dinsdag 29 maart 2016

Daar ben ik weer op Dankbare Dinsdag

Hey lieverds ik ben de afgelopen week niet echt creatief geweest, ben ik me net aan het bedenken. 
Kreeg wel gisteren tijdens een lezing op een spirituele beurs, waar ik samen met manlief heen ging, te horen dat ik wat vaker creatief mag gaan zijn, dat ik mensen blij maak met mijn creaties...van niets iets maken...


Toch maar eens tijd vrij maken om lekker creatief te zijn...oh ja heb wel nog pas een ketting gemaakt, eenzelfde ketting als die Sandra van Beautiful Boardwalk gewonnen heeft. Alleen dan geen rode kralen erin verwerkt, maar met lila kralen en andere roze kralen, je ziet hem rechtsbeneden in de collage. Sandra ging dankbaar op de foto voor mijn Tante Betsy blog met de door haar gewonnen ketting :). En de nieuwe eigenaresse is er ook happy mee. 


Morgen lekker weer eens quality time met dochterlief...samen shoppen in Aken...tsja ik en shoppen...ik koop tegenwoordig niet meer zo snel iets van kleding in een stenen winkel of het moet al bij Pantalone in Eindhoven zijn, waar ze Tante Betsy jurkjes verkopen. 
Ik zou wel graag eens voor (Sanita) klompen/Sandalen gaan kijken, maar volgens mij is er geen winkel die ze verkoopt in Aken. Och ja alle tijd voor dochterlief om haar soort shops af te lopen...met natuurlijk af en toe een stop om lekker bij te tanken en te genieten van een Duits broodje. De foto van mij en dochterlief maakte manlief een paar weken geleden toen ze meeging naar een Trödelmarkt :). 


Op het werk was ik vandaag wel weer creatief met recykleren van jeans, maar ik ben helemaal vergeten een foto te maken. Ik ben een kado aan het maken, een gift voor een open dag waar we allemaal hard aan het werk voor zijn. Hopelijk kan ik snel verder met het pashokjes gordijn(en), bij de industriële naaimachine is iets ontwricht, er moet een monteur naar komen kijken. 
Maar ik ga zekers foto's met jullie delen, 16 april is de opening van de winkel waar ze voor bestemd zijn...ik heb manlief al gevraagd om er heen te gaan. 


Vandaag maakte ik weer eens een wolkenfoto, ik was even in de stad, pakketdienst aan het spelen ;). 
Ik zag vandaag deze Puch brommer staan, zo'n plaatje met die stenen muur...en de Pancratiuskerk op de achtergrond. 


En mijn Tante Betsy was hing ook weer eens buiten :). Heerlijk toch dat die lekker kon droogwaaien in de zon met best een stevig windje. 


Oh girls ik heb weer een leuke winactie op mijn Tante Betsy blog staan, je kunt een etui van De Kunstboer winnen, je hoeft alleen volger te zijn en aan te geven waarom je hem graag zou willen winnen. Wel alleen de afgebeelde etui, de rood blauwe, Power Gym etui. 

Warme creatieve groetjes van Susan

6 opmerkingen:

 1. Wat een gezelligheid weer hier te lezen.
  Jammer dat je de jeans creatie niet op de foto hebt gezet jh, ik ben altijd zoooo benieuwd.
  Veel plezier met shoppen enne.....koop niet teveel he, hi hi.
  Groetjes, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel plezier vandaag met je dochter.

  Lfs Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een hippe groene laarzen! Veel plezier in Aken, zon heerlijke winklestad!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben benieuwd wat voor creatiefs je weer gaat maken. Veel plezier met het winkelen.. alijd gezellig.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Niet creatief, zegt ze dan... Je schrijft creatief, kleedt je creatief, fotografeert creatief, maakt creatieve collages... Gekke meid!
  Liefs,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...