zaterdag 19 april 2014

Elfia Haarzuilens mijn zaterdag outfit ea

Zo lieverds wij zijn inmiddels in het hotel en ik wil natuurlijk even met jullie wat Elfia foto's delen en natuurlijk outfit nummer 3 delen, die ik eigenlijk pas maandag had willen aandoen maar manlief ging vandaag in het zwart en onze Engelse logee Tanja ging in dezelfde kleuren als ik, dusss hierbij mijn piraten outfit. 


Dankzij de moeder van Pat, die vrijdagmiddag haar jas afstond aan mij omdat ik hem helemaal super vond passen bij mijn piratenoutfit, had ik het vandaag lekker warm. Thanks Kitty :D

Dit zijn Neil als Peter Pan en Tanya als Queen of Hearts. 

Het was natuurlijk ook prachtig weer vandaag en een jas was 's middags niet nodig, maar ik heb deze geleende jas natuurlijk de hele dag gedragen. 
Ook kunnen jullie zien dat ik een piratenpanty aan heb (die ik samen met de riem met roos op kocht, die ik over mijn corset draag) in plaats van de burlesque legging die ik op het laatste moment uit Amerika ontving. Ik vond deze er beter bij staan. 


Ik ben afgelopen week nog druk bezig geweest met deze 'hoop cage skirt' te maken om nog wat extra's toe te voegen aan mijn outfit. Alhoewel ik hem vandaag wel een aantal keer vervloekt heb omdat er stukjes ijzerdraad uit staken (van het lint dat ik gebruikte) dat in mijn benen aan het prikken was. 

Ik zal nu nog wat verschillende creaties delen die ik fotografeerde. Ik maakte er niet zo veel, maar wel een paar bijzondere. Er lopen natuurlijk heel wat bijzondere outfits rond ;). 









Het valt me op dat ik veel mannen heb gefotografeerd vandaag, ik heb natuurlijk ook een aantal gevleugelde dames op de foto gezet. Maar die ga ik natuurlijk op mijn engelenblog delen ;), denkelijk niet nu want het is al laat. Heb een fijn weekend lieverds!


Warme creatieve groetjes van Susan


10 opmerkingen:

  1. O, wat zagen jullie er prachtig uit! Maar er lopen ook wel een aantal engerds daar rond zeg, brrr......
    Veel plezier de komende dagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jullie zien er werkelijk prachtig uit!
    Iedereen ziet er geweldig uit hahahaha

    Have funnnnn x x x x x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. GEWELDIG! Waanzinnig veel plezier. Zoals het er nu uitziet, maatje-for-life heeft buikgriep, komen we morgen niet. Dan wordt het dus september in Arcen. Maak vooral veel foto s, zodat ik toch kan mee genieten. X

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat ziet dat er allemaal weer prachtig uit net een sprookje waar je in stapt veeeeeeeel pleeeezier

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een gaaf outfit zeg. Dat staat je echt goed. Vooral het rondeel vind ik geweldig. Je kunt er gewoon Door heen kijken hihi. Het pas allemaal zo goed bij elkaar. Dat heb je weer mooi voor elkaar hoor.

    De andere outfit die voor bij komen zijn ook leuk zeg. Nou ik zeg geniet van dit mooie paasweekend, want de weer goden zijn jullie ook goed gezind. Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw ben nu al reuze nieuwsgierig naar outfit 3, de dame met de naaigarnituren op haar rug is ook goed bedacht zeg....
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
  7. je zag er prachtig uit.
    je hebt leuke foto's gemaakt
    liefs sannie

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een outfits bij elkaar!! Heel veel plezier, ik weet hoe erg je hier naar hebt uitgekeken!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. haha zo te zien heb je weer flink je ogen uitgekeken! En vast ook weer inspiratie opgedaan voor de volgende keer :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een mooie piratencreatie van je. En wat een mooie mensen heb je op de foto gezet. Leuk. xx MIeke

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...