dinsdag 12 mei 2015

Dankbaar voor dingen die fijn zijn

Dag lieverds daar ben ik ook weer met een berichtje. Deze keer geen Tante Betsy overvloed ;). Mijn paddestoelenjurkje is wel binnen hoor, maar die moet ik nog op maat maken. Mijn andere jurk is nog steeds niet aangekomen, hij is vandaag twee weken geleden verstuurd en ik begin er een hard hoofd in te krijgen dat hij nog aankomt, maar hoop zo van wel. De afzendster gaat in ieder geval nog een klacht indienen bij de Post. 


Zaterdag stond ik samen met een collegaatje en onze twee werkcoaches op een Lentefair op C-Mill te Heerlen om onze afdeling en Relim te promoten en natuurlijk om spullen te verkopen die we hadden gemaakt. 
We hebben leuk verkocht en als het goed is gaat er toch eindelijk een webshop komen (als het zover is laat ik jullie dat natuurlijk hier weten ;)). 
Zoals jullie zien had ik mijn Tante Betsy promotiejurk aan, Dress Holiday! 
Ben er zo happy mee lieve Tante Betsy <3 :D. 


Els van Dingen die fijn zijn stuurde me een leuke post, een lieve kaart, een verzameling wijsheden en een leuke magneet uit haar winkeltje. Dankjewel lieverd!


Ik maakte zondag in de namiddag nog een ketting voor mezelf voor bij mijn Tante Betsy jurkjes. Deze keer weer met edelstenen erin verwerkt voor wat extra power, rozenkwarts en kyaniet. Ik miste een roze-blauw ketting in mijn collectie ;). 
En droeg hem gisteren toen ik met de trein naar mijn moeder in Maastricht ging. 


Zondag vierde ik niet echt moederdag. Ik ga binnenkort wat leuks doen met dochterlief, maar ze was ook gezellig naar de lentefair gekomen en hebben er nog samen overheen gelopen toen ik mijn uurtjes erop had zitten. En daarna nog een uurtje quality time gehad thuis. 


Maar gisteren was het tijd voor qualitytime met mijn moeder, okay er was ook nog wel een andere reden dat ik naar Maastricht kwam, ik ging mee naar een afspraak in het ziekenhuis. 
Ik nam voor haar wat seringen uit onze tuin mee, maakte een leuke kaart en had een ketting van haar gerepareerd. 


Allemaal dingen om dankbaar voor te zijn :). Ik ga nu lekker tijd besteden met manlief. 
Donderdag gingen wij saampjes in de Mini naar de kickoff van de Cruise-Inn in Brunssum, manlief won een set glazen bij de tombola. 
En we genoten van al dat moois wat er geparkeerd stond en we liepen samen door het Schutters park. 


En ik ga ook genieten van anderhalve week vakantie. Normaal zouden we deze week naar Litouwen op vakantie zijn gegaan...ik ben er niet rouwig om, maar het is toch een dubbel gevoel want we gaan al jaren naar iedere Internationale Mini Meeting...volgend jaar te Lommel België zijn we er natuurlijk weer erbij...maar het jaar erop? Dat wordt het pinksterweekend besloten...misschien Ierland...die zijn in de running voor het IMM 2017. Zijn we allebei nog nooit geweest en lijkt ons ook wel wat. 


Warme creatieve groetjes van Susan

20 opmerkingen:

  1. Leuk om jou zo te zien stralen in de kraam! Wat een lievepost van Els x Ik kijk erg uit naar haar armbandje dat ik dankzij jou heb gewonnen *dankbaar*
    Mooie ketting heb je trouwens gemaakt, ik zie het al helemaal voor me bij je TB's! Gisteren ben ik bij Tante Betsy geweest!! Alleen... Zo heet bij ons mijn favo wolzaak :-)))
    Een hele fijne vakantie, geniet! xxx
    Lieve groetjes,
    Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi ja die Tante Betsy ben ik idd al eens tegen gekomen toen ik op Pinterest op Tante Betsy zocht. Mij kom je zo ook tegen hihihi ;).
      En het was zo leuk om daar te mogen staan en onze gerecykleerde spullen te promoten en natuurlijk nog leuker dat we ook wat verkocht hebben want het was geen drukke markt.
      We waren blijkbaar wel de meest enthousiaste kraam ;).
      En zo leuk dat je een armbandje gewonnen hebt samen met Essebes en haar zus :). Ik ben wel nog aan het twijfelen over de Hello Kitty's aan deze ketting, ze zorgen voor te weinig gewicht... Knuff!

      Verwijderen
  2. Je staat mooi zo achter de kraam en leuk de ketting voor bij je fleurige jurkjes. En een meeting in Ierland, toppie hoor wij zijn daar al eens geweest en ik vond het er prachtig!!Fijne vakantie lieverd!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel lieverd, ja ik miste een roze blauwe ketting in mijn collectie en wilde zeker ook edelstenen gebruiken voor de power om mijn nek. Dus met rozenkwarts en kyaniet kralen...
      Ja Ierland lijkt me ook heel gaaf, blijkt wel een dure rit te zijn omdat je tweemaal een overtocht hebt met de boot. We gaan het horen...stiekem toch ook wel jaloers op alle mensen die nu vertrekken naar Litouwen, maar sta achter onze beslissing. Knuff!

      Verwijderen
  3. Geweldig jullie kraam! Ben benieuwd naar de webshop! En de post is heel graag gedaan hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik ben ook zo benieuwd...hoop dat het niet meer al te lang duurt. Het zou goed zijn om ons werk te promoten en onze afdeling in stand te houden. We maken leuke en stoere jeans produkten en sommigen bij ons denken dat de prijzen te hoog zijn, maar ik heb ervaring met verkopen en je moet zoiets de tijd geven. We shall see. Dikke knuff!

      Verwijderen
  4. Els is een schatje hé !!
    Het is de eerste keer dat ik je mini op foto zie hier op je blog (hij zal er nog wel ergens staan, maar zover ben ik nog niet "teruggelezen"), wat is-ie leuk !!!!
    Geniet van je vakantie !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja leuk is ie hè, maar stiekem mis ik ons oudje, onze innocenti mini traveller uit 1969, maar dat duurt nog jaren voordat die weer op de weg is. Knuff!

      Verwijderen
  5. Wat straal je achter de kraam. fijn dat je jullie spullen goed hebt weten te promoten. Toch weer fijn. Fijne vakantie toegewenst.

    Groet Neeltje

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi thanks, ja ik doe dat ook graag, maar die spullen creëeren natuurlijk ook ;). Knuff!

      Verwijderen
  6. Ben nog steeds zo helemaal happy met de 2 dekens van jullie/jou er komt vast een 3!!!
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh wat leuk om te horen Essebes dat je er zo van geniet, ennuh dat zou super zijn lieverd. Ik hoor het vanzelf wel ;). Dikke knuff!

      Verwijderen
  7. Wat leuk dat je op de lentfair stond. Volgens mij is de baan op je lijf geschreven, niet? Fijn Hemelvaartsweekend gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh ja ik heb echt plezier in mijn werk, we hebben ook een heel leuk team met collega's en onze werkcoaches :). Niks leukers als voor je werk iets te leuks mogen te creëeren. Knuff!

      Verwijderen
  8. Vervelend als je maar zit te wachten op dat pakketje,hoop maar dat je hem nog krijgt.
    Volgens mij heb je de klanten gewoon gelokt met je fleurige jurk ;-)
    Het is wel jammer dat jullie niet naar de minimeeting gaan maar misschien volgend jaar Ierland....aan te raden hoor, tis daar prachtig en vol met mythes en legende's
    Grappig, ik heb eigenlijk altijd een hangertje om voor de werking. heb er inmiddels al een aantal ;-)

    hele fijne vakantie, lekker genieten :-) !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik vind het ook echt balen, ik wilde die jurk al zolang, een blauwe polkadot jurk en was zo happy dat ik hem eindelijk heb kunnen scoren. Iedere keer vol verwachting of hij misschien toch nog komt, maar begin er echt een hard hoofd in te krijgen, dat er iets mis is gegaan.
      Ierland zou 2017 kunnen worden, volgend jaar is eerst België aan de beurt ;). Knuff!

      Verwijderen
  9. Leuk die kraam en webshop, je ziet er prachtig uit in tante betsy

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik ben ook zo blij met die Tante Betsy jurk, eigenlijk met iedere Tante Betsy jurk ;) hihihi vandaar dat ik ook zo verslaafd ben. Maar merk dat ik me nu een beetje inhoudt nu die blauwe polkadot maar niet komt. Oh hoop zo dat het nog goed komt. Knuff!

      Verwijderen
  10. Heerlijk die seringen. Ik heb er nu ook een struik van maar die geeft nog niet zoveel bloemen. Ikzie datjullieook hele leuke harten en kransen hebben daar achter in het kraampje,, zijn die ook van spijkerstof? In je Betsy jurk val je wel op. Een vrolijk gezicht zo. Fijn dat jullie zo goed verkocht hebben en er over denken om uit te breiden met een webshop. Ik heb vandaag een jurkje besteld bij Betsy, je weet wel van de prijs die ik gewonnen heb. Later meer daarover....

    Lieve groet, dinah

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey lieverd ja die harten zijn gemaakt van allemaal jeans repen die eromheen geknoopt zijn. Te koop voor €7,50 als ik het goed heb ;). Sommige zijn nog opgevrolijkt met andere kleurtjes ertussendoor.

      Oh ben zo benieuwd naar hoe je jurkje gaat bevallen, ik heb dezelfde besteld als goedmakertje voor het feit dat we niet op vakantie gaan ;).
      Vandaag komt ie aan :D. Dikke knuffels!

      En ja in mijn Dress Holiday val ik wel op, vind het ook zo'n fantastische jurk met de aarbeien en madeliefjes/margrieten. Word er iedere keer happy van om hem te dragen. Best choice ever! Knuff!

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...