dinsdag 24 februari 2015

Bloggeluk

Dag lieverds het is vandaag alweer dankbare dinsdag en wat is er weer veel om dankbaar voor te zijn. 
Gisteren schreef Essebes over bloggelukjes en ik wil daar even op doorbreien. 


Ons huis ligt en hangt vol met bloggelukjes. 
In de gang kun je er al helemaal niet omheen, de dromenvanger hangt vol met liefs van creatieve blogdames,


Daarnaast de kaartenrekken die eerlijk gezegd niet veel veranderen omdat ik de engelenkaartjes niet wil verwisselen. Maar zo af en toe vind ik nog een plekje waar een nieuwe kaart mag komen. 


In de huiskamer aan onze grote kast hangen ook wat bloggelukjes en op het ladenkastje ernaast staat een mandje vol bloggeluk. 
Sommigen van jullie zullen vast je eigen creaties herkennen, welke her en der ophangen of staan :). 


Maar naast al dat bloggeluk is er ook wel een gemis om de blogdames die nu aan de instagram zijn of liever facebooken of gewoon druk zijn met hun leven, met hun kids, met hun werk...
Ik mis de geweldige verhaaltjes van Moos waar ik vaak hartelijk om moest lachen, lieve MiM mijn eerste blogdin haar reacties en natuurlijk ook haar blogposts. Die lieve tante Jannie...waar ik mee snailmailde, die heeft het enorm druk met haar postkamer. Sinds ik werk kom ik eerlijk gezegd ook niet meer toe aan snailmailen. 


Zo zijn er inmiddels al heel wat dames die bewust of onbewust niet meer (veel) bloggen of helemaal niet meer. 
Ambela, Jolanda, Ellen, Sil, Lore, Naomi, Jenneke, Conny...hun blogs staan nog allemaal rechts op de pagina hopend dat ze toch nog iets van zich laten horen op hun blog. 


Ik mis die dames, natuurlijk zit er nog een hele verzameling van die dames tussen mijn vrienden op facebook zodat ik ze nog een beetje kan volgen, maar mis hun reacties, hun blogposts. 
Máár daar tegenover staat wel dat er weer andere bloglieverds op mijn pad zijn gekomen, die hier regelmatig een leuke reactie komen achterlaten of me inspireren met hun blogposts.
En natuurlijk zijn er ook nog bloglieverds die me al wat jaartjes volgen en zelf ook al jaren bloggen en gelukkig niet willen stoppen. 


Dankbaar dus voor al die lieverds die op mijn pad zijn gekomen in die drie jaar dat ik blog. Dankbaar voor jullie lieve en leuke commentaar op mijn blogposts, dankbaar voor alle inspiratie die ik bij jullie opdeed en opdoe. 


Ik schreef al eens bloggen is als een warme deken, nou diezelfde lappendeken van de afbeelding (die ik maakte op mijn werk) is onderweg naar Essebes die deze gekocht heeft samen met mijn laatste lappendeken. 


Van het weekend hing deze deken hier thuis, ik nam beide lappendekens mee om te wassen. 
Lieverd als het goed is gaat vandaag het pakket op de post, heel veel plezier ervan!
Wij (op mijn werk) zijn je dankbaar voor je aankoop, waarmee je onze afdeling mode en textiel steunt. Dikke dankjewelknuffels!



Warme creatieve groetjes van Susan

33 opmerkingen:

  1. Gezellige post! heerlijk, zo'n warm huis met overal herinneringen en cadeautjes met liefde gemaakt en gegeven.
    Lieve groetjes,
    Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik geniet er ook volop van, als ik de kastdeur open maak in de huiskamer bungelen engeltjes gemaakt door Marloes of een hart gemaakt door Syl. Iedere keer als ik via de huisdeur binnen kom of de deur uit ga (meestal kom en ga ik achterom met de fiets ;)) geniet ik van de mooie dromenvanger, maar vooral van al dat moois dat er in hangt.
      Dankjewel voor je leuke reactie en gezellig dat je me komt volgen. Warme groetjes van Susan

      Verwijderen
    2. Graag gedaan!
      Jij bedankt voor de reistip! Ik ga dit weekend verder puzzelen.
      Lieve groetjes,
      Sandra

      Verwijderen
  2. Reacties
    1. Weet je wat zo leuk is, gisteren had ik nog jouw allereerste kaartje in mijn handen :D. Iets om happy van te worden. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  3. Hoe leuk - zoveel in huis dankzij het bloggen !!!
    Maar ja, je krijgt wat je geeft hé... Dus als zoveel dames liefs opsturen naar jou, wil dat zeggen dat je het dubbel en dik verdiend hebt !!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi dankjewel :). Ja het is bij bloggen natuurlijk geven en ontvangen, het hoeft ook niet altijd in evenwicht te zijn. Ontvangen is iets dat wij dames moeten leren. Goed voor mezelf kan ik in ieder geval heel goed en ook ontvangen hoor ;). Ik merk ook als ik spullen weggeef dat er vanzelf weer andere spullen op mijn pad komen. Mooi is dat :). Bedankt voor je lieve reactie. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  4. Toevallig dat ik ook aan een aantal van die dames zat te denken en me afvroeg of ze ooit nog in blogland zouden komen.. Leuk al die speciale plekjes in huis vol met lieve leuke grappige stukjes. Echt heel leuk. Tja en als jeno gjarendoor gaatmet bloggen dan zal je moeten verhuizen naar een groter huis om al die lieve leuke gezellige spulletjes kwijt te kunnen, hihihihi.

    Lieve groetjes, dinah

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Whahaha lekker ding. Ja mijn lades bleken door al dat snailmailen uit huh voegen te barsten. En sinds ik ben gaan bloggen is ons huis stukken voller geworden, gewoon al door al die nieuwe inspiratie die ik hier op doe.
      Aangestoken door Zaanse Zolder Syl om retro spellen te kopen of te gaan recykleren...nee met haken kan ze me gelukkig niet aan steken. Tsja zo steek ik weer dames aan met mijn Tante Betsy jurkjes hè :p. Hihihi.
      En wie weet gaan we binnenkort weer meer lappendekens zien in blogland :).
      Dikke knuffels!

      Verwijderen
  5. Wat een mooie blog, wat een gezellig huis en wat kijk ik uit naar de dekens. Ik steun jullie graag want wat jullie daar doen is geweldig!
    Liefs en knuffels uit Ingen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh lieverd ik hoop dat je er veel plezier van gaat hebben. Die ene is gewoon een warme deken waar je je lekker onder kunt nestelen (die van bloggen is als een warme deken ;)) en die kleinere is meer een zomerdekentje, maar ook daar zul je vast plezier van gaan hebben.
      Dikke knuffels!

      Verwijderen
  6. Leuk he, ik heb ook zo'n huis vol bloggelukjes :) En blijf ook bloggen hoor, ondanks de hype van Instagram!
    xx Janina

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja natuurlijk moest ik ook aan jou denken, je blogt ook wat minder...máár gelukkig blijf je lekker bloggen naast instagrammen ;). Dikke knuffels!

      Verwijderen
  7. Leuke post! Ja jammer dat er zoveel lieve blogdames gestopt zijn, ik mis dat ook! Maar we gaan stug door he? Ik blijf je kaartewand geweldig vinden!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jazekers wij gaan stug door en met veel plezier! Ik vind het nog steeds zovele malen fijner als op facebook. Instagram ga ik gewoonweg niet doen, daar ontbreekt me de tijd voor ;). Ik marktplaats natuurlijk ook nog, Pinteresten is nog zoiets en dan heb ik ook nog een leven naast mijn iPhone en iPad ;) hihihi. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  8. Wat een leuke post over al die blogpost!
    groet, Christel

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks lieverd en ook creaties van jou hangen en staan bij ons in de huiskamer. Je slingertje en je hart als ik het goed heb...zo leuk, ik voel gewoon de liefde die erin is gestoken in al die leuke creaties. Dus omringd door jullie liefde :). Dikke knuff!

      Verwijderen
  9. Joehoeeeeee, ik ben sinds kort je nieuwe volger en geniet elke keer van je leuke berichtjes.
    Het is idd erg jammer dat je "afscheid" moet nemen van sommige mensen, maar er staan ook weer nieuwe mensen voor je deur hoor.
    Gewoon lekker blijven bloggen en laat ons er maar van genieten.
    Lieve groet, Daphne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi wat lief van je. Ja dat is ook zo hoor dat er altijd wel weer nieuwe mensen op je pad komen, daar geniet ik ook van hoor. En och ik ben zelf de laatste tijd ook niet meer zo creatief, er ontbreekt me gewoonweg de energie en de tijd voor naast werken. Maar toch komt er nog leuks uit mijn handen. Ik ben ook erg blij dat ik op mijn werk naast het mode met een missie werk ook weer creatief mag zijn. Die roze lappendeken is daar al een resultaat van en de jeansdeken daar kan ik ook niet op wachten tot ik er weer mee verder kan ;). Warme groetjes en knuffels!

      Verwijderen
  10. Wat een mooie blogpost! Ik blog nog maar kort, maar ik ken het gevoel van de warme deken nu al. En ik heb een huis vol met Instagramliefs: kaarten, cadeautjes, knutsels, snailmail. Ik geniet er van. Fijn is dat.
    Groetjes,
    Brigit.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Brigit wat gezellig dat je hier op bezoek komt en een berichtje achterlaat. Ik ben gisterenavond laat ook even bij je op bezoek geweest en leuk om te lezen en zien dat instagram ook als een warme deken aanvoelt en je er zoveel leuke contacten mee krijgt. Have fun blogging! Warme groetjes van Susan

      Verwijderen
  11. Oh, wat is dit weer een heerlijke blogpost om te lezen. Ik heb (bewust) geen facebook en instagram, en geniet erg van het bloggen en de dames die ik hierbij heb "ontmoet". Jouw blog bezoek ik graag en ik dank dus ook jou voor de leuke berichten en gezelligheid.

    Neeltje

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh dat is lief :), graag gedaan! En ja ik probeer ook soms heel bewust weiniger te facebooken omdat ik de sfeer daar niet altijd even fijn vind. Terwijl ik het daarnaast wel fijn vind om zo nog wel contact te hebben met vrienden in het buitenland, kennissen van de elf fantasy fair en van de mini meetingen of oud klasgenoten en schoolgenoten en natuurlijk de blogdames die hier niet meer op bezoek komen. Maar bloggen doe ik toch het allerliefste, ik vind het ook het fijnste om blogs te volgen waar mensen ook gezellig praten over hoe hun creaties tot stand zijn gekomen of iets uit hun leven. Blogs waar alleen mooie foto's van creaties worden gedeeld vind ik toch minder heb ik door de tijd gemerkt, dus daarom zie ik ook geen nut om te gaan instagrammen...ik zou dan de gezellige verhaaltjes missen die het bloggen net leuk maken.
      Nog eens dikke dankjewel knuffels voor je lieve pakje!

      Verwijderen
    2. Het pakje is met veel plezier samengesteld. Graag gedaan. Dit is nou net een van de leuke dingen van blogland!

      Verwijderen
    3. Ja ben ik helemaal met je eens :D. Ik nestel me graag onder de warme deken die blogland heet :). Knuff!

      Verwijderen
  12. Hey lieverd wat een prachtige kaarten heb jij hangen en ik ben ook een beetje verslaafd aan Instagram maar ik probeer weer wat meer te bloggen omdat ik dat nog steeds erg leuk vind, al mis ik idd ook een aantal van mijn lieve blogvriendinnen van het eerste uur!! Liefs Linda

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh wat fijn om te lezen dat ik niet de enigste ben, maar oh mag absoluut niet klagen hoor want krijg gelukkig ook veel andere lieve dames op mijn pad die gezellige reacties komen achterlaten ;). Ik ben blij dat je toch de moeite doet om te blijven bloggen lieverd en om af en toe een reactie achter te laten :D. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  13. Awel ik mis MiM ook, ik heb een aantal leuke stempels van haar

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk om te horen dat ik niet de enige ben die bepaalde blogsters mis. Knuff!

      Verwijderen
  14. Wat véél blog gelukjes ! Leuk om te zien. Ik bewaar ook alles hoor hihi.Het is inderdaad wel een stuk rustiger in blogland, vind ik ook wel jammer.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja heerlijk is dat toch omringd te worden door zoveel goede energie die al die dames in hun creaties hebben gestoken. Ik geniet er iedere keer opnieuw van, soms onopgemerkt en soms sta je even stil bij het openen van een kastdeur of in het voorbijgaan in de gang... Knuff!

      Verwijderen
  15. Dag Suusje,

    Wat een hoop gezelligheid daar bij jou. Ik ben echt onder de indruk van de manier waarop je alles bij elkaar heb gezet, het komt heel erg warm over.

    En de dekens is een heel goed idee, ik kan me voorstellen dat de mensen op het werk het fijn vinden om daaraan samen te werken. Heb ze ook bij Es gezien. Die heb je heel blij gemaakt!

    Veel liefs,
    van Brigitte (voorlopig blijf ik bloggen maar ik heb helaas niet de tijd om bij iedereen regelmatig te reageren, ik doe mijn best om zo af en toe bij te lezen)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh lief dat je even op bezoek komt. Ik zag ook dat ik alweer heel wat blogposts bij jou heb gemist, maar nog niet de tijd gevonden om uitgebreid op bezoek te komen. Ja aan deze dekens heb ik alleen gewerkt, de meesten van ons maken zo'n deken alleen maar bij bepaalde jeansdekens heb ik wel gezien dat ze afwisselen. Ik vind het heerlijk van oude spullen, jeans, beddegoed, tafellakens een mooie lappendeken te maken. Knuff!

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...