woensdag 27 mei 2015

Yeah het is vandaag Dankbare Woensdag!

Opgelucht typ ik hier een blogpost, een Tante Betsy jurkje dat sinds vrijdag onderweg was is vandaag aangekomen. 
Hij bleek wat langer onderweg geweest omdat de Action doos waarin hij verpakt was, open was gegaan, dus lieverds als je eens snailmail of zo met zo'n grotere brievenbuspost doos van de Action verstuurd, plak hem dan goed dicht!


Dussss is het vandaag voor mij Dankbare woensdag! 
Dankbaar dat dit jurkje in ieder geval is aangekomen, het andere Tante Betsy jurkje is niet aangekomen welk ik op Elfia online kocht. Een jurkje wat ik al heel lang wilde hebben...een blauwe polkadot jurk. Ik vind het erg jammer en hoop dat het toch nog een keer op mijn deurmat valt, maar heb inmiddels de hoop opgegeven na 4 weken. 


Nee niet bij Tante Betsy herself gekocht, want die is razendsnel en heeft een hele goede verzendservice, de jurken worden goed verpakt door een koeriersdienst bezorgd. 
Wist je al dat die jurkjes (en rokjes) bij Tante Betsy inclusief verzendkosten zijn binnen Nederland?
En dat de jurkjes binnen de Europeese Unie gemaakt worden, van een goede kwaliteit katoen, geen kinderarbeid en geen lage lonen? http://www.tantebetsy.com/nl/jurkjes.html


Oh lieverds daar ga ik weer...ik maak jullie weer gek met mijn Tante Betsy verslaving, mesjokke...volgens Esther/Essebes die ik ook al aangestoken heb met mijn Tante Betsy gekte ;). 
Ze blogde er pas over, ik had haar getipt en zo heeft ze een Tante Betsy jurk van de nieuwe collectie kunnen scoren en het is nu al haar favoriete jurk schreef ze me. Ik vind het zelf ook een geweldige jurk! http://espiratie.blogspot.nl/2015/05/tante-betsy-susan-en-els.html


Weet je we doen zo toch aan recyclen, we maken anderen blij met onze kleding die we niet meer aandoen (ik draag alleen nog maar Tante Betsy jurkjes ;)), we kopen bij andere dames Tante Betsy jurkjes die zij niet meer aandoen of die hun niet meer passen en vervolgens gaan die dames weer bij Tante Betsy nieuwe jurkjes bestellen...


Deze grijs met roze hartjes jurk scoorde ik bij een dame uit de buurt, ik had hem al eens in het groen gezien op Tante Betsy haar pinterest pagina en hartjes daar ben ik nu eenmaal gek op. Toevallig is ditzelfde jurkje in maat XS te koop bij de Tante Betsy outlet, de oude bieb kledingzolder. 


Máár ik heb ook nog andere leuke dingen met jullie te delen hoor op deze dankbare woensdag waar ik lekker van kan genieten samen met manlief, hij heeft nog vakantie, ik ben alweer aan het werk. Morgen hebben we een educatief uitstapje, een creatieve workshop en high tea :). 
Hierboven een negenluik van een dagje qualitytime met dochterlief in DenBosch, hebben het heel gezellig gehad met ons tweetjes, we aten Bossche bollen, shopten ons suf, ik kocht niets om echt te delen...hebben er geen winkel met Tante Betsy jurkjes...
Die roze sneakers kocht ik niet hoor, maar er is wel een gelijksoortig paar onderweg om eens wat anders te dragen als cowboy laarzen onder mijn jurkjes ;).


We hebben dit pinksterweekend diverse rommelmarkten bezocht en ik heb leuke retro stof gescoord en ook nog andere stof, nog een leuk engeltje en een tas. Oh ja en een mooi borduursel, zie ik op de foto ;). 


Gisteren heb ik weer een heel aantal lapjes gesneden voor de retro lappendekens to be. 
Vooral dat groene retro beddengoed met oranje bloemetjes daar wordt ik toch instant vrolijk van. Maar ook van mijn Betsy black die ik vandaag aan heb, al die vrolijke bloemetjes. 
En natuurlijk word ik ook vrolijk van alle echte bloemetjes in onze tuin! Pinkstermaandag kregen we nog een hosta van vrienden, en mam de lobelia en petunia's bloeien prachtig, daanke :). 



Warme creatieve groetjes van Susan

26 opmerkingen:

  1. Mail maar eens naar Rutte, die was toch eens bezig dat iedereen een auto moest kopen!? Wel jij bent daar een goed (haalbaar) alternatief voor! Leve de economie!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi mailen naar Rutte? No way! Hihihi echt zo niet voor mij. Ik hou me niet bezig met politiek, kijk ook geen journaal meer of lees de krant. Ik hou lekker mijn energie die ik nodig heb bij mezelf en deel ik met lieverds om me heen. Knuff!

      Verwijderen
  2. Die is ook erg mooi Susan. En de grijze met hartjes staat je ook goed. Over morgen mag ik de gewonnen Betsie jurk aan, ik wou hem mooi houden voor de speciale gelegenheid. Ik ben mijn schoenen aan het vervenin eenbijpassende kleur, dat laat ik nog wel zien. gave tas heb je gevonden en die lapjes zijn ook zo lekker fris. Jammer hoor dat die polkadotjurk nooit terecht is gekomen. Ik ben bang dat je die niet meer krijgt. :-( Heel vervelend.

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh ik ben zoooo benieuwd naar je outfit en de foto's ervan en je gepimpte trouwschoenen...heb een super dag in je super leuke Tante Betsy jurk. Ik weet natuurlijk al stiekem hoe hij uit ziet.
      Ja ik had even gedacht dat het een lichtere kleur grijs was, ik ben helemaal niet van grijs, maar hij is zo leuk! Dikke knuff!

      Verwijderen
  3. Ja je doet het goed en harstikke leuk blogverhaal en ja ik moet toch ook echt aan de tante betsy

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi och Marloes die Tante Betsy jurk voor jou gaat vast vanzelf op je pad komen. Jij hebt het geluk dat je in Amsterdam woont en er sneller eentje zult kunnen scoren. Ben benieuwd als het zover is. Knuff!

      Verwijderen
  4. Jammer hoor dat die blauwe jurk toch niet is gekomen, baalen is dat he.
    Maar die andere twee zijn ook weer leukerds.
    Ben benieuwd wat voor workshop jullie gaan doen, en een high tea is altijd leuk en lekker, { ik ben er iedergeval gek op, zeker als het op z'n engels is met mooi servies en engelse lekkernijen.}
    Leuke stofjes heb je weer gevonden, dat word een leuke lappendeken.
    lfs patricia

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik vind het ook enormmm balennnn. Dit is de allereerste jurk die ik bewaarde in mijn fotomap die ik meteen leuk vond en was zooo blij dat ik hem eindelijk in mijn maat kon scoren dus valt het vies tegen dat hij niet is aangekomen. Zag er bij deze jurk ook even naar uit, maar was gelukkig niet zo. Ook zo vervelend dat jij je jurk niet ontvangen hebt, te belachelijk voor woorden dat zoiets gebeurd. Dat geeft niet altijd veel vertrouwen in PostNL... Dikke knuff!

      Verwijderen
  5. En we zien weer een heel blije Susan, dus blijf vooral die jurkjes dragen :-D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi jaaa ik word er zo happy van! Het is echt een feestje om ze te dragen. Dikke knuff!

      Verwijderen
  6. Het blauwe jurkje zou ik ook wel willen, zo leuk! Hopelijk komt het toch nog gauw aan!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja een mooitje is dat hè. Mmm ik heb er een hard hoofd in dat die nog gaat aankomen, maar zou over the moon zijn als hij toch nog terecht komt. Dikke knuff!

      Verwijderen
  7. Jaloers op je retro stofjes!!
    Wat een super mooie vondst op de rommelmarkt.
    Ga maar gauw beginnen aan je deken, ik ben benieuwd.
    Groetjes, Daphne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi ja ik word ook zo happy van zo'n fleurig retro stofje. Maar dat duurt nog even voordat ik echt ga beginnen want wil er heel veel verschillende retro stofjes in. Het is alleen als ik toch aan het snijden ben aan zo'n kussensloop dat ik dan lustig door ga hihihi. Dikke knuff!

      Verwijderen
  8. Hahahaaa! Ik ben helemaal buiten adem na het lezen van je blogpost!
    Volgens mij heb je hem helemaal opgewonden en blij blij blij geschreven :-)))
    Wat een prachtige TB aanwinsten weer! En wat een gave, stoere tas! En al die vrolijke stofjes.... Superrr!
    Lieve groetjes,
    Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi ja van buiten ben ik vaak de rust zelve, alhoewel over Tante Betsy jurkjes ben ik vrij opgewonden en enthousiast ;), maar van binnen kan ik ook een enorme stuiterbal zijn hoor. I'm so happy happy...ja dat krijg je als miss Positive ;). Dikke knuff!

      Verwijderen
  9. hai, vrees dat het genoemde jurkje in xs bij de Outlet van de oude bieb toch ook nog 49,95 kost... Blijft jammer.
    Mooie aankopen weer, blijven duimen voor dat ene jurkje maar.
    warme groet, Christel

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja lieverd ik weet het, dan koop ik toch liever eentje van de nieuwe collectie bij Tante Betsy herself want die zijn ook zo mooiii. Love prints! Daarom heb ik er ook veel van oudere collecties gescoord want de winter collectie was me wat te rustig ;) hihihi. Dikke knuff!

      Verwijderen
  10. Hahahaha ja nog steeds mijn lievelingsjurk en psssssst er is weer een rokje en een jurkje onderweg voor 30 euro samen haha lang leve MP en langleve TB
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi goed bezig zou ik zeggen! Ja het is ook een schatje en een van mijn favorieten van de nieuwe collectie...alleen had ik er een preview van gezien bij Tante Betsy en was de kraag veel breder, een diepere snit en dat vond ik net zo mooi aan die jurken. Maar als ik hem ooit kan scoren dan koop ik hem zekers. Dikke knuff!

      Verwijderen
  11. Lieve Susan, prachtige tante betsy heb je weer gescoord. Heerlijk zo'n dagje met je dochter, een echt koestermoment. Lieve groetjes en dikke knuf Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaaa heerlijk is dat zo'n dagje uit met dochterlief, ik zie haar zo eens in de twee weken denk ik. En dat is echt genieten...we zijn ook zo'n 9 jaar met ons tweetjes geweest dus heb je toch een hele bijzondere band. Ik ben zo blij met mijn dochter, het is ook een lieverd, een meid met een groot hart. Love her! Dikke knuffels!

      Verwijderen
  12. Wat jammer dat je jurkje verdwenen is en heerlijk Den Bosch,hebben jullie ook gevaren op de Binnendieze??? Wij waren er vorig jaar, heel gezellige stad!! Heerlijk zo'n moeder/dochterdagje!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja is echt bummer, ik baal als een stekker! Nee we zijn niet gaan varen...maar ik heb haar wel even de oudere binnenstad in getrokken gekregen en leuke winkeltjes bezocht...en pas daarna allerlei grotere kledingwinkels bezocht...so boring, overal hetzelfde hihihi. Maar dochterlief houdt nu eenmaal wel van pastel dus zo had ieder wat naar gading ;). Dikke knuff!

      Verwijderen
  13. Lekker bezig weer! Ze staan je allemaal prachtig. Hihi ik ga je niet meer bijhouden zo! Jammer van de blauwe jurk. Het is een prachtige jurk! Heb je al gebeld naar de sorteercentra?

    Ik verstuur tegenwoordig alles alleen nog maar met code. Dus als brievenbuspakje. Dan kan je het volgen en weet je waar het misgaat. En als mensen dat niet willen dan is het helaas pindakaas.

    Ik heb vorige week nog de stierenjurk van Halsoverkop kunnen scoren in Deventer bij een winkeltje dat gaat stoppen en een groene badstof jurk van Is.is met korte mouw. Heerlijk in de zomer!

    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh wow super dat je die jurken hebt kunnen scoren! Leuk toch! Wel jammer dat dat winkeltje gaat stoppen...
      Ja hihihi ik ben de tel inmiddels ook kwijt, wie weet amuseer ik me er straks eens mee en hang ze eens even allemaal uit ;).
      De afzendster heeft haar best gedaan, het zou zoeken naar een speld in een hooiberg zijn zeiden ze...mmm ik zou dolgraag willen komen zoeken!
      Pssst er is een nieuwe onderweg, blog er misschien straks al over ;). Dikke knuff!

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...