dinsdag 19 augustus 2014

Dankbare dinsdag verrassingen

Vandaag is dankbare dinsdag verrassingsdag! Ik werd namelijk blij verrast met nog leuke verjaardagspost die ik vond onder een stapel reclame op de keukentafel. 
Dankjewel lieve Els en Es :D. Leuk die kleine verrassingen in het leven!
Pat verrasste me ook met een kleinigheidje in een felicitatie kaart :D. 


Gisteren heb ik mijn verjaardag een heel klein beetje gevierd samen met mijn dochter, zalig effe qualitity time gehad. Ik had ook mijn moeder en mijn vader gevraagd en die kwamen later in de middag samen met mijn broer een uurtje op bezoek. Manlief en vriendlief van dochterlief waren er/kwamen na hun werk ook, hebben samen wat gegeten. 
Dankbaar voor de fijne dag. 


Ook dankbaar verrast met de prijs van de Dr. Martens laarzen, ik had vandaag eindelijk de moed bij elkaar geraapt om op te zoeken wat ze hier kosten en ik heb ze gelukkig €40 goedkoper gekocht, ik was al bang dat ik er de hoofdprijs voor betaald heb want tsja dat valt je soms pas later in dat die ponden omgerekend heel veel eurootjes zijn. 


Ook ben ik dankbaar dat we veilig zijn thuisgekomen, dat manlief zo goed kan rijden in het Engelse verkeer. Ik sta er iedere keer zo verbaasd van dat hij zich daar zo goed aan kan aanpassen. 


We hebben een heerlijke vakantie gehad met eigenlijk heel veel mooi weer en ben daar toch ook wel heel dankbaar voor want brr wat valt het hier tegen. 


Warme creatieve groetjes van Susan

Ps. En niet te vergeten dankbaar voor jullie verjaardagswensen op mijn vorige blogpost en op feestboek! Dikke knuffels!

4 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...