dinsdag 8 december 2015

Creatieve dankbare dinsdag

Hey lieverds ik probeer nu toch om iedere week op dinsdag een blogpost te maken. Ik kan niet beloven of dat altijd gaat lukken, maar ik ga mijn best doen zodat jullie weten dat hier iedere dinsdagavond een blogpost is. 


Als jullie mijn Tante Betsy blog volgen en/of mijn Instagram account, hebben jullie wellicht mijn #themorethemerrier blogposts zien langskomen. 
Ik deelde mijn Tante Betsy jurken verzameling, mijn laarzen, mijn kettingen, mijn orakelkaartensets en last but not least mijn Maria beelden. De foto's kun je op mijn Tante Betsy blog gaan bekijken http://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.nl/ of op Instagram https://instagram.com/365happytantebetsydresses/
Brigitte van 'Home is where the Dachshund is' kwam op Instagram met de 5 dagen #themorethemerrier challenge en na een foto gezien te hebben van Brigitte haar kussens en Esther haar engeltjes dacht ik dat ik die challenge ook wel kon aannemen ;). 


Gisteren heb ik eindelijk eens wat engeltjes gemaakt van gerecyclede kerstkaarten. Het blijft leuk om te doen, om ze samen te stellen. Ik heb nog een hele zak met kerstkaarten liggen die ik kreeg, maar gisteren kon ik die opeens niet meer vinden. Maar daardoor kon ik vleugeltjes bij lijfjes zoeken en eraan plakken. 
Ik heb ze net eens even uitgespreid over de vloer, niet de mooiste achtergrond en niet de beste kwaliteit foto, maar so be it. Ik vind het wel leuk om ze even met jullie te delen. 


Vorige week ben ik lekker door gegaan met de geefmaand, ik gaf een jurkje weg aan een dame van de besloten jurkjes Facebook groep en deed er een engeltje bij, hoop dat de dame er steun aan heeft.
Ze ontving de jurk vandaag en is er helemaal happy mee.  
Ik gaf ook wat tips, zorgde dat een dame die een paar roze laarzen zocht terecht kwam bij iemand die een paar weg deed. 
Maar ik kreeg ook een jurkje van Sandra, oh het is echt een heerlijk jurkje, ben er heel blij mee. 


Op het werk maakte ik vandaag de lappendeken af die ik in opdracht van een klant gemaakt heb. 
Nog geen af foto, maar ik maakte wel deze collage voor mijn blogpost vandaag 'Creative Girls Tuesday'. 
Ik ben inmiddels al weer begonnen met nieuwe lapjes snijden, ze wil er nog graag eentje. Maar nu met grijs, zwart en wit. 


Oh ja collegaatjes maakten een tijd geleden een stel poesjes, katten 'moeten' we ze noemen, poesjes naaien...tsja... Ik vergat ze te delen, dus nu eens even de foto erbij zoeken ;). 


Zo lieverds dat was het weer, morgen lekker quality time met dochterlief, we gaan naar Maastricht voor tandartsbezoek, maar combineren het met een paar uurtjes shoppen. 
Dikke dankjewel knuffels voor jullie reacties, leuk dat jullie me toch nog steeds weten te vinden. 


Warme creatieve groetjes van Susan

15 opmerkingen:

  1. Ik zweer het... Ik deed het bijna in mijn broek eh... jurkje; poesjes naaien op het werk whahahaaaa!
    Mooie post over geven en krijgen... En engeltjes.... En creativiteit... En dankbaarheid!
    Liefs,
    Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi ja ik heb nog geen poesjes genaaid whahaha, maar wie weet komt dat nog wel een keer ;). Een mooie opsomming zo, ja echt genoten. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  2. Die lappendeken met die uiltjes en onze ? favokleur is erg leuk. Niet vervelend om aan te werken denk ik.
    Grappig die engelen kerstkaarten,zo zijn ze nog van nut.
    Sterkte bij de tandarts morgen en veel winkelplezier in Maastricht , gezellig hoor met je dochter. :-)

    Lfs patricia

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaaa in onze favoriete kleur, nee heel leuk zelfs om aan te mogen werken. Maar de volgende lappendeken lijkt me ook heel leuk, maa van onze kleurtjes wordt je happier hihi. Ja zo kun je nog wat met je kerstkaarten hè, alleen vraag ik me af waar die hele zak heen is... Heb vandaag wel nog twee dozen kerstkaarten gescoord bij de Prijsmepper voor€1 samen ;). Gaat vast goed komen morgen. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  3. Ik zag net je berichtje op Serah's blog, wat lief! Je bent druk bezig geweest met je engeltjes knippen, lekker rustgevend is dat he, haha. Veel plezier morgen in Maastricht dames!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi ja is toch leuk om af en toe wat van me te gaan laten horen. En ze staat nu ook in mijn bloglijst die ik eindelijk heb geupdate aan de zijkant van mjn blog dusss wie weet...
      Ja ik was al langer bezig met de engeltjes, in de maand november al heel wat geknipt maar nu ze dane eindelijk samen gesteld en als ik die andere kaarten vind ga ik ernog meer knippen. Maar och anders zijn die voor andere jaren... Dikke knuffels!

      Verwijderen
  4. Ik vind die poesjes geweldig en katten klinkt weer zo kattig hihi
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi ja dat is helemaal waar. Ik hou in ieder geval niet van kattige katjes maar heus wel van lieve poesjes ;). Dikke knuffels!

      Verwijderen
  5. Reacties
    1. Jaaa lees maar op mijn Tante Betsy blog 'Maastricht Shopping Wednesday' ;). Tegenwoordig wel in het Nederlands aan het bloggen alleen de titels laat ik Engels :). Dikke knuffels!

      Verwijderen
  6. Die poesjes zijn echt schattig ,en lekker aan de gang ben je in je mooie tante betsy jurk

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hè ze hebben een hoog cute gehalte :). En het is heerlijk om op mijn werk aan zo'n leuke lappendeken te mogen werken. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  7. Wauw, je deken is echt geweldig geworden zeg.
    Mooi, mooi, mooi.
    Leuk ook om een tandartsbezoek te combineren met shoppen, zo is het natuurlijk helemaal niet erg om naar de tandarts te gaan ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi ja dat is waar zo is het nog eens een leuk dagje. Maar we hebben ook een leuke tandarts en vinden het helemaal niet erg om naar haar te gaan ;). En ja het is echt een feestje om aan zo'n leuke lappendeken te mogen werken op je werk. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  8. Hi3 Solutions' CONSULTING AND CONTRACTED SERVICES are provided by a diverse set of HIT professionals with talent and experience in all areas of health care informatics, health information exchange, and health information management in general. Consulting personnel provide advisory services and expert strategic guidance, while contracted resources provide staffing for projects to augment internal personnel and fulfill gaps in skills or available bandwidth. Contracted services are also available to design and develop of custom turnkey solutions to meet client specific information management needs.http://www.healthcaresups.com/garcinia-cambogia-g3000/

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...