dinsdag 16 februari 2016

Dankbaar voor alle zoenen

Hey girls vandaag is het weer dankbare dinsdag, dankbaar voor alle leuke lieve valentijnskaarten. Ik voelde me bijna jarig met zoveel leuke post, ik kreeg kaartjes van Es (en Oscar), Dinah, Tinie, Christel, Esther en Pippa, Lien, Nana, Helmi en Joke.
Thanks girls het was een feestje om zulke leuke post te ontvangen. Dankjewel Essebes ook weer voor de postzegels :). 
Ik maakte een collage van en deelde hem zaterdag al op mijn Tante Betsy blog met blogpost 'Happy Saturday'. 


Ik stuurde zelf zo'n 50 kaarten met zoenen, hebben jullie dat ook gedaan...iedere keer opnieuw je lippen gestift...een tweede keer zoenen lukte nog wel, ik heb me suf gezoend. Ik had een hele lijst met familie, real life vriendinnen en natuurlijk ook een lijst met blogdames die ik een kaartje heb gestuurd. 


Zondag was de uitslag van mijn Tante Betsy kadobon winactie, ook voor mij is het altijd spannend wie de winnares gaat zijn. Zoveel lieve leuke Tante Betsy girls en wannabees die ik het van harte gun, maar er kan maar een winnares zijn en hoe leuk als het een actieve volgster is. 
Dinah won de kadobon twv €50, die ze nog even bewaard totdat de nieuwe voorjaars/zomercollectie uit komt. Er komen heel veel leuke jurkjes aan, maar ook leuke rokjes, tops en vestjes, het wordt weer een feestje en op de jurkjeszusjes groep heerst al keuzestress, want we hebben al gespiekt. Maar we moeten nog even geduld hebben met z'n allen. 


Jullie mogen natuurlijk ook even meegenieten van Dinah's inzending...het is dus niet dat je kunt winnen met de leukste inzending, maar die inzending is wel een voorwaarde. Zoals jullie kunnen zien heeft ze er wel lol mee beleefd. Ook bloggirls Sandra, Tinie, Neeltje, Es, Mirjam, Paddy en Patricia hebben plezier beleefd aan hun inzendingen. 


Vandaag kwam trouwens nog een kaartje van mijn eerste blogdinnetje MiM, een engelenkaartje. MiM en ik hadden allebei tegelijkertijd een engelenblog en zo hebben we ons gevonden. Gelukkig komt ze ook naar de Kitsch in de Keet en Kerst in de Keet bij Lien, zodat we elkaar toch nog eens zien.
En onlangs realiseerde ik me dat ik Mirjam van Kaza Maria/Mirjam downunder al eens eerder gezien heb op de blogsters meeting bij Essebes, ik zag haar op de groepsfoto staan. 
Mims zoon staat by the way op de fotoinzending van Mirjam ;)


Ik ben vandaag nog creatief geweest op mijn werk, maar helemaal vergeten een foto te maken. So blonde... En samen met een collegaatje hebben we achter in het magazijn gezocht naar stofjes enzo om creatief mee te gaan zijn als we volgende week een workshop hebben en aan de slag gaan met een krans. En we gaan dan ook met z'n allen genieten van een heerlijke High Tea. Ik verheug me er al op! De foto hieronder is van zithoek in de gang richting magazijn, er komen nog meer kussens op de banken. Er staan afbeeldingen op van mijnwerkers, het pand was vroeger de mijn school. 


En dan 's zaterdags naar Utrecht naar de jurkjes zusjes meeting, zal wel lachen gieren brullen worden met de dames van de Facebook jurkjes groep. Ik heb een heel aantal jurkjeszusjes aangestoken met het Tante Betsy virus, dus hoop ook nog een leuke Tante Betsy groepsfoto te kunnen maken. 
Oh ja helemaal vergeten, ik plakte nog een kaart voor de postbode op de voordeur. Onze postbode is een lieve dame die vorig jaar genoten heeft van het bezorgen van die leuke valentijnkaartjes. We zouden niet thuis zijn als ze kwam, dus dan haar zo verrassen. 


Warme creatieve groetjes van Susan

9 opmerkingen:

 1. Hey lieve Suusje!Heeeel hartelijk bedankt voor je valentijnskaart!Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ontving je kaart vandaag (met een grote herstel sticker van de PTT erop, ahum). Maar dat mag de pret niet drukken. Bedankt voor je lieve kaartje.

  Groeten Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. geweldig die kaart voor de postbode!
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vond hetook z'n leuke actie die zoenkaarten maar na 6 kaarten zoenen vond ik het welletjes. Die kaart voor de postbode is ook erg lief. Was hij wel meegenomen? En het blijkt maar weer dat iemand die veel geeft ook veel ontvangt.
  Zo krijg ik ook iets, hihihi. nog steeds een beetje ongeloof van deze kant...

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nogmaals KEI bedankt voor je lieve kaartje!
  Ik ben net als Dinah benieuwd of de postbode de kaart mee heeft genomen?
  Enneh.... Er is nog heul veul ruimte voor heul veul kussens op die mijnbank! ;-) Liefs,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Joh???? Zoveel kaarten????
  Ik was dit jaar natuurlijk WEER te laat met die lippenstiftpostzegel.
  Jammer, want ik hou van kaartjes sturen.
  Voor volgend jaar heb ik het alvast in mijn agenda gezet, hi hi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je bent een lieve schat ,en heeeeeel erg bedankt vooor je lieve kaartje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah wat een lief idee dat kaartje voor de postbode!! Wat ben je toch attent!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. zelfs een kaartje voor de postbode! Wat lief van jou!! Ik was ook heel blij verrast met mijn kaartje hoor. Super lief. Het was mij niet gelukt om zoen-kaartjes te versturen. Ik was die week ziek, gewoon ziek! Dat was zo'n 7 jaar geleden dat ik ziek was. Man man ik was even vergeten hoe ellendig je je dan kan voelen. Ik heb nog een poging lippenstift gedaan maar ik werd zo misselijk van die geur! Zoon wilde ook al niet mee werken want lippenstift is voor meisjes mam... Dus niet gelukt. Je houd iets te goed hoor. Leuk weer al je vrolijke jurken foto's. Veel plezier met je jurkjeszusjes :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...