donderdag 22 oktober 2015

Creatieve donderdag

Dag lieverds ik had gisteren al een blogpost willen delen, maar opeens was de dag omgevlogen. 
Ik wil in ieder geval een keer per week hier een blogpost delen. 
Dus vandaag maar kijken of ik er een gezellige blogpost van kan maken. 
Op het werk was ik vandaag weer creatief, thuis komt het er maar niet van, maar ik ben natuurlijk gezegend met leuk werk dus kom wel aan mijn trekken. 


Vandaag maakte ik mijn teckel af die morgen op een marktje wordt verkocht...nou ja dat zou mooi zijn dat ie verkocht wordt ;). 
Shopping Event bij Huis en Sfeer in Landgraaf http://www.huis-en-sfeer.nl/ morgen 23 oktober van 18-21uur. 
Ik maakte hem uit een jongenshemd, het leek me wel een leuke print. 
Een collegaatje van me maakte haar teckel af, die ze maakte van een geweldige retro stof, love it. 


Verder maakte ik ook nog uiltjes af die we in opdracht gemaakt hebben. 
Die met de grijs zwarte oogjes daar waren er nog meer van onderweg ;). 

Maar waar ik toch echt energie van krijg is werken met kant...voor een hele bijzondere jurk voor Mode met een Missie mocht ik een deel ervan helemaal met oud kant bekleden. 
Zo ziet hij er tot nu toe uit, morgen ga ik er weer aan verder ;). 

Eerst naaide ik allemaal stroken kant erop. Sommige had ik gerimpeld. 

Big smile en ja natuurlijk in een Tante Betsy jurk, Dress Anita van de nieuwe collectie. 
Oh deze collectie zou ik bijna wel alle jurken willen hebben...ze zijn stuk voor stuk super leuk. 

Ik ben ook nog creatief met collages maken...foto collages voor mijn Tante Betsy blog. 

Oh ik scoorde ook nog een Halsoverkop jurk :). 
Jaaaa ik ben nog steeds jurkjes gek...deze week kwam nog een nieuwe Tante Betsy jurk aan...die ik kocht van mijn verjaardagsgeld wat ik van mijn ouders heb gekregen. 


Je kunt het allemaal volgen op mijn 365 days of happy Tante Betsy dresses blog!
Doordat ik toch wel heel actief blog over Tante Betsy, heb ik ook al jurkjes gekregen van Tante Betsy, maar het overgrote deel van mijn jurkjes collectie heb ik zelf gekocht en betaald. 

Oh ja om hier even af te sluiten, nog een collage die ik maakte van foto's samen met dochterlief en gisteren op Facebook deelde. 
Zo manlief is eindelijk thuis, het is nu quality time!
Het is een niet geheel creatieve blogpost geworden, ik kan niet om mijn Tante Betsy jurkjes verslaving heen hihi. Dikke knuffels!


Warme creatieve groetjes van Susan


23 opmerkingen:

  1. Leuke foto achter de naaimachine.Ben benieuwd hoe dat er uit gaat zien met al dat kant.
    Superleuk die uiltjes, en die teckeltjes zullen zo verkocht zijn hoor!
    lfs patricia

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks lieverd. Ja die teckels zijn übercute hè. Dit zijn speciaal kleine teckels zodat de prijs leuk is om te kopen als sinterklaas surprise of zo. Ja ik ben ook benieuwd naar het geheel straks van die jurk, een stuk wordt maar kant hè...ieder stuk van de jurk krijgt een andere techniek ;). Dikke knuffels!

      Verwijderen
  2. Leuk!!!
    En maken jullie nog lappendekens Suus??
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Op dit moment worden er geen lappendekens meer gemaakt Essebes, maar dat komt omdat er nog genoeg lappendekens zijn voor de verkoop. Dus je roept maar en ik maak wel foto's van wat we hebben en dan stuur ik je die door lieverd! We hebben een paar jeans dekens en daarnaast enkele fleurige fleecedekens. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  3. Niet geheel creatieve blogpost... Haha, teckels, uiltjes, kant....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi ja ik weet het ;). Maar ik begon zo creatief en verval dan weer in mijn jurkjesverslaving hihihi. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  4. Gezellig al die uiltjes en de teckels.
    Groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja leuk zijn ze hè?! Alhoewel ik de teckels veel en veel leuker vind om te maken. De uiltjes waren een rot karwei, maar dat kwam ook dat ik het produktie werk voor mijn rekening heb genomen. Het zigzaggen van alle uiltjes (20 stuks), de afwerking is door weer iemand anders gedaan. Oh ja niet te vergeten ik had al eens samen met een collegaatje een hele morgen 20 uiltjes samen gezigzagd tot we erachter kwamen dat iemand anders het patroon te groot had uitgeknipt pff, maar och ja worden die voor ons om te verkopen gemaakt. Dit was een opdracht. Warme groetjes en knuffels!

      Verwijderen
  5. Dat teckeltje heeft zo'n hoog knuffelgehalte, diie heeft vast een enorme aantrekkingskracht op iemand :-)
    Die uiltjes zijn leuk! Vooral die met grijze ogen.
    De kanten jurk wordt zeker bijzonder, zo te zien. Fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik ben ook wel heel benieuwd of er leuk verkocht is. Ja denk ook wel dat die geruite teckel verkocht wordt hihi. Met die oogjes die we hebben gekregen worden ze übercute.
      Hihi het wordt geen kanten jurk jammergenoeg, ik zou er zo een kanten jurk van willen maken, want dat zou inderdaad een prachtig exemplaar worden. Heb in een reactie uitgelegd wat het wordt ;). Het eindresultaat zal ik vast wel een keer kunnen delen. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  6. die uiltjes!! oh! Alles dat jij maakt is zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi die uiltjes zijn een opdracht dus niet zelf zo verzonnen hoor en alleen maar het saaie zigzag werk onder handen genomen. En dat moest ook nog eensop 'volle patai'/volle snelheid om de zigzaksteek zo mooi te krijgen. Maar ik ben blij dat die opdracht af is, laat mij maar teckels naar eigen inzicht maken :). Dikke knuffels!

      Verwijderen
  7. Die hondjes zijn zo leuk en vooral in die verschillende stofjes. Susan zonder tante Betsy dat kan ook niet meer. Ik zou het missen als ik een berichtje van je zou lezen zonder. Trouwens die andere jurk vindik ook heeeeeeel erg mooi. Krijgen we de kanten af jurk ook te zien, ben er wel benieuwd naar...

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi ja dat is waar Susan zonder Tante Betsy bestaat niet meer. Mijn hele kast hangt ermee vol...nou ja niet helemaal waar...één gedeelte van onze driedelige wandkast. De eenmaal gedragen jurkjes hangen op een rek om te luchten en gaan dan na een tweede keer dragen allemaal samen de was in. Dus Tante Betsy all over the place ;). Dikke knuffels!

      Verwijderen
  8. Hey girls nee het wordt geen kanten jurk want dat zou wel heel heel gaaf zijn. Alleen dit stuk voorpand is van kant, andere gedeeltes van de jurk worden met andere technieken gemaakt ;). Is een jubileum jurk bestaande uit tien delen voor 10 jaar mode met een missie :D. Knuff!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. En? Zijn de teckels verkocht? En ook op deze blog weer gezellige Tante Betsy foto's maar dat snap ik helemaal want waar het hart vol van is.....;-)) XX Esther

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh lieverd dat hoor ik dinsdag pas weer, ik kon vrijdag er niet heen. Maar zal vast goed gelukt zijn ;). Zag dat ze bijna geen enkele lappendeken mee had genomen en dat vind ik zelf wel een gemiste kans. Ik ga het dinsdag horen. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  10. Leuk zeg, die teckel!
    Ik heb gisteren een hele stapel jongens bloesjes weggelegd, worden hier niet meer gedragen, maar ik kan ze gewoon niet wegdoen, te leuke stofjes zijn dat.
    Ik bewaar ze wel, voor als ik eens een leuk idee krijg.
    Als ik jouw teckel zo zie,.....het zou wel heel leuk zijn als ik er een knuffel van maak, of een vlaggenlijntje, of een memobord mee bekleden, of of of......Oh, ik MOET aan de slag ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ja en nog eens ja allemaal heerlijke ideëen, een lappendeken uit die stoere shirts zou ook nog een idee kunnen zijn ;). Ben heel benieuwd wat je ervan gaat maken. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  11. Je hebt al een jurkje uit de nieuwe collectie zie ik, helemaal leuk! De teckels en uiltjes zijn enig. En oh ja, ben al aan het nadenken over een datum voor Kerst in de Keet. Ik laat het je weten!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Uhmm ja welgeteld vier jurkjes uit de nieuwe wintercollectie :D. Die lieve tante heeft me er een paar toegestuurd :D bloos bloos :) en ik heb er ook eentje zelf gekocht van verjaardagsgeld en heb nog wat geld opzij liggen om bij Pantalone een jurkje te gaan kopen samen met dochterlief, die betaald ook een stukje mee.
      Yeahh leuk Kerst in de Keet! Gezellie! Dikke knuffels!

      Verwijderen
  12. Die Hals over Kop staat je goed! En dat met die neklijn?!? Top!!
    Heb je goed kunnen verkopen? Ik hoop het. Vooral de teckels zijn coooool.
    Heerlijk zeg, dat jij op het werk zo je creativiteit kwijt kunt. Ik ook wel, maar op een hele andere manier. Ik ben daar zeg maar het roodborstje in mussenland :-))) Althans, zo voel ik me af en toe, zeker met een felgekleurd jurkje aan :-)))
    Liefs,
    Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja dat Halsoverkop jurkje was echt een bofferd, die heb ik voor €25 kunnen scoren, nieuw met klein weetfoutje :D.
      Eigenlijk is die met een lint/riempje om de buik, maar ja die gaan we natuurlijk niet accentueren...ook al ben ik al 4kg afgevallen ;).
      Nou ik ben natuurlijk op het werk ook het roodborstje in mussenland, ik knal me daar altijd wat af. Mijn werkbegeleidster wilde wel eens een modeshow zien van al mijn jurken...toen zei ik...dat doe ik toch al iedere dag als ik hier kom werken...dan show ik al een jurk ;) hihihi whahaha.
      Draag jij maar lekker je vrolijke jurken, we hoeven toch niet allemaal zo volgens de laatste mode rond te lopen in pastelkleurtjes...zo niet mijn kleuren! Dikke knuffels!

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...