dinsdag 10 februari 2015

Een bijzondere Dankbare Dinsdag

Goedenavond lieverds vandaag is het weer dankbare dinsdag en wat is er weer veel om dankbaar voor te zijn. 
Op de eerste plaats ben ik weer redelijk opgeknapt, vandaag de eerste dag dat ik weer ben gaan werken. 
We mochten een paar uurtjes later komen werken, want vanmiddag was er een feestje op het werk ter ere van de laatste fase van de verbouwing van het gebouw waar we medio juli naar verhuizen tezamen met 3 andere werkplaatsen.


Dankbaar voor een gezellige ochtend/middag met mijn collega's, dankbaar dat ik op zo'n fijne afdeling mag werken en dat we zo'n fijne club mensen zijn, dankbaar voor een stuk lekkere fruitvlaai én ook nog vanmorgen even lekker aan de lapjes deken voor Esther kunnen werken :). 


En weet je waar ik ook dankbaar voor ben en dat is iets waar jullie ook dankbaar voor zullen zijn :D.
Ik mag als de nieuwe voorjaarscollectie van Tante Betsy uit is (hier beneden een sneakpeak) een winactie organiseren namens Tante Betsy yeahhh!
Dan kunnen jullie hier kans maken op een leuke jurk van Tante Betsy!
Is dat niet eens leuk nieuws? http://www.tantebetsy.com/nl/


Ik heb namelijk pas de stoute schoenen aangetrokken en die lieve Tante Betsy een mail gestuurd, verteld over mijn blog, over mijn liefde voor haar jurken, zelfs aan die lieve Tante Betsy opgebiecht dat ik verslaafd ben aan haar jurkjes...


En yeah ik mag dan binnenkort, jullie zullen wel nog een aantal weekjes geduld moeten hebben en ik ook...een winactie gaan doen. 
Mmm eens kijken of ik die lieve Tante Betsy, die natuurlijk niet zo in het echt heet ;) en zeker ook nog jonger als mij zal zijn hihihi, nog een jurkje kan afbietsen voor mezelf whahaha want tsja dat is weer het nadeel als je zo verslaafd bent...dan wil je er zelf ook eentje. 


Lieverds eigenlijk heb ik jullie nog veel meer te vertellen, maar dit blogbericht wordt al zo lang (ik heb even een paar alinea's over mijn werk, een gesprek met een verslaggeefster er tussen uit gehaald;))...hebben jullie nog heel even?


Want wij als blogsters sturen graag kaartjes...hebben jullie meegekregen dat je op 13 februari een kaartje kunt sturen in het kader van valentijn zonder er een postzegel op te doen...maar de kaart dan wel op die plek met een echte lippenstift kus moet bezegelen?


Zou het niet mooi zijn om de lieverds in je omgeving (alleen binnen Nederland), maar ook andere lieve blogdames te verrassen met een valentijnskaart?

Ik ben dat in ieder geval wel van plan...ik heb mijn kaartenlades al open getrokken en de rode lippenstift staat al klaar!


Hier lees je er meer over; 


Warme creatieve groetjes van Susan

32 opmerkingen:

  1. Wat een fijne dankbare dinsdag voor jou! Ik vind de PostNL actie heel erg leuk, maar ik geloof dat ik de enige vrouw ben die geen lippenstift heeft, hahaaa! Misschien speciaal hiervoor maar aanschaffen dan? ;)

    Fijne avond nog! Liefs, Vera

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh ik heb ook alleen maar lippenstift omdat ik die ooit eens voor een carnavalsoutfit gebruikte of voor de elfia gekocht heb ;). Ik gebruik nooit lippenstift, net eens uitgetest en met de wiedeweerga die troep van mijn lippen gehaald whahaha.

      Verwijderen
  2. ooooh heerlijk blog en wat wordt mn dekentje mooooi en deze tante Betsy verslaafde vind jouw actie geweldig hoe bedenk je het!!!
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mijn collegaatjes vonden de deken ook al zo mooi worden, hij wordt anders als de andere. In de eerste plaats is hij natuurlijk kleiner, maar ik heb nu de fleecedeken die ik gebruikt heb er niet omheen genaaid als rand, maar goed op goed gelegd, 3 randen gestikt en om de hoek bij de laatste. Nu dan nog helemaal eromheen stikken en dan nog banen stikken.
      En ja super hè dat ik van die lieve tante betsy een actie mag houden?! Ik wist wel dat jij daar heel happy van wordt :). Want ik ben het schuld dat jij er ook gek op bent hihihi. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  3. Ha ha wat grappig en o jee ik draag ook nooit lippenstift ......en die tante betsy ik wacht rustig af naar je aktie ,fijn dat het weer goed met je gaat liefs marloes

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja idd er zullen genoeg dames zijn die wellicht helemaal geen lippenstift in huis hebben...
      En oh knap hoor dat je geduldig kunt afwachten, ik kan niet wachten ;). Knuff!

      Verwijderen
  4. Vrolijke lappendeken ben je aan het maken, leuke kleuren ook.
    Een tantebetsywinactie !! geweldig, ik kan ook niet wachten hoor ! Samen met King Louie is het mijn favomerk !
    Ben wel een lippenstiftdrager :-) hier zullen ook wat kaartjes de deur uit gaan. Dank voor de tip want ik had er nog niet over gelezen.

    Groetjes Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh wat leuk zo'n enthousiaste reactie! Ja ik ben ook helemaal over the moon dat ik die winactie mag organiseren. Ik verheug me zo op de voorjaarscollectie, kan nog wel wat vrolijke noten in mijn kledingkast gebruiken met korte mouwtjes.
      En ja hij is cute hè die lapjesdeken, ik word ook zo instant happy van die kleurtjes en ook al van het idee dat die lieve Essebes zich straks onder de lapjesdekens die ik heb gemaakt op het werk zal gaan nestelen. Dat die lieve Oscar of Pip en consorten er ook van gaan mee genieten...
      Straks ga ik al wat kaartjes schrijven zodat ze vrijdag de bus op kunnen!
      Warme groetjes en knuffels!

      Verwijderen
  5. Hier ook geen lippenstift, wel schminck, wie weet lukt dat ook!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi ja zou vast moeten lukken. Als hij maar niet uitveegbaar is dat was het belangrijkste. Misschien zowiezo de lippenstift of schmink even fixeren met wat haarlak of zo. Want is natuurlijk niet de bedoeling dat de geadresseerden hoge porto kosten moeten gaan betalen. Knuff!

      Verwijderen
  6. Ohhh wat wordt de lapjesdeken mooi zeg!En wat leuk je tante bestie actie in spe!

    Liefs
    Angeline

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hè ik ben over the moon...super actie en dat zal heel wat dames gaan trekken. Neem aan dat Tante Betsy er tegen die tijd ook een link van deelt op haar facebook pagina...daar zijn al 17000 likers...oops
      Dikke knuffels!

      Verwijderen
  7. Wat fijn dat je je weer wat beter voelt! En die winactie, dat het je gelukt is.. gaaf!
    Ik had gehoord over de valentijnsactie maar ging er vanuit dat het een grapje was. NIet dus.. ik doe zeker mee!
    warme groet,
    Christel

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja lijkt me echt wel wat voor jou om mensen in je omgeving blij te maken met een lief kaartje. En ja ik wist ook wel dat jij er helemaal happy van zou worden, zo'n gave actie om een Tante Betsy jurkje te winnen.
      Oh ik zou ze iedereen wel willen gunnen...maar dat zal wel een hele grote lootjes pot gaan worden ;). Dikke knuffels!

      Verwijderen
  8. Zeg Tante Betje... Betsy... :-) dat doe je goed ! Enne ik draag ook nooit lippenstif maar ik heb ook helemaal niets met Valentijnsdag dus aan mij niet besteed. Zo een jurkje daarentegen... oef ♥

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Whahaha wat ben je toch een lekker ding. Ja eigenlijk doen wij ook niet echt aan Valentijn, maar de kans om een heleboel lieverds happy te maken met een lieve kaart zonder dat het een bom duiten kost aan postzegels lijkt me wel een strak plan ;).
      Ja super hè die winactie die eraan zit te komen?! Ik las net bij Ingthings de reacties over haar idee om toch wat sponsors te zoeken en toch zo zonde dat mensen denken dat ze dan niet meer integer zou zijn. Ik ben zelf over the moon met Tante Betsy haar jurkjes en maak mensen in mijn omgeving ook happy met mijn vrolijke look dus moet toch kunnen dat ik daar ook eens een gesponserd bericht tegenover zet. Ik vind wel dat het bij de stijl van je blog moet blijven. Alleh lieverd dikke knuffels!

      Verwijderen
  9. Lieverd, wat een prachtige deken ben je aan het maken voor Es. Love it!
    En dan je tante Betsy actie, ik kan niet wachten. Ik heb zelfs overwogen om een mailtje te sturen en jou te prijzen bij Tante Betsy (door omstandigheden niet gelukt, maar je hebt het zelf al gedaan). Ik hoopte dat zij jou konden verrassen als echte tante Betsy lover. ;-)
    En de postNl actie wordt ook gaaf, ik heb mijn kaarten =doos al te voorschijn gehaald. Lieve lieve knuffels Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh wat enorm lief van je! Hihi dat was wel een mooie actie van je geweest, maar die lieve Tante Betsy heeft ook wel in de gaten dat ik verknocht aan haar jurkjes ben. Ik heb er weer eentje gescoord, anders als andere...meer om een uit te proberen of die look me ook mooi staat. We gaan het zien en jullie natuurlijk ook als het mooi staat ;). Ik heb al een hele verzameling kaarten geschreven en ben nu pas bij de F...maar ik heb nog even. Want kunnen toch pas de 13de op de bus :). Dikke knuffels!

      Verwijderen
  10. Hartstikke fijn dat je wat bent opgeknapt :) en wat leuk dat je een winactie mag gaan doen!! Leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hè ik vind het zo super! Ik vind die jurkjes zo mooiii ennuh nummer 10 komt eraan ;). Ja ik ben echt verslaafd! Leuk om hier wat van je te horen. Warme groetjes en knuffels van Susan

      Verwijderen
  11. Reacties
    1. Ja hè dat vind ik nu ook :). Maar meer nog vind ik het SUPER hihihi. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  12. Leuk allemaal, wat lief van tante Betsy! En wat maak je een super mooie lapjesdeken, wow!

    Fijne dag! Groetjes, Daphne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja super lief van Tante Betsy! Thanks ik ben er ook erg happy mee en kan niet wachten om de lappendeken af te maken. Maar tegenwoordig zijn de dagen dat onze oorspronkelijke werkbegeleidster er is, Mode met een missie dagen dus dat zal tot na de carnaval moeten wachten dat ik de lappendeken kan afmaken. En thuis mag ik natuurlijk ook nog aan de slag met de lappendeken voor mijn dochter en manlief is binnenkort jarig en dan wil ik wel de jeansdeken afkrijgen ;). Warme groetjes en knuffels!

      Verwijderen
  13. hahaha die Susan :-) Wat stioer dat je Tante Betsie hebt aangeschreven. Ben heel benieuwd naar de actie. Doe zeker mee, vind die jurkjes ook erg mooi. Ga ook zeker even kijken naar de postactie.

    Lieve groetjes,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi ja soms moet je gewoon de stoute schoenen aantrekken ;). En Tante Betsie was heel blij met mijn leuke mail :). Tantes vinden het altijd leuk om iets te horen hihi. Dikke knuffels! Ik heb wel bijna 60 kaarten op de post gedaan :p

      Verwijderen
  14. Zo zeg.......
    Via Daphne en de Wereld kom ik hier op jouw blog, LEUK!!!!
    Meteen volger geworden.
    Groetjes, Daphne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Welkom op mijn blog Daphne! Leuk dat je me komt volgen. Warme groetjes van Susan

      Verwijderen
  15. jaaaaaa super bedankt voor je kaartje! Ik weet niet meer of ik je nu al eerder had bedankt via facebook? Ik ben het even kwijt... Maar in ieder geval erg lief. Was zoooooooo lang geleden dat ik met valentijnsdag post kreeg :) En wat stoer dat je gewoon een berichtje hebt gestuurd naar Tante Betsy! erg cool en ja waarom eigenlijk ook niet he? Fijn dat je zo op je plek zit bij je werk. Een aanvulling in je week!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Graag gedaan hoor lieverd! Ik weet het eerlijk gezegd ook niet meer ;). En tsja wie niet waagt die niet wint hè. Vind het helemaal super dat ik van Tante Betsy een jurkje mag verloten. Nu nog duimen dat ik er ook nog eentje van die lieve Tante Betsy krijg, want meedoen aan die winactie kan ik natuurlijk niet hihi. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  16. O wow Tante Betsy jurk!? Super zeg. Ik hou het hier in de gaten! ;-) Zo jammer dat ik vrijdag niet in Nederland geraakt want dan had ik ook een hoop gepost hoor. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hè dat vind jij natuurlijk ook een super actie! En och tegen die tijd zal hij heus wel een paar weekjes lopen, alhoewel de kans klein gaat worden met zoveel Tante Betsy liefhebsters...er zijn al meer dan 16000 likes op facebook ;). Dikke knuffels!

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...