maandag 28 april 2014

Wat ik zoal deed

Hey lieverds de week is weer voorbij gevlogen sinds we vorige week op paasmaandag terug kwamen van een lang weekendje Elfia/Elf Fantasy Fair.
Ik maakte deze collage om een oproepje te doen voor foto's van ons ;). 
Verderop deel ik nog wat foto's die ik kreeg van fotografen.


Op het werk was ik weer bezig een jeansbroek tot tas om te toveren. De binnenvoering moet ik nog afmaken en eens in de restjes bakken snuffelen voor een hengsel. 

En deze rok, nou ja voorheen was het een broek ;), ben ik ook aan het pimpen. 
Het had eigenlijk een grote tas moeten worden, maar werd een rok en ja dan moet die natuurlijk ook even een speciale Susan behandeling krijgen ;). 

Maar ik wilde jullie ook even laten zien waar ik zo druk mee bezig was voor de elf fantasy fair. 

Ik maakte namelijk twee 'hoop cage skirts' om mijn twee ruffle rokken een ruigere look te geven. Wat een werk was dat en wat een gepuzzel. 


De rode is inmiddels helemaal uit zijn verband (te lang in een plastic zak opgevouwen gelaten ;)), maar die fiks ik wel hoor.
Dat was zowiezo de bedoeling want er staken constant ijzerdraadjes van het rode lint uit tegen mijn benen.
Ik heb ergens op een gegeven moment een stuk plakband erom laten doen zo gek werd ik ervan en ook omdat mijn panty stuk aan het gaan was :(. 

Ik hoop nog een paar mooie foto's van paasmaandag te vinden in mijn steampunk cowboy outfit. 

Ik denk dat ik mijn outfits voor de Elfia in Arcen die in september is...ga vervolmaken, meer steampunken ;). De tijd zal het leren...ik heb namelijk op paasmaandag wat leer gekocht. 
Wow zo'n mooie lappen...wat ik ervan ga maken weet ik nog niet. Misschien een shrug/bolero/kort jasje zoals deze...of ik bekleed er een corset mee...

Dat bekleden van een corset was al langer in de planning, maar ik heb ook weer twee corsetten besteld. Ik zag namelijk op de Elfia prachtige corsetten te koop, maar de prijs van €150 vind ik echt way to much...de Engelse meid kocht er wel eentje. 
Ik zei nog hebben ze die bij jullie in Engeland niet?...nee...nou ik heb ze gevonden! In Engeland! En voor een derde van de prijs :D hihihi. Dat is het betere werk hè?! Alleen laat de paypal betaling mega lang op zich wachten...maar corset twee kocht ik met mijn credit card en als het goed is komt die morgen aan ;). 

Ik kocht ook nog wat spullen om weer mooie juwelen van te maken. 

En deze maakte ik voor mijn piraten outfit. Een ketting met allemaal skulls, skull oorbellen en twee ringen, eentje met de roos die ook op de riem op mijn corset terug komt en nog zo'n skelet dame ;). 

Ook de piratenhoed pimpte ik. Ik vond het goud lint niet zo mooi staan en deed er wit 'kant' over en maakte hem wat steampunkerig ;). 

Deze jas scoorde ik op de koningsdag vrijmarkt in Maastricht (die andere wat ik aanhad die moet natuurlijk terug naar de moeder van Pat die hem aan me leende, thanks again Kitty :)) waar ik samen met mijn dochter heen ging. Lekker samen struinen, samen quality time...ze woont sinds vorige week officieel niet meer thuis. Ze was al een paar weken bij haar vriend en nu is het dus officieel en het lege nest syndroom valt gelukkig reuze mee omdat ze op 5 minuten fietsafstand woont en we regelmatig appen :). 

Ook scoorde ik dit leren jasje die wel een wasbeurt kan gebruiken. Ik waste ooit een suede jasje in het wasmachine en dat ging goed ;). 

Nou lieverds dat was het geloof ik wel weer, ik sluit af met een sprookjesachtig tafereel die een fotograaf maakte die ik ken, Frans Roes, hij maakte ook de twee andere foto's die ik hier deelde. 
De foto collage is van foto's gemaakt door vrienden met mijn eigen iPhone. 


Warme creatieve groetjes van Susan

9 opmerkingen:

  1. Wat zag je er toch weer prachtig uit. Zo creatief!!! Fijn dat je mij even liet mee genieten.

    Lieve groet, dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  2. alle 3 je outfits zijn super! Ik heb ze natuurlijk al voorbij zien komen op fb, maar nogmaals even melden dat ze super gaaf zijn! Heb je genoten van alle aandacht? ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi dat valt wel mee hoor Merula die aandacht...die krijg je in feite alleen maar als je echt een mega spetterend kostuum hebt. Je merkte wel op zondag dat ik wat vaker aangehouden werd voor een foto maar in de twee andere outfits niet. Maar dat wist ik van te voren dat je als je leuk verkleed bent een van de 'commoners' bent. Ze maken op zo'n moment alleen een foto van je als je al uit jezelf gaat poseren...vandaar ook dat er niet veel foto's te vinden zullen zijn ;). Maar heb nu al een paar hele mooie en manlief zal heus ook wel af en toe een foto gemaakt hebben, maar die moet nog door zijn bijna 1200 foto's heen worstelen ;). Dikke knuffels!

      Verwijderen
  3. Ze blijven indrukwekkend je outfits! En je spijkercreaties op het werk zijn ook weer geweldig leuk..
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik zag je foto's al op facebook voorbij komen, jullie hebben genoten zo te zien, leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooi hoor en knap hoe jij dat allemaal maar éven'in elkaar zet!Ik had graag willen komen,maar helaas moet je ooit keuzes maken(de entree,plus de benzine)tja en de arts waar ik wekelijks 4 keer heen ben geweest de laatste 4 weken hakt er ook behoorlijk in :-(....maybe next year!Had je graag komen bewonderen en je op de foto gezet met je hubbie!


    lieve groetjes
    Angeline

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh begrijp ik volkomen lieverd! En je hebt een goede keuze gemaakt hoor :). Wie weet zie ik je wel in Arcen dat is ook niet te ver weg van jou...in september... En als je al op tijd weet dat je zou willen gaan op een bepaalde dag kun je al een ticket kopen, dat scheelt enorm. Dikke knuffels!

      Verwijderen
    2. 20 en 21 september...is Elfia Arcen...in de kasteel tuinen.
      Ook machtig mooi om mooie plaatjes te schieten, weer heel anders als zo'n mega groot kasteel op de achtergrond ;). Knuff!

      Verwijderen
  6. Ik vind het ook echt super creatief en wat een werk! Leuk die sieraden!!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...