dinsdag 15 december 2015

Dankbaar! Al 4 jaar Blogger!

Hey lieverds zo ik heb net mijn dagelijkse Tante Betsy blogpost gemaakt en hup verder aan een blogpost voor mijn creatief blog. 
Morgen is het alweer 4 jaar geleden dat ik begon met bloggen en nog geen enkel moment spijt gehad. 
786 berichten, straks 787, in 4 jaar tijd! 
278697 pageviews en 237 volgers via blogger, 303 volgers via Bloglovin. Thanks girls!


Ik hou van die dubbele nummers, ik zocht ze even op (Angel Numbers 101 app van Doreen Virtue). 
787 : You’re “on a roll,” and everything is blossoming for you right now, especially in the areas of career and finances. This is a great time to begin new projects, ask for a promotion, and pursue other new career-related endeavors.
303 : God and the ascended masters have heard and answered your prayers.
En meteen mooie boodschappen van de engelen :). Ja zelfs op mijn engelenblog heb ik na lange afwezigheid weer eens een bericht gedeeld. 


En ja ik ben 'on a roll'...ik realiseerde me onlangs dat ik Fashion Blogger ben geworden. Wie had dat ooit gedacht?! Ik niet hoor. 
Net zoals ik nooit gedacht had dat ik hardop zou durven te zeggen dat ik creatief ben. Ja vroeger dacht ik dat ik dat niet was. Zo kun je veranderen door de jaren heen en kun je wegen inslaan waar je nooit van gedacht had dat die op je pad zouden komen. 
Ik blog hier al lang geen 365 dagen meer, maar probeer nu wel wekelijks op dinsdag wat van me te laten horen. 


Ik wil jullie bedanken voor jullie leuke en lieve reacties. Jullie maken het zo leuk om te bloggen. Zoveel lieverds door de jaren heen leren kennen. Een paar jaar geleden nog een hele gezellige meeting gehad bij Essebes thuis op de Tuinderij. Dames die inmiddels niet meer bloggen staan op de foto, gelukkig zie ik nog wel eens wat van ze op Facebook of Instagram. 
Ja best veel dames zijn gestopt met hun blog, maar ik ga gewoon lekker door hoor. En gelukkig hebben we nog Kitsch in de Keet en Kerst in de Keet bij Lien ;). 


Nu dus ook Fashion blogger met mijn Tante Betsy blog, ik heb jullie hier bijna een jaar lang gek gemaakt met mijn Tante Betsy verslaving...mijn Tante Betsy virus. 
Meerdere dames zijn door mij aangestoken, ik ga me er niet voor verontschuldigen want de dames in kwestie zijn volgens mij stuk voor stuk helemaal happy met hun Tante Betsy jurkjes/rokjes ;). 
Binnenkort is er weer een Tante Betsy winactie (kadobon te besteden bij Tante Betsy haar webshop)...en nog eentje...ik mag namelijk ook van mijn sponsor Sokken-online.nl panty's gaan weggeven. 
Dus hou mijn Tante Betsy blog http://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.com/ in de gaten, nog leuker wordt volger...ik kan daar nog wel wat volgers gebruiken :). Heb er pas 12, maar wel al 14876 pageviews en 83 berichten! Volgen via Bloglovin kan natuurlijk ook of via Facebook (172 likes) en Instagram (206 volgers). 


Maar okay terug naar creatief zijn, ik lag de afgelopen dagen...vandaag ook nog...in bed. Maar ik heb wel tussendoor wat engeltjes geknipt om als kerstkaarten te gaan versturen. Ben flink verkouden geweest en oververmoeid en hoop deze week nog het werk te kunnen hervatten. 


Ik wil hier ook een leuke weggever gaan doen ter ere van 4 jaar bloggen, lijkt het je wat?! Wat het wordt weet ik nog niet. Wie weet verstuur ik wel verschillende dingen naar verschillende mensen. Dat laat ik gewoon lekker aan mijn gevoel over. Ben je wel in voor een verrassing of voor zo'n kerstengeltje. Meld het dan even hier!
Allright girls ik ga eens foto's zoeken voor bij de tekst. Dikke dankjewel knuffels! Volgende week dinsdagavond meld ik me en kun je lezen wie wat gewonnen of inmiddels al gekregen heeft. 


Warme creatieve groetjes van Susan

15 opmerkingen:

  1. En behalve dat het heerlijk is om te bloggen, is het heerlijk om te lezen. Ga dus vooral nog eens vier jaar door. Jouw post en positieve instelling hebben mij afgelopen jaar veel goed gedaan. Ik heb dan ook besloten om een engel die je me hebt toegestuurd door te geven. We hebben afgelopen week het 'nieuws' gekregen dat mijn nichtje een hersentumor heeft. Ze is pas 8 jaar en heft nog geen idee wat er aan de hand is. Maar wat engelenhulp kan ze wel gebruiken. Dus ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om je te bedanken voor al die mooie jaren. DANK JE WEL.

    Knuffels en kus

    Neeltje

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Pff lieverd dat is wel heel heftig, ik ben er stil van, heel erg stil van. Heel veel sterkte en kracht lieverd. Lief van je dat je het engeltje doorgeeft. Ik hoop van harte dat het haar helpt.
      Het is fijn om te horen dat mijn blogs helpen, dat je vrolijk van mijn blogposts wordt. Ik ben gewoon lekker mezelf in mijn blogposts en een lekkere kletsebes die ook nog eens af en toe creatief is en doorgeslagen is in haar liefde voor Tante Betsy jurkjes. Leuk dat jij er ook zo blij van wordt. Dikke dankjewel knuffels terug!

      Verwijderen
  2. Oh dan zijn we bijna tegelijk begonnen met bloggen... Gefeliciteerd met je 4 jaar bloggen. Altijd leuk om even bij je te buurten en het laatste jaar met de tante Betsy jurken die ik ook erg leuk vind.. Heb er zelfs een bij je gewonnen.. Heb er zoveel plezier van die jurk.. Draag hem echt heel vaak. Jammer he dat er zoveel gestopt zijn met bloggen het is ook wel een dingetje om weer een bericht te maken. Maar dat is ook weer een uitdaging... Ik hoop dan ook dat je nog jaren blijft bloggen en dat ik nog lang van je creaties en jurkjes van de tante kan genieten..

    dikke knuf. en beterschap nog....

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh jij ook al 4 jaar aan het bloggen, ja zekers er gaat heel wat tijd in zitten. Vooral zoals vanavond als ik dan nog foto's erbij moet zoeken van langer geleden, ben ik wel een paar uurtjes zoet.
      Ik ben er vanavond dik drie uur mee bezig geweest om twee blogposts in elkaar te zetten. Ik begin gewoon met typen en zie dan wel wat ik ervan maak. Maar dat doe ik met liefde en vind het ook leuk om hier te delen en jullie reacties te lezen. Ook al zijn het er minder als voorheen, daarom probeer ik nu op dinsdag te bloggen op dit blog.
      En ja ipv minder bloggen ben ik zelfs meer gaan bloggen hihi, maar het is zo leuk om te doen en ook foto's van enthousiaste Tante Betsy girls in hun outfits te delen. Ja je hebt ook een super goede keuze gemaakt met die Betsy black doorknoopjurk, dat is echt een prachtige jurk en het doet me goed dat je er zoveel plezier van hebt. Dikke dankjewel knuffels!

      Verwijderen
  3. Wauw al weer 4 jaar. Gefeliciteerd. Ik zeg zolang het goed voelt lekker doorgaan. Ik vind het leuk je blog te lezen x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gefeliciteerd en vooral dooooooorgaan!
    en voor verassingen ben ik altijd in haha
    Jij nog postzegels nodig? Of puilt je lade al uit?
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gefeliciteerd met je vierjarig blogsterschap!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gefeliciteerd met je 4 jaar bloggen!! Knap hoor, en dan ook nog op 3 blogs tegelijk!
    Ik ben altijd in voor een verrassing dat weet je. Je prachtige blauwe kerstengel hangt hier opnieuw dit jaar.
    Warme groet, Christel

    BeantwoordenVerwijderen
  7. 4 Jaar alweer!
    Van harte gefeliciteerd meid, blijf maar lekker klessebessen, gezellig!!!
    Leuke verrassingen? Count me in!
    Ik ga die app eens bekijken denk ik. De laatste tijd kom ik allerlei bijzondere cijfertjes tegen :-)))
    Liefs,
    San xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. 4 jaar alweer, super! Het heeft mij ook veel goeds gebracht. Mooi toch! We gaan gewoon lekker verder!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Bah bah, ook al ziek.
    Hier zijn de kinderen ook bijna een hele week thuis geweest.
    Ach, dat hebben we alweer gehad.
    Ik vind je engeltjes toch zo leuk.
    Hoe kom je aan het patroon??
    Of heb ik dat nou gewoon gemist?
    Pas op jezelf en als het weer gaat lukken: Werk ze maar weer.
    Groetjes, Daphne

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Lieve susan wat een lief blogje weer ,ik vind het altijd weer gezellig als je schrijft we blijven lekker doorgaan bloggen brengt ons veel mooie dingen .
    Warme knuffel van mij marloes

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Knap dat je het trouw doet het bloggen en dit al vier jaar. Ik hoop dat je er nog lang plezier aan zult beleven. Ik ben altijd in om iets leuks te ontvangen hoor ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. 4 jaar alweer. En wat is blogland leuk he?
    Ga maar gezellig door ik vind het altijd gezellig bij jou!
    O en cadeautjes, verassingen? Ik ben er dol op! XX Esther

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...