maandag 9 november 2015

Weer eens creatief tijdens november geefmaand

Oh lieverds ik baal echt dat het de afgelopen dagen er niet van gekomen is om een blogpost voor mijn creatieve blog in elkaar te knutselen. Dus nu meteen maar op de vroege morgen tijd maken om de blogpost te schrijven en wat later er foto's bij te zoeken. 


Als allereerste wil ik vol trots mijn toy wreath, speelgoed krans, showen aan jullie. Het was een heerlijk werkje dat ik van de week met het mooie weer aan de tuintafel deed. 


Tegen het einde was het echt wel zoeken wat ik er nog allemaal op kon plakken met het lijmpistool zodat het een geheel werd. Er zitten toch zo'n 80 stuks speelgoed aan geplakt met nog wat ander spul ter versiering of opvulling zoals de foam stickers van cars. 
Last but not least plakte ik er een Mini Cooper op, wel even getwijfeld of manlief dit okay zou vinden (had die in een la van mezelf gevonden). 
Hij bleek hem achteraf niet te hebben, maar och ja eigenlijk wel alleen zit die nu in een speelgoed krans geplakt ipv dat hij in de kast staat bij al die anderen hihihi :p. 


Vrijdag ging ik na mijn werk nog even spieken bij de kringloop daar in de buurt of ze van die zakken met speelgoed hebben en yesss ik heb wat leuk oud speelgoed kunnen scoren. Hierboven de schoenendoos (laarzen) voor en na ;). Ja het smaakt naar meer!


De flop met Flow leuks ging naar Wendy's Mhaaksels, die reageerde dat ze de kortingsbon voor de Flowspecial Book for Paperlovers graag wilde. Ik zocht wat leuks bij elkaar om in de flop te doen en ik kreeg al snel een berichtje dat ze er heel blij mee was. Leuk toch?!


Verder ga ik hier een verslag van hoe ik de geefmaand november tot nu toe invulde delen. Ik moet er nog even inkomen, de ene dag ben ik bewuster met geven als de andere dag. 


Dag 1 lekker luiedag samen met manlief in bed doorgebracht en heel wat afleveringen van de serie Suits gekeken. Dus in feite ons een luie dag gegeven en natuurlijk voor de catering gezorgd zodat het mannetje lekker in bed kon blijven liggen (maar dat is iets wat ik normaal altijd doe hoor ;)). 
Op mijn blog had ik een weggever en heb ik besloten om die aan Wendy van Wendy's Mhaaksels te geven. 


Dag 2 akkoord gegaan met een aantal biedingen op Marktplaats waar ik normaal meer voor had willen hebben. Maar ik wil deze november geefmaand wat vaker over mijn hart strijken en eerder akkoord gaan :). 
Verder ook kaartjes toegevoegd aan de pakketjes, wel zo leuk voor de ontvanger :). 
In een tweedehands kledingwinkel een mevrouw geholpen die bijna viel en de dame aan de kassa gefeliciteerd met haar verjaardag en even een praatje gemaakt. Verder ook heerlijk uitgebreid met een vriendin aan de telefoon gehangen, geven en ontvangen tegelijk. 


Dag 3 heerlijk stuk vegan bananenbroodcake van collegaatje Melanie gekregen die ook mee doet aan de Geefmaand november. Ik weet even niet of er nog meer geefmomenten zijn geweest. Heb in ieder geval op m'n werk hard gewerkt om naast verstelwerk ook de kastenwand alvast voor een gedeelte op te ruimen en plaats te maken voor dozen met verstelwerk voor de kledingbank, de werkbegeleidster was er erg blij mee. Ik werk op een sociale werkplaats, op de werkleerplaats mode en textiel.


Dag 4 een gezellige envelop vol met Flow leuks en een kortingsbon op de Flowspecial for book lovers verstuurd aan Wendy, volgster van m'n creatieve blog. 
Ik kreeg ook een ingeving om een boek wat ik heb liggen 'little buddha' ergens neer te leggen met een paar wijsheden erin en een boeddha bedeltje erbij. 
Ontvangmoment bij het oversteken toen ik het boek wilde gaan neerleggen, ik had ingecalculeerd dat ik achter de fietser door kon gaan, maar hij stopte. Ik zei 'oops had het zo voorzien dat ik achter je langs kon' en hij 'ik had het voorzien dat ik speciaal even voor je stopte :)'. Heb hem natuurlijk hartelijk bedankt!
En ook lekker even uitgebreid met mijn moeder gebeld, was weer even nodig om eens goed bij te praten en te luisteren naar hoe het met haar gaat. 


Dag 5 op het werk twee tops voor mijn dochter gerepareerd, aan de afwerking ontbrak nogal wat, die was spontaan gaan rafelen...ik naaide rondom rolzoompjes. 
's Middags even omgelopen naar de buurvrouw, ik dacht te horen dat ze gevallen was toen ik na mijn werk op de bank zat en ik ben even gaan kijken of alles okay was. Ze was okay, ze had wat laten vallen ;) en heb haar nog even geholpen met foto's maken van haar paspoort en nog een document. 
Manlief was extra vroeg thuis en ons samen een etentje buitenshuis kado gegeven in onze favoriete Imbisstube. Aldaar even een jarige kennis geholpen met naar de auto lopen met haar eten zodat ze ook een hand vrij had om de auto open te maken. 


Dag 6 op mijn werk ipv creatief aan de slag te gaan wat eigenlijk mocht, me aan een opdracht voor een klant gewaagd, trots op mezelf dat ik het toch maar mooi gefikst heb, alleen nog het laatste stukje met de hand dichtnaaien als ik er weer ben. Zo help ik toch mooi onze werkplaats :). 
's Middags kwam dochterlief, samen een projectje voor haar opgemeten en de truitjes overhandigd (ze zijn goedgekeurd) en heerlijk even samen een paar uurtjes quality time gehad. Ps is een oude foto van ons tweetjes ;). 


Dag 7 samen met manlief meegegaan shoppen voor materiaal, terwijl ik nog genoeg te doen had in huis. Maar hij vroeg het zo lief of ik mee ging dus qualitytime met manlief en samen op jats. Ik maakte van de gelegenheid gebruik om een pakketje mee te nemen, spaarde me een fietstocht uit en zo dus dankbaar ontvangen. 


Dag 8 terwijl we over een rommelmarkt liepen zag ik dat iemand een euro liet vallen. Deze netjes opgeraapt en teruggegeven, meneer bedankt me heel hartelijk. 
Een bevriend verkoopster een dikke knuffel gaan geven, wat gekocht, kregen een uitnodiging om bij haar thuis naar een kerstmarktje te komen waar we natuurlijk heen gaan en alweer elkaar een lekker dikke knuffel bij afscheid gegeven. Dat is geven en ontvangen tegelijk :). 


Ik vind het wel weer heel leuk om mee te doen aan de geefmaand november, alleen heb ik het ook druk met mijn Tante Betsy blog wat toch een paar uur per dag van mijn tijd opslokt, maar ik doe het met liefde hoor. 
Ik heb wel besloten om verder in het Nederlands te gaan en hoop zo op meer reacties. Tot nu toe zijn het toch alleen Nederlandse dames die reageren en de buitenlandse dames kunnen op de vertaalknop in de webversie klikken ;). 
En ik hoop deze maand weer een hele grote weggever te mogen doen van Tante Betsy en weer een jurkje te mogen weggeven, nou ja een kado bon :). Dusss hou mijn Tante Betsy blog in de gaten of beter ga mijn Tante Betsy blog volgen! http://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.nl/

Heb een fijne week lieverds! Dankjewel dat jullie toch nog steeds een berichtje achterlaten, ik waardeer het enorm. En ik blijf proberen om hier toch wekelijks een berichtje achter te laten. Dikke knuffels voor jullie!

Warme creatieve groetjes van Susan

20 opmerkingen:

  1. Wat is je krans leuk geworden en zo heerlijk vrolijk ook. Poehoe jij bent druk met geven en ontvangen. Fijn om te doen en de wereld wordt zo toch een beetje vrolijker. En mag je weer een jurk weg geven van tante.... wow geweldig Susan.. Maar of ik nu weer mee ga doen... gun een ander ook wel een prachtige jurk en ik heb hem vorige keer gewonnen... Hij is nog steeds zo gaaf en ik heb hem best vaak aan hoor. Nu met een vest er over...

    Lieve groetjes, dinah

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh Dinah ik hoop het echt. Maar nog niks gehoord van Tante Betsy op mijn vraag hoor. Had hem het liefste vandaag willen starten...vandaag is het precies een jaar geleden dat ik mijn allereerste Tante Betsy jurk scoorde (nou ja eigenlijk twee tegelijk ;)).
      Ja die krans is leuk hè, was zo leuk om te doen :). En wat leuk om te horen dat je hem nog regelmatig aan hebt. Ik doe er tegenwoordig meestal een longsleeve onder ;). Geniet er maar lekker van. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  2. Nou wat heb je ons even lekker bijgekletst! Heerlijk om te lezen hoe het je vergaat tijdens je novembergeefmaand. Daar kan ik nog een hoop van leren. Ik zal jou eerdaags een foto geven van mezelf in mijn nieuwe TB! ;-)) XX Esther

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh ja ik ben zo benieuwd :). Leuk! En ja ik heb er weer een lekker lange blogpost van gemaakt. En gewoon je hart volgen, je gevoel en dan komt het vanzelf goed. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  3. Wat leuk, zo'n speelgoedkrans! Waar ga je die hangen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik ben er ook erg blij mee en hij hangt zolang op het toilet hihi. Heb niet zo veel plek over in huis om die op te hangen en zo is het toilet ook wat gezelliger ;). Dikke knuffels!

      Verwijderen
  4. Hopsie flopsie, da's leuk die krans!! Ben wel blij dat je die enge pop niet gebruikt hebt :-)))
    Bedankt voor het delen van jouw geefervaringen. Goed om te lezen. Soms geef je veel meer dan je eigenlijk beseft...
    En weer een TB giveaway op komst... Wow!! *stuiterstuiter* :-))
    Liefs,
    Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Whahaha die enge pop ligt er wel nog, maar nee die was/is wat groot voor de krans. En oh ja hoop het zo dat ik een winactie mag gaan doen... Nog even wachten op respons van Tante Betsy :).
      Dikke knuffels!

      Verwijderen
  5. Leuk om je weer even zo gesproken te hebben, en een update van je geefmaand. Mijne staat steeds zo'n beetje op fb zoals je vast gezien hebt. Ik lees je TB blog en zie natuurlijk sowieso de foto's op fb!
    Vind de krans echt super!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi grappig dat je dat schrijft...gesproken te hebben. Moet weer denken aan wat Naomi zei toen ze me zag bij Kitsch in de Keet bij Lien, dat ik in het echt net zo ben als op mijn blog :). Vanaf vandaag ook helemaal mezelf op mijn Tante Betsy blog. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  6. Yez en je geeft alweer een kadootje je blog gaat in het nederlands YAHOEOEOEOE
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi ja ik had al in de gaten dat het toch heel wat lieverds tegen hield en tsja de Nederlandse dames zijn toch de grootste groep Tante Betsy liefhebsters. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  7. Zo Susan, jij zit niet stil.......
    Super gaaf, die krans. Ik heb ooit eens, via internet een spiegel gezien, met als lijst allemaal speelgoed autootjes, die ze dan goud (of zilver) hadden gespoten. Vond dat zo'n leuk idee.
    Beetje jammer was wel dat wij net, voor heeeeel weinig geld, alle autootjes van onze zonen hadden verkocht....HEB IK WEER!!
    Waar heb je de krans hangen?
    Fijne avond nog en als je de TB weg mag geven, ga ik zeker een gokje wagen, ze zijn echt SUPER leuk!!
    Grotjes, Daphne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh heb ik weer...typ ik hier een hele reactie en wil hij niet posten...grr. Och ja ik laat me niet kennen hoor ;). Hij hangt op het toilet for the time being...moet nog een leuk plaatsje zoeken hihi.
      Ja een vriendin had het er van het weekend nog over, lijstje met auto's omheen en gespoten in een kleur. Ik ben van de felle kleurtjes en vind zo'n heerlijk drukke krans wel weer leuk. Maar balen zeg dat je die autootjes allemaal voor weinig weg hebt gedaan, we hebben nog een kist vol hihi. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  8. wat een vrolijke en originele krans. Ik word er blij van!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks en ja ik ook. Het smaakt echt naar meer ;). Eens even kijken of ik deze reactie wel gepost krijg... Dikke knuffels!

      Verwijderen
  9. Zo zie je maar weer de een vind het rommel en jij maakt er weer een leuke creatie van. Je bent lekker bezig lees ik wel in de geefmaand :-) Succes met de rest van de dagen.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Die krans is geweldig leuk. Ik zal eens kijken, heb ook nog wel van die kleine speelgoedjes!!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...