maandag 4 mei 2015

Tante Betsy verkleedfeestje

Ja hoor lieverds vandaag heb ik speciaal voor jullie een Tante Betsy verkleedfeestje gehouden ;). 
Dus wees gewaarschuwd je krijgt een overdaad aan Tante Betsy jurkjes te zien, misschien wel meer als je lief is whahaha. Maar zoals Angelique eens schreef ze ziet graag een vrolijke Susan dus hier gaan we dan...


Ik ben speciaal wat verder in de tuin gaan staan zodat ik niet van die knijpoogjes op de foto's heb zoals eergisteren bij foto's in mijn allernieuwste aanwinst. En heb mijn bril opgezet dat helpt ook tegen knijpoogjes ;). Oh so happy met mijn nieuwe bril!!


Ik heb vrijdag een jurk van de nieuwe collectie weten te scoren 'Dress Mathilde Green', de vorige eigenares vond haar buikje er niet mooi in, hij zat iets te strak om haar buik. 

Nou dat heb ik in iedere Tante Betsy jurk een duidelijk aanwezige buik :p. 
Omdat ik mijn mooie lijf te zeer verbloem, zoals Sandra eens schreef, als ik de jurken in een grotere maat aanschaf. Ik liet het verschil al eens eerder zien. 


Hier een foto van de rode polkadot jurk die ik in XL had en nu heb ik hem in L weten te scoren. En de XL daar heb ik alweer iemand anders blij mee gemaakt!

Dress Holiday en Mathilde Green heb ik by the way wel in maat XL want de jurken van de nieuwe collectie vallen op maat.


Deze Tante Betsy Hawaii jurk kocht ik van iemand ongezien samen met een rode driekwart mouw jurk. 
Ik had eigenlijk een roze drie kwart mouw jurk bij haar willen scoren, maar die was al weg. 
Maar die heb ik later toch weer kunnen scoren door de rode te ruilen, die ik niet mooi vond, met diegene die de roze had gescoord. Snappen jullie hem nog? Whahaha. 


Nu heb ik dus de jurk die ik kocht bij Tante Betsy in de kerstsale ook in mijn favoriete kleuren rood en roze. De rode zagen jullie ook al eerder ;). Ik is helemaal happy!

Maar dat ben ik met iedere Tante Betsy hoor! Okay ik kocht nog een bambi jurk bij dezelfde mevrouw in dezelfde deal maar ook daar is inmiddels iemand anders dolgelukkig mee. Hij stond me wat ouwelijk. 


Op deze foto met een zwarte Tante Betsy polkadot jurkje zie ik er uit als een jong blomke hihihi, maar ik ben toch echt 47 en over een paar maandjes al 48 ;). 
Ik weet niet wat mijn iPhone ervan gemaakt heeft, maar mij hoor je niet klagen ;). 
Ik heb de foto's niet bewerkt, een enkele keer de overbelichting aangepast. 


Als laatste Tante Betsy jurk wil ik deze groene polkadot omslagjurk nog even showen, wel in XL gekocht omdat ik niet wil dat hij ver openvalt als ik op de fiets zit. 
Oh jee ik heb nog eentje die ik vandaag aan heb, maar die hebben jullie ook al eens gezien, maar niet aan als ik het goed heb. 


Ik ben aan het tuinieren en deze valt erg kort en is ook al een beetje beschadigd dus die hou ik voor dat soort werkjes. 

Er zijn nog twee Tante Betsy jurken onderweg hihihi ja echt zwaar verslaafd, maar dat hadden jullie inmiddels wel al lang begrepen. 
De stand staat op 22 jurken en 2 hoodies en dan heb ik die twee die onderweg zijn niet mee geteld.
Eentje is al sinds dinsdag onderweg dus ik duim me suf, dat is die ik kocht op Elfia, nou ja niet op Elfia zelf ;) en de paddestoelenjurk heb ik weten te scoren in een maatje te groot, maar die vermaak ik dan wel. 


En nee ik ben ondertussen niet blut, ik heb daar tegenover ook weer kleding en schoenen verkocht. Ik merk als ik koop dat ik dan vanzelf weer verkoop, dus zo blijft de kringloop rond...mmm of dat nu een goede zin is weet ik niet maar...You get the picture ;). 
Oh ja al deze jurken behalve de laatste tuinier jurk gescoord sinds pasen :D whahaha. 


Warme creatieve groetjes van Susan

35 opmerkingen:

  1. Oh ja valt me opeens weer in dat er gevraagd is waar ik mijn leggings haal. Ik heb de laatste tijd veel panty leggings aan, gescoord in de uitverkoop van een Duitse winkel. Ik zag wel echte leggings bij de Zeeman. Ik kocht enkele katoenen ooit bij de Didi en bij Miss Etam (laatste weet ik niet zeker). Mijn topjes/hemdjes heb ik de laatste tijd ook bij de Zeeman gescoord, maar oudere ook bij Zara...of bij H&M maar die betere kwaliteit tops heb ik daar toch niet meer gezien. Petra vertelde me dat ze hare scoorde bij Primark, maar die hebben we niet in de buurt ;). Haar panty leggings kocht ze ook online bij sokken online. Knuff!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een vrolijke weelde! Mooi! En ja, een maat minder is echt mooier! Laat jezelf maar zien, je ziet stralend uit en maakt zo de wereld vrolijker, waarvoor dank!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Reacties
    1. Hihihi ja het is een hele verzameling zo. Ik geniet er ook van :). Warme groetjess!

      Verwijderen
  4. Sodeknetters meis je hebt er veel, heerlijk. Mijn favoriet is de zwarte én je geweldige bril! Inderdaad de tops van de Primark zitten héél fijn en zijn er in heel veel kleuren. Mocht je nodig hebben wil ik best eens voor je kijken hoor. Het zit hier om de hoek.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh dat is heel lief, maar dan zou ik ze toch eerst willen zien en passen voordat ik een bestelling bij je zou kunnen doen ;).
      Ik ben ook heel blij met de zwarte en verheug me op de warmere dagen zodat ik lekker al mijn jurkjes aan kan doen met korte mouwen. Maar ben eigenlijk met iedere blij, want ik word er so happy van! Dikke knuff!

      Verwijderen
  5. Wat een mooie jurken heb jij gescoord. dan doe ik het beschaafd met 1 jurk, hihi

    Groet Neeltje

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi ja er is niks beschaafd meer aan met die verslaving van mij. Maar ik vind ze stuk voor stuk zo leuk en moet me nog vaak inhouden omdat ze dan toch te duur zijn. Wil zo graag de betsy black van de nieuwe collectie, maar dan zal ik eerst nog flink moeten verkopen en moet hij nog in de winkel van Tante Betsy komen ;). Geniet van je ene! Knuff!

      Verwijderen
  6. Wauw wat veel jurken maar ze staan je prima hoor en je bril vind ik helemaal top!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben ook zo happy met mijn bril, had eerst weer een rode willen scoren. Maar dit model stond me beter, dan is de keuze snel gemaakt ;). En ja wel een beetje heel veel jurken hè whahaha. Knuff!

      Verwijderen
  7. Wauw Susan !! Jij pakt zeker uit.....en allemaal zo leuk .
    En je nieuwe bril is gewoon een tante betsybril..past bij elke jurk.
    Die bovenste jurk vind ik wel errug leuk.
    Tuurlijk verwacht ik van de andere twee jurken ook weer foto's.:-)
    En behalve die zwarte { is dat met die knoopjes aan de voorkant } staan er nog meer op je wenslijstje ?
    Ik kijk nog uit naar een rode ....1 of meer ;-)
    lieve groetjes Patricia



    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja het zwarte doorknoopjurkje vind ik zo gaafff, ik was eerst ook fan van een hele serie jurkjes, waar dat theekopje jurkje bij zit, maar de uiteindelijke uitvoering is me te hoog aan de hals. Als je zo flink bent van boven dan moet je niet zo'n hooggesloten hals dragen. Er mag best wat clevage te zien zijn. Anders had ik nog veel meer favorieten gehad van de nieuwe collectie ;). Knuff!

      Verwijderen
  8. Wat gaaf dat je er zoveel hebt en dan ook nog in zo'n korte tijd gescoord! Ze staan je echt super!
    groetjes Christel
    ps. Ik vind je ruil-gedeelte ook erg grappig!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik ben echt errug hè, maar het is ook wel een hele leuke verslaving. Ja ook zo leuk dat de dame die de roze had gescoord interesse had in de rode, dus met gesloten beurs geruild ;). Knuff!

      Verwijderen
  9. Vavavoooommm! Looking good!
    Mijn favo's; de groene polkadot staat je geweldig en de Hawai is ontzettend gaaf, maar dat heeft ook alles te maken met het feit dat de kleur van je mooie bril in je outfit herhaald wordt. Cool!
    Lieve groetjes,
    Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi ja daarom word ik ook zo happy van de Tante Betsy jurkjes omdat ze me zo leuk staan. Leuk om te zien dat iedereen zo zijn eigen favorieten heeft. Ik vind ze natuurlijk allemaal leuk whahaha. Knuff!

      Verwijderen
  10. Haaaa leuke show zou ik inmiddels ook al kunnen doen hahahaha. Je tuinierjurk vind ik fantastisch!!!!!!
    Waar haal jij die leuke roooooze legging??
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi ja daar kan ik me wat bij voorstellen dat jij ook een hele leuke kleurige show zou kunnen houden. Die roze legging is volgens mij uit zo'n 'euro shop', die heb ik eens voor €1,50 gescoord maar die hebben ze nu niet meer. Ps kijk eens naar mijn reactie op deze blogpost helemaal bovenaan ;). Knuff!

      Verwijderen
  11. Ohhhh Susan wat een prachtig aantal Betsy jurken heb je toch. De een nog mooier dan de andere.. 22 jurken. ..??? Officieel verslaafd. Hahaha, maar wel een vrolijke verslaving. En aanstekelijk ook nog. Gekleurde Leggings zie je niet zoveel. Heb wel eens een vrolijke kleur gekocht bij de HEMA. Ik heb nog geen keus gemaakt, wacht nog even op de nieuwste creaties.

    Lieve groet, dinah

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik heb al gemerkt dat die vrolijke jurkjes aanstekelijk zijn hihihi. Net zoals Moos destijds met haar hertjes en Syl met haar memorykaartjes ;) en ik nu dus met mijn Tante Betsy jurkjes. Vooral zwaar verslaafd als je bedenkt in welke korte tijd ik die heb aangeschaft (sinds half november).
      Het is op dit moment ook niet makkelijk om een keuze te maken hè ;). Succes! Knuff!

      Verwijderen
  12. Hihihi wat een ongelooflijke collectie ! Nou, ik vind dat ze bij Tante Betsy jou als officieel gezicht (euh, of lijf ? Hoe zeg je dat in dit geval ?) van de firma moeten aannemen !!!
    En je nieuwe bril is mooi ! Past perfect bij je !!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi als boegbeeld ;) whahaha. Nou ik mag niet klagen hoor met mijn promotie jurkje Dress Holiday, vind het een superleuke jurk en ben er happy mee! Nu nog vaker mooi weer, maar dat zit wel snor en dan kan ik al mijn jurkjes met korte mouwen dragen. Vandaag heb ik voor het eerst een volledig rode polkadot jurk aan, so happy! Knuff!

      Verwijderen
  13. Leuk je eigen modeshow! Mijn favoriet is de eerste jurk!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk om te zien dat iedereen zo zijn favoriet heeft. Mijn favoriete kleuren zijn eigenlijk rood roze en oranje, maar draag ook met liefde jurkjes in andere kleuren van Tante Betsy :). Binnenkort maar eens een afspraakje maken in de keet, nu het steeds mooier weer wordt! Knuff!

      Verwijderen
  14. Wat ontzettend leuk, al die vrolijke jurkjes!!!!!
    Ik hou ook zo van kleur, ze staan je heel goed.
    Inderdaad, de kleurtjes staan mooier dan de "ouderlijk-makende" jurk, maar ach, die is alweer weg, dus geen zorgen, hi hi.
    En die laatste foto......GAVE stoel!!!! Leuk, zo in die kleur, past mooi bij je jurkjes!!
    Groetjes, Daphne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi ja ik ben ook helemaal weg van al die vrolijke kleurtjes jurken, so in love <3. En mijn roze stoel ook :), moet wel nog wat plekjes bij werken...
      En ik en altijd blij als mensen weer blij worden van kleding die ik verkoop, die dame was helemaal happy met haar bambi jurk, leuk toch?!
      Knuff!

      Verwijderen
  15. Een heel blogbericht vol vrolijke, stralende Suzannetjes, hahaha, helemaal goed! :-D Wat zal jij je vermaakt hebben met deze modeshow :-)
    Maar uhm, ik versta onder tuinieren echt iets anders dan ik op de laatste foto zie :p

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Whahaha ja af en toe heb ik een plantje in een pot gedaan en met mijn vingers in de natte aarde gewoeld. Geen zware tuinarbeid hoor en af en toe moet je even lekker uitrusten en een Tante Betsy verkleedfeestje blogpost met jullie delen ;). Knuff!

      Verwijderen
  16. Hai die Susan,

    Wat heb je weer leuke jurkjes (voor mijn neus weg gekaapt)! Vooral die blauwe! Helemaal gaaf! Je ziet er prachtig uit in Tante Betsy!

    Maarre tuinieren in een tante betsy doe ik echt nog niet hoor! Hihi. Ik had vandaag wel volop bekijks in mijn oranje tante betsy bij de bevrijdingsoptocht. Mensen vonden dat ik zo bij de auto's kon instappen. Hihi.

    Liefs Peet

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi oops tsja dat krijg je met verslaafden hè, die staan vooraan in de rij ;).
      Geweldig dat je zo'n bekijks had in je oranje Tante Betsy jurk, ze staan je ook super! Wie weet gaan we nog eens een meetinkje organiseren...een Tante Betsy dagje ;). Knuff!

      Verwijderen
  17. Hee Susan wat een leuke collectie tante Betsy jurkjes heb ji, ik ben jaloers op je! En ze staan je allemaal super. Wat me ook op viel is dat je bij iedere jurk ook nog een bijpassende ketting hebt, maak je die zelf of heb je daar ook een adres voor?

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...