vrijdag 25 september 2015

Een nieuw blog en terug naar creatief

Dag lieverds vanaf nu (nou ja na deze blogpost ;)) ga ik jullie niet meer zo gek maken met mijn liefde voor Tante Betsy jurkjes. 
Ik heb namelijk een nieuw blog gemaakt '365 days of happy Tante Betsy dresses' en heb er meteen een Facebook pagina aan gekoppeld. 


Jullie zijn welkom om daar natuurlijk ook mee te komen lezen en me te volgen, dat is ook weer mogelijk via bloglovin en per mail.
Ik zou me erop verheugen als jullie me daar komen volgen en op Facebook komen liken. 


Ik heb namelijk ook hulp van jullie nodig bij dit nieuwe blog. Nou ja van de Tante Betsy lovers vooral, ik zie graag foto's/selfie's verschijnen van jullie in een Tante Betsy jurkje/outfit...een Tante Betsy rokje mag natuurlijk ook ;). 


Ik wil er graag een gezellig en happy blog van maken, het enige verschil met dit blog is dat alles in het Engels zal zijn. 
Er zijn namelijk ook Deense Tante Betsy lovers en Duitsland is ook een nieuwe markt, wie weet België straks ook...
Deense, Duitse en Nederlandse reacties zijn niet door iedereen te begrijpen en soms moeilijk te vertalen, vandaar Engels. 


Maar je hoeft geen Tante Betsy lover te zijn om mijn nieuwste blog en Facebook pagina te volgen. https://www.facebook.com/365daysofhappytantebetsydresses
Zo dan laat ik het hierbij...het Tante Betsy gedeelte ;).
 

En maak ik weer meer een creatief blog van mijn 365 dagen creatief blog... 
Om te beginnen heb ik een geweldig leuke Give Away gewonnen bij Lennie Flennerie http://lennie-flennerie.blogspot.com/
Wat een groot pakket kreeg ik per pakketdienst, ik ben er nog niet mee aan de slag gegaan, mijn vrije tijd is vooral besteed aan het opstarten van het nieuwe blog ;).


Maar ik wil er zeker wat leuks van gaan maken, eigenlijk had ik stiekem gehoopt dat ik het gewonnen 'muziekdoosje' aan manlief zijn dochter kon schenken ter ere van de geboorte van kleinzoon nummer twee, maar er is jammergenoeg geen contact meer geweest. 
De tekkels zijn al lang af en staan hier nog te staan.


Antoinette was zo lief om me ook wat resten colour pad erbij te doen, het leek me zo leuk om sleutelhangers te gaan maken in de vorm van een Mini Cooper...die hoop ik in ieder geval al snel eens te delen. 
Hier kun je zien hoe je leuke sleutelhangers kunt maken; http://lennie-flennerie.blogspot.nl/2015/09/sleutelhangers-keychains.html


Op het werk heb ik ook nog een tekkel gepimpt, nou ja andere oogjes erop gedaan ipv vrij loshangende knopen. Het was voor een baby die nog geboren moet worden en dan zijn deze veiligheidsoogjes veel beter. Ook heb ik de oren er anders opgenaaid, volgens mij horen ze ook zo met de brede kant onder ;). 


En deze minion kleurde ik voor manlief met textielstiften, ik begon ermee toen de open dag/familiedag ten einde liep op mijn werk en kleurde hem thuis af. 

Lieverds heb een fijn weekend! 


Warme creatieve groetjes van Susan

24 opmerkingen:

  1. Laat ik het zo zeggen mijn englisch is not so very well maar ik ga je als groot tante Betsyfan natuurlijk op de jurk en rok volgen whoopwhoop!!! Leuk idee ook weer zeg..
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey lieverd ja ik maakte ondertussen iedereen hier wel knettergek en het werd tijd voor een nieuw blog. Dat gaat natuurlijk ook wel weer meer tijd kosten, maar het is ook zo leuk om ook anderen te zien en delen in Tante Betsy jurken.
      Ik kreeg al een mailtje van iemand via MP die aangaf dat ze al vaker mij gevolgd heeft omdat ze net als ik XL heeft en zo komt kijken hoe die zit, geweldig leuk toch?!
      Al is je English not so very well...a few words red je wel ;). Of je reageert in Nederlands, dan doe ik mijn best er een vertaalde versie van te maken.
      Dus kom maar op met die foto's :). Dikke knuffels!

      Verwijderen
  2. Wat leuk, je nieuwste teckel! Gave oogjes!
    Jammer dat er geen contact meer is geweest. Maar wat niet is, kan komen. Ik hoop het voor je(/jullie).
    Jij ook al aan de Lennie Flennerie! :-)) Lennie omsingeld me! :-))) Maar het is dan ook erg leuk.

    Lieve groetjes,
    Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja leuk zijn die oogjes hè, ik vind ze ook zo schattig. Die tekkel is ook gekocht door de dame die op de foto staat met de jeanstekkel in haar armen :).
      Tsja ik hoop toch nog altijd stiekem dat er een opening komt en de vader dochter band weer hersteld kan gaan worden, dat de engeltjes ons helpen. Manlief heeft zelf al de hoop opgegeven nadat hij had aangegeven dat we op bezoek willen komen en er geen reactie komt. Leuk dat je zo'n enthousiaste volger bent van mijn nieuwe blog, dikke dankjewel knuffel daarvoor!

      Verwijderen
  3. Ik ga eens kijken op je FB pagina, ben nu ook wel een beetje fan hoor! Wat een leuke teckel heb je gemaakt, echt snoezig! Jammer dat er helemaal geen contact meer is, zonde! Ik wens je een fijn weekend met veel zon. Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi wacht maar af, straks verleid je jezelf weer tot het kopen van een nieuw jurkje en dan ga je beetje bij beetje los ;). Ik heb al keuzestress gehad nu de nieuwe collectie online is whahaha, maar heb een mooie uitgezocht :). Ennuh ben heel benieuwd naar een foto van jou in je Tante Betsy jurk hihi. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  4. Oh wat leuk. Natuurlijk ga ik je volgen op de je blog in het teken van tante betsy. Of Course darling ;-)

    Je teckels zijn erg goed gelukt.

    Groet Neeltje

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Yeahh sweet darling wat leuk dat je me gaat volgen en wat leuk dat je ook zo weg bent van de Tante Betsy jurkjes. Ik ga straks eens proberen tijd te maken om je terug te mailen. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  5. Wat een lieverds, die tekkels. Die verdienen gewoon een lief mensje die ze goed gaat verzorgen, jammer dat het anders loopt, tot nu toe.
    Leuk dat je hier weer creatief bezig gaat, ik bou ervan.
    Groetjes, en jij ook een fijn weekend, groetjes, Daphne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja het werd tijd dat ik weer wat meer creatief blog en me daar weer op richt. Zo hoef ik niet altijd vanalles en nog wat kwijt te komen in een blogpost ;). Niet dat ik op dit moment zo creatief bezig ben, maar daar wil ik wel weer meer tijd voor gaan maken. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  6. Ja, ik ben je gelijk gaan volgen en ik stuur je nog een foto van mij in mijn betsy jurk hoor. Ben ook ff druk geweest en het weekend weer druk... Mijn Engels is alleen niet meer zo geweldig maar i do my best... ;-) Ik vind ie teckels zo schattig en die bruine is ook erg leuk... Leuke spullen heb je gewonnen. super....


    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk leuk leuk lieverd dat je me ook daar komt volgen. Ben benieuwd naar je fotoowtje.
      Och je moet maar denken dat als er straks Deense dames en Duitse dames gaan reageren die ook niet allemaal perfekt Engels kunnen hoor.
      Ikke ook niet hihi, maar het helpt dat ik 8 jaar lang heel veel Engels heb gesproken en zelfs enkele jaren op dagelijkse basis als ik aan de telefoon hing met mijn vriend in Miami ;).
      Dikke knuffels!

      Verwijderen
  7. Ach, wat jammer dat het contact weer over is. Hopelijk komt het nog op gang.
    De teckels van het joggingpak zijn in ieder geval heel grappig geworden! De bruine is vooral een mooie teckel :-)
    Leuk pakket heb je gewonnen, ik ben heel benieuwd naar je creatieve uitspattingen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey lieverd ja ik hoop van harte dat het contact toch nog op gang komt en beetje bij beetje de relatie hersteld gaat worden, ze wonen ook nog praktisch boven aan de straat en zou toch wel heel leuk zijn als we weer contact krijgen en onze kleinzonen mogen leren kennen.
      Ik merk iedere keer dat manlief zich weer begint te verheugen en dan is er weer die domper dat er toch geen afspraak komt en dan geeft hij de moed weer op. Gun het hem in ieder geval van harte, want ik weet dat hij diep in zijn hart gewoon een echte familieman is. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  8. Ik ga je ook volgen hoor! k had al speciaal op mijn blog een foto van mezelf geplaatst in mijn Tante Betsy. (Misschien had je dat al gezien?)
    Wat jammer dat jullie het kindje nog niet hebben kunnen zien. Ik hoop dat er in de nabije toekomst iets veranderd. XX Esther

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh lieve Esther je foto in dress Happy Blue is geweldiggg! Hij staat je echt fantastisch, woww! Mag ik hem gaan gebruiken op mijn 365 days of happy Tante Betsy dresses?
      En nee ik had het nog niet gezien totdat je me er nu op wees, ik ben deze week erg druk geweest, ook nog twee keer naar Maastricht geweest omdat moederlief met twee handen in het gips zit/zat...
      Hoop snel weer tijd te maken om op meerdere blogs bij te gaan lezen. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  9. Wat tof dat jij het pakket hebt gewonnen! Veel plezier ermee!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja super leuk hè dat ik gewonnen heb. Voelt wel een beetje dubbel, nu er nog steeds geen afspraak komt. Ik schreef al net, manlief heeft de hoop opgegeven. Zijn beide zoons hebben in ieder geval duidelijk aangegeven dat ze geen behoefte aan contact hebben, pff vind het toch allemaal maar moeilijk en zekers weten hij ook hoor, alleen toont hij dat niet.
      Dikke knuffels!

      Verwijderen
  10. Wauw die knuffels en supergave prijs ook, veel plezier ermee.
    Groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Zo lief die teckels en je bent flink druk bezig ga zeker even kijken bij je nieuwe sites

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Die gepimpte teckel is leeeeuuuuk !! Hij lijkt zo uit mijn kinderjaren te komen :-) !
    Ik hoop dat je de andere twee teckeltjes toch nog zult kunnen overhandigen, ik duim voor je...

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Je gepimpte teckels zijn superschattig. Succes met je tante Betsy blog! Inderdaad heel handig om te zien hoe de jurkjes vallen in een wat groter maatje.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Thanks lieverds voor jullie lieve en leuke reacties. De tijd ontbreekt me even om uitgebreid bij jullie op bezoek te komen in deze opstartfase van een nieuw blog. Maar ik ga er zekers tijd voor maken binnenkort. Dikke dankjewel knuffels!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...