woensdag 21 mei 2014

Dankbare dinsdag alweer voorbij...

Goedemorgen lieverds de dankbare dinsdag is alweer voorbij, zoveel om dankbaar voor te zijn...en dat kom ik even delen met jullie op de woensdag ochtend ;). 


Mijn 'underburst korset' dat gisteren dan eindelijk kwam. Een maand geleden besteld in Engeland (duurde langer ivm mijn betaling via Paypal die eerst goedgekeurd moest worden). Een derde van de prijs betaald die onze Engelse logée betaalde op Elfia/Elf Fantasy Fair. 

Ik kwam er pas twee weken geleden achter (nadat manlief honderden foto's op facebook zette) dat het precies hetzelfde korset was. 

Bij mij zal het 'ietsepietsie' anders uitzien whahaha...
Ik heb het gisteren avond heel even aangehad, heel anders als een volledig korset, maar wel heel mooi met een mooie top en een goede bh erboven ;). 


Waar ik ook heel dankbaar voor ben is de korting die ik kreeg op de markt (€2 ipv €2,50/meter), ik kocht 14 meter stof om te gaan bevestigen onder ons afdak waar de temperatuur op een dag zoals gisteren op loopt tot 40 graden. 

Tsja veel te warm, daar kan ik dus echt niet tegen (heb dan ook gisterenmiddag binnen gezeten)...dus daar gaan we nu eindelijk wat aan doen. 

Ik hoop dat het helpt...nu nog even een goede oplossing vinden om de lappen van 3 meter per stuk te bevestigen zonder al te veel boorwerk in het afdak.
 
We hebben gedacht aan telescopische gordijnroedes, maar dat wordt een duur grapje...hebben er dan 18 nodig...ook in het midden om de lap te ondersteunen...


En nog iets materieels om dankbaar voor te zijn...manlief was maandagavond bij vrienden en mocht de party tent meenemen die klaar stond om naar de kringloop te gaan...dat is boffen, want we waren op zoek naar een nieuwe. 
Nu alleen nog zoeken naar zijwanden die passen bij een tent van 3x3m ipv 2,5x2,5m ;). 


Maar natuurlijk ben ik ook blij met alle immateriële dingen, mooie momenten in mijn leven. 
De prachtige wolken gisteren...een fijn telefoongesprek met mijn moeder, fijne collega's...ja de rust is weer wedergekeerd op het werk waar 4 nieuwe mensen kwamen proberen die heel wat drukte met zich mee brachten...we hebben er een fijne nieuwe collega aan overgehouden...weer een man op de afdeling erbij ;). 

Gisteren was manlief wat grumpy, hij heeft zoveel last van de hitte, hij kan er echt niet tegen (staat de hele dag buiten te werken en meestal vol in de zon), maar toch hou ik van hem en heb hem dat gisteren dat dan toch weer een keer gezegd...dat ik van hem hou ook al was ie grumpy ;). 

Lieverds heb een fijne dag, ik ga meters maken op mijn lockmachine...4 keer 3.20 meter aflocken en dan nog eens 2 keer...van 1.60m breed stroken maken van 60 en 100cm, in totaal 6 stroken. 
Mijn lapjesdeken moet wachten, zoveel lockgaren heb ik niet meer ;). 


Warme creatieve groetjes van Susan

3 opmerkingen:

 1. Zo lieverd de 6 lappen van 3m waren snel klaar en natuurlijk nog lockgaren genoeg en ook nog genoeg zin over...ik heb al drie van de 9 banen voor de lapjes deken aan elkaar zitten :). Nu even pauze...mijn nek protesteert wat... Dikke knuffels vanonder het afdak buiten...nu niet heet én wel regenbestendig ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker bezig en dankbare woensdag ook mooi toch ,lieve gr marloes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterend, je korset!!
  En ik kan helaas ook niet zo goed tegen de warmte, terwijl ik er wel heel erg van hou... Helaas houdt mijn lijf er niet meer zo van.
  Ik ben benieuwd nar je oplossing voor de stof onder de overkapping, wij zoeken ook nog een vergelijkbare oplossing ;)
  X Nana

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...