vrijdag 28 augustus 2015

Colourfull Susan

Ja ik hou van kleurtjes en dat zie je natuurlijk in mijn kleding terug, maar de laatste dagen heb ik ook mijn kleurrijke kettingen aangepast en wat meer power gegeven. Ik verving bepaalde kunststoffen/houten/glazen kralen door edelstenen kralen zodat ik weer kan genieten van de kracht van de edelstenen.

Bij twee bestaande kettingen verving ik de kralen door Lapis Lazuli kralen en maakte ook een armband met Lapis Lazuli.



En ook heb ik nieuwe kettingen en armbanden gemaakt...want als je meer Tante Betsy jurkjes in je verzameling krijgt, dan mis je af en toe een bepaalde kleur ketting. Nu niet meer dus ;). 



Vandaag heb ik voor het eerst of is het al de tweede keer? mijn 4 funky flavours jurk aan en mijn nieuwe rozenkwarts ketting is perfect voor erbij. De kleuren rood en roze komen ook regelmatig terug in Tante Betsy jurkjes van me, dus daar ga ik zekers veel plezier van hebben. 





Morgen ga ik denkelijk weer een keertje 'vreemd', er is namelijk een gave Halsoverkop jurk (zie foto hieronder).

Ik heb te lang getwijfeld met online bestellen, want wist niet welke maat te nemen en pff het zijn me toch ook fikse bedragen...en toen was de maat die ik denk nodig te hebben al uitverkocht, in een dag tijd...
Zaterdag kan ik er eentje gaan passen...wel zo fijn (ik krijg nog een jurk kado van manlief voor mijn verjaardag :)) en wie weet hebben ze daar ook Tante Betsy jurken...nou ja ik weet dat ze Tante Betsy jurken hebben, maar zou super zijn als de nieuwe collectie dan al binnen is, maar dat betwijfel ik.


We moeten nog allemaal even geduld hebben tot de nieuwe collectie binnen is, ik wou dat ik jullie een uitgebreide sneakpeak kon geven.
Het zal ook dan weer snel beslissen worden, want ook die jurkjes vliegen de online winkel uit van Tante Betsy, vooral de maten L en XL zijn geliefde maten want tsja hoeveel XS/S dames zijn er...
Small ben ik wel...in lengte...maar dat is ook het enige dat klein aan me is hihihi :D. Manlief noemt me wel eens tuinkabouter en dit paddestoelenjurkje van Tante Betsy past perfekt bij mijn koosnaam ;). 


Ik begin wel te merken dat ik al wat kilo's kwijt ben, mijn buik wordt weer wat minder 'zwanger' en gisteren hoorde ik dat zelfs mijn heupen wat smaller zijn geworden.
Manlief is al bang dat ik mijn dikke kont verlies, maar zo'n vaart zal dat niet lopen hihi en ook mijn voorgevel zal nog steeds aanzienlijk zijn whahaha. 



Oh ik ben weer af aan het dwalen, gisteren heb ik me geamuseerd aan het schilderen van een stoel op het terras. Hij was zwart en ik had al eens een poging gedaan om hem rood te spuiten (wat niet mooi lukte), maar nu heb ik hem blauw gemaakt...de enige leuke kleur uit het assortiment bij de Action van de 'Annie Sloan' achtige verf.




In feite heeft hij nu precies dezelfde kleur als mijn roze stoel eerst had...och ja zo houden we ons bezig hè. Ik heb wel drie lagen moeten verven, pfff, volgende keer weer gewone verf, geeft toch wat meer dekking. 



Zo lieverds dat was het ongeveer wat ik te vertellen had, oh wacht neeee ik heb nog leuke post ontvangen. Post van Nana/Goudhaartje, ik bestelde een boodschappen tasje en kreeg nog lieve engeltjes post van haar voor mijn verjaardag.
En van Essebes kreeg ik nog een lief kaartje en leuke knopen uit eigen tuin en ze bewaarde mooie postzegels voor me (van Nana kreeg ik ook een leuk vel).
En van Petra kreeg ik lieve verjaardagspost en mooie gehaakte onderzetters. Dus weer heerlijk verwend :). Thanks lieverds! 

En last but not least een hele lieve kaart van dochterlief die ook gaat bijdragen aan een Tante Betsy jurkje...waarvan je er nooit genoeg kunt hebben...ook al heb je er 35 :p.
En er komt weer eentje aan :). Deze...


Lieverds heb een fijn weekend! Dikke knuffels!


Warme creatieve groetjes van Susan

24 opmerkingen:

  1. Je kleurrijke kettingen passen perfect bij je vrolijke jurken. Ik ben ook wel benieuwd naar de nieuwe collectie! De stoel is prachtig in die blauwe kleur! Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh ja ik ben ook zo benieuwd! Ik heb jurken van de zomercollectie gezien en die beloven echt heel veel goeds maar begin toch wel heel nieuwsgierig naar de herfst/wintercollectie te worden...nog een paar weekjes geduld neem ik aan. Zodra ik meer weet horen jullie het! Dikke knuffels!

      Verwijderen
  2. nou tuinkabouter leuke blog weer en ik...ben zoooooo *heppie* heb een hommeltjes echte tante Betsy kijk maar op ganzert.nl whooooooohooooo
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi ja boerinnetje ik ben natuurlijk meteen gaan kijken en wat leuk om te lezen dat je Tante Betsy je favoriete merk noemt. Daar heb ik aan bijgedragen en natuurlijk Tante Betsy met al haar prachtige creaties! Dat we daar nog maar heel lang van mogen genieten van al die vrolijke creaties. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  3. Je heb weer een leuke gevonden van Tante Bets,
    Natuurlijk mag je even "vreemd"gaan, zolang er nog geen nieuwe collectie is moet je toch wat ;-) Heb ik pas ook gedaan, met een blutsgeschwisterjurk
    Leuke kettingen en armbanden heb je weer gemaakt, past overal goed bij.
    Fijn weekend en veel pasplezier morgen. wie weet wat er nog meer mee naar huis gaat !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi ja vandaag echt even vreemd gegaan, ik heb de Halsoverkop jurk bij Pantalone gescoord. Heb drie halsoverkop jrkjs aan gehad en stonden me alledrie goed, maar heb het bij de piefpafpauw jurk gehouden zoals Essebes hem op Facebook noemde ;) hihihi. Heb natuurlijk ook een paar Tante Betsy jurken aan gehad (maar ze hadden er niet meer veel), maatje L in de nieuwe collectie zou ook zomaar kunnen bij bepaalde jurken heb ik vandaag gemerkt... Ben zo benieuwdddd! Dikke knuffels!

      Verwijderen
  4. Je kettingen zijn prachtig! Vooral de
    Lapis doet het goed!
    Eh oh... Wat een mooie vooruitzichten weer...
    Die TB is geweldig... Mooi modelletje met dat platte stukje onder de buste.
    Fijne dag morgen!
    Lieve groetjes,
    Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh en of het een fijne dag was, dankzij jouw tip bij Pantalone uitgekomen...Inderdaad een snoepparadijs, zo veel mooie jurkjesss...ik ga zeker nog eens terug komen en wie weet kunnen we ons daar dan treffen. Dikke knuffels en ja heel blij met mijn edelstenen kralen verwerkt in mijn kleurige kettingen :).

      Verwijderen
  5. Pas toch maar op met je voorgevel hoor, als je zo drastisch aan het afnemen bent, bij mij is dat altijd net het eerste wat vermagerd :-) !
    Die lookalike Annie sloan verf bij de Action heb ik ook al gebruikt, mooi, maar mist (heel wat) dekking...
    Ik ben benieuwd wat voor jurkje je gaat krijgen van je man ! En PS, gelukkige verjaardag !!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi oh maar zo drastisch ben ik niet afgenomen hoor, 4 kg ongeveer in drie maanden tijd en niet door te lijnen hoor, dus dat zal verder wel meevallen. En als ik nog een kilo of vier afval zal ik nog steeds een grote voorgevel hebben hoor, misschien wat minder op de plank maar nog steeds aanzienlijk veel ;) hihi.
      Ennuh dankjewel lieverd, ik was twee weken geleden jarig :). En yesss ik heb een mooie jurk gekregen! Dikke knuffels!

      Verwijderen
  6. Zijn dat pistooltjes op die witte jurk? Superleuk!! Die 4FF jurk staat je ook erg goed, leuke kleurtjes met je ketting erbij. :) Tja, heb je ook genoeg jurkjes? Nee, toch? Ik heb ook weer leukerds gezien bij 38 Dresses via Facebook, oooo, verleidelijk... :) Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja je zou bijna zeggen dat het een witte jurk is hè, maar hij is mintgroen. Ik scoorde hem vandaag en laat hem binnenkort zien op mijn blog ;).
      Oh 38 dresses heeft ook veel leuke jurkjes en ook Tante Betsy jurken zag ik, leukkk! Dikke knuffels!

      Verwijderen
  7. Heerlijke blogpost weer, houd van je kleurrijkheid!
    Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel lieverd, ik hou er ook van en voel me super in Tante Betsy haar jurkjes! En met mijn mooie kettingen :). Dikke knuffels!

      Verwijderen
  8. Ik spotte je net :-).....https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=923011907746936&id=278880705493396&substory_index=0

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Werkt niet echt volgens mij: zie facebook Pantalone, kunst van het kleden

      Verwijderen
    2. Ja hoor werkt prima! Kom in ieder geval uit op een foto van ons op het terras van Pantalone :). Na de aankoop van de geweldig leuke pistolen jurk van Halsoverkop, hebben we heerlijk genoten van een lekkere lunch (gisteren was het openingsfeestje van de nieuwe zaak). Knuff!

      Verwijderen
    3. Hihi ja dat ben ik met manlief :). Leuke foto is dat! Dikke knuffels!

      Verwijderen
  9. Wat een mooie kettingen maak je, prachtig gewoon. En die pief paf jurk is een plaatje. Waar ligt pantalone trouwens?
    Groetjes mariek

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Mariek ik ga heel snel over Pantalone bloggen, misschien vandaag nog ;). Maarreh Pantalone ligt in Eindhoven, ietsjes buiten het centrum. Maar het is echt een prachtige winkel, mooi opgezet met heel veel leuke kleding. Veel voor dames maar ook de hippe man kan er terecht. Warme groetjess!

      Verwijderen
  10. Wat gezellig weer hier te zijn en te lezen. je hebt dus de pistolenjurk al? Te grappig. Ik ben erg fan van je paddenstoelenjurk maar volgens mij had ik dat al eens gezegd. Je kunt ook in je gezicht goed zien dat je bent afgevallen, tja en je poeperd die zien we nooit he? ;-)))) Je kettingen zijn ook erg leuk en Susan-achtig. XX Esther

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaaa ik heb hem al! Mariken van Pantalone had hem voor me gereserveerd en gelukkig kreeg ik nog het lumineuze idee om te vragen voor ook een L omdat Petra een L kocht bij Mevrouw Janne, die stond me veel beter. Tsja mijn kont is moeilijk fotograferen met een selfie stick, het is zowiezo al een kunst op zich hoor om met zo'n ding te fotograferen...want de mijne begint na te laten en mijn telefoon zakt omlaag ;). Thanks lieverd voor de complimentjes :D. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  11. Wat goed van je Susan dat je al zo bent afgevallen, kan het op de foto'sook al wel zien hoor..Top Meis.. En dan staan de Betsie jurken nog mooier en je kettingen staan er ook zo leuk bij. Fijn dat je voor je verjaardag ook nog een jurk mag uitzoeken.. ben benieuwd welke dat gaat worden. Ik moet toch echt eens gaan kijken bij het merk halsoverkop... Gaaf die jurk met die pistolen erop.. Niet dat ik zo geweldadig ben hoor maar vind het gewoon wel grappig.. Ik vind de hemelsblauwe kleur van de stoel erg lief. Moet je die verf ook nabewerken zoals bij Annie Sloan of hoeft dat niet... Ik vind die blauwe kleur wel leuk voor onze hal. Die wil ik graag lichtblauw maken... Nu nog niet hoor... Lieve post heb je gehad. super...

    Lieve groetjes, dinah

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja die verf van bij de Action moet je ook aflakken. Heb het nog niet gedaan, nou ja een poging tot met spuitbus lak maar dan gaat er meer naast. Dus een dezer dagen de blanke lak eens tevoorschijn halen.
      Ennuh mijn verjaardagsjurk van manlief is dus de pistolenjurk geworden ;). Dikke knuffels!

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...