dinsdag 5 april 2016

Creatief met spijkerbroeken

Dag lieverds het is weer dinsdag, tijd om een blogpost te maken. Eigenlijk heb ik geen puf meer, maar zoveel heb ik nu toch weer niet te vertellen dus maak en deel ik met liefde een blogpost. 
Ik wil toch ook op dit creatieve blog actief blijven, al is het maar een keer per week. 
Het dagelijks bloggen op mijn Tante Betsy blog neemt natuurlijk toch heel wat tijd in beslag, je hoort me niet klagen hoor, ik vind het heel leuk om te doen en ik maak jullie niet meer zo knettergek met mijn blogposts over mijn Tante Betsy jurkjesverslaving ;). 
Oops ik ben alweer af aan het dwalen met mijn gekwebbel hihihi. Ik heb vandaag by the way mijn allereerste Tante Betsy jurk aan :D. 


Ik was vandaag op mijn werk weer in de weer met spijkerbroeken en verwerkte die tot een grote lap stof van zo'n meter bij twee meter, dit worden pashokjes gordijnen van een nieuw te openen winkel. 
Als je nu raad voor welke winkel het is, niet zo heel moeilijk hoor, win je niks :p whahaha, maar verzoek ik je de naam van die winkel niet in je reactie te vermelden want dan is het verrassingseffect weg ;). 


Ik vroeg namelijk aan onze stagaire of ze even een foto van me wilde maken en daarbij show ik ook meteen ons kado voor de opening van de winkel, dus pssstt. Niet komend weekend, maar het weekend erop is de opening. 
Het is een memo cq opbergbord dat ik maakte van allemaal stukken jeans.
Ik geniet altijd van het lekker creatief bezig zijn, recykleren, iets nieuws maken van afgedankte jeans/kleding. 


Zo lieverds nu ga ik lekker afschakelen, oh ja ik ga hier ook nog even een foto delen van mijn Tante Betsy meets Halsoverkop outfit. 
Weet je nog dat ik eens bij Pantalone in Eindhoven mijn pistolenjurk van Halsoverkop kocht? Inmiddels is dit jurk drie van dit merk en er zijn er nog twee onderweg (via MP). 
Ik draag eigenlijk altijd alleen maar Tante Betsy jurkjes, maar Halsoverkop vind ik zelf ook wel een heel leuk merk en zo af en toe draag ik die ook. 


Warme creatieve groetjes van Susan

10 opmerkingen:

  1. Wordt echt gaaf die spijker gordijnen. Halsoverkop is ook leuk vind dat de pistolen jurk je erg mooi staat. Ik heb laatst een jurk gekocht van 4 funky flavors dat is ook z,n leuk vrolijk merk.

    Lieve groet, dinah

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks :). Jaaa 4FF is ook een leuk merk, heb ik ook een jurk van :). En de pistolenjurk ben ik ook nog steeds heel happy mee. De nieuwe collectie van Tante Betsy begint ook al binnen te druppelen, yihaaa! Knuff!

      Verwijderen
  2. Ik blijf verliefd op je jeans creaties!!
    Zo leuk wat jij daar allemaal mee maakt.
    Ondertussen heb ik hier al 2 tassen vol met oude jeans, ik heb nl ook plannen voor het recykleren (hi hi, leuke woordspeling).
    Ooit zie je vast wel wat voorbij komen op mijn blog.
    Groetjes, Daphne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh leuk Daphne ja je kunt er zoveel leuks van maken, kransen, zo'n memo opbergbord, lappendekens, kussens, stoere knuffels...zo leuk! Heel veel plezier ervan! Knuff!

      Verwijderen
  3. Aan je outfits te zien ben je klaar voor het voorjaar! Wat enig dat jeans-gordijn voor een pashokje, echt leuk bedacht! Geniet van het zonnetje vandaag! Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaaa ik ben er klaar voor! Alhoewel ik ben Bandelettes aan het testen zodat ook ik eindelijk eens met blote benen onder een jurkje kan en ga ook Vevina crème gebruiken ;) tegen schurende bovenbenen... Op mijn Tante Betsy blog komen de recensies hihi.
      Ja leuk hè om aan zoiets te mogen werken, geeft weer energie :). Knuff!

      Verwijderen
  4. Zoo gaaf, die spijkerbroekgordijnen! Zal best wel zwaar werk zijn, lijkt mij, maar het resultaat is echt super! Jullie cadeau is ook super leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks :). Ja op het einde was het wel even wat gesjor met de gordijnen onder het naaimachine, maar het gaf ook heel veel energie om ermee aan de slag te gaan en lekker creatief te mogen zijn. Knuff!

      Verwijderen
  5. JeansKunst, cool!
    Ook ik vind die pistolenjurk je fantastisch staan. Vooral met dat vestje!
    Lieve groetjes,
    Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi ja jeanskunst is coolll :) whahaha leuk. En ja ik knal er weer lekker uit in mijn pistolenjurk met vestje. Knuff!

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...