woensdag 9 september 2015

Zoeff de tijd vliegt om


Het is alweer een jaar geleden dat deze foto van ons gemaakt werd tijdens Elfia Arcen 2014. 
We hebben besloten om deze Elfia editie te Arcen (19 en 20 september) maar een dag te gaan ipv twee en daarom heb ik besloten om mijn tijd even niet te steken in het maken van een nieuwe outfit waar ik aan begonnen was. Ik ga weer gewoon in een van mijn bestaande outfits, denkelijk de witte kanten ruffle rok, daar word ik nog steeds het blijste van. 
Hou je van fotograferen, van bijzondere outfits, van mooie kasteeltuinen kom dan zeker een dagje naar de Elfia te Arcen, een waar feestje voor je oog. Ook voor je maag hoor want er is veel lekkers, muziek, entertainement en tig verkoopstands zijn er ook!


Ik had zoiets dan heb ik weer meer tijd om eindelijk eens te gaan naaien aan mijn lappendekens, maar dat is er nog niet van gekomen. 
Maar dat wil niet zeggen dat ik niet creatief ben geweest ;). 


Ik ben nu bezig aan twee tekkels die ik ga maken van een oud joggingpak van manlief, het was origineel van zijn overleden vader (ver voor mijn tijd overleden, we zijn al tien jaar samen). 
Ik heb ze vandaag geknipt, morgen wil ik ze naaien...
Ik heb het altijd een gruwelijk joggingpak gevonden, maar het moest bewaard worden...máár de engeltjes hebben me ingefluisterd dat ik er twee tekkels van kan gaan maken, manlief is akkoord :). Voor elke kleinzoon eentje, ja er is vorige week een tweede kleinzoon geboren...
We hebben onze eerste kleinzoon eenmaal gezien, maar we hebben stiekem hoop dat we onze tweede kleinzoon binnenkort mogen zien en dan ook kleinzoon nummer eens kunnen leren kennen die inmiddels bijna 2,5 jaar oud is. Dit zijn by the way de zonen van de dochter van manlief die nu heel kortbij woont.


Op mijn werk heb ik ook weer een tekkel gemaakt, een bloementekkel. Marleen onze werkbegeleidster wilde eigenlijk alleen jeanstekkels, maar ik heb haar weten te overtuigen hihi en hij uhm zij is zo leuk geworden. We kregen onlangs leuke oogjes en natuurlijk heb ik een paar gebruikt voor deze leukerd. 


Dit zijn de tekkels die ik tot nu toe op mijn werk heb gemaakt...zaterdag is weer een verkoop moment, er is dan een familiedag en open dag bij Relim in Landgraaf...we werken sinds een aantal weken samen met een paar andere afdelingen in het oude mijnschool gebouw aan de Casinolaan (Tunnelweg, Kerkrade). 
Onze afdeling Mode en Textiel maakt gebruik van dat mooie moment om onze creaties te koop aan te bieden, er zullen ook jurken van Mode met een Missie te koop zijn. Deze dame zal die samen met een collegaatje staan te verkopen. 


Ik sluit natuurlijk niet af voordat ik een fotoowtje heb gedeeld van mezelf in een Tante Betsy jurk ;). 
Vorige week ben ik samen met een goede vriendin gaan lunchen ter ere van mijn verjaardag. Daankewel leeve ich hub mich geamuseerd!


Oh ja op de website van Tante Betsy (klik rechts op mijn blog op de button ;)) staat een foto om ons alvast een beetje op te warmen voor de nieuwe collectie. Ik begin toch wel heel benieuwd te worden, het begint toch wat frisser te worden en lange mouwen jurkjes heb ik nog niet zo heel veel...ja ik weet het...ik heb een heleboel...


Ik heb ze onlangs omgehuisd in mijn kledingkasten...ja ik heb nog plaats hoor lieverds...
Er hangen ook nog her en der Tante Betsy jurkjes ;). En aan het raam te luchten :). 


Ik heb nog een hele twee deurs kast met kleding die ik nu niet draag, maar ja je weet maar nooit ;). 
Die laarzen natuurlijk wel, okay ook niet allemaal...ik heb nog meerdere plekken...



Warme creatieve groetjes van Susan

29 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Thanks :). Ja ik vind die bloementekkel eigenlijk zelf ook het leukste samen met de bloementekkel die ik thuis maakte van een retro stofje. Knuff!

      Verwijderen
  2. Super leuk die bloementeckel!
    En helaas dat wkend heb ik zussenwkend en lopen we de dam tot dam loop en daarna genieten in een super leuk B&B, tenminste ziet er super leuk uit ;)
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja leuk is die hè?! Och lieverd voor jou is het ook een eindje uit de buurt. Have fun op je zussenweekend! Dikke knuffels!

      Verwijderen
  3. Enige teckels, ik ben dol op die eigenwijze hondjes. Ooit voor een meisjestweeling twee tasjes gemaakt met bloementeckels. Als ik je teckels zie denk ik, oooohhh... ik wil ook weer zo graa achter de naaimachine kruipen!

    http://www.antoinettevanschaik.blogspot.nl/2014/06/tasje-voor-lile-saar-deel-2.html

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh wat een leuke tasjes maakte je, daar zullen die dametjes toch wel heel blij mee zijn geweest. Ik ben heel benieuwd of veel tekkels, we hebben er zo'n tien staan hun weg naar nieuwe eigenaren gaan vinden. Warme groetjes en knuffels!

      Verwijderen
  4. Wat zien jullie er geweldig uit op de bovenste foto's! Die kunnen zo in een tijdschrift. En de teckels zijn enig, zo kom je van het lelijke pak af en heb je twee mooie teckels. Winwin situatie. En kun je niet van van de kleren verkopen die je niet meer draagt? Kun je nieuwe Tante Betsy jurkjes scoren van je verdiende geld! XX Esther

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi thanks ja het is toch ook wel boffen hoor dat er goede fotografen rond lopen en mooie plaatjes schieten :).
      Ennuh alles wat ik absoluut niet meer ga aandoen is er al uit hoor en gaat beetje bij beetje de verkoop in. zo heb ik zelf de meeste Tante Betsy jurkjes kunnen sponseren. Ik doe heel bewust aan recyclen ;) hihihi. Wat nu nog in de andere kast hangt blijft er nog even voor het geval ik toch nog eens wat anders zou willen aandoen...maar of dat nog gaat gebeuren?? dikke knuffels!

      Verwijderen
  5. Love love love je bloementeckel!
    Alvast heel veel plezier bij Elfia!
    Ik vind die foto's van jullie zó leuk!! Jij kunt ook zo mega-goed poseren!
    Lieve groetjes,
    Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi leuk om te horen dat mijn bloementekkel zo goed bevalt :).
      Maarreh ik ben echt niet goed in poseren hoor, want als je daar goed in bent kun je iedere keer een andere pose aannemen en een ander gezicht trekken...echt so not me, dus probeer ik er in ieder geval over het algemeen met een big smile op te staan. Dikke knuffels!

      Verwijderen
    2. Hahahaaa! Daar heb je misschien gelijk in, maar toch... Bij gaat het meestal zo; big smile, klik; hele kleine oogjes, nog een keer, klik; onnatuurlijk grote ogen, nog een keer; ogen goed, maar waar komt die denkrimpel vandaan? Zó groot issie toch helemaal niet? Klik; volkomen onnatuurlijke uitdrukking; frustratie alom. Get the picture? Whahahaaaa! Fijn weekend! Knuf, Sandra

      Verwijderen
  6. Die outfit is toch ook heel erg mooi hoor en zo bijzonder met dat lederen geraamte eronder. Jammer dat het zo ver van hier is anders kwam ik langs met mijn fototoestel... Ik denk dat ze je teckels heel erg leuk gaan vinden en van speciaal gemaakte stof heel bijzonder. Tja en al die jurken van Betsy blijven ook bijzonder. Heb je nooit moeite om te kiezen welke vrolijke jurk je vandaag aan wil doen???

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh zeer zeker heb ik wel eens zoiets welke zal ik aandoen...je hebt natuurlijk toch zo je favorieten...maar probeer zoveel mogelijk te variëren...de nieuwe jurkjes zijn favorieten, maar ook uit oudere collecties. Ik merk wel dat ik mijn omslagjurkjes bijna niet aandoe, dus wellicht gaan die komende zomer eruit...we zien het wel.
      Heb mijn laatste nieuwe jurk meteen verkocht, na hem eerst gewassen te hebben, was twee maten te groot, stonk naar rook, had vlekken en zag er in mijn ogen uit als een pyama, máár de nieuwe eigenaresse is er heel happy mee en daar heb ik dan ook plezier van ;). Dikke knuffels!

      Verwijderen
  7. Wat een scheetjes die teckels. Ik ben verliefd. Liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi ja ik vind ze ook te leuk. De twee broertjes zijn net een half uurtje klaar, het met de hand dichtnaaien is het meeste werk en ook deze zijn cute <3. Nu eens kijken of we ook nog welkom zijn...eens kijken of de engeltjes nog wat voor ons kunnen betekenen om de relatie te helen tussen vader en dochter. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  8. Het word al een hele kennel met teckels, leuk zijn ze !
    En een kledingkast om jaloers op te worden, zoveel tante betsy's !!! ;-)
    Zeker een leuk outfit voor Elfia maar die met al die kantjes is ook errug leuk.
    Ben reuze benieuwd naar de nieuwe collectie,hoop veel variatie.
    lfs patricia

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh ja daar ben ik ook wel heel benieuwd naar. Dat patroon van die rok...lijkt me heel leuk voor een jurkje...alleen dat model...nou ja die twee flappen op het model...vind ik zelf minder...we gaan het zien en dan moeten we ook nog heel snel zijn...want onze maat vliegt er uit ;). Dikke knuffels!

      Verwijderen
  9. Jeetje, alweer een jaar geleden! Ik blijf het prachtige foto's vinden! En je bloementeckel is leuk hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja Elfia Arcen is een jaar geleden, maar Elfia Haarzuilens was in april... Ik realiseerde me dat ik helemaal vergeten ben de fotografen van de kaartjes die ik heb aan te schrijven ivm foto's uit Haarzuilens...eens kijken waar ik de kaartjes gelaten heb ;). Dikke knuffels!

      Verwijderen
  10. Je teckels zijn fantastisch ,ook de bloemen .en je jurk blijft een plaatje dus prima om hem weer aan te. Doen toch ,dikke knuffel en goede verkoop

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel lieverd, we hebben vandaag hard gewerkt om de afdeling netjes te laten uitzien en onze spullen mooi te presenteren. Zou mooi zijn als we leuk verkopen, we gaan het zien...
      En eens even bij manlief checken welke outfit hij wil aandoen en kijken wat het weer die zondag doet ;). Dikke knuffels!

      Verwijderen
  11. Ik blijf je teckels briljant vinden! Zo jammer dat je zo ver weg woont anders was ik graag eens langs gekomen. Hier is het rustig op jurkjes gebied. Wel bij mevrouw janne een leuke jurk gezien van Is.is. Nog even over nadenken. Ben nu eerst bezig met kleren voor Marit. Die wil nl ook leuke jurkjes!
    Van de nieuwe stofjes van Halsoverkop werd ik ook wel erg blij.....duimen maar....dat ze niet de kokerrok jurk maakt. Die kan ik niet aan ivm mijn bovenbenen.

    En natuurlijk benieuwd naar Tante....

    XxxxX

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh ja die stofjes die ze gisteren showde zijn te leuk, net zoals jou en veel anderen vind ik die roze rode leuk, maar kokerrok model is ook niets voor mij...is not done op de fiets...
      En zo benieuwd naar Tante Betsy haar modelletjes, oh zucht duurt zo lang hihihi, alhoewel zondag krijg ik nog verjaardagsgeld :D...yeahhh! Wie weet dan nog eens een uitstapje naar Eindhoven plannen naar Pantalone...
      De twee tekkels die in de maak waren zijn ook heel leuk geworden, vind ze ook to cute. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  12. Gelijk heb je dat je in je bestaande outfit gaat. Hij is zo mooi, die mag best nog eens gezien worden! En de teckels..oh lief! Ik had er vroeger zo eentje...:) Ik kijk trouwens ook uit naar een leuk winterjurkje hoor! :) Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi let maar op anders ben je straks ook verknocht aan Tante Betsy jurkjes...mag je mij de schuld geven ;).
      Mijn vriendin heeft nu ook haar tweede jurkje en ze kreeg al zoveel complimentjes over de rode...die gaat vast ook nog een paar meer kopen als ze op haar pad komen :). Dikke knuffels!

      Verwijderen
  13. O, wat zijn die teckels leuk, vooral die met bloemetjes! Goed gedaan!
    Ik hhoop van harte dat jullie de kleine mannen kunnen leren kennen. Misschien worden de blauwe jogging-teckels wel hun beste vriendjes :-)
    Die outfit is toch prima, hartstikke origineel, gewoon aandoen hoor!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...