dinsdag 17 juni 2014

Dankbare dinsdag bloemetjes

Hallo lieverds vandaag op dankbare dinsdag heb ik een bloemetjes blogpost voor jullie. 


Ik kreeg van het weekend leuke post van Marloes die dankbare dinsdag in het leven heeft geroepen en die maakte speciaal voor mij wat bloemetjes voor te bevestigen op mijn roze omslagdoek. Nogmaals bedankt lieverd :D. 


Ik deed onlangs in deze blogpost http://365dagencreatief.blogspot.nl/2014/05/gek-op-bloemetjes.html een oproep voor bloemetjes en dit is al een leuk begin. 

Ik zou het leuk vinden om er een lekker bonte omslagdoek van te kunnen maken, dus als je er een paar kunt missen hou ik me van harte aanbevolen. 
Het hoeven er niet veel te zijn, het lijkt me namelijk leuk om er een echte blogsters omslagdoek van te maken. 


Dit leuke pakketje bloemenstofjes kreeg ik vandaag van Mevrouw Pardoes met een lieve kaart erbij. 
http://mevrouwpardoes.blogspot.com/

Ze zag pas een blogpost waar ik mijn retro stofjes showde en wilde graag een bepaald bloemenstofje met me ruilen.  
Ze had best een groot stuk nodig, maar gelukkig had ik er een heel laken van. Het was eigenlijk een dekbedovertrek maar aan de andere kant zit een modern stippen stofje. 


Ik vind dit zelf ook een geweldig retro bloemen stofje en binnenkort kan zij er ook lekker mee aan de slag. Bedankt voor de leuke ruil!


En kijk eens wat er in onze tuin staat! Een hele caravan! Ja en dat met een poort die 1 meter breed is. 
Hoe kan dit dan?
Het is een uitklapbare! Zie de voorkant van de folder!


We hebben deze al jarennnn maar nog nooit gebruikt omdat we geen mini hadden die deze aanhanger kon trekken. Nou ja we hadden die mini (classic mini cooper) wel al jarennn, maar die is pas sinds anderhalf jaar od zo klaar. 
Het plan was eigenlijk zonder deze caravan op vakantie te gaan, maar ja eens moet je de stoute schoenen aantrekken en hem gewoon meenemen. 


Een collega van manlief hielp om hem mee achterom te brengen (de aanhanger kan op zijn kant staan ;)) en heeft hem gelukkig ook mee opgezet. 
Dus heel dankbaar dat die collega kwam helpen, dat heeft mij weer een moppersessie van manlief uitgespaard :p. 
Het was namelijk de allereerste keer dat hij werd opgezet sinds dat we hem hebben en dan gaat niet alles van een leien dakje. 



Dankjewel voor jullie leuke reacties op mijn vorige blogpost over mijn nieuwe rode bloemetjes schoenen. 
Maar dames die niet op hoge hakken kunnen lopen of die steunzolen dragen kunnen deze leuke 'footnotes' gewoon dragen hoor, de hak is uiteindelijk maar 4 centimeter hoog én de zooltjes kunnen eruit zodat steunzolen erin kunnen!
http://www.footnotes.nl/ op de site kun je zien waar je ze bij je in de buurt kunt kopen/passen ;) en nee ik heb geen aandelen :p. 
Een hele fijne avond gewenst!


Warme creatieve groetjes van Susan



13 opmerkingen:

  1. Hihi, wat een uitvinding die caravan, leuk verhaal ;)
    Ik had er nog nooit een gezien of er van gehoord wel super dat jullie hem met de opgeknapte mini gaan uitproberen...dat word een geweldig leuke vakantie. En die omslagdoek gaat zeker ook heel mooi worden.

    Succes met dit alles :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super je caravan en de bloemetjes graag gedaan hoor...liefs marloeskreatief

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die caravan is echt fantiestas!!! X Es

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oef ben weer even aan het bijlezen..wat ben je weer heerlijk bezig met van alles en nog wat!! De rode schoenen staan vast geweldig bij je Ambela doek! Geweldig zo'n uitvouwcaravan, wat zonde dat jullie die nog niet gebruikt hebben, benieuwd of het gaat bevallen! Ik wil ook wel wat bloemetjes voor je haken hoor leuk! Heb je nog voorkeur voor materiaal (katoen of acryl)? xx..Maddy

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh dat is liefff. De doek zelf is acryl, maar mij maakt het niets uit. Die van Marloes zijn volgens mij van katoen. Volg maar lekker je gevoel :D komt het altijd goed.
      En tsja die caravan is een verhaal apart en soms is het gewoon makkelijker om alleen met de mini op vakantie te gaan als je door bergzaam gebied moet rijden zoals vorig jaar Italië. We gaan nu naar Kent dus op een uur rijden van Dover dan is het goed te doen voor zo'n allereerste rit. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  5. Dag lieverds een update:

    We hebben besloten om de caravan niet mee te nemen. Het omboeken/bijboeken was niet mogelijk, er moest opnieuw geboekt worden...en daardoor zouden we €100 duurder uit zijn en op belachelijk vroege momenten moeten varen. Daarnaast hadden we nog extra onkosten omdat we onze reservering bij airbnb zouden moeten annuleren.
    We gaan gewoon lekker een lang weekend in de tent, en daarna een weekje luxueus overnachten bij een homokoppel in Londen ;).
    Dikke knuffels!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Die lieve Marloes toch, maakt de poncho helemaal af. Ga je de caravan ook nog pimpen :-)?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee lieverd zoals het er nu uitziet gaat de caravan gewoon weer op stalling. En wilde hem zowiezo lekker retro laten ;). Heb er wel ooit over gedacht om te pimpen... Dikke knuffels!

      Verwijderen
  7. Oh, wat een gave caravan!! Maar wat jammer dat hij nu toch niet mee mag op vakantie....
    Ik zal een paar bloemetjes in mijn doos stoppen die klaar staat voor jou. Morgen gaat hij echt.,...

    X Nana

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat ben je toch een lieverd! Doe lekker rustig aan.
      Ik baal er ook wel van hoor, nou ja gisteren effe...och ja dan gaan we toch gewoon met de tent ;). Dikke knuffels!

      Verwijderen
  8. Ja Marloes is een lieve madame. :-) Oh, die rode schoenen.... zwijmel zwijmel.... mooi! Heb denk ik geen bloemekes meer liggen maar ik zal eens zoeken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh nana dat is lieff. Ja die rode schoenen zijn echt super hè, ik ben er ook heel blij mee en ze lopen heerlijk! Dikke knuffels!

      Verwijderen
  9. ooo wat jammer..niet met de caravan op vakantie! Ik vind hem wel echt kicke!! En ik wist het wel hoor..die werd gepimpt!!! Een grote bonte boel..:) hahahahh..Heel benieuwd naar je ceratie met de bloemenlapjes. Ik hou ervan!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...