vrijdag 27 februari 2015

Susan going wild en aan de recykleer!

Yeah Susan has gone wild! 
Ja hoor daar ben ik weer met alweer een nieuwe Tante Betsy jurk, deze keer een wikkeljurk met panterprint. 
Ik heb hem al een paar keer zien voorbij komen en nu heb ik de stoute schoenen (of zijn het laarzen?) aangetrokken en eentje gescoord. 
Ik heb wel besloten dat ik de mouwtjes ga aanpassen, dat lange roze stuk vind ik niet mooi, maar dat roze kanten randje natuurlijk wel :D. 
Op de foto kun je zien hoe het er kan gaan uitzien. Aan een kant zie je het langere mouwtje en aan de andere kant de versie zoals ik het leuk vind. 


Maarreh als ik op dit tempo blijf doorgaan heb ik op het eind van het jaar 52 Tante Betsy jurkjes in mijn kast hangen ;) whahaha. Ik geloof dat de stand nu op 13 staat hihihi. 
Kijken jullie ook al zo uit naar de voorjaarscollectie, ik kan bijna niet wachten...I want colour, I want prints!


In huis is het vele malen rustiger qua kleur, eens even een foto vanaf de bank voor het raam. 
En hieronder een foto van de jeans lappendeken die ik voor mijn man aan het maken ben. 
Omdat ik thuis problemen heb met mijn lockmachine, ik krijg hem niet meer goed afgesteld en die deken moet over precies een week klaar zijn (voor manlief zijn verjaardag), mocht ik vandaag op het werk eraan werken. 
Ik heb al alle 8 banen genaaid en de eerste vier zitten ook al aan elkaar (nog geen foto daarvan ;)). Ik heb me dan ook helemaal suf genaaid. 


De jeans lappendeken die straks te koop is op mijn werk is wel helemaal aan elkaar genaaid. Nu moet daar wel nog een achterkant aan vast...een zwarte stof met een oranje bruine print ga ik er aan vast naaien en dan natuurlijk doorstikken. 


De rok die ik ooit maakte voor de open dag is er ook nog steeds, ik zag hem toevallig hangen en legde hem ook even op de jeansdeken om er een foto van te maken (Mmm ziet er wat geel uit, zal kijken of ik er volgende week een betere foto van kan maken). Maatje 29...wie weet is er hier wel een liefhebber voor ;). Made by Susan :). 
Over een aantal maanden hebben we weer een modeshow van de Mode met een Missie collectie en is er ook weer een verkoopmoment, en natuurlijk ook van onze eigen creaties. 


Volgende week komt er een leuke give away aan, Webprint nam contact met me op naar aanleiding van mijn review die ik een aantal maanden geleden deed en ze hadden een voorstel voor een nieuwe samenwerking/review. 


Maar ik vind het leuker om ook wat te kunnen weggeven, dus ben ik in overleg hoe we daar samen vorm aan kunnen geven. Dus hou mijn blog in de gaten! 


En dan komt er nog een super give away aan voor diegenen die dat wellicht gemist hebben, ik mag een Tante Betsy jurkje gaan weggeven!!
Als de nieuwe voorjaarscollectie binnen is ga ik contact met haar opnemen hoe we daar het beste vorm aan kunnen geven. Verheugen jullie je er al op? Ik wel in ieder geval :D. Oh so addicted!!

Weet je wat grappig is, ik zie nu mijn review van Webprint en ik blijk toen mijn eerste Tante Betsy jurkje gekocht te hebben ;).

Lieverds heb een fijn weekend! En bedankt voor alle leuke reacties op mijn bloggelukjes post :). 


Warme creatieve groetjes van Susan

23 opmerkingen:

  1. Hippe jurk en al helemaal 2015, heb leuke panterprint laarsjes in de winkel zien staan!
    Wij hebben ook zin in de voorjaarsmode, weg met de donkere kleuren.
    Gave deken zeg, daar heb je vast een tijdje oude jeans voor gespaard.
    Wat fijn dat je op je werk mocht verder naaien, nu komt hij vast op tijd af.
    Fijn weekend. Groetjes Katrien.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het jurkje zelf komt uit een oude collectie van Tante Betsy, denkelijk van een paar jaar geleden. Maar panterprintjes en andere dierenprintjes komen om de zoveel tijd in en och vond het toch een leuke jurk en is weer eens een andere look ;).
      Toevallig zitten in de deken voor manlief twee broeken van hem in verwerkt, een oude korte werkjeans en nog wat delen van andere broeken. Heb al sinds een tijdje een verzameling jeans apart gehouden...
      Warme groetjes en knuffels!

      Verwijderen
  2. :-)))) Hier een King Louie fan met een overbevolkte kledingkast :-)))
    Maar je kunt ze zo lekker het hele jaar door dragen... Ander jasje/vestje/onderjurkje en... Wéér een andere outfit ;-)
    Tante Betsy ken ik niet. Ik ga een even kijken. Heel leuk jurkje! dat detail onderin is ook zo gaaf.
    Schitterende jeansdeken!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks! Ja King Louie jurkjes heb ik er ook twee van, maar ik merk dat ik toch veel meer warm loop voor de printjes van Tante Betsy. Alhoewel de polka dot jurken van King Louie vind ik wel weer mooi.
      En zoals je al zegt met een vestje of een jeansjasje heb je meteen weer een andere look. Op dit moment draag ik alleen nog maar Tante Betsy en een enkele keer mijn Desigual jurken ;). Ja ik hou ook zo van die borduursels in de jurken...helemaal mijn stijl! Warme groetjes en knuffels!

      Verwijderen
    2. Jammer genoeg geen verkooppunten in mijn omgeving. Maar wat niet is kan komen ;-)
      Lieve groetjes,
      Sandra

      Verwijderen
    3. Als je in King Louie maat L hebt bijvoorbeeld heb je in Tante Betsy jurken ook maat L. Alle jurken die ik tot nu toe heb zijn maat L omdat Tante Betsy adviseert (staat bij de jurk zelf erbij) om die in een kleinere maat te nemen.
      Behalve de jeansjurk die is een XL, die is echt wel op maat.
      De doorknoopjesjurk en deze wikkeljurk heb ik in XL kunnen scoren maar had ik dus ook in L moeten nemen, maar ik kan wel makkelijk iets kleiner maken maar groter maken niet... Heb zowiezo gisteren besloten dat ik deze wikkeljurk ga maken naar model van al mijn andere jurken (stof heb ik in ieder geval genoeg, nu alleen nog onze werkcoach lief aan kijken om een patroon te maken en tijd maken om de jurk te vermaken ;)). Warme groetjess!

      Verwijderen
  3. Zat toevallig net nog even te speuren naar tante Betsietjes hahaha
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Whahaha ik moest daarstraks hardop lachen toen ik je reactie las. Je bent al net zo erg als mij, alhoewel ik een vermoeden heb dat ik veel en veel erger verslaafd ben ;). Dikke knuffels!

      Verwijderen
  4. Een beetje verslaafd aan tante Betsy? Gaaf hoor en zo vrolijk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou dat is niet zomaar een beetje verslaafd hoor, dit is serieus verslaafd! Maar wel een hele leuke verslaving! Knuff!

      Verwijderen
  5. Juist wel leuk die roze mouw! ow en webprint, ja die benaderden mij ook, geen zin om reclame te maken voor anderen eigenlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi ja zo zie je dat smaken verschillen. Op de foto van Tante Betsy herself ziet hij er leuk uit, maar aan mijn arm niet ;). Dus ik ga voor alleen een kantje dan is hij meer in verhouding met mijn arm hihi.
      Tsja webprint is een van de uitzonderingen, ik heb al eens eerder bij hun besteld gehad en was erg tevreden over hun. Een tuinposter met de afbeelding die ik ooit eens won bij een give away bij Jenneke!
      En Tante Betsy heb ik dus zelf benaderd ;). Tot nu toe alleen ongesponserde berichten hihi... Knuff!

      Verwijderen
  6. Ik had al een sneak preview gehad van je mooie panter jurk. Vind hem heel erg mooi. Staat je ook goed. En volgnes mij kan je niet genoeg vrolijke jurken in je kast hebben. Je weet he ik doe zekuuuuur mee met de give away...
    Lieve groet, dinah

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi ja dat is waar, ik kan er in ieder geval niet genoeg van krijgen... Ik ben er in ieder geval weer helemaal happy mee, zomerjurk nummer vier... En ik ben nog lang niet uitgekeken op Tante Betsy, maar wel op een groot deel van de rest van mijn garderobe hihi. Beetje bij beetje verdwijnen rokken die ik toch nooit draag of al jarenlang niet meer draag uit mijn kast en hopelijk op weg naar nieuwe eigenaressen... Dikke knuffels!

      Verwijderen
  7. Staat je super. Je kunt aan je zien dat je er blij mee bent. En als je nog plek hebt in je kast kunnen er toch best nog een paar jurkjes bij. liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi ja dat is waar Jolanda, anders maak ik plaats :D. En ze nemen ook nog eens weinig plek in, ideaal om straks mee op vakantie te nemen in de classic mini cooper! Dikke knuff! En leuk dat je weer even op bezoek komt!

      Verwijderen
  8. Zo, elke maand een andere jurk, je bent goed op dreef! Leuk dat er een give away komt met hen, heb je mooi voor elkaar! En de jeans deken is ook erg leuk geworden. Goed bezig!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Uhm zeg maar elke week! Whahaha. Maar zoek nog de rode versie van een jurk die ik al heb. De blauwe versie kocht ik bij Tante Betsy herself in de sale, maar de rode is er niet meer dus zal ik op een andere manier moeten scoren. En ik wil wat zomerjurkjes voor erbij, met korte mouwen dus duim dat er veel leuke modelletjes bij de nieuwe collectie zitten (heb nog kerstgeld apart gehouden ;)) en zou natuurlijk super zijn als die lieve Tante Betsy mij ook met een jurkje sponsorde (voor mezelf dan ;)).
      Ja die jeansdekens ben ik ook erg blij mee en die voor manlief wordt ook een heel stoere deken, wel heel zwaar hoor! Hihi. Dikke knuff!

      Verwijderen
  9. Wat een gave jurk weer!!
    Staat je goed hoor.
    En je jeans deken, oh oh oh, ik hou er zo van.
    Wat lief dat je eraan mocht werken op je werk, zo sta je volgende week op de verjaardag niet met lege handen.
    Succes ermee, ik kijk uit naar het eindresultaat.
    Groetjes, Daphne

    BeantwoordenVerwijderen
  10. leuk hoor die jeans deken! Hoeveel broeken heb je ervoor nodig gehad? En ja de jurkjes zijn gewoon erg gaaf. Dus die kun je toch nooit genoeg hebben :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een gezellig rommelige post,
    van de hak op de tak, helemaal à la dachshundie:

    1) je jurk is extreem mooi, ik zie zelfs de roze lange dingen graag,
    2) lappendeken fantastisch cadeau, echt stoer voor de man,
    3) je woonkamer is super gezellig, zo met dat warm hout,
    vooral je kleine tafeltje lijkt me handig met die laatjes, heel mooi,
    4) de madeliefjes naar de zon toe foto is prachtig,
    5) een tante Betsy jurk hoor en lees ik overal op Nederlandse blogs,
    volgens mij bestaat het in Vlaanderen niet, maar ik zou er heel erg graag één hebben, ik houd dit zeker in de gaten,

    Prettige zondag,

    Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hé verslaafde...je collectie blijft maar groeien..ik moet me ook telkens bedwingen hoor. Ik zou mijn kast ook zo volhangen wordt er ook instant vrolijk van. En zit natuurlijk met smart op de voorjaarscollectie te wachten.
    Ik vind je dekens echt supertof...Lieve groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik heb ook zoooooooo lang getwijfeld over dit jurkje en toch niet gedaan. Hij staat je echt super leuk! En ik ben het helemaal eens wbt de mouwen!

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...