zondag 26 juli 2015

Een droom van een dromenvanger in de maak

Dag lieverds daar ben ik weer en ik kom weer wat creaties tonen waar ik aan bezig ben (geweest) en...tsja hoe kan het ook anders...nieuwe Tante Betsy jurkjes :D. Okay tweedehandse ;). 




Ik ben bezig aan een grote dromenvanger, ik heb de kitschige kerst dromenvanger die ik aan het uiterste begin van mijn 365 dagen project maakte gedemonteerd/uit elkaar gehaald...om er een dromenvanger van te maken die veel beter bij me past. 
Hier kun je zien hoe de oude versie was ;). 


Ik heb hem maar twee jaar met Kerst opgehangen en hij hangt inmiddels al jaren op zolder te hangen...
Mijn dromenvanger is nog niet helemaal klaar hoor, er komen nog mooie linten aan te hangen zoals die ik voor Lien maakte en dan nog een leuk plekje zoeken...denkelijk voor het huiskamer raam. Op onze slaapkamer hangen er al twee ;). Zoals je kunt zien had ik eerst een ander kanten kleedje in gespannen...maar dat was niet naar mijn zin...


Deze week was ik ook creatief samen met dochterlief, we maakten samen de jeansteckel af. Ik naaide zijn uhm haar neus met borduurgaren, dochterlief mocht er zelf de ogen opnaaien en ik vond nog iets leuks voor om haar nek, dochter pimpte het met lint. 


Mijn teckel had ik al eerder deze week een neus gegeven en een paar ogen. Ze namen nog even afscheid van elkaar...
Mmm dochterlief gaf ook al toe dat het moeilijk was om afscheid te gaan nemen van deze mooie teckel, ze wilt hem stiekem voor zichzelf houden maar we maakten deze als kadootje voor een kleine meid die twee wordt. Ze zal er vast veel plezier van gaan hebben. En dochterlief zal wel snel weer hierheen komen voor haar eigen ;). 


Oh ja op het werk ben ik ook met eentje bezig, een bestelling, maar dan eentje van kleiner formaat...



Oh ja mijn nieuwe Tante Betsy jurken...tsja soms kan ik mezelf echt niet helpen en kan ik ze gewoonweg niet weerstaan...deze twee leukerds kwamen me tegelijk op mijn pad. De ene oeranje en de andere met allemaal bloemetjesss, die is mijn favoriet...maar met de oeranje ben ik ook blij hoor. 
Ik had nog verwacht dat ik ze smaller moest maken, maat XL uit een oudere collectie, maar ze passen allebei yeahhh!


Ik kocht ook nog een roze met lange mouwen, alleen is deze eigenlijk best wel flink gedragen, maar och het is altijd goed om zoeentje erbij te hebben als ik eens werkzaamheden heb waar ik vies bij wordt en zo kan ik toch leuk gekleed gaan ;). Nog geen foto van mij in de jurk...hoop dat ik die pas over een paar maanden kan delen en in de tussentijd van al mijn Tante Betsy zomerjurkjes kan genieten. Uhm ja de stand staat op 34, voor het geval iemand zich het afvroeg hihihi. 
Ja je bent natuurlijk niet voor niets verslaafd aan Tante Betsy jurkjes...



Warme creatieve groetjes van Susan

26 opmerkingen:

  1. Hihihi, ik snapte hem al niet, maar nu denk ik wel; je hebt er eerst eentje gemaakt met meerdere kanten kleedjes, maar daarna toch besloten het 'less is more' te maken hè?
    Je TB's zijn weer geweldig, mazzelbibs! Geniet er maar lekker van. Die met lange mouwen vind ik ook erg gaaf...
    Lieve groetjes,
    Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi nee je hebt niet goed gekeken ;). Eerst ene met een heel groot kanten kleedje en nu met drie kanten kleedjes...
      Uhm less is more...mmm bij mij gaat die uitspraak niet op...dat zie je wel aan mijn collectie Tante Betsy jurkjes...ik ben nu eenmaal een verzamelaar, ik hou van overdaad whahaha. Knuff!

      Verwijderen
    2. Hahahaaa, had ik kunnen weten natuurlijk! :-)))

      Verwijderen
  2. Je droomvanger is prachtig (die voor Lien was ook al zo'n mooi exemplaar !), maar die teckels, ach wat zijn die leuk !!! Zowel het bloemetjesteckeltje als het jeansteckeltje !
    Enne, 34 stuks ? Ik ga nog gelijk krijgen binnenkort hoor, over die uitbreiding van je kleerkast ! Wat zeg ik, kleerkast, je man gaat je een heuse inloopkast mogen bouwen :-) !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi sorry ook jou kan ik geen gelijk gaan geven. Ik heb al twee derde van een zesdeurs kledingkast...en daar liggen en hangen nog heel veel andere kledingstukken in...beetje bij beetje ben ik daar afscheid van aan het nemen ;), zo kan ik Tante Betsy jurkjes blijven kopen :D.
      Ja de dromenvanger voor Lien vond ik zelf ook heel mooi, mooi in zijn eenvoud. Ik heb er nog eentje gemaakt zaterdag maar die kan me nog niet bekoren... Knuff!

      Verwijderen
  3. Die tekkels ! ze zijn echt leuk geworden.Kan me voorstellen dat je die toch wel thuis wilt houden.
    Je jurken zijn natuurlijk weer top,die met de bloemetjes draag ik ook veel .
    Volgens mij ben je weer wat kilootjes kwijt ?
    lfs patricia

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die bloemetjes teckel blijft gewoon hier hoor, maar die jeansteckel is als het goed is dit weekend kado gegeven...of mijn dochter heeft er geen afscheid van kunnen nemen ;). Ja die bloemetjes dacht ik al eens bij jou gezien te hebben :). Uhm als het goed is nog steeds drie kilo... Knuff!

      Verwijderen
  4. Ik ben nog steeds zo blij met mijn dromenvanger, ik kijk er elke dag naar! En je nieuwe Betsy aanwinst is ook erg leuk! Ik moet binnenkort ook maar eens overstag gaan vind ik :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh dat is leuk om te horen CaroLien :D. Ik had bewust voor jou een hele witte gemaakt :). Tsja ik kan jammergenoeg niet zeggen tegen je kom eens bij me passen, die zijn je allemaal te groot hihi. Maarreh huidige collectie is op maat maar veel modellen van oudere collecties vallen groter en moet je een maatje kleiner nemen... Knuff!

      Verwijderen
  5. ooooh mooooi moooooi de dromenvanger, de teckels en natuurlijk de oeranjuh tante!!!!!
    X es

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi bloos ja ik ben er ook al heel blij mee. Echt eentje naar mijn hart. En natuurlijk moest ik meteen aan jou denken bij die oeranje Tante Betsy :). Knuff!

      Verwijderen
  6. Wat leuk, je hebt gewoon voor iedere dag van de maand (plus een paar extra :)) een tante Betsy! :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi bijna wel hè, maar ik probeer nu zoveel mogelijk alleen mijn zomerse Tante Betsy jurken te dragen en natuurlijk heb ik er favorieten bij die ik stiekem vaker draag ;). Maar jurken genoeg...uhm wat zeg ik...uhm ik heb nog genoeg Tante Betsy jurkjes gezien die ik leuk vind hihihi. Knuff!

      Verwijderen
  7. Deze zijn ook weer eenvoor een prachtige jurken. Vind de oranje wel heel erg mooi... En de gele van de vorige post met die polka dots vind ik ook gaaf. Je kan wel een Tante Betsy jurk museum beginnen met zoveel jurken.. Zou Tante zelf wel zoveel jurken hebben?? hahahaha. Leuke die jeans tekkel en die dromenvanger wordt ook erg mooi en helemaal in jou kleur...

    Lieve groetjes, dinah

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja daar zeg je zowat...ik zou eigenlijk niet weten of die lieve Tante van iedere jurk die ze ontworpen heeft een exemplaar bewaard heeft. Want er zijn nog zoveel meer jurkjessss en rokjes (en vesten, tops, laarzen uit oudere collecties).
      Wat ik wel weet is dat die lieve Tante zelf niet veel kleurige kleding draagt en het liever wat rustiger houdt ;).
      Ik zou haar dolgraag eens willen gaan ontmoeten en met eigen ogen gaan zien en spreken...wie weet als een werkbegeleidster van ons weer eens naar Arnhem gaat als er een Mode met een Missie afspraak is...dat ik met haar mee kan. Knuff!

      Verwijderen
  8. OH die dromenvanger en teckels: mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heerlijk je jurken tic hahahaha enne ik ben fan van de bloementeckel!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja leuk is die bloementeckel hè, ik vind hem ook heel leuk zo in retro look en moet me inhouden er niet meer te maken. Maar nog zoveel ander naaiwerk liggen waar ik ook al niet aan toe kom... Knuff!

      Verwijderen
  10. Wat een joekel van een dromenvanger ben je aan het maken zeg! Mooi!
    En de teckels, zo lief ik kan me voorstelen dat je dochter hem met pijn in haar hart laat gaan. Ik vind de Oeranje jurk leuk maar die andere is ook mijn favoriet! XX Esther

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja mega groot is ie hè. Ik vind het wel wat hebben zo'n grote dromenvanger ;). Dochterlief zal zekers snel komen voor haar eigen jeansteckel slash nekrol kussen want daar leek hij haar handig voor hihihi. Knuff!

      Verwijderen
  11. Super gaaf! Zowel de dromenvanger als de teckel! Ik laat de teckel maar niet aan Marit zuen ;-) En je jurkjes zijn ook prachtig!

    XxxxX

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks lieverd ik ben er ook heel blij mee en ook met die prachtige allerlaatste nieuwe jurk die ik hier nog niet gedeeld heb ;) die jij me getipt hebt :D. Knuff!

      Verwijderen
  12. Oh wat ben jij weer heerlijk creatief geweest! En wat een leuke jurkjes gescoord zeg. Super.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja beetje bij beetje neem ik me de tijd om weer eens creatief te zijn ;) en tsja die Tante Betsy jurkjes daar ben ik stuk voor stuk heel blij mee. Knuff!

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...