dinsdag 15 april 2014

Weer een week voorbij - dankbare dinsdag

Dag lieverds ik heb vanmiddag al een poging gedaan om een blogbericht samen te stellen maar ben niet verder gekomen als de titel 'in blijde verwachting op dankbare dinsdag' daar had ik jullie wel even mee getriggerd hè...


Want eigenlijk ben ik niet in blijde verwachting, maar zelfs een beetje ongeduldig aan het wachten op mijn pakje uit Amerika dat sinds 10 april maar op het vliegveld van Miami blijft. 
Ik heb die legging eigenlijk nodig voor outfit nummer 3 voor de elf fantasy fair/elfia. Máár gelukkig kwam vandaag wel een andere bestelling binnen uit Polen. En daar had ik ook een legging besteld die ik voor diezelfde outfit kan gebruiken. Ik had later zoiets waarom ik toch die legging had besteld terwijl een prachtige onderweg was, maar nu weet ik waarom ;). 
De riem die de dame hierboven aan heeft had ik ook besteld. Jullie snappen dat ik helemaal happy ben en dankbaar dat die bestelling binnen is :D. Is die tas niet ook helemaal superr...

Vandaag maakte ik deze...nou ja plakte de stenen op de settings ;). 
Misschien is het niet helemaal duidelijk te zien, maar de eerste hanger is dus een skull dame, daarnaast zo'n roos in een setting en daaronder weer een skull dame. Nu nog even kijken welke ik ga kiezen voor bij mijn outfit, ik heb hem net eens aangehad en kan niet kiezen dus ga twee kettingen maken en ga dan de beslissing maken. 


Ook dankbaar voor een fijne wandeling gister morgen. Het was weer zalig om in het bos te zijn. Ik hoop dat het van het weekend wel warmer is want het is nu toch wel erg fris nou ja regelrecht koud. 


Zondag zagen we weer een aantal Mini vrienden en kennissen op de clubdag in Den Bosch. En ook daar maakte ik een paar mooie wolkenfoto's. 


Dit kocht ik er, placemats...ze bleken eens te koop geweest te zijn bij de Xenos, nooit gezien...maar ja zoveel kom ik er nu ook weer niet. 


Na de clubdag gingen we nog mee met vrienden, effe gezellig bijpraten en heerlijke pasta gegeten met rookworst, courgette, kruidenkaas en rucola. 
Lieverd als je dit berichtje leest dankjewel voor jullie gastvrijheid en het lekkere eten.
 

Ik vergat bijna mee iets mee te nemen. Ze had een tshirtje voor me bewaard om te recykleren, een kanten kleedje...wie weet verwerk ik die nog eens in een outfit (oh ja herinner ik me opeens dat ik nog een kleedje moet vastnaaien waar ik in Arcen mee ben blijven hangen op de fantasy fair) en een oude zitting van een camping stoel in de vorm van een Engelse vlag. Ook kreeg ik een kaart mee van hun trouwen, de kaart had ze laten ontwerpen door Anet. Ik vind hem helemaal super, zo ziet hun Mini er by the way uit ;). Nou ja hij is net als de onze in restauratie...

Lieverds ik ga er weer vandoor, weet je waar ik ook heel dankbaar voor ben is dat ik weer beter slaap. Ik heb echt heel veel nachten achter de rug dat ik slecht heb geslapen en mega vroeg wakker werd, maar sinds zondag eindelijk wat langer kunnen slapen (tot 9 uur ipv 5 uur). Dikke knuffels aan mijn blogdinnetjes!


Warme creatieve groetjes van Susan

15 opmerkingen:

  1. Die nachten mega vroeg wakker herken ik helaas... Maar, sinds deze week weer tot een uur of zeven, al een hele vooruitgang! Mooie wolkenfoto's meis!

    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey lieverd ja volgens mijn moeder hebben er meerdere mensen last van. Zal vast ook komen door die zomertijd maar denkelijk ook door alles wat er in de lucht hangt qua energieën.
      Vanmorgen al om vier uur/half vijf wakker, maar gelukkig toch nog in slaap gevallen naar tig keer omdraaien. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  2. Ik zou de keuze wel weten rooooozen ik ben dol op roosjes en skulls nee daar heb ik nou weer niets mee ;)
    Liefs enne de weersvoorspellingen zijn TOP
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi ja ik zou normaal ook voor roosjes gaan, love red roses maar die skull dame past wel bij mijn look vandaar. Manlief koos voor de skull dame, ik ga dadelijk eens aan de slag en doe straks mijn outfit nog eens aan en kijk dan hoe het staat. Oh dat zou super zijn als het wat warmer is, als het maar vooral droog is. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  3. Ik vind de roos ook mooier, maar ja dat komt omdat ik niets met skulls heb. Mooie foto's heb je gemaakt. Nu nog even afwachten op de foto's van de elfia. Ben zo ontzettend benieuwd. Lieve lieve groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik maak het altijd spannend voor jullie hè. Outfit 3 zag er gisterenavond al heel leuk uit. Ben nu met de hoed bezig, boel aan het pimpen...nou ja een kantje erop aan het naaien. Ik ga weer verder, heb nog genoeg werk ;). Dikke knuffels!

      Verwijderen
  4. hoi susan,
    die settings en die camee's ken ik al helemaal hihih.
    Wederom zijn ze weer prachtig.
    En oh die tas op die foto, die zou ik wel willen.
    zo mooi. Ja pakketjes doen er soms lang over.
    Maar zal wel snel hier zijn.
    liefs sannie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat fijn dat je nu eindelijk een lekker slaapritme begint te krijgen. Anders hou je het volgens mij ook helemaal niet vol. Die dame heeft niet alleen een super riem en super tas, maar zij ziet er helemaal super uit. En wat grappig, die skull-stenen. Waar heb je die gekocht? xxxMieke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat wordt dat spannend die elf dagen voor jou....vraagje Susan...kan je ook ter plekke kaarten kopen als je aankomt?Of moet je ze perse van tevoren kopen via die ticket service???Dan kan ik nog kijken wat ik doe en hoe het weer is n.l ;-)


    lieve groetjes
    Angeline

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Effe snel hierop reageren, ik ben namelijk druk aan het pimpen van accesoires ;). Ja hoor aan de balie kun je ook altijd tickets kopen, zaterdag en zondag kost dan €25 omdat het van 10-22uur is en maandag is €21 zie ik op de website, dan is het open van 10-18uur.
      http://elfia.com/events/elfia-haarzuilens-2014/tickets-and-travel/

      Dikke knuffels en ook dankjewel aan de anderen voor jullie reacties.

      Verwijderen
  7. Ohhh maar wachten op leuke post is ook blijde verwachting :-) Geniet van de voorbereidingen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. knuffel terug. En jeetje je houd het ook wel spannend met al die bestellingen uit alle landen!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik nvind dat ook altijd zo spannend...wachten op je bestelling! Zo leuk als dan eindelijk dat pakketje op de mat valt!! Wat een GAVE placemats!!! Echt helemaal weg van! Ik kom wel veel bij de Xenos, maar heb deze nog nooit gezien. :(...Hebbuh!! hahahah..Kan niet wachten op de onthulling van je outfit!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...