donderdag 11 september 2014

High Tea op Dankbare Donderdag

Hey hallo lieverds daar ben ik ook weer eens, in plaats van dankbare dinsdag maak ik er dankbare donderdag van, want mijn dinsdag was om voordat ik er erg in had. 


En vandaag was dan ook wel een dag om heel dankbaar voor te zijn. We zijn vanmiddag met het werk op uitstapje geweest. 
Iedere afdeling mocht zelf beslissen waar het budget aan besteed werd en wij besloten om te gaan high tea'en in Kasteel Erenstein niet eens zo heel ver van onze werkplek vandaan. Wel met een kleine eigen bijdrage...


Een fotootje van enkele collega's en de gedekte tafel...normaal niet zo'n goede foto omdat eigenlijk alledrie de dames niet duidelijk in beeld zijn, maar zo op internet leek me dat wel slim ;). 
De 'prosecco' was alcoholvrij by the way, een kinderdrankje, maar ik vond het heerlijk. 

Mooie plaatjes op het binnenhof...Na de high tea maakten we nog een kleine wandeling om het kasteel heen en bezochten we de Engelse tuin. Daar vond ik zelf niks aan, maar deze fontein met die stoere boom en die prachtige wolkenlucht vond ik wel een plaatje waard. 


De weer app op mijn telefoon zei vanmorgen iets heel anders qua weer, het zou vanmiddag regenen maar gelukkig had hij ongelijk en was het stralend weer. 
Het was een heerlijke werkdag op deze manier, nu mogen we normaal ook niet klagen hoor want we werken op een leuke afdeling, maar zo'n middagje uit is ook wel heel leuk. Dus heel dankbaar op deze dankbare donderdag :). 


Hebben jullie al enig idee wat dit moet gaan worden?
Het heeft wat met mijn outfit van de Elfia / Elf Fantasy Fair te maken...of het dat gaat worden wat ik in gedachten heb valt nog te bezien...ik heb nog een weekje de tijd en ben eigenlijk druk met allerlei andere dingen. 
Het gaat in ieder geval iets Steampunkerigs worden...
Och weet je wat ik maak er een kleine give away van voor de eerste die het goed raad. Wat je gaat winnen weet ik nog niet, misschien wel een klein steampunkerig iets. 


Ik zou het heel leuk vinden als dit bovenstaande koppel gaat winnen bij de Royal Elections. 
Een Steampunk koning en koningin zou toch helemaal super zijn. 

Op http://elfia.com/ vind je meer info voor het geval het je leuk lijkt om in het weekend van 20-21 september naar de Kasteeltuinen in Arcen te gaan en te genieten van duizenden prachtig verklede mensen. Ik zal er ook zijn :D.Dit zijn twee collages van foto's die ik er vorig jaar maakte. 
Oh ik verheug me er weer op, zalig zo'n heel weekend omringd door talloze creatieve mensen. 

Ik heb niet zo heel veel anders aan als de vorige editie in Haarzuilens, toen heb ik hard gewerkt om nog twee outfits naast mijn kanten kleedjesjurk te hebben en die ga ik nu ook weer dragen...die twee outfits dan...maar dan met andere korsetten aan...maar jullie gaan het zien...

Oh ja dit weekend is het open monumentendag en kun je kasteel Hoensbroek gratis bezoeken!


Warme creatieve groetjes van Susan


7 opmerkingen:

 1. oorbellen haha wel joekels maar het eerste wat me te binnen schiet :) Leuk en gezellig zo'n high te zeg X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zo'n high tea. Lekker even wat anders met collega's is ook fijn. Lieve groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geen idee wat die hangers moeten worden maar je gaat er vast iets moois van maken;-)) En een high tea is altijd super om te doen en helemaal op zo'n mooie locatie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toe maar....kasteel Erenstein nog wel! Ziet er super uit, ik ben er nog nooit geweest. Fijn weekend en oh ja, je vroeg nog of ik de typemachine bij Sjakie had gekocht. Nee, hij is van de rd4 in heerlen
  , zij hebben nog leuke prijzen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik dacht direct aan een piratenhoed, of een (kapitein) Haak....
  Ik ben zeeeeeer benieuwd.
  X Nana

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik denk dat je vleugels gaat krijgen. liefs Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yesss we've got ourselves a winner! Heel slim van je Jolanda, kon natuurlijk ook niet anders voor mij als engelenliefhebber ;). Ik ga je mailen en gaan we samen kijken waar jij blij van wordt. Knuff!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...