zaterdag 11 april 2015

Susan goes on holiday

Ja hoor eindelijk is het dan zover...Susan goes on holiday!
Nu denken jullie wellicht hey waar gaat ze naar toe...of...had ze niet pas verteld dat de trip naar Litouwen niet door ging?


Nu ga ik niet echt op vakantie hoor, maar heb wel vandaag mijn allernieuwste Tante Betsy jurk binnen gekregen, Dress Holiday. http://www.tantebetsy.com/nl/dress-holiday.html
Mijn allereerste jurk gesponsord door die lieve Tante Betsy! So happy ermee :D. Hij is zo gaaf in het echt!


Ja ik heb onlangs nog maar eens nog stoutere schoenen aangetrokken om die Tante Betsy te vragen of ik naast die mega gave Tante Betsy winactie ook nog zelf een jurkje zou mogen krijgen. 
En yesss hier is hij dan, ik heb er even op moeten wachten want mijn maat was zo uitverkocht, maar hij was het wachten waard. 

Ik vind het zo'n gaaf design, het is net zo'n retro tafelkleedje hihi...ik hou van madeliefjes (het zal wel een margrietje zijn ;)) en ik hou ook van aardbeien! 
Zelfs manlief vind het een leuke jurk ;), maar zijn lievelingskleur is dan wel weer blauw :). 


En nu moeten jullie niet denken dat ik anders ga schrijven over mijn verslaving aan Tante Betsy jurkjes hoor, daar veranderd natuurlijk helemaal niks aan. 

Maar ik ben by the way niet de enige die verslaafd is aan Tante Betsy jurkjes, Petra die ik heb leren kennen via marktplaats, is ook verslaafd aan Tante Betsy jurkjes en deelde dat in deze afbeelding. 
Ik herken zo een paar die ik ook heb en die ik ook wil hihihi. 


Ze doet natuurlijk ook mee met de gave winactie en is ook al een enthousiaste volger geworden. Dankjewel lieverd voor je leuke reacties, ook op oudere blogposts ;). 
En ze deelde ook al de actie op facebook, dus Petra je naam zit drie keer in de pot. 
En natuurlijk zijn er al meerdere dames die er al drie keer in zitten met hun naam.
 
1e kans; meedoen en volger zijn.
2e kans; actief volger zijn..
3de kans; de winactie delen dat laatste graag met vermelding waar je het gedeeld hebt (evt. link), de afbeelding hieronder kun je ervoor gebruiken met deze link http://365dagencreatief.blogspot.com/2015/03/dankbare-tante-betsy-dinsdag-winactie.html


Nog 10 daagjes te gaan en dan ben ik toch wel heel benieuwd wie zijn nou ja haar naam op het briefje staat. 
Je krijgt een waardebon (dus Belgische dames jullie kunnen ook mee doen!), waarmee je in de Tante Betsy webshop een jurkje naar keuze kan uitzoeken, maar ik heb ook al een rokje gezien. 

Petra deelde deze foto's met mij. 
Zijn ze deze prints niet cute? En die jurken, dat modelletje...love it, ook een van mijn absolute favorieten waar ik al insiders information over gekregen had ;). 


Sorry girls dat het deze blogpost alleen maar over Tante Betsy jurkjes ging, ik ben niet meer creatief geweest, ben al een paar dagen ziek en heb manlief ook aangestoken dus we zijn met ons tweëen aan het hoesten en proesten.
Hopelijk kan ik morgen wel lekker uitslapen, nou ja vannacht goed slapen...want ben alweer van half vier wakker...heb nog ergens een uurtje kunnen mee pikken, maar dat was het dan ook. Dikke virtuele knuffels, deze zijn virusvrij :D.


Warme creatieve groetjes van Susan

41 opmerkingen:

  1. Hè wat leuk, precies deze had ik laatst in Haarlem gezien toen ik dat hier al zei :) Gefeliciteerd met deze welverdiende jurk hoor, je bent een goed uithangbord voor de tante. Geniet ervan en beterschap!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks lieverd, ja deze had ik zelf al meteen gespot bij de nieuwe collectie en was aan het twijfelen of het model me mooi zou gaan staan, maar hij staat prachtig. Het printje daar was ik meteen over mijn oren verliefd op.
      Zo jammer dat hier in de buurt geen verkooppunt is maar ja zoals jullie wel al gezien hebben houdt me dat niet tegen hihi. Knuff!

      Verwijderen
  2. Allereerst: beterschap! Je ziet er ontzettend leuk uit in de TB jurk! Wie weet mag je wel een keer een fotoshoot doen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks Sonja :). Hihi ik in een fotoshoot uhm dacht het toch niet daar ben ik niet echt geschikt voor ;). Maarreh wel heel happy met deze geweldige jurk! Knuff!

      Verwijderen
    2. Tuurlijk ben je dat wel! en als jij gaat, wil ik met mijn maat 46 ook wel mee hoor! Lijkt me reuze gezellig!

      Verwijderen
    3. Hihi misschien denk je dat ik smaller ben, maar heb volgens mij toch ook wel een maat 46/48. Deze Holiday dress is maat XL. Heb in andere jurken van haar een L omdat daarbij aangegeven werd dat die groter vielen.
      Maar met mijn 1.56m ziet zo'n jurk heel anders uit als op model, bij mij is de jurk langer en ook de mouwen als je goed naar de foto kijkt van het model. Dus vandaar is een fotoshoot met mij geen aanrader whahaha. Maar wel heel gezellig hihi.
      Wie weet als dat Tante Betsy clubje er komt (waar Patricia het hieronder over heeft ;)) nadat ik jullie allemaal verslaafd heb gemaakt. Dat zou pas eentje zijn, allemaal in een Tante Betsy jurk op de foto! Ik zie het al helemaal voor me :D. Knuff!

      Verwijderen
  3. Haha, je heb hem al aan ! Hij is reuze leuk .
    Grappig, nog meer tantebetsyfans. we zouden bijna een clubje kunnen oprichten, oeh wat klinkt dat ouderwets....clubje ;-)
    Heb van de week nog wat jurkjes in het echie kunnen zien in Deventer bij Holly Cow. Zaten ook leuke tussen, ook met die theekopjes.
    Beterschap voor jullie !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihi ja de jurk kwam even voor zessen aan...meteen de jurk gepast en daarna niet meer uitgedaan whahaha.
      Ja die foto met dat rokje en die nieuwe jurkjes is van holy cow...Petra had ze daar gespot...nou ja online. Die serie vind ik zelf helemaal fantastisch! Alleen zie ik me nog niet zo gauw in een theekopje lopen, maar toch vind ik dat ook een hele leuke print. Knuff!

      Verwijderen
    2. Hihi ja een clubje van aan Tante Betsy verslaafde dames, alleen verdomd jammer dat jullie allemaal zo ver weg wonen. Maar daar moet toch weer eens een mouw aan te passen zijn dat we ons in het midden van het land eens treffen. Knuff!

      Verwijderen
    3. Dat is best wel een goed idee. Hihi midden in het land. Daar zit toch Tante Betsy ;-) ?

      Verwijderen
    4. Oh en by the way: als jij een jurk met aardbeien aan doet dan kan je ook theekopjes aan! En die is zo super leuk!

      Verwijderen
    5. Wel een leuk idee om elkaar 's te ontmoeten maar net wat je zegt, iedereen woont verspreid over het land en dan is het toch wel lastiger. Of een facebookgroep achtig ding ? zou dat wat zijn :-)

      Verwijderen
  4. Hey pretty woman, deze vakantie staat je geweldig!
    Hier helaas ook een slachtoffer van een virusje;ik ben ook aan het hoesten en af en toe loopt mijn temperatuur flink op (nee, geen overgang :-))) Hoofdpijn is gelukkig over. Ik hoop niet dat ik ook manlief aan ga steken...
    Veel beterschap voor jullie!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Whahaha wat zeg je dat geweldig! Vakantie staat me geweldig hihihi. Ja zo blij met mijn vakantie :).
      Ja we zijn hier flink gezegend met een virus, echt iets om niet happy van te worden. Vooral als je daardoor weiniger slaapt en de halve nacht wakker ligt. Maar ook dat gaat wel weer over ;). Knuff!

      Verwijderen
  5. Word maar snel beter ! Dit is echt niet het moment om ziek te zijn, nu het eindelijk wat lente wordt en een mens naar buiten kan... Met een tante Betsy jurkje aan, en blote benen ;-) !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja dat is waar. Sinds dinsdag al niet in orde en nu heeft manlief het ook nog te pakken. Houdt hij me niet wakker met snurken dan wel met hoesten...yeahhh :(.
      Maar hebben een tuin dus kan wel wat van de zonnestraaltjes mee pakken hoor. Die blote benen foto van rokjes dag heb ik jullie maar bespaard, een stel melkflessen...niet blogwaardig ;). Knuff!

      Verwijderen
  6. Gewoon een gesponsorde, wat goed dat je dat hebt durven vragen. En ik vind m echt super leuk!
    Beterschap, warme groet, Christel

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik vond het nogal wat om te vragen. Want die kadobon is ook super hoor. Maar die lieve Tante Betsy is toch ook wel blij met mij en met mijn enthousiaste mailtjes. Ik ga haar maar snel eens mailen over deze geweldige jurk! Knuff!

      Verwijderen
  7. Wat staat de jurk je weer goed alsof ze speciaal voor je gemaakt zijn. En nog niet opgeknapt dan stuur ik je hierbij een hele hoop gezonde energie en hoop dat de hoest snel verdwenen is. Beterschap liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja daarom ben ik ook zo blij met de Tante Betsy jurkjes, ze staan echt super en wat wil een vrouw nog meer?! Ze benadrukken de mooie welvingen van mijn lijf :) hihihi.
      Thanks lieverd ik hoop toch snel opgeknapt te zijn. Knuff!

      Verwijderen
  8. Je bent een wandelende reclamezuil. Als ik eerlijk ben vind ik deze de minst leuke van je verzameling (je hebt het over een tafelkleedje, ik denk daarom haha). Niet onaardig bedoeld overigens, jij durft het aan te trekken, you go girl.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Whahaha ja terwijl ik me in deze jurk voel alsof ik weer in Oostenrijk op vakantie ben, waar ik als kind op vakantie was (denk vooral terug aan die keer dat mijn opa en oma en tante ook mee waren), brings back sweet memories :D.
      En nu zag ik ook nog dat de jurk in Portugal gemaakt is, maakt mijn vakantie jeugd herinneringen weer helemaal compleet Yihaaa!
      En oh lieverd ik kan wel wat hebben hoor hihihi. Knuff!

      Verwijderen
  9. Holiday!!!! Nice....mijn deal van MP is ook binnen zit en heeeeel gaaf velours paars met roze stippen rokje tussen nu al zwaar favoriet...dankzij jouw tip!!
    XXX

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Och ja natuurlijk had je deze blogpost wel al gezien. Ik herinner me je reactie weer hihi. Graag gedaan lieverd! Hoop dat je tuin jurk ook nog eens op je pad komt. Knuff!

      Verwijderen
  10. Oh, wie heeft vakantie nodig als je het aan kan trekken. Dan heb je toch altijd vakantie? de jurk staat je geweldig, je straalt! Ik kan geen blauw dragen, maar vind de stof erg leuk.Veel beterschap toegewenst.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks lieverd en ja ik voel me echt op vakantie in deze jurk. Het is echt een feestje om deze te dragen :D. Knuff!

      Verwijderen
  11. OOOH Susan, die nieuwe jurk staat je inderdaad prachtig!! En een volledig blogberichtje over Tante Betsy kan geen kwaad hoor :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks :D vind hem zelf ook heel gaaf.
      Hihihi ja dat is ook wel waar moet kunnen toch en mensen die er niet tegen kunnen die lezen het dan maar niet ;). Knuff!

      Verwijderen
  12. Haha grappig dat je een mede-fan hebt gevonden! Het motief is inderdaad enig, lekker vrolijk! Als ik ooit een vrouw met een vrolijk jurkje door heerlen zie huppelen, weet ik bijna zeker dat jij het bent :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi alsof jij me niet meer herkennen zou na al die keren dat je hier een foto van me hebt gezien ;). Maar van veraf kun je denken 'hey loopt Susan daar?' Hihi. Oh moeten toch snel een afspraak plannen, heb nog wat voor jou...uhm Serah ;) en het is toch echt al keetjes weer aan het worden :). Toch maar eens de agenda's gaan trekken. Knuff!

      Verwijderen
  13. Wauw staat je super! Wat een leuke jurk, boffers! Ik heb ook een link op m'n blog geplaatst naar je winactie! Liefs Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh wat leuk Marcella :). Ja ben er ook echt heel happy mee en heb de juiste keuze gemaakt! Jippie! Knuff!

      Verwijderen
    2. Hee Susan maat 46/ 48 ik geloof er niks van. Na het zien van al die leuke foto's van jou in al die mooie tante Betsy jurkjes had ik je veel dunner en langer geschat. De jurkjes staan je in ieder geval super. En goed van je dat je een jurkje voor jezelf hebt gevraagd. Wat een geweldige keus hebt je gemaakt aardbeien en Marietjes kan het nog beter. Groetjes

      Verwijderen
    3. Hihihi Mariek you flatter me, maar echt waar hoor qua omtrek kom ik toch echt wel op een 46/48 terwijl ik ook wel op een 44 zit en zelfs ook 42 pas. Ja je kunt gewoon met mij alle kanten op. En zo zie je maar weer dat die Tante Betsy jurkjes mijn figuur recht aan doen! Vandaar dat ik er ook zo gek op ben :D. Knuff!

      Verwijderen
  14. Hey!

    Hij staat je super gaaf! Maar dat had ik al gezegd geloof ik. Ik wacht nog met spanning af tot mijn verjaardag en de dag erna is de laatste dag van de winactie. Hoop dat ik kan slapen dit weekend ;-)
    Ik heb bij de nieuwe collectie ook al zulke leukerds gezien!

    En wachten duurt laaaannnggg!

    Op school wordt ik al de mama met de jurkjes genoemd in plaats van de mama van Marit. Over Marit gesproken: die vind de Tante Betsy jurken geweldig! Zo jammer dat ze geen kinderjurken meer maakt. Ze heeft er nu 1 van Froy & Dind maar ze vind de mijne mooie en wil er ook net zo 1 als jij hebt Susan met bloemen en aardbeien. Grappig kind!

    Nou ik hoop dat je snel opknapt! En ik zal de actie nog een keer delen op Facebook.

    Liefs Peet

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Whahaha ja je zou bijna die prachtige Tante Betsy jurkjes verknippen tot Marit jurkjes dan ;). En in een XS past ze natuurlijk nog niet hihihi.
      Mama met de jurkjes...een vriendin noemt me al Tante Betsy hihihi. En wie weet maken we er wel nog eens een date van en ja Tante Betsy zit in het midden van het land...maar die lieverd heeft het razend druk, die werkt zich uit de naad om ons allemaal in zo'n vrolijk jurkje te kunnen steken. Knuff!

      Verwijderen
  15. Zo Vakantie girl, ik hoop ten eerste dat je weer bent opgeknapt. En je jurk, ja wat zal ik zeggen. I'm in love with it. Supertof, gaaf en mooi en lekker voor jezelf. Goed dat je het gevraagd hebt want je maakt zoveel reclame. Ik heb je actie ook gedeeld via mijn blog. Het is super spannend, ik heb al veel moois gezien. Enne zo'n clubje. das best wel ok. Allemaal tante Betsy verslaafden bij elkaar, hoe leuk zal dat zijn. Lieve, lieve groetjes en dikke knuffels Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een gave jurk heb je gekregen. Mooi met die Aardbeien en margrieten. Ik hou ook van blauw en groen. Lekker frisse kleuren. Ben ook benieuwd wie er gaat winnen.

    Lieve groet, dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Eigenlijk vind ik de tante Betsy jurken mooier staan op de wat vollere vrouwen. (de advertentie dame komt er maar 'bekait' af) zoals ze hier in Westfriesland zeggen.
    Het stofje is mijn favoriet, lekker Retro!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Bedankt voor jouw Betsy-berichtje!!!
    Ik kende dit merk nog niet.
    Je straalt in deze jurk & idd je bent klaar om te vertrekken nr een toffe vakantiebestemming!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. You looking great. Kan al in je koffer ... voor ... Berlijn!?!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...