maandag 25 augustus 2014

Red de legkip keetje?

Ik heb jullie enige tijd geleden beloofd om een foto van het red de legkip keetje te delen als hij klaar was. 
Dit was de blogpost die erover ging http://365dagencreatief.blogspot.nl/2014/06/het-red-de-legkip-keetje.html met foto's hoe het keetje eruit zag voor de opknapbeurt. 


Via Lien van het Keetje van Lien http://keetjevanlien.blogspot.nl/ kwam ik in contact met iemand die ook dolgraag een keet wilde.
Anita en haar man redden legkippen http://www.redeenlegkip.nl/ in Lanaken (België). 
Foto van die site gepikt ;). 


Nu dacht ik in eerste instantie dat dit een legkippen opvang keetje zou worden, maar van de week ontving ik deze foto's en zoals jullie zien ziet het er niet naar uit dat hier legkippen gaan leven. 
Maar dat is eigenlijk ook helemaal niet erg, die moeten lekker in de vrije natuur kunnen rondhuppelen...


En Anita kan lekker relaxen in dit prachtige opgeknapte keetje want volgens Lien zorgt ze voor nog meer diertjes en dan is het ook heel belangrijk om ook goed voor jezelf te zorgen!


Op creatief vlak is het hier nog even rustig, het bruist wel hoor, maar ik ben nog in de relax stand van de vakantie en ook opruimstand...het huis ligt nog her en der bezaaid met vakantie spulletjes, -was, -strijk...
Iedere dag een beetje en sommige dagen helemaal niks als ik bezoek krijg of een lekkere luie dag met manlief heb. 
Maar de Elf Fantasy Fair / Elfia komt eraan, manlief zei van het weekend veel betekenend...'nog een maand'. http://elfia.com/events/elfia-arcen-2014/


Dus binnenkort daar toch echt even over gaan nadenken, outfits passen, outfits pimpen...deze keer denkelijk niet in mijn kanten kleedjes jurk en ook niet gekleed als de vorige keer, maar wel in de steampunk sfeer. Wel met mijn kanten ruffle rok...maar deze keer meer zichtbaar!


Warme creatieve groetjes van Susan


5 opmerkingen:

 1. Ohhh wat gaaf Susan, dat heeft ze snel, maar vooral erg mooi gedaan. En dan die geit die er rondloopt, heerlijk.....word ik zo blij van dat we hebben kunnen bemiddelen!!!!! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ze had natuurlijk bij jou heel veel inspiratie opgedaan ;). Heerlijk plaatje hè, past er gewoon helemaal thuis in het geheel!
   Fijn dat je hebt meebemiddeld :D. Zorgzame dierenmoeders hebben ook hun rustplekjes nodig ;). Dikke knuffels!

   Verwijderen
 2. Woooow wat een prachtige legkipmoeder-keet is dat geworden zeg! Goed geschonken, X Es

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihihi wat zeg je dat leuk...legkipmoeder keet :). Het was tegen een vrijwillige bijdrage hoor, dus niet helemaal voor niks ;). Maar je ziet er aan af dat ze er heel happy mee is. Dikke knuffels!

   Verwijderen
 3. Mooi keetje!

  Ik zie in je vorige posts dat je pas jarig was.
  Hele dikke felicitaties!

  De foto's van de UK zijn mooi, zo te zien hebben jullie daar een excellente vakantie gehad!
  Weer heel veel herinneringen om op terug te blikken.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...