vrijdag 7 februari 2014

Bedankt voor al jullie lieve wensen

Hoi lieverds bedankt voor al jullie verjaardagswensen voor mijn 21 jarige dochter Nicky. 
Jammergenoeg is er vandaag geen post gekomen...eigenlijk te belachelijk voor woorden...en niet omdat er niets gestuurd is...maar omdat PostNL blijkbaar vandaag zijn werk niet gedaan heeft. 


Maar veel lieverds die ik op facebook heb, hebben een lieve reactie achtergelaten bij mijn berichtje van gisterenavond laat. Mijn dochter vond dat heel leuk.  En op mijn vorige blogpost (maar dat heeft ze niet gezien ;)). 


Er was gelukkig gisteren wel al verjaardagspost gekomen van Pat en Mieke. Pat jullie kadootje was een schot in de roos, ze vond het helemaal super!


En Mieke had ook een leuk hartje meegestuurd (sorry voor de slechte foto kwaliteit, ik heb ze op haar kamer gemaakt met mijn rug naar het licht;)). Lief van je!
Heb je Mieke haar prachtige strijkkralen borduur creatie al gezien http://ooknuendan.blogspot.nl/2014/01/strijk-droog.html

Ik maakte een 'collage' voor mijn meisje. Een moeder dochter dagje is het kado...lekker shoppen, lekker quality time :). 


Lieverds ik weet dat er een aantal van jullie ook een kaartje hebben gestuurd, ik neem aan dat die morgen dan wel bezorgd worden en die ga ik dan nog wel even langsbrengen (ze is in het weekend bij haar vriend). 

Verder niks creatiefs gedaan vandaag, wel een klein gezellig feestje gehad, ze zijn nu op stap...nou ja dat echte stappen is pas later op de avond ;). 


Warme creatieve groetjes van Susan

19 opmerkingen:

  1. Hé balen zeg hopelijk komt mijn kaartje morgen aan en dan nog van harte met je mooie meid, kus Lin.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gaat vast goed komen lieverd. Ga ik ze gewoon morgen even langs brengen ;). Knuff!

      Verwijderen
  2. gefeliciteerd! Wat lijkt het me leuk een moeder en 21-jarige dochter dag samen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel lieverd. Ja het is weer veel te lang geleden dat we echt eens samen met ons tweetjes een hele dag iets leuks hebben gedaan. Wie weet komt hier wel een nieuwe traditie uit ;). Ik verheug me er in ieder geval op, maar moeten nog een paar weekjes wachten want de dame wil wachten tot de lente/zomer collectie in de primarkt ligt (ballerina's-bikini's) hihihi.
      Ik hoorde van Pat dat ze in Eindhoven ook een Flying tiger hebben, dus dat leuk shoppen gaat vast helemaal goed komen, vooral ook omdat we op een doordeweekse dag gaan als de dame geen stage heeft en ik gooi dan wel een werkdagje om ;). Dikke knuffels!

      Verwijderen
  3. He wat een pech! Maar gefeliciteerd met je grote meid!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Multivroon! Ja ik weet eigenlijk niet of de jarige jet de post gemist heeft, ze zal het te gezellig gehad hebben ;). Maar ikke wel en manlief ook want die had blijkbaar bij kaartwereld al een aantal dagen ervoor een kaartje gemaakt en die was er niet happy mee toen bleek dat zijn kaartje niet aangekomen was. Maar ik neem aan dat het in de loop van de dag wel allemaal komt en dan brengen we het wel effe langs. Knuff!

      Verwijderen
  4. Ooo wat jammer dat de kaarten en enveloppen niet bezorg zijn zeg. Een ding weten we in ieder geval weer zeker post.nl is niet meer zoals het geweest is. :-(

    Maar ik wil je wel feliciteren met de verjaardag van je dochter. X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja dat is waar dat PostNL niet meer zo is zoals het was. Ik ga zekers een klacht indienen. Maakte gisteren nog een kaartje online en daar stond specifiek dat ze op maandag niet meer bezorgen (maar naar mijn idee was het gisteren vrijdag ;)). Wordt vervolgd!
      Ennuh dankjewel voor je wensen en het kaartje dat onderweg is, lief van je! Knuff!

      Verwijderen
    2. Jaaa jullie kaartjes zijn toch nog vandaag bezorgd! Yess en ze is net even naar huis gekomen en heeft ze gezien! Thanks Conny namens Nicky voor de chocolade hartjes, ze vond het erg leuk...ook de zoentjes op het papier ;). Dikke knuff!

      Verwijderen
  5. Tssssss ik sjezen en hun niet bezorgen, echt retestom!!!!
    Hopelijk hebben jullie wel een heeeeeerlijke dag gehad
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja mijn man was voor te stikken dat de post niet was gekomen. Ondertussen is jouw kaartje binnen en die van Linda en kado van manlief, maar geen kaartje uit Brunssum en ook niet van (C)onny...realiseer me opeens dat die pas dinsdag zullen komen, maandag bezorgen ze niet stond bij kaartwereld :(. Dankjewel lieverd! Knuff!

      Verwijderen
    2. Hey die lieve Essebes en de rest ;) je kaartje is toch nog vandaag gekomen. Lag opeens vanmiddag nog post! En ze heeft ze net gezien :D. Dikke dankjewel knuff!

      Verwijderen
  6. Wat een leuke collage! Mijn moeder maakte ook altijd zo'n collage als ik jarig was (en nog steeds!) Ik heb ze allemaal bewaard. Hopelijk komt de post vandaag wel, er zit ook een kaartje uit Brunssum bij!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Lien, ja vond deze ook wel grappig geworden. Wilde eigenlijk meerdere plaatjes gebruiken maar kwam deze tegen in een libelle/margriet en vond hem super. De zwarte pieten heb ik proberen weg te werken ;). Lief van je dat je ook een kaartje stuurde, was er nu jammergenoeg niet bij dus zal wel dinsdag komen. Dikke knuff!

      Verwijderen
    2. Hey die Lien ook jouw kaartje is vandaag toch nog bezorgd :D. Ze heeft ze net allemaal gezien. Dikke knuff!

      Verwijderen
  7. Nog van harte met je 21 jarige meid!! De post is echt verschrikkelijk de laatste tijd...ik kreeg zojuist post op de mat...2 enveloppen voor ons, 1 voor de buren en 1 van een adres totaal ergens anders in Baarn, moet echt niet gekker worden, kunnen we hun werk ook nog gaan doen!!! Lijkt me heerlijk zo'n moeder-dochterdagje, dat ga ik hier ook maar eens invoeren!! xxx..Maddy

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh pff dat krijg je als er geen vaste postbezorger meer is. Gelukkig mag ik normaal niet klagen, meestal is het dezelfde bezorger die heel correct bezorgt. Maar tsja gisteren helemaal geen post was gewoon erg vreemd, ga er zeker een klacht voor indienen. Heel veel plezier alvast met jullie moeder dochter dagje! Knuff!

      Verwijderen
  8. Nog gefeliciteerd! Ik heb je oproep gemist, sorry. Leuke collage-kaart! Liefs MiM

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel lieverd! Och ik zie ook heel wat blogposten niet of later. We kunnen ook niet alles bijhouden hè ;). Dikke knuff!

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...