zondag 23 februari 2014

Attic finds, trödelmarkt vondsten en ander geluk

Hey lieverds ik kom weer eens met een berichtje over allerlei gelukjes. 
Op de zolder kwam ik deze twee leukerds weer tegen tussen de carnavals spullen. Yeah perfecte prop items voor mijn derde Elfia outfit! 


Ja hoor de Elf Fantasy Fair is on my mind. Met pasen is het zover en in mijn hoofd zie ik me al lopen in mijn outfits...maar er moet nog een en ander gebeuren voordat het daadwerkelijk zover is. 

Deze tas scoorde ik vandaag op de trödelmarkt in Aken (Aachen). 

En ik scoorde dit tafelkleed. Eigenlijk scoorde ik hem voor outfit nummer drie, maar thuis gekomen realiseerde ik dat het de verkeerde kleur rood is...so blonde!
Och ja wie weet tover ik hem nog wel eens om tot een mooie tas ;). 

En deze 'goggles' scoorde ik in Engeland, al online shoppend :). Yes zo ziet outfit nummer twee meteen nog wat meer steampunkerig uit!
Ik kocht er natuurlijk twee, ook voor manlief eentje. 

Ik ben nog op zoek naar een gestreepte legging/ gestreepte panty voor bij outfit nummer twee. 
Heb al eens op marktplaats geneusd en wel al enkele witte (kan ik wel donkerder maken met thee ;)) gezien maar alleen in kleine maten en hoe zoiets uitziet bij dikkere pootjes??

Deze prachtige leggings zijn in Amerika te koop...oh vind ze echt helemaal superrr, maar ja dan zit je weer met invoerrechten enzo en goedkoop zijn ze nu ook weer niet echt. 
Zijnotitie later op de avond: yeah ik heb ze gekocht (dankzij wat extra stimulans van Zaanse Zolder Syl ;)), de 'reduced' versie bij https://www.etsy.com/shop/Carouselink

Deze kanten panty vond ik by the way ook op zolder (ik draag er nu een bruine panty onder). Ze zijn echt mega oud, ik heb ze eens 'meegepikt' van bij mijn ouders op zolder en zullen uit de seventies of sixties stammen. Ja mam ik heb ze ;). 
Het zijn inmiddels leggings, heb er jaren geleden al de voetjes vanaf geknipt...ik doe dit wel vaker met panty's hihihi...zo passen ze vaker beter. 

Zo lieverds ik ga er weer vandoor, ik ben by the way wel aan het naaien voor mijn dochter haar carnavalsoutfit én heb donderdag de lapjes deken afgemaakt!! Yeahh!!


Warme creatieve groetjes van Susan

12 opmerkingen:

  1. hihi ik knip ook vaak voetjes eraf voor wat extra centimeters erbij :) Leuk die goggles, wist trouwens niet dat dat zo heet. De skelet poppetjes zijn ook leuk trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi ja jij hebt die nodig in de lengte en ik in de breedte :D whahaha. Ja vind die goggles zo super, maar hier zijn ze snel zo'n €15 en och ja dan wijken we uit naar onze favoriete shop in Engeland...amazon.co.uk waar ze stukken goedkoper zijn.
      Ja zou zomaar leuk voor bij jullie thuis zijn hè die skelet poppetjes :p. Knuff!

      Verwijderen
  2. Ik kan alleen maar zeggen GAAF!! Ik zou wel weer graag naar Castle Fest willen. Elf fantasy ben ik nog niet eerder geweest... Die Goggles, tof!! En wat een prachtige schoenen.. En legging... =)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh daar zijn wij nu nog niet geweest Castle fest...maar ja hebben ook nog genoeg classic mini meetingen...okay niet dat we naar zo heel veel gaan ;).
      Ik heb de leggings by the way gekocht...die wat ik zo gaaf vind. Maar ben ook blij dat ik een bewaarder ben en die kanten legging/panty al die jaren bewaard heb...ben toch alweer meer dan 25 jaar het huis uit hihihi. En yes ben ook heel blij met mijn laarzen.
      Warme groetjes en knuffels!

      Verwijderen
  3. wat een prachtige spullen heb je bijeen ♥♥ en die deken zo gaaf ♥

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey lieverd ja ik weet dat jij ook van die steampunk look houdt. Ik ben nog steeds aan het stuiteren over die 'burlesque' legging die ik gisterenavond kocht op Etsy.
      Mijn allereerste aankoop via Etsy, gelukkig had manlief paypal en blijkt als je onder de €22 zit dat je dan geen invoerrechten ofzo hoeft te betalen...we gaan het zien en beleven...hopelijk past ie...ik heb namelijk de L besteld...och ik vertrouw er gewoon op dat dat goed komt! Knuff!

      Verwijderen
  4. Je deken is prachtig geworden. En je bent maar druk met al je outfits, het gaat goed komen voor dat je het nodig hebt denk ik. Lieve groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel ja ik ben ook trots op de lapjes deken en oh het gaat zeker goed komen tegen die tijd. Vorig jaar was mijn kanten kleedjes jurk ook op tijd af :). Warme groetjes en knuffels!

      Verwijderen
  5. Wat een grappig duo, haha!
    En ga je zelf ook nog carnaval vieren? Pakje klaar??

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ooo dat outfitje ziet er leuk uit zeg. Heerlijk zeg dat je zelf zo iets kunt bedenken. Dat zou ook echt iets voor mij zijn zelf alles bij elkaar zoeken tot een mooi outfit.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...