maandag 16 februari 2015

Ik heb me suf gezoend

Dag lieverds wat heb ik me toch suf gezoend voor die leuke actie die PostNL had met valentijn ;). 
Ik heb nog nooit zo vaak achter elkaar nieuwe lippenstift opgedaan, iedere kaart kreeg weer de volle laag hihihi. 


Ik deed wel bijna 60 kaartjes op de post om bloglieverds te verrassen, maar ook reallife vriendinnen en familie werden verrast. 


Normaal gaat er maar een kaartje op de post ;) hihi voor manlief maar deze keer kon ik die leuke actie niet aan me voorbij laten gaan, een zoen ipv een postzegel. 
Weet je wat het leukste is van deze actie, de blij verraste reacties! 
Hieronder wat reacties van reallife vriendinnen. 


En de enthousiaste postbezorgster die het helemaal geweldig vond. 
Ik zag haar lopen toen ik door de straat kwam fietsen en maakte een foto van haar (en mijn kaartjes en eentje voor manlief ;)) en daarna ook nog eentje met haar eigen telefoon, want ze kon een kans maken op een leuke prijs (oh ik duim zo dat ze wint, het is zo'n lieve aardige dame). 


Thanks lieverds! En thanks Melanie voor het Doepla kaartje :D. Ze deed een valentijns give away en ik was een van de gelukkigen. http://melanie-mijnknutsels.blogspot.nl/

Jullie hebben wel eens een foto van mijn twee kaarten lades gezien...ik had nog een hele raffel boomerangkaartjes die als valentijnskaartjes de deur uit konden gaan. 


Normaal verstuur je die niet zo 123 naar mensen waar je geen liefdesrelatie mee hebt, maar och met deze actie kon dat gerust hihi. 
Ik kwam mijn eigen kaartjes ook weer tegen bij bloglieverds, ja zelfs die lieve Oscar kreeg een kaartje van me <3. 


En ook Tante Betsy stuurde ik een kaartje ;). Nog geen reactie op ontvangen hoor, maar ze zal er vast blij verrast mee zijn hihihi. 
Ja lieverds tegenwoordig blog ik vaak over die lieve Tante Betsy, nou ja over haar jurkjes ;). 
En ja hoor ik heb weer een nieuwe (nou ja tweedehandse ;)). 
Ik heb de stap eens gewaagd en een ander model gescoord, een retro model... 
Ik vind hem me toch wel leuk staan, al was het even puzzelen wat ik er onderaan moest doen, maar ik vond nog een witte trui die ik al jaren in mijn bezit heb ;). 


Hadden jullie al in mijn vorige blogpost gelezen dat er een Tante Betsy winactie aan komt?! 
Ik verheug me zo op de nieuwe voorjaarscollectie, want van kleurtjes en patroontjes word ik helemaal happy!


En zie hier mijn dochter in haar carnavalsoutfit (samen met haar BFF, ja hihi Lien die dochter van mij heeft ook een BFF, al bijna 9 jaartjes).
Ik maakte het cupcake rokje voor haar en de bustier pimpte ik ook. Zelfs de overknee kousen scoorde ik voor haar en dat über cute tasje heb ik al jaren in mijn bezit. Kocht het ooit eens bij de Action voor een fantasy outfit die er nooit is gekomen :). Perfect voor haar outfit!!


En eindelijk heb ik zaterdag (een week na haar verjaardag) het patroon voor de lappendeken voor haar gelegd. Er zijn nog veranderingen aan gekomen hoor. 
Ze wilde er namelijk ook graag kant in verwerkt hebben. We kochten samen een grijze kanten kussenhoes bij de Action, maar nadat ik hem dus aan stukken had geknipt en op de lapjes had gelegd vond ze het toch niet mooi staan. Ik knipte ook een gehaakt truitje kapot ;). 


Maar ze wilde meer witte kanten kleedjes erin verwerkt hebben, dus die mama ging eens op zoek in huis naar vierkante gehaakte kleedjes. 
En dit gaat hem dus worden...


Natuurlijk worden de kanten kleedjes nog strak afgelockt. Tenminste ik hoop dat het zo gaat lukken als ik van plan ben en in gedachten heb. Nu nog tijd maken om ermee aan de slag te gaan.


Voor de lieverds die vakantie hebben ivm de carnaval, geniet heerlijk van de carnaval of jullie vrije tijd. 
Wij vieren geen carnaval, maar verheugen ons natuurlijk wel op ons eigen verkleedfeestje, Elfia (25&26 april te Haarzuilens). http://elfia.com/events-nl/elfia-haarzuilens-2015/
De kaartjes heb ik nog in het oude jaar gekocht, denkelijk deze keer geen nieuwe outfits. Ik ga een dag in mijn kanten kleedjes jurk en een dag in mijn ruffle rok...misschien dat ik nog een nieuwe hoed maak...ipv het kleine hoedje die zijn langste tijd wel gehad heeft. 


Maar eerst eens lappendekens maken, die voor mijn dochter en een jeansdeken voor mijn man die begin maart jarig is ;). 


Warme creatieve groetjes van Susan

33 opmerkingen:

  1. Oh het is toch weer een hele lange blogpost geworden hihihi. Om 7.37uur al voor de eerste keer opgeslagen en pas rond 9uur naar volle tevredenheid gepubliceerd. Ja zo vliegt de tijd wel om hihi. Heb een fijne dag lieverds! Knuff!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt voor je lieve kaartje Susan! Ik was blij verrast! Ik wilde ook kaartjes versturen, maar heb gewoon geen rode lippenstift en om het nou aan te schaffen voor één keer...

    Fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Graag gedaan lieverd!
      Hihi ja dat kan ik me voorstellen. Ik las al ergens (bij Essebes geloof ik) van dan ga je naar de winkel en doe je je daar lippenstift op (van een tester) of ging het over een yves rocher proefmonster??
      Maar ik heb dus voor ieder kaartje mijn lippen gestift, ik was blij toen ik die troep weer van mijn lippen kon afhalen whahaha.
      Dikke knuffels!

      Verwijderen
  3. Ook ik was 1 van de gelukkigen die een lief kaartje mocht ontvangen :-) nogmaals dank je wel, heel lief!
    Je dochter zag er prachtig zoet uit, hopelijk heeft niemand zijn tanden in haar gezet ;-)
    De lapjesdeken wordt ook super, maar daar ben je nog wel even mee bezig.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi ja lieverd nu had ik je adres dus kon dat ook ;). Thanks Angeline :). Met/na de kerst is het er gewoonweg niet meer van gekomen. Hihi ik geloof dat dat wel goed gekomen is met mijn dochter, maar gisteren gingen ze volgens mij als vampieren of iets dergelijks op stap (ik kreeg een close up foto) en heeft ze misschien wel haar tanden in haar vriend gezet hihi. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  4. Die actie van de nederlandse post met valentijn was echt wel leuk !
    En de lapjesdeken gaat er prachtig uitzien, daar ben ik nu al zeker van. Goed idee van je dochter, die gehaakte/kant lapjes ertussen !!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hè ik vond het ook een super actie en zo leuk die blij verraste reacties te krijgen. Kerstkaarten krijgen zijn we gewend, maar valentijn kaartjes krijg je normaal alleen van je geliefde ;). Ja ook al zijn het niet mijn kleurtjes toch vind ik de lappendeken zo toch wel mooi uitzien. Verheug me ook op de jeansdeken te maken. Maar daar moet ik nog eerst lappen voor gaan knippen/snijden. En natuurlijk eerst die van dochterlief maken. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  5. De postnl actie was echt supertof, ik heb er ook dankbaar gebruik van gemaakt. Ik vind je Tante Betsy jurkje heel erg leuk, ik hou wel van dat soort modellen. Ik ben van de veilige jurkjes, hihi!
    Je dochter zag er prachtig uit met de carnaval, wij vieren ook geen carnaval. Onder het motto, doe maar normaal dan doe je al gek zat. Lieve knuffels Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja en zo lief dat ik van jou een kaartje kreeg en so blonde dat ik jou over het hoofd heb gezien. Dat krijg je als je de eerste lichting al in de voormiddag op de post hebt gedaan, dan kun je niet meer checken wie je er allemaal eentje schreef.
      Ja weet je wat mijn probleem is met carnaval, dat mensen zoiets hebben van 'kom goei dich der door/kom amuseer je'. Ik kan echt wel uit mijn bol gaan hoor, maar niet verplicht. Ik wil gewoon mezelf kunnen zijn (en ben dat ook altijd ;)), maar met carnaval wordt bijna van je verwacht dat je helemaal uit je bol gaat. En ik kan zo slecht tegen dronken of aangeschoten mensen... Dus geef mij maar Elfia! Lekker verkleed gaan en lekker mezelf zijn ;). Dikke knuffels!

      Verwijderen
  6. Hoi Susan!
    Wat leuk allemaal, echt super dat je zoveel lieve kaartjes hebt gestuurd! En wat ziet je dochter er mooi uit!

    Fijne dag! Liefs, Daphne

    PS: Heb je al gezien dat je op mijn blog in de prijzen bent gevallen bij mijn Valentijns give away?????

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh wat lief van je dat je me hier even komt waarschuwen, had ik me dat bijna gemist...oops. Ik heb je meteen gemaild, oh wat een leuke verrassing! Oh vol verwachting klopt mijn hart!
      Warme groetjes en knuffels!

      Verwijderen
  7. Ja ik heb ook een heel lief kaartje gekregen van jou.. Thanks, zo leuk mijn allereerste valentijn kaart... Wat zal je zere lippen hebben gehad,, na zoveel kaartzoenen. ;-) Jammer genoeg wist ik net te laat van deze gave actie van de post. Hoop toch echt dat ze volgend jaar nog eens z'n actie doen.
    Jouw outfits voor het elfenverkleedfeest zijn prachtig. Die kleedjes jurk is zo mooi en dat frame van die strokenjurk prachtig. Ga je vast weer veel bekijks van krijgen.
    Dank je wel voor je lieve kaartje Susan. knuffels ut Enske.

    Lieve groet, dinah

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey lieverd nee pijn heb ik niet gehad hoor hihi, stel je voor dat moest er nog bij komen. Alhoewel droge lippen heb ik er wel van gekregen (krijg ik altijd als ik iets op mijn lippen doe ;)). Graag gedaan hoor lieverd, ik vond het leuk om te doen en dit was natuurlijk een mooi moment om gratis lieve kaartjes de wereld, uhm Nederland, in te sturen.
      Ik merkte wel door de opmerkingen van mijn vader en mijn broer (ik stuurde mijn nichtje ook een kaartje ;)) dat ze dachten dat ik langs was geweest en dat kaartje in de brievenbus was komen stoppen...

      Ja ik verheug me ook weer op de Elfia, alhoewel ik daar eigenlijk op dit moment niet zo mee bezig ben. Komt natuurlijk ook dat ik al een paar mooie outfits heb en niet zo nodig weer een hele nieuwe moet maken ;).
      Dikke knuffels!

      Verwijderen
  8. Ook ik ontving een prachtig kaartje van je, jij was wel heel fanatiek met je 60! Leuk joh! Ben weg van het jeanskleed voor je dochter.
    warme groet, Christel

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja en ik ook van jou :) zo lief! Leuk is dat toch om elkaar te verrassen! Ik zag zelfs bij jou de leuke kaartjes die je eens hier won hihi. Leuk toch dat je er weer anderen blij mee kunt maken! Ik had eerst nog creatief aan de slag willen gaan met postzegel kaarten maar ik ben blij dat ik dat niet gedaan heb want dan was het helemaal een race tegen de klok geweest ;). Dikke knuffels!

      Verwijderen
  9. Leuke actie! Jij ook bedankt voor je lieve kaartje en zoen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Graag gedaan lieverd! Ik was ook happy met jouw kaartje en de postbode vond het ook zo leuk om al die zoen kaartjes bij me te bezorgen :). Van mij mag die leuke actie blijven, wie weet dat ik dan volgend jaar allemaal postzegel kaarten de deur uit stuur. Zou wel een mooie actie van mezelf zijn ;). Dikke knuffels!

      Verwijderen
  10. Wat een super leuke en vrolijke blogpost en wat leuk dat je zoveel kaartjes gestuurd hebt. Echt een top actie van postnl!

    Fijne avond!

    Groetjes,

    Denise

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Denise. Ik zal dadelijk eens op jouw blog komen spieken ;). Warme groetjess!

      Verwijderen
  11. Amai zo lief van je! Ik had vanmorgen jammer genoeg een minder prettige ontmoeting met onze eigenste postbode.
    Mooi lapjesdeken ook en dan dat tasje!!! Smelt! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh lieverd dat is minder. Dadelijk eens op je blog gaan bijlezen...
      Weet je het is zo leuk als je je dochter toch nog blij kunt maken met dingetjes die je in huis hebt of dat je dan toch eens wat mag maken voor haar waar ze happy van wordt. Ze heeft een hele andere smaak als mij en bijvoorbeeld met kettingen heb ik haar nooit een plezier kunnen doen, maar voor haar vampieren outfit (gisteren had ze die aan) heb ik haar wel een ketting van mij mee gegeven met skulls aan ;) en ze had hem om hihi trotse mama :D. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  12. Ik ben toch zo'n sufferd.......
    Ik heb mijn Valentijns kaartjes gewoon met een postzegel verstuurd, grrrrr.....
    Nou ja, volgend jaar krijgt deze actie vast een vervolg.

    Ik ben jaloers op je dekens, zo verschrikkelijk leuk.
    Veel werk, maar daarover lezen we vast gauw meer.
    Lieve groet, daphne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh hihi ja dat is wel jammerrr, maar hoop inderdaad van wel dat dit een blijvende valentijn actie is van PostNL, zou wel mooi zijn van ze met die hoge postzegelprijzen...
      Ja dat is ook iets dat ik echt leuk vind om te maken, lappendekens...je gaat er inderdaad snel meer over lezen ;). Warme groetjess!

      Verwijderen
  13. Ja Oscar en ik waren heeeeeelemal HAPPY met je kuskaarten! En die retrojurk oooooh die wil ik ook wil ik ook ik ben je mede verslaafde hahaha zo grappig! Ik was druk met de verhuis van Hanneke dus heb alleen Ozzie zijn kaartjes verstuurd maar.....het is toch elke dag Valentijn??? Komt goed schatjuuuuu hahaha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Whahaha ja echt erg hè dat ik gezorgd heb dat ook jij verslaafd bent geworden aan Tante Betsy jurkjes hihi. Ik moet vaak aan je denken als ik weer een leukerd zie voorbij komen in een kleine maat ;).
      Ja ik kon het niet laten en ik moest Oscar deze keer ook een kaartje sturen :), zo flieft! Dikke knuffeltjes!

      Verwijderen
  14. Geweldig! Kan onze post nog iets van leren!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hè ik denk dat veel Vlaamse blogsters hadden mee willen doen aan zo'n leuke actie. Ik vond het een super leuke actie ook al gaf hij wel wat onduidelijkheid bij de ontvangers die er niet van wisten. Ze dachten dat ik aan de deur was geweest ;). Knuff!

      Verwijderen
  15. Heb met plezier je blog weer gelezen, je zal er wel een hele lippenstift aan versleten hebben met al die kaartjes :-)
    Deze tante betsy jurk is ook wel leuk, maar die met de kleurtjes enzo maakt het net wat vrolijker. Zag op een (dacht ik) noorse site nog een sneak peak van een paar jurkjes.. lekker kleurig hoor!!!
    Leuke outfits voor Elfia ,en leuk dat je zoveel zelf maakt. Dit jaar ga ik naar oa het Castlefest, ben je daar ook weleens geweest?
    Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik vind die met de vrolijke kleurtjes en leuke bloemen en polkadot prints het aller aller leukste, maar toch zo af en toe een andere look is niks verkeerds mee. Als ik zo door blijf gaan kan ik wel de rest van mijn garderobe gaan verkopen hihihi.
      Nee ben nog nooit naar castlefest geweest, vorig jaar waren we op vakantie in Engeland...wie weet dit jaar, maar aan de andere kant vind ik twee fantasy fairs voldoende...we hebben ook nog Mini meetingen (classic mini). Dus is al druk genoeg ;). Warme groetjes van Susan

      Verwijderen
  16. Wat leuk zoveel kaartjes versturen en wat ziet je dochter er mooi uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja daar moet je natuurlijk stiekem van profiteren ;). Thanks ja die outfit staat haar super en ze was er zo blij mee dat ze eigenlijk alle dagen deze outfit heeft gedragen terwijl ze ze normaal afwisselt hihi. Dat zegt wel genoeg :). Warme groetjes en knuffels!

      Verwijderen
  17. Bedankt voor je kaartje Susan, ik was heel verrast! Lief!!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...