maandag 9 maart 2015

Party time, Give Away time


Eergisteren hadden we een feestje, manlief was jarig, gezellig wat vrienden op bezoek gehad en dochterlief was er ook met haar vriend. 
Ik had de jeans lappendeken op tijd af, die ik maakte als kado voor manlief. Ik ben er heel happy mee, maar afgelopen woensdag toen ik hem klaar had heb ik ook wel een heel groot kruis gezet want wat was hij zwaar om mee te naaien. Ik hield er pijn aan mijn linkerschouder en hand aan over ;), wat inmiddels wel alweer voorbij is hoor. 


En eindelijk kon ik ook dochterlief haar lappendeken geven die ik eigenlijk had willen maken vóór haar verjaardag, maar dat lukte toen niet omdat ik ziek was (is alweer een maandje geleden ;)). 
Mijn lockmachine werkte ook niet mee, dus superblij dat ik ook deze op mijn werk mocht komen afmaken.
Deze week heb ik heel wat extra uurtjes gedraaid, ben nu dan ook wel moe, maar wel heel voldaan. 
Vooral op deze lappendeken op mijn werk veel complimentjes gehad, maar door de combinatie van materialen ziet hij er ook super uit. 


In eerste instantie stond het me tegen om deze te maken, fifty shades of grey zou het bijna worden...want dochterlief houdt niet van al te veel kleur. Maar door het toevoegen van jeans (mijn idee) en de witte kant (dochterlief haar idee) is het een prachtige deken geworden. 


Maarreh ik heb ook nog wel heel leuk nieuws voor jullie. Ik heb een leuke give away, ik schreef er al eerder over dat Webprint me benaderd had.  
Posters.nl en Kaartwereld.nl behoren ook tot de Webprint group. 
Ik mag weer een review doen, maar deze keer van deze twee sites, maar ik wilde jullie ook graag laten mee genieten en wat weggeven aan jullie. 


Ik weet nog niet precies hoe ik het ga vorm geven, ik heb een budget gekregen voor mezelf zodat ik ook echt iets voor mezelf bestel, maar ik wil ook bij beide iets mee bestellen voor jullie. 
Ga eens kijken wat je leuk lijkt op https://www.posters.nl/
Ik dacht zelf aan een metalen wandplaat, maar wellicht heb je liever een poster of muurstickers of...ga maar eens neuzen. 


En dan hebben we nog kaartwereld.nl waar ik een cadeau mag uitzoeken bij een kaart. En voor jullie dus ook!
Ik zat zelf te denken aan een kadootje tot tien euro.

Wat lijkt je leuk om te ontvangen? Je mag kiezen uit lekkere chocolade, een sieraad, maar een kadobon voor Posters.nl of voor Webprint.nl behoort ook tot de mogelijkheid. 
Maar dus wel wel iets voor jezelf!

En omdat ik ook de Belgische blogdames een kans wil geven om iets te winnen zonder dat ik te maken heb met torenhoge verzendkosten, kunnen zij kans maken op een kadobon van Posters.nl of https://www.webprint.nl/ met een kaartje van Kaartwereld.nl

Laat in een reactie weten wat je graag zou willen winnen, waar jouw interesse naar uit gaat en daar mag je specifiek in zijn (is wel zo handig voor mij ;))...bijvoorbeeld met link of goede omschrijving wat je leuk lijkt. 
Deze give away loopt tot en met 22 maart. 

**Neem de tijd om rond te gaan neuzen wat je zou willen winnen, maar laat alvast hier in een reactie achter dat je wilt mee doen. 
***Klik dan op antwoorden op jouw eigen reactie en plaats/vertel daar je keuze. 

Ik vind het zelf nog een hele uitdaging om iets uit te zoeken, want er is wel heel veel keuze ;). Wellicht ga ik voor de onderstaande selectie...


Zo lieverds ik ben al drie dagen bezig om deze blogpost te maken, maar de tijd vloog om. Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer dit weekend? 


Ik genoot voor de verandering weer eens in een nieuwe Tante Betsy jurk die ik nog bij Tante Betsy herself scoorde, weer een heel ander model qua hals maar ik ben er erg happy mee.
Ik wilde deze al tijdens de kerstsale graag maar dacht dat de hals veel hoger uitviel, maar op manlief zijn verjaardag had ik een blauwe aan van hetzelfde soort model en dat beviel zo goed dat ik die ochtend snel nog naar de webshop van Tante Betsy surfde en hem scoorde ;). 
De foto hieronder is van vandaag :p. 



Warme creatieve groetjes van Susan

40 opmerkingen:

  1. Wat zijn je beide dekens mooi !! Ik blijf maar naar de fotootjes kijken om ze te bewonderen ! Ik kan me voorstellen dat de jeans deken lood- en loodzwaar moet zijn... Maar ja, wij vrouwen hebben wel iets over voor de liefde hé ;-)
    En de deken voor de dochter, super met die kanten lapjes erin ! Geweldig origineel - ik heb het nog nooit gezien !!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja die voor dochterlief ben ik stiekem toch ook wel heel trots op dat ik hem zo leuk heb weten samen te stellen. Daar gaat ze vast nog veel plezier van beleven. Knuff!

      Verwijderen
  2. Hoi Lieverd, wat een mooie dekens heb je gemaakt en wat zullen je man en dochter er blij mee zijn. Ik zou het wel zijn namelijk. Super prachtig!!
    Tof dat je zo'n toffe give away mag doen. Ik zal eens rondkijken maar ben door jou ook al verwend dus ..... Lieve groetjes en knuffels Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey lieverd doe gerust mee hoor, maar ik kan me ook heel goed voorstellen dat je je kansen bewaart voor de Tante Betsy winactie die komen gaat ;). Thanks for the compliments, ik denk eerlijk gezegd dat dochterlief het happiest is met de hare en daar het meeste van zal genieten. En de jeansdeken ligt alleen opgevouwen mooi te wezen ;) hihi. Knuff!

      Verwijderen
    2. Ja, misschien heb je wel gelijk en spaar ik mijn kansen voor de Tante Betsy give away ;-). Als aangestoken fan door jou kan dat ook niet anders. Liefs Tinie

      Verwijderen
  3. MOOI,, en op tijd klaar voor de verjaardag. Wat vond hij er van? Prachtig? Ik vind ze beide erg mooi.Die voor je man is wat stoerder en die voor je meisje wat liever met die kantj es. geen wonder dat je last hebt van je armen, pff zwaar spijkerstof... Watleuk een give away. Ik doe natuurlijk mee maar moet nog even kijken hoor.. Ik meld me weer.

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk dat je mee doet lieverd! Manlief is niet zo uitgesproken in zijn mening, maar hij zal hem vast mooi vinden. Maar ik bedenk me of we er werkelijk wat mee gaan doen want hij is loodzwaar. Van de winter gaan we het ontdekken, eigenlijk nu geen behoefte meer om met een deken op de bank te hangen hihi.
      Knuff!

      Verwijderen
    2. Wat hebben ze daar veel spullen.. het wads even zoeken maar ik heb iets heeleg leuks gevonden en wel dit:
      https://www.posters.nl/metalen-wandplaten/eten-drinken-wandplaten/seasons-greetings-black-and-white-15x20cm

      Er staat een westy op, die hang ik dan bij Mijn westy z'n kenneltje, daar is een stuk muur wat nog wel opgevrolijkt kan worden... en nu maar hopen dat ik win....

      Lieve groetjes, dinah

      Verwijderen
  4. Hé creatieve Susan hoop dan manlief en dochterlief net zo van hun dekens genieten als ik!
    Doe graag mee deze week (15e) is het alweer een jaar zonder mijn hommeltje Bjorn dus ik zou graag iets met Bjorn erop willen XXX

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey lieverd ik denk dat jij nog wel het meeste zal genieten van de lappendeken en dochterlief. We gaan het zien of manlief er iets mee gaat doen. Hij zei al toen hij nog niet af was dat hij mee zou gaan in de Mini...
      Leuk dat je mee doet lieverd, alleen als je op eigen afbeelding klikt kom je volgens mij op webprint en ik geloof niet dat mijn code daarvoor geldt, ik zal eens navragen. Of het wordt een waardebon bij Kaartwereld ;). Knuff!

      Verwijderen
  5. Ik zou heel graag kans maken voor een bon van posters.nl (ben van België).
    Leuke wedstrijd en heel leuk lappendeken... Ik vind het kant ertussen echt leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk dat je mee doet! Ennuh dankjewel voor de complimenten, ik ben er ook heel trots op. Warme groetjess!

      Verwijderen
  6. Leuke jurk heb je gekocht bij Tante , hij staat je goed ! Heb inmiddels ook aardig wat tante betsy's maar soms vraag ik me af of ik er niet te oud voor bent ( 43)voor die bloemen en kleuren en vooral omdat ik er verder niemand mee ziet lopen en ook niet bepaald het ideale figuur voor heb. Daarom vind ik het ook zo leuk dat ik hier een medefan heb. :-)
    Geweldig die mini ! Wat een reizen maken jullie er mee. Had vroeger mijn eerste autootje kunnen zijn maar onze toendertijd grote hond paste er niet goed in :-)
    De spijkerbroekendeken is heel leuk geworden, wat een werk , en de deken voor je dochter vind ik heel leuk met dat kant. Dat maakt het ook bijzonder. Wat word je volgende project?
    Groetjes en een fijne week.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh gewoon lekker blijven dragen hoor! Ik ben 47 en ik voel me er happy in. En je weet toch dat vijftig het nieuwe dertig is?!?! Hihihi. Och gewoon dragen waar jij je happy mee en bij voelt.
      Nou ik heb nu een aantal Tante Betsy jurken aan te passen, jurken die ik in XL heb gekocht en die moeten op maat gemaakt worden.
      Thanks voor de complimenten :), ik ben er ook heel trots op.
      Warme groetjess!

      Verwijderen
  7. Hee Betsy-fan, waar staat die geldboom waar jij elke keer een budget voor een jurkje uit plukt? Grapje hoor, ik gun het je van harte.
    Ik heb al eens eerder wat gewonnen dus ik doe nu niet mee, zo maken anderen meer kans. Ik zal wel een hele mooie poster: https://www.posters.nl/anne-stokes-eenhoorn
    Liefs van mij.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Whahaha nee geen geldboom maar een speciale rekening waar ik marktplaats aankopen en verkopen van doe. Zo verkoop ik spullen die ik toch niet meer draag, ben nu helemaal van de Tante Betsy afdeling ;). En ik scoor er genoeg voor een leuke prijs, soms wel €20 incl verzenden ;).
      Knuff!

      Verwijderen
  8. Hey Susan! Wat goed dat de deken op tijd af was en wat is ie mooi geworden! Gefeliciteerd nog!! Oh die site posters.nl doet me aan vroeger denken. Toen hadden we nog geen internet tuurlijk, maar waren er een soort van catalogussen vol met afbeeldingen van posters. Daar kon ik als tiener uren naar kijken. Heel wat posters hebben er op mijn tienerkamer gehangen. Ik was even op de site aan het kijken en Serah zit naast me. Ohhh die Kokeshi poster vind ik leeeuuukkkk.... Ze is helemaal gek van alles wat met China en Japan te maken heeft. De poster 2 vindt ze het leukste (5.95) Dus we wagen een gokje :-) Vind hem zelf stiekem ook erg leuk, haha!
    Superleuke give-away!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh wat leuk dat je meedoet met de give away en dat Serah een leuke heeft uitgezocht, die jezelf stiekem ook leuk vindt ;).
      Ja was hard werken aan de dekens en ben heel blij dat ik het achter de rug heb en dat ze allebei happy ermee zijn :D. Knuff!

      Verwijderen
  9. Nog gefeliciteerd met manlief!
    Wát een prachtige dekens. Die voor je man is schitterend, maar die voor je dochter spant de kroon. Een waar kunstwerk!
    Kei leuk jurkje heb je gekocht!
    En dan ook nog een giveaway... Wauw! Ik zou een lemoncake metalen plaat wel gezellig vinden ;-))

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. https://www.posters.nl/metalen-wandplaten/eten-drinken-wandplaten/recipe-for-lemon-heaven-15x20cm
      Deze! :-))) want 'when life gives you lemons, bake lemoncake' of zoiets hihihi!

      Verwijderen
    2. Leuk dat je mee doet met deze leuke give away, en oh moet ik toch maar eens gaan kijken naar het leuks wat jullie allemaal uitzoeken. Groetjess!

      Verwijderen
  10. Wat een prachtige dekens heb je gemaakt. Ik vind ze allebei heel erg apart! En leuk jurkje heb je weer gescoord! Nog gefelicitaties aan je man voor zijn verjaardag!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel voor je felicitatie en complimenten :). Ik ben ook zo happy met mijn Tante Betsy jurkennn. Groetjess!

      Verwijderen
  11. slaafd, haha

    Wat een leuke give away mag je zo houden. Natuurlijk doe ik graag mee. Wij hebbenafgelopen week verdrietig nieuws gehad, dus iets wat ik met de kids kan delen zou heerlijk zijn. Bij kaartwereld zag ik een mooi boek van jip en janneke over feest. Dat brengt vast weer vreugde!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het eerste deel van het bericht is weggevallen, grrr

      Maar wat een leuke dekens heb je gemaakt. Hier mag je trots op zijn. Daarnaast staat de jurk erg goed en nu ben je cht verslaafd, haha.

      Verwijderen
    2. Whahaha ik ben al een tijdje heel erg verslaafd op Tante Betsy jurkjes ;). Deze week zelfs twee gescoord, maar die ene heeft een naadje los en moet ik eerst even repareren.
      Leuk dat je meedoet met de give away. Heel veel sterkte met het verdrietige nieuws! Knuff!

      Verwijderen
  12. Je lappendekens zijn geweldig! Jeetje wat een werk joh! ..maar je hebt wel eer van je werk...een blije man én dochter:-)
    Wat een leuke Give Away...ik was er heel snel uit eigenlijk...hahaha, zag dat je bij Posters.nl een postertje kan laten maken met eigen foto en toen dacht ik direct aan een postertje van onze overleden Dropje, lijkt me super, dus waag daar graag een kansje voor! Ach en Tante Betsy's kun je niet genoeg hebben toch, ze zijn ook zo leuk! xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi naar mijn idee niet hoor, de stand staat inmiddels op 15 en och ben al op aan het ruimen in mijn kast van kleding die ik toch nooit aandeed. En er hangt nog zoveel meer wat ik nu ook allemaal niet meer aandoe...draag alleen nog maar Tante Betsy's...maar ja dan zou ik dus twee kasten leeg hebben whahaha en alleen nog maar Tante Betsy jurken hebben hangen.

      Oh ik moet toch echt gaan navragen of dat ook mogelijk is, van een eigen afbeelding iets maken. Want naar mijn idee kom je als je er op klikt meteen terecht op de website van webprint. En daar heb ik dus geen tegoed voor. Maar via een kadobon van kaartwereld is dat dan wel weer mogelijk. Knuffies!

      Verwijderen
    2. Oh....heb ik zeker niet goed gekeken, dan waag ik gewoon een kansje voor de kadobon toch :-) xx

      Verwijderen
  13. Hey Lieve Suus wat ben jij de boel aan het verwennen zeg!Is het niet je mannetje met die super stoere spijkerlapjes deken of je dochter met die prachtdeken(wauw zeg!Die doet ze vast noooooit meer weg!)dan is het wel je blogvolgers!De jurkjes staan je overigens erg goed...misschien moet ik ook maar eens jurkjes gaan dragen,maar ben bang dat ik me daar te dik voor(of in)vind,ha,ha....lieve groetjes en een heeeeel fijn weekend meissie!Ohhh ja en aangezien ik niet weet waar ik iets aan de muur moest hangen(al is de verleiding wel erg groot eigenlijk)waag ik maar geen kansje op de heerlijke give aways van je....want niet weten waat wat neer te hangen en in de kast belanden of alleen maar voor 'de heb'is ook zonde toch?!?!?!

    lieve groetjes
    Angeline

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Whahaha ja dat probleem heb ik normaal ook wel. Maar omdat dochterlief niet meer thuis woont heb ik wel weer een kamertje dat nog ingericht moet en mag worden ;).
      En och ik heb ook een flinke buik en geloof me die is best duidelijk zichtbaar ;). Maar ik draag gewoon die Tante Betsy jurkjes, in maat L ze laten daarin wel mijn buik zien, maar ik heb ook eentje in hetzelfde model in XL gekocht en daar zie ik veel dikker in uit. Dus sjiet aon de luij, ik draag dus gewoon een strak jurkje! Ik zal het eens proberen te showen! Knuffies!

      Verwijderen
  14. Hoi Susan wat een leuke blog heb je! Ik vind de dekens ontzettend gaaf geworden! Ik las je reactie op onze blog en ik doe graag mee met de giveaway; ik vind de vintage wereldkaart helemaal geweldig. Die zou ik graag willen ophangen in mijn huis. https://www.posters.nl/wereldkaart-vintage-style

    Groetjes Kim (Creative Neighbours)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey die Kim leuk dat je mee doet aan de give away. Straks maar alvast eens een lijstje maken. Morgen de laatste dag...
      Ennuh mooie wereldkaart zocht je je uit! Warme groetjes en knuffels van Susan

      Verwijderen
  15. Mooooooooooooi die deken.
    SUPER mooi!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Daphne ik ben op beide ook wel heel trots! En met het koude weer hebben we toch al een paar keer lekker onder de jeansdeken op de bank gezeten. Heel happy ermee en manlief ook! En zekers weten dochterlief ook ;). Knuff!

      Verwijderen
  16. Ik heb jouw blog nog pas kort geleden ontdekt. Wat een gezellige blog is dit zeg. Lijkt me wel een werk om een blog bij te houden. Wel is het leuk om blogs te volgen. Ik doe er in ieder geval altijd wel weer inspiratie op. Wat een prachtige dekens heb je gemaakt. Dat is een flink werk geweest zeg, maar dan heb je ook wel een super mooi cadeau. Ik kende de beide sites niet en ben is gaan kijken wat een leuke dingen hebben ze bij poster, ik zag een mooie Zen stenen stapel met een roze bloem. Dat zou prachtig in mijn halletje staan zeg. Als ik niet een van de gelukkigen ben dan ga ik hem denk ik zelf bestellen. Ook bij de andere site hebben ze super leuke dingen voor kraamcadeautjes voor een kleine prijs. Nou ook veel plezier met uitkiezen van iets voor jezelf - dat mag je natuurlijk nooit vergeten.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel voor je leuke reactie en leuk dat je me komt volgen. Ja het is soms best wat werk om een blogpost in elkaar te zetten en antwoorden op de reacties doe ik niet altijd omdat me soms de tijd gewoonweg ontbreekt...en ik ook nog graag op bezoek ga bij andere leuke en lieve blogsters...dat hoort er ook bij vind ik ;).
      Ik zou zeggen gewoon aan beginnen hoor, gewoon lekker jezelf zijn in je blog en natuurlijk ook bij andere op bezoek gaan want ik merk dat mensen die dat niet doen ook niet veel reacties krijgen van anderen...of je moet wel een heel populair blog hebben ;). Of veel winacties doen hihihi.
      Leuke keuze, ik ga straks namen noteren, morgen is de laatste dag... Warme groetjes en knuffels!

      Verwijderen
  17. Ik doe graag mee, wat ik het liefste zou willen moet ik nog kiezen...
    groetjes Christel

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk dat je mee doet lieverd. Take your time...
      Kan natuurlijk ook pas als je hoort dat je tot de winnaars behoort ;). Ga straks eens de namen noteren zodat ik overzicht krijg en maandag namen trekken. Succes! Knuffies!

      Verwijderen
  18. Wat een leuke en inspirerende blog heb je! De lappendeken vind ik supermooi. Knap gemaakt.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...