donderdag 13 augustus 2015

En daar sta ik dan in mijn onderbroek!



Tsja daar sta ik dan in mijn onderbroek, ja je leest het goed! Nou ja niet letterlijk natuurlijk, zover ga ik niet om hier op mijn blog/op het wereldwijdeweb te verschijnen. 
Maar ik heb dus wel een topje gemaakt van een onderbroek, eerst geprobeerd met een onderbroek die al jaren ongebruikt in mijn kast lag (die draag ik op het gele Tante Betsy jurkje).
Ik zag namelijk een youtube filmpje op facebook, hoe je van een heren onderbroek een 'sportbeha' kon maken...dé oplossing voor onder mijn Tante Betsy jurkjes op hete zomerse dagen. 
Ik heb er inmiddels al drie gemaakt, ze zijn niet helemaal perfect want ik weet niet goed hoe ik ze netjes moet afwerken...maar och ze doen hun werk. 


Hieronder dus een foto op de vroege morgen waarop ik eigenlijk dus ook echt in mijn onderbroek stond hihi, maar dat zie je niet op de foto :p. 
Ik had even om te showen een singlet aangedaan met daarover mijn 'onderbroek', ik kocht hem bij de KiK in Duitsland. Aan de voorkant de achterkant en op mijn rug de voorkant van de onderbroek ;). Op de allereerste foto heb ik hem dus aan op mijn roze Tante Betsy jurk. 
Update; beneden een link waar het filmpje gedeeld wordt!


Oh ja ik ben nu lid van een leuke Facebook groep, een Deense Facebook groep, We love Tante Betsy! https://www.facebook.com/groups/684656691601394/
Ja ook Deense dames zijn helemaal gek op de Tante Betsy jurken :D. 
Zo'n lieve dames daar, ik moet wel regelmatig op de vertaalknop op mijn iPhone duwen of iets in google vertaal zetten...
A warm welcome to you dear Danish Tante Betsy lovers! Please leave your notes in English so the rest can understand it too ;).
Nederlandse Tante Betsy liefhebsters zijn van harte welkom!


Ik heb natuurlijk ook al mijn Tante Betsy jurken geshowd, nou ja niet allemaal hoor want ik wil de dames niet overladen met allemaal foto's van mij. 
Ik kwam er terecht via Patricia, zij vertelde me dat daar een sneakpeak van de nieuwe collectie te zien is. 
En natuurlijk deel ik hem hier ook!
Deze twee jurken zijn niet helemaal mijn stijl, maar ik ben wel heel benieuwd wat er nog allemaal voor leuks op stelten staat. 


Ook Maastricht maakt kennis met Tante Betsy, een goede vriendin van me was onlangs jarig en ik verraste haar met een rode polkadot Tante Betsy jurk uit een oudere collectie van Tante Betsy die ik voor haar op de kop heb getikt. 
Ze heeft al heel veel leuke reacties gekregen op onze foto samen, maar ook terwijl ze de jurk life gedragen heeft in Maastricht. 


Zelfs Tante Betsy herself heb ik in een Tante Betsy jurk gezien op een Deense website ;). Anna-anna.com
Ik kan niet meer zo 123 vinden waar ik die gevonden heb, maar leuk om Tante Betsy herself in de Betsy Red dress te zien! Het is geen duidelijke foto, een beetje een actie foto...volgens mij kwam er een fotoshoot...maar wow wat staat die Betsy Red haar goed!


Vandaag kwam een hele andere jurk aan, een dame die Tante Betsy jurkjes te koop had, had deze leuke mouwloze Pinup Couture jurk te koop. 
Ik seinde Petra in voor de Tante Betsy jurkjes en zelf scoorde ik deze rockabilly polkadot jurk. Hij had misschien een maatje groter gemogen, ik moet er toch echt een 'onderbroek' onderaan ;) mijn buste is eigenlijk te groot voor deze maat...maar ik ben er heel blij mee. 


Ja nu zullen jullie zeggen, maar hey Susan jij draagt toch alleen maar Tante Betsy jurken?! Dat klopt, maar als het heel heet is is zo'n mouwloze jurk ook wel heel lekker. 
Tante Betsy heeft geen leuke mouwloze jurkjes, ik heb er wel eens zien voorbij komen uit oudere collecties, maar die waren niet mijn stijl. 
Dus lieve Tante Betsy wat dacht u ervan om volgend jaar een paar mouwloze jurkjes in de collectie te gooien? :D. Nee niet met spagettibandjes, maar meer zoals deze ;). Petra zou u ook eeuwig dankbaar zijn en vast nog meer vrouwen...laat het horen...laat het horen. Yes you too Danish women if you would like to have sleeveless Tante Betsy dresses. No this is not a Tante Betsy dress ;). 



Zo nog even wat anders, gisteren ben ik dan eindelijk begonnen aan mijn Elfia outfit. Dinsdag ben ik nog stof bij gaan kopen, de eerste laag is gemaakt...ik heb toch gewoon nog de rode voeringstof gebruikt (ik had hem al op maat geknipt) en heb een oud topje van mij gebruikt als band.
De eerste laag is nog niet af want er moet nog een laag tule aan de onderkant. 
Maar dat wordt pas weer wat voor na het weekend, dit weekend is mijn verjaardag, ik vier hem niet met een feestje maar door een weekendje weg te zijn met manlief...naar Brussel!


Tante Betsy gaat de striproute doen ;). Het is zaterdag Maria ten hemelopneming, dus een nationale feestdag realiseerde ik me opeens...de winkels zullen dan wel gesloten zijn...maar er is gelukkig van alles te doen in de stad...er zijn een aantal festivals...
En zondag op mijn verjaardag zouden er wel wat winkels open zijn, ik wil ook nog wel een rommelmarktje doen of zo, wie weet nog naar een kerkhof...
Weten de Belgische dames hier meer over of dat dan ook echt zo is dat 15 augustus alles dicht is? Mmm misschien de winkels in die Turkse/Marokkaanse wijk niet...
Tips zijn van harte welkom! Ook natuurlijk van de Nederlandse dames ;). 

Lieverds heb een fijn weekend! Dikke knuffels!


Warme creatieve groetjes van Susan

Ps hier een link waar het youtube filmpje gedeeld wordt...van een onderbroek naar een sport beha! 

30 opmerkingen:

  1. Hoi, ik zie dat mijn jurk ( inmiddels jou jurk 😉) heeeeeel goed staat!! Groetjes Marieke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey Marieke wat gezellig dat je me komt volgen. Ja zo af en toe deel ik de link van mijn blog met de dames waar ik een jurkje scoor. Deze keer geen Tante Betsy jurk, maar wel een mooitje! En als liefhebster van Tante Betsy jurken is het altijd slim om mij actief te volgen, want die dames hebben een streepje voor bij weggeefacties. Ik hoop stiekem natuurlijk weer ter ere van de nieuwe collectie een Tante Betsy jurkje te mogen weggeven.
      We gaan het horen als die lieve Tante van vakantie terug is! Warme groetjes van Susan

      Verwijderen
  2. Ooohh... Die Pinup staat je fan-tas-tisch! Ik ben ook geen spagetsiederriebandjes liefhebster, maar mouwloos is toch wel lekker. Deze Pinup is top! Zelf heb ik een Zilch jurkje mouwloos in (ongeveer) zi'n model. Super! Gezellig weekend en een top-verjaardag!!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks lieverd :D. Ja ik ben er ook superblij mee en ja inderdaad mouwloos is heerlijk voor warme zomerdagen en zo ga je toch heel netjes gekleed over straat ;).
      Ik heb nu toevallig ook een zilch jurk aan, zo'n zijden, een lange... Ik heb ze al jaren en draag ze in huis. Vandaag naar mijn werk de Betsy Black aangehad, maar nu even wat luchtigers aan...wil ook een dutje gaan doen en dan is dat stof van die zilch jurken ideaal voor. Dikke knuffels! En ook bedankt voor de verjaardagswensen :).

      Verwijderen
  3. Haha die onderbroekenknipperij was ik ook al tegen gekomen, leuk dat jij het al hebt gedaan!!Ik woon momenteel in mn Betsy-rok velours paars met roze stippels heerlijk met een hema-hempie erop :)
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hihi dat leek me een veel snellere oplossing, als een andere oplossing die ik eens op Pinterest tegenkwam. Ik ben er blij mee vooral op hete dagen is het niet fijn om en een topje en een jurk aan te hebben. Maarreh dat rokje is ook een mooitje, lekker zo voor de boerin ;). Dikke knuffels!

      Verwijderen
  4. Wauw wat is je stippen jurk mooi! Jammer dat hij past ;-)
    Enne ja mouwloos is echt welkom hier!!!! Dus Tante Betsy kom maar op met die ontwerpen! Ik heb ter plekke in berlijn de tante betsy 's gekocht van Marieke! Super leuk. Onze warme stedentrip zit er alweer op. Nu ga jij lekker naar Brussel.
    Geniet ervan!

    XxxxX

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi ja ook jammer voor mijn vriendin die ik hem wel deelde nadat ik de jurk had gekregen. Zou zomaar ook wat voor haar zijn, maar ook pech voor haar, hij past...wel mét onderbroek whahaha.
      Ja zo hadden jullie een hete stedentrip, wij gaan een natte krijgen met koudere temperaturen...maarr liever dat als die hitte...daar functioneren manlief en ikke niet goed in.
      En ik ga zekers het bij Tante Betsy in de groep gooien om te vragen of ze voor de volgende lente zomer collectie een stel mouwloze jurkjes kan ontwerpen. Ik weet dat jij zo zoekt naar de Halsoverkopjes. Dikke knuffels!

      Verwijderen
  5. Reacties
    1. Hihi en geweldig je lieve verjaardagspost! Zo'n mooie oude kaart en lekkere thee :). Dikke dankjewel knuffels!

      Verwijderen
  6. Wat ben jij toch lekker creatief met je onderbroeken ,lol

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja zo zie je opeens overal mogelijkheden in. Alleen draagt manlief ze niet en ik ben in de winkel ook niet echt leuke tegengekomen, dus dan maar damesonderbroeken. Knuff!

      Verwijderen
  7. Geweldige oplossing met die onderbroek, ik loop ook altijd tegen dat probleem. Ik zal me er eens in verdiepen. Wat een leuke jurk trouwens die gele!!

    Liefs Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey girl dat moet je eigenlijk gewoon eens doen...een 'oude' onderbroek uit de la trekken en hup de schaar erin!
      Ja dat is een mooitje hè mijn gele Tante Betsy polkadot jurk...ik heb er echt even over getwijfeld, maar hij is mooi, maar eigenlijk zijn al mijn Tante Betsy jurken mooi en er zijn nog zoveel meer die ik mooi vind ;). Knuff!

      Verwijderen
  8. yep , morgen alles dicht in België , je tante Betsy jurken zijn super leuk , groetjes uit Turnhout , Annemie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Annemie! Och het komt wel goed, er is blijkbaar vanalles leuks te doen dus we amuseren ons wel en krijgen onze tijd wel om ;). Knuff!

      Verwijderen
  9. Haha van onderbroek naar bh, een creatieve oplossing! En ja,..... Heb nu ook mijn eerste TB jurkje en ben er erg blij mee!! Heb nog gemaild dat ik via jou enthousiast gemaakt ben....wie weet levert het je nog eens een winactie op, haha. Ik denk dat ik er in het najaar nog eentje bestel, er zitten zo'n leuke bij!! Veel plezier in Brussel!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Super dat je je jurkje ontvangen hebt (mailde je gisteren al even persoonlijk). Ik zag namelijk dat die lieve Tante er nog een paar weken vakantie achteraan heeft geplakt, och die zal ze vast nodig hebben met haar one-man show/shop...druk met de nieuwe collectie, het produktieproces, meetings met shops...ga zo maar door.
      Lief van je dat je haar nog even gemaild hebt en echt super om te horen dat je er zo blij mee bent. Yeah we hebben er een nieuwe liefhebster bij! Knuff!

      Verwijderen
  10. Haha, ik vind jou toch zo'n leuk mens met je heerlijke jurkjesverslaving en nu weer met je onderbroek op de foto. Love it! Ik ga dat ook doen. (Niet op mijn blog in ondergoed, durf ik niet. Maar wel de onderbroek/bh maken!) XX Esther

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Whahaha nee joh daar gaan we niet aan beginnen hè in onze onderbroek op de foto...ik zie er toch echt veel leuker uit in een mooi Tante Betsy jurkje! Maar die tops zijn super, gisterenavond toen we in onze favoriete Imbissstube zaten had ik nog zoiets 'waarom heb ik me nu toch een singlet aan gedaan had ik maar zo'n sportbh slash onderbroek aangedaan'. Mennn wat was het daar benauwd... Veel plezier ervan! Knuff!

      Verwijderen
  11. Die rockabilly jurk staat je ook heel goed ! Goed idee hoor mouwloze tante betsy's , ik ben voor ;-)
    Heel veel plezier dit weekend in Brussel !

    lfs paticia

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik wist wel dat er meerdere liefhebsters zouden zijn van mouwloze Tante Betsy jurken ;). En ja jij houdt ook wel van rockabilly jurkjes hè, ik hou van polkadots dus helemaal happy :D. Knuff!

      Verwijderen
  12. Voor een portie goed lachen is jouw blog toch altijd de top ! Hihihi een bh maken uit een onderbroek, hoe vind je het toch maar !! (Is-ie eigenlijk stevig om "de boel" een beetje op zijn plaats te houden ? Ben zelf aan de stevige kant aan de bovenkant, dus heb altijd al de zware middelen nodig gehad, met baleintjes, om me een beetje ondersteund te voelen...)
    En ga je nu per jurkje een bijpassende bh maken ? ;-)))

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi nee die onderbroek ondersteunt natuurlijk van geen kant, maar daar dient hij ook niet voor. De oudere Tante Betsy jurkjes zijn vrij diep gesneden. Ik vind het model geweldig, maar mijn bh piept erbovenuit dus dat is geen gezicht. Roze is een kleur die ik vaak draag op mijn Tante Betsy's dus die zowiezo, alhoewel ik ook echte sportbeha's heb gescoord in de Budget winkel, een roze en een blauwe...die roze heb ik vandaag aan over mijn bh ;). Dikke knuffel!

      Verwijderen
  13. Whahahahahahahaha, ik dacht al in je onderbroek. lol maar dit is echt een helemooie oplossing voor al die jurken die van boven zo openstaan. (altijd lastig met een grote gevel). Ik ga het ook proberen. Meestal draag ik onder die jurken een soort topje bh maar ja die zijn niet zo stevig. Ik ga het zeker proberen.
    Die polkadot staat je geweldig mooi.
    Leuk datje nog meer Betsie fans gevonden hebt. En nog van harte gefeliciteerd metje verjaardag en heb een gewldig leuk weekend in brussel.

    Dikke knuffel..

    Lieve groet, dinah

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Uhm lieverd die 'onderbroeken beha' is niet stevig hoor. Het is niet als beha bedoeld voor mij maar als topje ipv een heel singlet. Ik draag dit gewoon over een beha, de meeste onderbroeken zijn er ook niet om steun te geven ;).
      Dus geen twee lagen aan mijn lijf op hete zomerdagen. Alhoewel ik dus ook twee sportbeha's heb gescoord bij Budget, maar ook die zijn niet genoeg om voor mij te 'supporten' en gewoon over mijn beha draag...sporten is namelijk niet aan mij besteed dus daar heb ik ze niet voor nodig ;). Knuff!

      Verwijderen
  14. Hoi lieverd, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Wat een goed idee met die onderbroeken, ik ben alleen niet zo handig. Spreek je gauw hoop ik. lieve groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel lieverd, ik heb je al een privé berichtje gestuurd met hopelijk duidelijke uitleg. Hoef je niet handig voor te zijn alleen weten hoe je een schaar moet gebruiken, liefst een stofschaar want die knippen het beste. Knuff!

      Verwijderen
  15. Wat een leuk idee die 'onderbroek'. Lijkt me veel comfortabeler dan een hemdje onder de jurk. Gefeliciteerd met je verjaardag.

    En die jurk staat je ontzettende goed!

    Groet Neeltje

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi hoi.

    Ik ben weer terug van weg geweest ;-)

    Leuk om je verhalen en blog weer te lezen.

    Ik ga gauw eens alles doornemen, maar nu eerst overal een reactie achter laten.
    Groetjes, Daphne

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...