html
Zij legt het zovele malen beter uit als ik dat zou kunnen ;). 
Esther naai ze (ben je wel eventjes zoet mee;)) en heel veel plezier van je jurk!


Maar terug naar Betsy Red die eigenlijk Orange is hihi. Oftewel Oeranje zoals Essebes zegt, ja onze Esther van Espiratie. 
Ik tipte haar eens toen ik een jurkje zag wat me wel wat voor Essebes leek. Gemaakt van hetzelfde stofje als mijn Betsy Red. http://espiratie.blogspot.nl/2015/05/tante-betsy-susan-en-els.html
Essebes is er heel happy mee en ik ben ook heel happy met de mijne, als ik dit typ heb ik hem helemaal nog niet aangehad hihi. 


Hang op de bank in een lange jurk met spagettibandjes, nee geen Tante Betsy jurk...ik scoorde deze jurk voor £2 op een rommelmarkt vorig jaar vlakbij onze Airbnb vakantieadres is Londen...ik draag hem graag in huis op warme dagen. 


Het is zondag als ik dit typ, morgen (voor jullie vandaag;)) maak ik een foto in mijn Betsy Red en eentje van mijn paddestoelen jurk. Gaat vast ook een favoriet van me worden! 
Eergisteren (vrijdag dus ;)) maakte ik hem de paddestoelen jurk smaller op mijn werk en tegelijkertijd was ik bezig met een jurk te naaien voor Mode met een Missie. 
Onze stagaire die volgende week haar laatste maakte wilde wat te doen hebben en ik vroeg haar mijn rijgwerk te doen en zo kon ik toch mijn werk doen (Jurk Carla naaien) en aan mijn Tante Betsy jurk werken. 


Zo lieverds ik heb net mijn foto sessie achter de rug met mijn twee jurkjes. Gelukkig is het weer vandaag beter uit te houden, dus kan ik er eindelijk weer eens van genieten in onze tuin. 



Net ook eens mijn profielfoto op facebook aangepast (de allereerste foto van deze blogpost) dat was al heel lang een Elfia foto.
Oh realiseer me nu dat Elfia Arcen ( http://www.elfia.com/events/elfia-arcen-2015/ ) wel heel hard aan komt (19 en 20 september) en ik deze keer toch echt weer eens een andere outfit erbij wil...ik ga eens brainstormen...heb namelijk een heel aantal weken geleden een zwarte hoge hoed kunnen scoren, wordt vervolgd!


Warme creatieve groetjes van Susan

20 opmerkingen:

  1. Dat is inderdaad een heel duidelijk filmpje. Bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Thanx voor de naaitip! En leuke jurkjes weer. Liefs Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat Oeranje staat je fantastisch!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je gewelfde lichaam! Klinkt prachtig! Ik heb nog steeds niets genaaid aan mijn jurk. Ik ben nu aan het werk dus vandaag word het hem ook niet. Die van jou ziet er prachtig uit. Maar de paddestoelenjurk vind ik helemaal geweldig! En dan die laarzen eronder!!! Mooooooi!! XX Esther

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gaat vast goed komen Esther! Je zou hem natuurlijk ook met de naaimachine kunnen stikken, ben mezelf aan het bedenken om dat eventueel alsnog te doen. Maar dan zul je hem wel heel goed moeten afspelden ;).
      Of misschien is er zelfs wel een goede hechtende vlieseline wat je ervoor zou kunnen gebruiken (heb ik zelf geen ervaring mee). Succes Knuff!

      Verwijderen
    2. Sorry voor het inbreken hier ik heb pas net tante betsy ontdekt. De paddestoelen jurk is echt te gek. De andere overigens ook geweldig!!

      Verwijderen
  5. Oh wat staan ze weer leuk die voeten met baluwe nagelak , ha ha mijn tenen hebben dezelfde kleur.
    Ben beniewd wat je elfia outfit word

    BeantwoordenVerwijderen
  6. He die oranje jurk is een copy van de zwarte maar dan in het rood, toch? Staat je goed die felle kleuren en nog z'n mooie ketting erbij ook. Die groene (groen en blauw zijn meer mijn kleuren) vind ik geweldig. Met die stippenlaarzen erbij is het plaatje helemaal af. Wordt altijd zo vrolijk van je blogberichtjes over je favoriete tante Betsy....

    Spannend,, om een nieuwe outfit te bedenken. Ben beniewd wat het gaat worden maar dat wordt vast een verrassing.

    Lieve groet, dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je ziet er geweldig uit in je nieuwe jurk - zo'n vrolijke kleuren passen perfect bij je !!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh, leuke jurk. Dat oerranje klinkt goed. Maar die paddenstoelenjurk is enig. Oh, het is dat die er niet meer is, maar anders hing hij hier ook in de kast, hihi.

    Groet Neeltje

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey die Neeltje die paddestoelen jurk is van een oudere collectie van Tante Betsy die scoorde ik op marktplaats.
      Ik ben pas sinds half november bekend met het merk Tante Betsy en tsja in de wintercollectie zaten me niet genoeg vrolijke printjes dusss heel goed in de gaten gehouden of zo'n paddestoelenjurk te koop kwam en och gewoon in XL gekocht (heb in dat model altijd een L) en hem smaller gemaakt ;).
      Maarreh inmiddels dus wel 5 jurken van de huidige zomercollectie, waarvan twee zelf gekocht bij Tante Betsy, 2 promotie jurkjes :D en eentje gescoord op MP :), deze collectie vind ik echt superrrr. Nou ja vorige collecties natuurlijk ook anders had ik er niet zo veelll, whahaha. Knuff!

      Verwijderen
  9. Doe je zaterdag ook een tante Betsy jurk aan, herken ik je tenminste gelijk :) Mijn dochter is jaloers op je lalaloopsyketting. haha!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Natuurlijkkkk! Ik draag alleen nog maar Tante Betsy jurken! De rest van mijn garderobe blijft in mijn kast hangen ;). Verheug me zo op zaterdag! Knuff!

      Verwijderen
  10. Die paddenstoelenjurk...errug leuk ! Die laarzen passen er ook perfect bij.
    Enne, je heb me aangestoken hoor , hoop dat die rode, onee oeranje bij mij net zo leuk staat als bij jou ! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die jurk gaat je vast super staan! Het is echt zo'n mooie jurk, maar dat komt ook dat oranje en roze (en rood) mijn favoriete kleuren zijn. Maar ik wist dat hij dus eigenlijk meerr oranje met roze was...love it! Ik had nog geen oranje Tante Betsy jurk ;). Knuff!

      Verwijderen
  11. ja die Oeranje is super en wacht op smart op min hartjesjurk dankzij jou hahaha wat een virus!!!
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ohhhh wat staat het paddestoelenjurkje gaaf! Deze staat ook op mijn verlanglijstje! Nou ja, welke niet eigenlijk! En die laarzen erbij. Briljant!

    Vorige week zaterdag kwam ik thuis van de markt. Had mijn man een cadeautje voor me gekocht. En ja hoor, de Happy Blue! Meteen naar mijn moeder gebracht om dicht te maken. Wat jammer dat tante dat niet meer zelf doet. Maar ik ben er blij mee.

    Ik moet nodig weer op jacht naar nieuwe leggings. Als ik nieuwe adresjes vind dan hoor je van mij!

    XxxxX

    BeantwoordenVerwijderen
  13. great !
    Greetings from Poland :)
    Katarzyna


    www.sajuki.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...