dinsdag 4 februari 2014

Lapjesdeken vorderingen, steampunk your coat en leuke post tijd/vraag

Hey lieverds ik heb het afgelopen weekend niet veel gedaan, manlief was ziek en zo heb ik zelf ook lekker rustig aan kunnen doen en nog wat kunnen bijtanken. 

Gisteren heb ik wel weer eens wat aan mijn lapjesdeken gedaan, de laatste 3 stroken eraan gelockt. 
Maar hij was nog niet af, ik moest nog in de lengte en in de breedte een extra strook maken, nu kom ik op 130 lapjes uit in totaal. Gisterenavond heb ik hem ook nog even helemaal rondom gelockt zodat hij de was in kon zonder te rafelen...
Nu nog de deken aan de fleecedeken vast maken, denkelijk ga ik hem helemaal doorstikken, maar daar had ik nog bijpassend garen voor nodig, dat ik vandaag op de markt gescoord heb.

Ook ben ik mijn leren jas aan het steampunken ;). Ik heb de eenvoudige bruine knopen eraf gehaald en heb ze vervangen door mooie koperen knopen, ook aan de kant waar de knoopsgaten zaten ben ik knopen gaan zetten...de bedoeling is dat er nog aan iedere kant een hele rij onder komt. 
Verder ga ik denkelijk de mancheten van kant voorzien en ter zijner tijd als ik de rok af heb voor mijn nieuwste Elfia outfit zal ik ook de jas van achteren aanpassen...
Nu ziet hij er zo uit;


En het was ook weer eens leuke post tijd, ik kreeg van CreaTinie postzegels toegestuurd om creatief mee aan de slag te gaan met een lieve kaart erbij. 
Ik stuurde haar gisteren ter bedankje een postzegelkaart en een engeltje. Ook stuurde ik een kaartje met engeltje naar HaakJuffie, ik las bij Lien dat het niet goed met haar gaat en wilde haar even opvrolijken met een lief kaartje en engeltje. 
En ik stuurde Essebes weer een kortingskaart voor de Flow Special, de vorige keer was zij de eerste die reageerde dat ze hem wilde en zo kan ik ook haar bedanken voor het sparen van postzegels voor mij :D en natuurlijk met een leuk kaartje erbij...ik vond ook nog een leuke 'Bjorn' sticker, maar heb dssr een onduidelijke foto van...


Als laatste heb ik nog een vraagje aan jullie, een jaartje geleden trok ik al eens de stoute schoenen aan en mijn dochters 21ste verjaardag is toch weer zo'n mooie aanleiding om dat nog eens te doen.


Ze wordt aanstaande vrijdag (7 februari) alweer 21 jaartjes oud en ik zou haar graag nog eens willen verrassen met veel verjaardagspost, nou ja leuke kaartjes hihihi...

Heb je mijn adres en heb je nog een leuk kaartje in de aanbieding, ik zou het helemaal super vinden en ik denk dat zij het nog leuker gaat vinden ;). 
Ze houdt van hartjes, van mooie spreuken...och het is gewoon een echte meid.
Alvast heel hartelijk bedankt! Dikke knuffels!


Warme creatieve groetjes van Susan

11 opmerkingen:

  1. Hm, ik denk zo maar dat jouw deken een heel mooie gaat worden! Je gaat als een speer :-) Goed dat je het weekend rustig aan hebt gedaan. Is je man ook weer wat opgeknapt?
    Volgens mij droom je 's nachts zelfs over je outfit, zoveel ideeën ontwikkel je; ik ben benieuwd wat je er uiteindelijk van maakt :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey die lieve Angelique mijn man is nog niet helemaal opgeknapt (hij ligt nu ook al van 20uur te slapen...uhm snurken hihihi...nou ja zo hihihi is dat niet...ik wil ook zo gaan slapen ;)). Nee dromen doe ik gelukkig niet van mijn outfit maar wel dagdromen en op pinterest inspiratie opdoen. De voorpret is natuurlijk al geweldig alhoewel ik me ook moet gaan realiseren dat ik nog een outfit moet samen stellen...och ja houd ons van de straat zal ik maar zeggen hihihi. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  2. Ik doe mee met de verjaardagspost en dank voor je lieve post dar wordt een mens BLIJ van
    XXX Es

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel lieverd dat zal mijn dochter leuk gaan vinden. Vorig jaar was ze ook blij verrast met al die lieve post van de blogdames. Tegenwoordig komt er niet meer zoveel verjaardagspost in de brievenbus. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  3. Ik moet even kijken of ik je adres nog ergens heb liggen. Dus dat komt goed. En wauw, jij bent je lock-machine goed aan het inwerken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Help!!! Ik heb je adres niet meer. Kan je het mij mailen?

      Verwijderen
    2. Hihihi mijn adres heb ik al gemaild, lief dat je ook een kaartje stuurt (kan me nog herinneren dat je vorig jaar nav dezelfde vraag me een mailtje stuurde).
      Ja mijn lockmachine moet hard werken met zo'n lapjes deken. Scheelt enorm veel tijd ipv zigzaggen en alles stikken, nu raast de machine door en doet alles in een keer...zalig!
      Maar vandaag geen creatieve Susan dag, maar poetsdag en opruimdag...ivm de verjaardag van mijn dochter en omdat ik achterstallig huishoudelijk werk heb hihihi pfff is niet mijn hobby hoor.
      Dikke knuffels!

      Verwijderen
  4. Zou wel willen meedoen aan de post voor je zus maar ik kan het pas zaterdag posten dus haal 7 februari jammer genoeg niet. Hopelijk krijgt ze heel veel kaarten! Je hebt zelf ook niet stilgezeten zie ik. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey die lieve Nana ik heb al een berichtje achtergelaten op je blog...heb je vast al gezien. Lief dat je toch wat wilt sturen naar mijn dochter ;) en nogmaals dankjewel voor je enorme lieve post die ik gisteren kreeg.
      Dikke knuff!

      Verwijderen
  5. Kaartje gaat morgen op de post dus hopelijk is hij nog op tijd, liefs Linda

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...