woensdag 15 juli 2015

Kitsch in de Keet geluk en kringloop geluk


Dag lieverds de dagen vliegen hier om, het is alweer een paar dagen geleden dat ik met de bus op weg ging naar Kitsch in de Keet bij Lien. Oh wat was het een feest, een feest voor het oog, maar ik kon ook mijn hart ophalen aan alle leuke contacten met een aantal medeblogsters. 
Ja voor mij (maar natuurlijk ook voor anderen) was het een klein blogfeestje.





Het was al even geleden dat Lien eens bij mij op bezoek was en ook MiM (Mim's tasjes) had ik al een hele tijd niet meer gezien. Naomi (Lovely Tough Cookie) had ik nog nooit ontmoet maar ik verheugde me erop haar eindelijk eens te ontmoeten.
Ellis, Lien haar overbuurvrouw, was er ook, zij heeft de beren op Lien's haar pad weggestuurd, ook al zo'n heerlijk mens. 


Ik kreeg een heel groot compliment van Naomi, ze zei dat ik in het echt net zo was zoals ik op mijn blog schrijf. Natuurlijk is dat iets wat ik zelf ook weet, ik ben gewoon altijd lekker mezelf ;), maar ik vond het leuk om te horen. 
Verder leerde ik Mirjam kennen, die bekend is van Mirjam Down Under maar nu een blog heeft dat Kaza Maria heet. 



Ik shopte heerlijk in Lien's Keetje, het was iedere keer dringen geblazen want met drie shoppende en kakelende dames is de keet vol. Ik kocht kaartjes van Kris en ander leuks, ik weet niet zeker of Lien het knopenhart en het lijstje zelf gemaakt heeft, maar ik vond ze echt Me...


Ook ging ik even lekker snuffelen bij MiM haar stempels en scoorde een autootje (ja het zou zomaar kunnen doorgaan voor een Mini traveller) en een woonwagen stempel. 


Ik had ook kadootjes meegenomen, allereerst gaf ik Serah, de dochter van Lien, de gewonnen prent van de Posters.nl Give Away, ze was er heel happy mee. 
Lien was veel te druk, dus ik besloot eerst MiM haar kadootje te geven, ze was pas jarig geweest. MiM had net zoals ik een engelenblog en ik gaf haar een amethist engeltje en een mooie kaart van  Josephine Wall. 



En nu kan ik ook mijn creatie delen waar ik in mijn vorige blogpost over vertelde, ik maakte een dromenvanger voor Lien met een kanten kleedje erin verwerkt. Het is mijn allereerste dromenvanger die ik op deze manier maakte en er gaan er vast nog meer volgen.





En weet je wie er ook opeens verscheen, Ingrid, een Belgische blogdame (Little Birdie), een afvaardiging van Misteria Lane. Zo leuk die enthousiaste reactie toen ze me herkende aan mijn Tante Betsy jurk, ik hoorde iemand Tante Betsy zeggen terwijl ik een heerlijke kom soep van Lien aan het eten was. Zo leuk dat ze ook gekomen was en ik even met haar heb kunnen spreken, zo jammer dat ik niet op het Misteria Lane feestje kon zijn omdat we die dag vertrokken richting Berlijn. 
Voor mij was deze Kitsch in de Keet voor herhaling vatbaar, volgende keer Kerst in de Keet?!


Zondag's ging ik samen met manlief even heerlijk rommelen op een rommelmarkt in de buurt, ik scoorde wat retro stofjes, dat kleurpotloden doosje kon ik ook niet weerstaan. En de winkels waren open en zo scoorde ik de armband die ik om Serah haar arm zag bij de Wibra ;). 


En vandaag ben ik creatief geweest samen met mijn dochter, we hebben een jeansteckel gemaakt...nou ja hij is nog niet helemaal af hoor, ik moet hem nog met de hand dichtnaaien en de oren er aan naaien. Maar ik kreeg dochterlief wel aan het naaien, haar allereerste keer aan de naaimachine, ze naaide de lapjes van de linkerkant aan elkaar (op de collage rechtsonder in de hoek). 


Gisteren had ik by the way een heerlijke dag met een goede vriendin van me, ik scoorde bij de Zeeman deze steampunk tafellakens en waarschijnlijk ga ik die gebruiken voor mijn Elfia creatie. 
Maandag was mijn moeder op bezoek...dus ik heb een heerlijke sociale week, mam ich vond ut hiel gezellig! Ennuh Callie ich hub weer genoote :D. 


Warme creatieve groetjes van Susan

19 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijk blog vol gezelligheid!
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ohhh wat gezellig zal het daar geweest zijn super! En die jeansteckel is de max!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja leuk is hij hè, zit er dik in dat we nog een tweede gaan maken want dochterlief vind hem zelf ook wel heel leuk ;). Knuff!

      Verwijderen
  3. De dromenvanger die je voor Lien maakte, vond ik prachtig ! Mooi met dat kanten kleedje in het midden, dat maakt het wat eleganter dan alleen maar de typische geknoopte draadjes.
    En de teckel in jeans is leuk !!! Zo grappig, een lapjesdachshund ! Brigitte gaat er jaloers op zijn :-)
    En Naomi had gelijk, jij bent echt zoals je blogt - bruisend, spontaan, een lieve spring-in't-veld !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh wat liefff :) bloos...dankjewel lieverd :D.
      Ja leuk is die jeans teckel/dachshund hè?! Ik ben op het werk nu aan een kleine versie bezig en wie weet gaan er nog wel meer uit mijn handen vloeien ;). Dikke knuff!

      Verwijderen
  4. Wat ziet dat er gezellig uit. Ik zag het al op meerdere blog. De warmte straalt er van af!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hè Lien had er een waar feestje van gemaakt en er echt veel aandacht aan besteed. Verheug me al op een volgende keer ;). Knuff!

      Verwijderen
  5. Wat een heerlijke week! Ik had zo graag even bij Lien om het hoekje gekeken. Maar ja, te ver weg he?
    Ik vind de jeansteckel helemaal geweldig! Mooi gemaakt.
    Ik wil je ook graag eens in het echt zien rondspringen maar dat gaat vast nog wel eens gebeuren! XX Esther

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi wie weet komt er nog wel een keer weer ergens een blogmeeting waar we elkaar kunnen leren kennen. Ja zo'n jeans teckel is wel heel leuk, maar van zo'n bloemenstofje vind ik zelf ook wel heel leuk ;). Knuff!

      Verwijderen
  6. Wat een heerlijk blogje kon ik ook nog even vankeetje genieten,jammer dat ik er niet kon zijn

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi lieve Marloes ja het was voor jou natuurlijk een eindje uit de buurt, wie weet komt er wel weer eens een meeting bij Essebes waarbij we elkaar weer kunnen zien. Knuff!

      Verwijderen
  7. Wat een gezellig verslagje, ik lees het nu pas! Ik waan me weer even terug naar afgelopen zaterdag, het was inderdaad reuze gezellig! Haha, heel wat mensen vroegen wat de dromenvanger moest kosten, not for sale! Het Chinees meisje hing dezelfde avond nog boven Serah's bed, dat is haar versie van een dromenvanger, haha. Je hebt leuke foto's gemaakt, dankjewel!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi wat leuk om te horen dat je mijn dromenvanger zomaar al een paar keer had kunnen verkopen :). Ik had hem bewust heel rustig voor jou gelaten...ik weet wel dat je ook van kleurtjes houdt maar volgens mij in huis of op de slaapkamer het rustiger houdt. En ik vind hem zo ook wel mooi en puur.
      En ja het was reuze gezellig en absoluut voor herhaling vatbaar, maar ik kan me voorstellen dat je dit niet iedere maand kunt en wilt doen hihi maar ik kijk uit naar een volgende keer en heb 12 december al in mijn agenda staan hihihi. Dikke knuff!

      Verwijderen
  8. Oh, wat een feest om te lezen. En aan de foto's te zien was het ook zeker een feestje. Helaas te ver weg voor mij, maar we komen elkaar vast eens tegen ;-)

    Groet Neeltje

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een gezelligheid. En die teckel is echt te leuk. Marit vind hem helemaal geweldig! Nou ja, ze is fan van honden. En wat leuk dat je alle Bloggers hebt ontmoet. Super gezellig ziet het er ui!

    XxxxX

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Lieve Susan, beetje late reactie maar ik vond het ook een hele gezellige dag! Was super georganiseerd door Lien. En dan al die lieve mensen. :)
    Mijn compliment meen ik nog steeds. :)
    Wie weet schaf ik ook weleens een tante B jurkje aan, al weet ik nog niet of ik het aandurf. Stom he?
    Fijne zondag verder!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey lieverd

      Even een reactie vanuit mijn toevluchtsoord, Nicky's oude slaapkamer, voordat ik vergeet te reageren.

      Het was zo leuk om je eindelijk eens in levende lijve te ontmoeten en met je gesproken te hebben :).
      Het was echt reuze gezellig bij Lien en heerlijk vertoeven tussen allemaal lieve dames.

      Ik stuurde je nu net ook al een persoonlijke mail (dit is er een gedeelte van ;)).

      Dikke knuffels!

      Verwijderen
  11. aaaaaaaaaaah wat een gezelligheid ! en mooi weer ook zo te zien !

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...