zaterdag 7 juni 2014

Retro lapjesdeken klaar en London here we come!

Yeah de retro lapjesdeken is klaar waar ik op mijn werk aan gewerkt heb. Hij is bestemd voor de verkoop op de open dag eind juni, voor €75 gaat ie in de verkoop hoorde ik. 


Ik ben er trots op en kreeg al doende veel zin om met eigen lapjes aan de slag te gaan, maar dat wordt wat voor na de vakantie, denk ik.


Ik ben wel bezig geweest om mijn retro beddegoed, tafellakens in de vrijgekomen kast te leggen. Ik heb ze nog niet opgehangen zoals ik een voorbeeld liet zien in mijn vorige blogpost. 

De roze retro bloemetjes verzameling :)

De geel-groen-oranje retro bloemetjes verzameling

En andere retro motieven

Oh ben zo happy, ik heb vanmorgen een accomodatie geboekt voor onze vakantie in Engeland bij Airbnb. 


Ik heb me suf gezocht naar campings, bed and breakfast en op airbnb accomodaties rondom Londen. 
Na een lang weekend op een festival camping gestaan te hebben willen we toch wat meer luxe en was ik op zoek naar of een bungalow tent of een bed and breakfast...maar niet echt gevonden wat ik zocht. 
Airbnb was me al eens ter ore gekomen en na heel wat accomodaties gekeken te hebben,had ik een aantal weken geleden al een geschikte gevonden maar deze dame kon nog niet zo vroeg bevestigen of ze er zou zijn. 


En eergisteren vond ik een andere, ook geschikt om onze classic mini cooper te parkeren, niet te duur, ruimte voor privacy en ook gezelligheid en een eigen badkamer om te gebruiken. 
Vanmorgen zag ik een bevestiging dat het okay was en meteen geboekt. Yeah London here we come!

Het duurt nog wel heel wat weekjes hoor, dus als iemand van jullie nog wat tips hebben van leuke marktjes, bijzondere winkels of wat dan ook. Ik hoor het graag :). 


Heb een fijn weekend! Wij hebben bijna pinkpop in onze achtertuin (foto maakte ik gisteren op weg naar mijn werk), hebben er tot nu toe nog niet veel van gehoord, maar ben benieuwd vanavond. 


Warme creatieve groetjes van Susan

15 opmerkingen:

  1. Je mag heel trots zijn op je prachtige deken! Het zou een mooie bijdrage voor de werkplaats kunnen opleveren :-)
    Heerlijk ddat jullie vakantie is geboekt, dan hebben jullie weer wat om naar uit te kijken :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks lieverd een collegaatje van me wil hem al dolgraag hebben, maar is maar de vraag wat onze werkbegeleidster wil. Maar denk wel dat het een populaire is.
      De hele vakantie is nog niet geboekt hoor, een gedeelte ervan nou ja 2/3 nu hihihi. We moeten ons nog gaan bedenken wat we na Londen willen ;). Dikke knuffels!

      Verwijderen
  2. Hey Susan! Weet je dat Pinkpop soms tot bij ons te horen is? Tis maar net hoe de wind staat. Vandaag ook nog niks gehoord. Gek idee he dat de Stones zo dichtbij zijn!
    Wat heb je een leuke stofjes vergaard, vooral die onderste groene! Zoiets zoek ik al langer, maar kom ze nergens tegen! Misschien morgen (rommelmarkt Schutterspark)!
    Leuk London here she comes... veel plezier met de voorpret!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh ja dat had ik gelezen dat er eentje in het schutterspark was, oh ships dat manlief al plannen heeft anders hadden we erheen gekund.
      Ik hoor nog niks (we zijn net weer thuis)...dus de wind staat niet de goede kant op, over een kwartiertje beginnen ze en het is inderdaad wel heel bijzonder dat ze zo kortbij zijn.
      Die groene heb ik by the way in Valkenburg gescoord bij kringloop zuid ;). Heel veel succes met de zoektocht! Dikke knuffels!

      Verwijderen
  3. P.S de deken is ge-wel-dig! Doet het geen pijn dat 'ie verkocht gaat worden?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi bloos...thanks :D.
      Uhm nee hoor geen enkel probleem mee, die wat ik in mijn hoofd heb gaat ook heel mooi worden ;). En het zou gewoon geweldig zijn als we veel verkopen (nou ja ben er jammergenoeg zelf niet bij). Dikke knuffels!

      Verwijderen
  4. Heel erg mooi is je deken! Fijne vooruitzichten voor een leuke vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ha lieverd, wat een prachtige deken heb je gemaakt, die is vast zo verkocht! Ik ben heel benieuwd wat je voor jezelf gaat maken, heb je een bepaalde kleur in je hoofd? Die rose stapel is adorable, vooral de een na onderste. Daar zou ik best een stukje van willen ruilen met je, voor een ander mooi retro lappie. Doen?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een meer dan mooie deken!! Wat een klus moet dat geweest zijn zeg. Duimen dat de deken veel geld op gaat brengen. Maar daar twijfel ik niet aan. Je nieuwe voorraad ligt al klaar zie ik...mooi!!! Lieve groet

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat prachtig gemaakt die deken Susan!Wauw dat kan je wel aan jou over laten zoiets,ik kijk al uit naar je eigen exemplaar!

    liefs
    Angeline

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat is de deken mooi geworden zeg...de verkoop gaat zeker goed zijn, ben benieuwd straks naar je eigen deken.
    Heel veel plezier in Londen en omstreken, en daar zijn idd leuke tweedehands markten maar ben al 10 jaar niet meer geweest dus kan je niet zeggen waar precies maar probeer het via google uit te vogelen je kunt vort alles vinden via het web...dus toi, toi, toi ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat is je deken super geworden zeg ,en deze week ga ik een paar bloempjes voor je haken voor je stola alle beetjes helpen ,liefs marloes

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...