vrijdag 20 februari 2015

In mijn nopjes

Ja hoor jullie zien het goed, ik ben al weer eens gezwicht voor een nieuw Tante Betsy jurkje ;). En ik ben er mee in mijn nopjes!
En eigenlijk is het nu toch echt wel die lieve Tante Betsy haar schuld, ze schreef namelijk in haar mail aan mij dat er veel doorknoop jurkjes kwamen (en natuurlijk ook andere modellen) in de nieuwe voorjaarscollectie. http://www.tantebetsy.com
Én dat zo'n doorknoop jurkje ook goed bij mijn zandloper figuur zou passen...dus ja dan moest ik dat eerst eens uitproberen :p. 


Nou zelfs manlief vond het een leuk jurkje (dat is de eerste keer dat hij dat zei;)) en ook een collegaatje vond deze me toch het beste staan. 
Nu kan hun mening enigzins gekleurd zijn omdat bijvoorbeeld mijn collegaatje helemaal niet van kleurexplosies houdt ;). En zit er dik in dat manlief ook niet altijd van al die vrolijke kleurtjes houdt. 


Ik vergeet nooit toen manlief de blauwe lappendeken zag die ik eens maakte. Dat hij spontaan zei dat hij die veel mooier als die andere vond. Ja haal je de koekkoek...zijn lievelingskleur is blauw :D. En die andere deken was, nou ja is, roze...


Ook in mijn nopjes met allemaal leuke post. Jullie zagen al dat ik een doepla kaart won bij Melanie, maar ik heb ook een valentijns give away gewonnen bij Daphne en de wereld. http://daphne-en-de-wereld.blogspot.nl
Het was een verrassings give away en wat voor een! Wow zoveel leuke spulletjes, alles zo leuk en mooi ingepakt. Ik hou van hartjes en nou aan deze verrassing kon ik wel mijn hart ophalen! 


Ook werd ik blij verrast door een pakje van Neeltje van het blog Lincherie and more. http://lincherie.blogspot.nl
Ze vroeg me al eens langer geleden mijn adres en ik werd deze week ook verrast met een mooi pakketje met allemaal leuke spulletjes. 
Dankjewel lieverds!


En ik ging deze week weer eens kringlopen, deze keer vlakbij vrienden van ons. Manlief ging alvast op bezoek en ik ging lekker op mijn gemak snuffelen. Ik scoorde weer leuke retro kussenslopen! 
Helemaal happy ermee...oh als die lappendekens voor dochterlief en manlief klaar zijn, ben ik toch echt wel aan de beurt met mijn retro bloemetjes deken!!!


Op het werk ben ik bezig met de jeansdeken (bestemd voor de verkoop). Gisteren 6 banen aan elkaar gestikt. En de lappendeken voor Essebes doorgestikt...


Zo lieverds ik ga er weer vandoor...leuk om te horen dat jullie blij verrast waren met mijn valentijnspost :). Daar doe je het toch voor!
Hierboven een foto van een dame waar ik een Tante Betsy jurk van kocht en die ik het I love Fashion kaartje stuurde en fashion doorstreepte en verving voor Tante Betsy. 


Warme creatieve groetjes van Susan

36 opmerkingen:

  1. Staat je goed! Ik vind het ook een leuk jurkje, maar ben ook niet weg van felle kleuren etc. De jeansdeken wordt vast heel gaaf! Ziet er nu in elk geval al lekker stoer uit!

    Fijn weekend alvast! Liefs, Vera

    P.S. Bedankt voor je lieve reacties bij mijn berichtjes!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi ja zo heeft iedereen een andere smaak hè. En ja hij is al leuk aan het worden. Moest eerst alle zomen strijken dus pas vier banen aan elkaar kunnen strijken...dus de helft zit aan elkaar ;). Dikke knuffels!

      Verwijderen
  2. Ik vind je lappendekens geweldig. De eerste vooral. En die jeansdeken zal superleuk worden!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel :). Ik vind ze ook super en vind ze ook zo leuk om te maken...ik ben er nog lang niet klaar mee ;). Warme groetjes en knuffels!

      Verwijderen
  3. Leuk model hoor dit jurkje, staat je goed. Maar ook de felle kleurtjes staan je goed. Zelf zou ik denk ik gaan voor dít jurkje met felle accessoires (iets veiliger voor mij hahaha). Ik ben nog geen leuk tante Betsy jurkje voor mezelf tegen gekomen jammer genoeg.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh wie weet de komende collectie, alhoewel die gaat heel kleurig worden met veel printjes. Voor jou zou de polka dottie blue leuk zijn (die ik ook heb) met polkadots in je lievelingskleur ;).
      Vandaag had ik er inderdaad ook een knaloranje legging bij aan, een oranje singlet en een vrolijke ketting :). Dikke knuffels!

      Verwijderen
  4. Oké... ik kon er nu echt niet meer aan weerstaan en ben eens naar de website gaan kijken.... tjonge jonge wat een prachtige jurken en rokjes!! Ik denk dat ik binnenkort ook overstag ga. Jij bent in elk geval elke keer supermooi met je jurkjes hoor. En ik ben gek op alle dekens die je maakt :-) dat jeans wordt ook heel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi ik ben inmiddels helemaal verslaafd en zit nu op 11 Tante Betsy jurkjes....errug hè en ik heb er nog lang niet genoeg van whahaha. Oh als die nieuwe collectie eind maart binnenkomt zul je zekers overstag gaan, jij houdt ook wel van kleur en printjes... Dikke knuffels!

      Verwijderen
  5. Leuk jurkje weer!!!
    De dekens worden/zijn prachtig, fijn weekend!
    warme groet, Christel

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks lieverd! Alleen jammergenoeg vanmiddag de hele middag zitten te worstelen met mijn overlock machine, ik kreeg hem niet goed afgesteld dus niet aan de slag geweest met dochterlief haar lappendeken... Morgen is weer een dag... Dikke knuffels!

      Verwijderen
  6. Wat een leuk idee die jeansdeken! En dat jurkje staat je geweldig! Tante Betsy zal inmiddels wel heel blij zijn met jouw jurkjesverslaving en reclame die je ervoor maakt :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja die jeansdeken gaat echt gaaf worden! Zo leuk om te maken en ik mag er nog eentje maken voor manlief ;).
      Ja dat zal die lieve Tante Betsy zekers zijn, maar ik mag dan ook wel binnenkort een winactie organiseren en een jurkje weggeven :D. En wie weet gaat ze ook nog wel overstag en stuurt ze mij ook een jurkje of een kadobon :D voor alle reclame. Leuk dat je weer gezellig op bezoek komt. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  7. Ik vind je jurkje een toppertje. Ik heb hem ook op mijn wensenlijstje ;-). Je dekens zijn prachtig. Lieve groetjes, dikke knuf Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja die past wel bij jou hè naar wat ik zo hoorde ;). Hoop dat je er ook eentje kunt scoren. Of misschien wel eerst op de nieuwe collectie wacht en de leuke winactie hier :). Dikke knuff!

      Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Nog een keer proberen;-)) wauw dat jurkje staat je goed!! En de dekens worden prachtig maar ik ben heel benieuwd naar het jeans-exemplaar, die wordt vast heel gaaf! Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja die is echt gaaf aan het worden die jeansdeken! Ik verheug me al op de totale look en op die wat ik thuis ga maken. Knuff!

      Verwijderen
  10. Ik vind hem leuk de jurk maar van jou verwachtik eigenlijk iets meer kleur.. Je kan het goed hebben hoor.. VInd het doorknoop jurkje ok erg mooi. en wat een hoop post heb je gekregen.. Kan je weer erg mooie dingen van maken..

    Lieve groetjes, dinah

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi ja dat is waar, maar vandaag met knaloranje legging en top zag hij er vele malen leuker uit! En och weet je het is ook wel leuk om af te wisselen in look. Doe ik altijd al hoor, want zwart is toch ook wel echt een van mijn favoriete kleuren. Knuff!

      Verwijderen
  11. Staat je goed de jurk! Je hebt inmiddels al een hele collectie he! Leuk ook de give away die je had gewonnen en dan ook nog leuke post, gezellig! Ik ben trouwens benieuwd naar het eindresultaat van de jeansdeken!! Fijn weekend x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik ben echt erg hè...de stand staat op 11 ;). En het was echt een feestje om die leuke give away uit te pakken, zo'n leuke spulletjes.
      Ennuh de jeansdeken wordt mooiii! Knuff!

      Verwijderen
  12. Je nieuwe jurkje is weer prachtig! En de kleurtjes doe je er toch zelf bij in vorm van een ketting, legging en laarsjes ;)
    En wat ben he weer lekker bezig met dekens... Moet ik toch ook eemns proberen.
    Liefs Nana

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Je nieuwe jurkje is weer prachtig! En de kleurtjes doe je er toch zelf bij in vorm van een ketting, legging en laarsjes ;)
    En wat ben he weer lekker bezig met dekens... Moet ik toch ook eemns proberen.
    Liefs Nana

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jip vandaag was ik inderdaad kleuriger met legging/topje en ketting. Ja is echt leuk hoor om zelf lappendekens te maken, die lapjes snijden of knippen is toch ook een boel werk, maar je krijgt wel een super resultaat! Knuffels!

      Verwijderen
  14. Jij bent erg!!! Je steekt me alweer aan zo'n doorknoopje is echt super leuk!!! Pffffffff wilikookwilikook hahahahaha
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Whahaha ja echt erg hè, de stand staat nu op 11 Tante Betsy jurkjes sinds half november hihi. Ja ik ben echt verslaafd :). Maar heb daar tegenover ook weer kleding van mezelf verkocht want anders was ik nu blut :D. Ja ik ben toch stiekem ook wel erg blij met dit jurkje, vandaag met oeranje legging/singlet en vrolijke ketting! Knuffies!

      Verwijderen
  15. Oh wat een leuke dingen allemaal jurkjes dekens lieve kaarten ook ik kreeg er een van je zo leuk .je bent lekker bezig dikke knuffel van mij gr marloes

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ben er ook allemaal happy mee :). Ennuh graag gedaan hoor lieverd. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  16. Het begint bij mij steeds meer te kriebelen......zal ik ooit ook zo'n lappen deken gaan maken??
    (ik heb hier heeeeeel veel bloesjes die niet meer worden gedragen!)
    Het lijkt mij zoveel werk, maar wel heel erg leuk werk.
    Wie weet ooit.
    Heerlijk he, dat Kringlopen! Is ook mijn grote hobby.
    Kan daar echt heel blij van worden.
    Je jurk is echt TOF, staat je goed.
    Prettig weekend.
    Daphne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh ja zekers doen hoor. Het is zo leuk om te maken, wel een hoop werk hoor. Ik heb er zelfs speciaal een snijmat en een rolsnijder voor gekocht en manlief heeft me een malletje gemaakt van plexiglas.
      Het is natuurlijk belangrijk dat alle lapjes even groot zijn óf je moet natuurlijk een restjes deken maken met lapjes van verschillende formaten en dan gaan puzzelen! Reken dat je bij een lapje van 16x16cm, 15 cm overhoudt...
      Ik maak alles aan elkaar met de overlock machine, maar op het werk wordt ieder naadje open gestreken (dus aan elkaar genaaid). Maar die van Essebes heb ik gewoon lekker gelockt hoor, alle naden netjes een kant uit bij het aan elkaar locken van de rijen. En dan ook netjes gestreken/geperst voordat hij aan de fleecedeken werd genaaid.
      Oh ja vergeet niet dat het het slimste is dat alle stofjes van eenzelfde materiaal zijn. Allemaal katoen of allemaal stretch (t-shirts)...anders krijg je dat het ene lapje rekt en het andere niet.
      Succes ermee! Warme groetjes van Susan

      Verwijderen
  17. Hoi Suzan, bedankt voor je reactie op mijn blog.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Leuke jurk heb je weer gescoord ! Ben je ook vaste bezoeker van MP ;-)
    Heb daar menig jurkje vandaan, soms een miskoop omdat de stof verwassen enzo maar ach dan worden het huis en tuin jurken.
    Ga je van die leuke kussenslopen een bloemendeken/ quilt maken?
    Daar kan je tenslotte niet genoeg van hebben toch?
    Groetjes en een fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja de bedoeling is dat ik van alle vintage bloemendessins een lappendeken ga maken. Een quilt wil ik het niet noemen want dat is toch echt weer even een andere manier van doorstikken (ik stik niet ieder vakje door of op een bepaalde manier). Ik vind zelf een lappendeken net wat leuker alhoewel er ook wel quilts zijn die ik prachtig vind!
      En ja hoor op dit moment is MP mijn enige optie, ik ben toch echt wel van de kleurige dessins en bloemenprints dus moet bij Tante Betsy herself nog even geduld hebben ;). Warme groetjes en knuffels!

      Verwijderen
  19. Wat een mooi jurkje, staat je erg goed, ik kan voorstellen dat je deze niet kon weerstaan :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hè ik heb er ook van genoten om hem te dragen, gisteren weer om hem te showen aan vriendin Pat die ook altijd mijn blog volgt. Kon ze hem in levende lijve zien, zelfs de oudste vroeg me bij het weggaan even om hem te showen hihi. Ook al is dit geen kleurige jurk, maar toch ben ik er happy mee en leukte hem op met mijn knaloranje items... Warme groetjes en knuffels!

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...