dinsdag 8 april 2014

Dankbare dinsdag

Oh wat ziet mijn oog er is al weer een week voorbij...ik heb al een paar keer een blog willen delen, maar het kwam er maar niet van. Maar hier zijn we dan weer op dankbare dinsdag, och heb ik ook meer met jullie te delen. Het is wel meer een 'wat ik zoal deed' blog, maar natuurlijk ben ik dankbaar voor die mooie momenten. 

Maar wat ga ik als eerste met jullie delen...ik heb nog anderhalve week te gaan tot de Elf Fantasy Fair...uhm Elfia... 
Heb je tijd over met pasen en heb je zin om een dagje naar Utrecht te gaan, naar kasteel de Haar...Haarzuilens en duizenden verkleede mensen te zien...klik dan op de link voor meer info; http://elfia.com/ ennuh nee hoor ik krijg deze keer geen perskaarten (is een ander bureau die dat verzorgt). 
Ik heb even een collage voor jullie gemaakt van foto's die ik vond op het wereld wijde web met zoekopdracht 'Elfia' om jullie een indruk te geven. 


Ik ben net klaar met het pimpen van mijn steampunk goggles die ik in februari deelde, toen ik ze net binnen had uit Engeland. Ik gebruikte kant van bij de Action, een afbeelding van een klok uit de Xenos folder en koperen draad én klok onderdelen. Ik ben er helemaal happy mee. Manlief is ondertussen ook naast mij creatief aan de slag met de zijne...ben benieuwd wat hij ervan aan het maken is. 


En gisteren én zaterdag ben ik bezig geweest met heel wat meters kanten lint toevoegen aan mijn steampunk ruffle rok waar jullie op gestemd hebben. 
Ik had nog een strook organza niet afgewerkt en heb onlangs mezelf aangeleerd om een rolzoom te maken op de lockmachine, maar die bleek toch niet goed te houden op die dunne organza en zo kwam ik erop om kanten lint eraan te bevestigen en dat zag er zo mooi uit dat ik drie banen organza stof gedaan heb en tsja toen bleek ik toch wat kant te kort te hebben...dus baan 3, helemaal onderaan met een ander kanten lint verder afgemaakt. 


Vandaag maakte ik vandaag deze foto onderweg terug van mijn werk. En ik kreeg pas de vraag van Brigitte of ik die al fietsend maak, nee ik stap er voor af ;). 

Ik ben vandaag weer lekker creatief aan de slag geweest met jeans en kant om een tas te maken. Ik heb nog geen foto's gemaakt. Maar hij ziet er al heel leuk uit. 
De andere jeans tas heb ik vorige week afgemaakt en onze werkbegeleidster vertelde al dat er interesse in is en vroeg me om er nog meer te maken. Dus heel dankbaar dat mijn werk, mijn creativiteit gewaardeerd wordt. 

En deze foto maakte ik vorige week, speciaal voor de wolkenclub. 

En ik was ook nog een beetje creatief voor een verjaardag waar we heen gingen. De oudste dochter van onze vrienden was jarig geweest. Nu wilde ze graag een flopje en dat maakte ik dan...ik wist eigenlijk effe niks anders te bedenken om het geld in te geven, was te druk geweest met mijn kanten strokenrok ;). 


En oh ja ik was gisteren in onze huisartsen praktijk en zag een mooi schilderij. 

Nou lieverds ik ga er weer vandoor, ik zal proberen deze week ook wat tijd te maken om jullie blogs bij te lezen. Maar ben ook nog flink druk met mijn outfits...een hele fijne week lieverds! En natuurlijk altijd dankbaar voor jullie reacties :D. Dikke knuffels!


Warme creatieve groetjes van Susan




18 opmerkingen:

  1. Die outfit van jou wordt steeds gaver! Ik zou het allemaal niet kunnen verzinnen, denk ik. Helemaal super!
    Het verbaast mij niets dat je tas populair is, die ziet er echt hip uit :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waanzinnig mooi wordt je outfit zeg.....oogverblindend! En je jeanstassen ook al zo gaaf.
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke dingen maak je toch ,ben benieuwd hoe die staat straks ,vast weer heel mooi ,je bent lekker bezig

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat zijn je goggles gaaf geworden zeg. Dat maakt je outfit helemaal af.

    Die tas is ook leuk geworden trouwens. Ik realiseer me meteen dat ik ook nog zo'n tas heb liggen die nog niet af is. Ook maar eens op mijn lijstje zetten ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat is je rok toch prachtig. Ben benieuwd als je hem straks aan hebt, wordt vast fantastisch. Leuke jeanstas heb je gemaakt, ik kan me voorstellen dat daar interesse in is. Fijne week, lieve groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ohhh wat word je kleding toch mooi!Echt zo knap vind ik dat en heeeeel misschien kom ik met pasen wel naar de Elfia....aangezien manlief moet werken van 15:00 tot 23:00 en ik er altijd al graag een keer heen wilde gaan om eens een kijkje te nemen EN te fotograferen,alleen schrok ik een beetje van de entreeprijs van 25,- dat is nogal behoorlijk vind ik,maar wie weet ga ik toch....dan laat ik het je weten!ben jij er alle drie die dagen?

    lieve groetjes
    Angeline

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey lieverd ik heb je al terug gemaild, maar ik denk laat ik hier toch even vertellen dat het die €25 echt wel waard is (okay wij hebben €38 betaald voor drie dagen entree...hoe eerder je besluit wanneer je gaat, hoe goedkoper het ticket ;)). Er is vanalles te doen, op de eerste plaats kun je je urenlang vergapen aan prachtig verklede mensen, er zijn talloze kraampjes met leuke spulletjes, er zijn eetkraampjes en er is entertainment...shows, muziekoptredens...het is echt een festival. Zekers weten ga je ervan genieten...en foto's maken kun je er volop...manlief maakt er honderden op een dag ;). En iedereen gaat graag op de foto :).
      Ik ben benieuwd of je komt, lijkt me leuk om je te zien :). Dikke knuffels!

      Verwijderen
  7. OOOO...wat ziet dat er mooi uit. En wat een werk...wou dat ik dat kon, maar weet ook dat ik daar niet zoveel geduld mee heb. Stof enzo. Ik heb ooit een hele grote sprei voor op mijn bank gehaakt, maar tussendoor gillend naar mijn moeder gerend!! Gelukkig kon zij er altijd weer wat van maken. :P.En was mega trots toen de sprei eindelijk lag te pronken..En de Fantasy Fair lijkt me ook leuk!. Heb altijd veel met fantasie gehad..heb ook een hele grote...hahha..Vooral elfjes. Heb ze veel getekend en geschilderd..en allemaal boekjes van. Ben al 26, maar word blij van Tinkerbel..:) Ben heel benieuwd naar je 'look' als je gaat!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh wat gezellig dat je ook bij mij komt kijken Kelly :). Oh als je van elfjes en fantasy houdt zou je ook veel plezier beleven op de fantasy fair. Oh en ik heb al gehoord dat tinkerbel er ook rondloopt, onze 73 jarige Engelse vriend gaat als Peter Pan ;). En ik heb drie looks, voor drie verschillende dagen hihihi...maar je gaat het hier zien :D. Warme groetjes en knuffels!

      Verwijderen
    2. hahha..twijfel nu wel heel erg om te gaan...:):)

      Verwijderen
  8. Nou, jij zit ook niet stil busy bee! Ik vind het spijkertasje enig, leuk idee! En succes en veel plezier met de voorbereidingen voor de fair! Ik kan me voorstellen dat je ernaar uit kijkt! Groetjes Carolien

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een wonderbaarlijke wereld is dat toch volgens mij, die Elf Fantasy Fair. Ik ben nu toch echt nieuwsgierig naar het totale plaatje van jou in je kostuum.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. je bent weer lekker bezig geweest Susan ! ik vind het zo knap wat je maakt met je kanten rok ! kijk nu uit naar de foto's van de fair :-) xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Me vergaapt aan je prachtige creatie voor de fair! Zal het evenement noteren in mijn agenda. Lijkt me echt te gek om er heen te gaan, weet op dit moment alleen niet of het in te passen is. Mocht ik komen, dan gaat zeker mijn (nieuwe) camera mee: enerzijds voor al die prachtige creaties (om ideeën op te doen), anderzijds om te oefenen met fotograferen (start eind april met een cursus fotografie, vandaar) Ik wens je nu alvast hele gezellige dagen. X

    BeantwoordenVerwijderen
  12. hallo,
    ben net volger geworden.
    Wat een mooie creatie is dat seg.
    ben benieuwd naar je foto's van de fair.
    liefs sannie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Sannie van harte welkom hier op mijn blog. Dit weekend mogen jullie allemaal gaan meebeleven. Wel pas 's avonds want overdag is er geen verbinding met internet mogelijk ;). Warme groetjes van Susan

      Verwijderen
  13. bedankt voor je kaartje! Super lief en attent van je :) (man heet Frits :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...