maandag 20 april 2015

Do more of what makes you happy

Do more of what makes you happy...Jaaa dat is wel echt iets wat ik zeker doe, lekker je eigen gevoel volgen, doen waar ik me happy bij voel, dragen waar ik me happy bij voel...
Tante Betsy heeft dit mooie motto als achtergrond foto van haar winactie op Facebook genomen. 
Dus wil je nog een extra kans maken op een Tante Betsy jurk dan moet je daar zijn!


Deed je nog niet mee met de gave Tante Betsy actie op mijn blog? Dan is morgen, dinsdag de 21ste april, de laatste kans. 
http://365dagencreatief.blogspot.com/2015/03/dankbare-tante-betsy-dinsdag-winactie.html
Je maakt kans op een kadobon, dus je mag er ook een rokje voor uit zoeken, het hoeft geen jurkje te zijn. 


En er zijn weer nieuwe jurkjes en rokjes in de webshop van Tante Betsy gekomen, ook wat minder opvallende, dus voor ieder wat wils... 
http://www.tantebetsy.com/nl/home/


Do more of what makes you happy! Gisteren was ik begonnen met een werkje wat ik al jaren geleden wilde doen, mijn stoelen op het terras een ander kleurtje geven. 
Zie je dat er eindelijk wat aan de muur hangt, yeahh manlief heeft gaten geboord, ik heb mijn Jenneke creatie weer ophangen en wat schilderijen en een 'vogelkooitje' die ik van Pat kreeg :), thanks Pat!

Ik heb eerst de zwarte stoel proberen rood te verven met een spuitbus van de Action, nou dat was niet zo'n succes, die heeft wel zekers drie spuitbussen nodig.
Maar dat gaat hem dus niet worden, ik vind het helemaal niet mooi uit zien. 


In de kelder ging op zoek naar andere verf, ik had nog oude verfpotten staan en die zuurstokroze bleek nog goed te zijn. Dus besloten om de lichtblauwe stoel dan maar niet blauw te spuiten, maar om die zuurstokroze te maken. Eerst geverfd met grondverf en vandaag de zuurstokroze erop geverfd, oh daar word ik toch zo happy van. En vanavond een tweede laag gedaan. 


Ik had nog wat verf in het bakje en besloot de oude lijst ook zuurstokroze te maken...yess helemaal mijn kleur, mijn stijl...hoezo alleen voor kids (staat op het verfblik) ?!


Dat doet me opeens denken aan een discussie op facebook, er was iemand die heel stellig zei dat leggings wat is voor kids, dat het zo niet meer van deze tijd is. 
Nou ik draag dus altijd een legging of een panty legging onder mijn Tante Betsy jurkjes, ik heb last van klotsende bovenbenen en kan dus echt niet met blote benen rondlopen en ga niet zo'n 'wielrenners broekje' onder een jurk dragen, daar voel ik me niet vrouwelijk mee. 


Gewoon lekker in een knalkleur legging, een paar cowboy laarzen en Susan is helemaal happy met haar look. En ook met mijn nieuwe bril ;), lekker knalblauw! Yeahh!


Vaak genoeg kijk ik jaloers naar kinderkleding, al die vrolijke kleurtjes en bedenk me dan 'waarom hebben ze dat niet in mijn maat?'.
Ik voel me soms een groot kind, nou ja niet echt, want ik ben best een serieuze dame hoor, ik ben geen lolbroek, ik heb liever een diepgaand gesprek...maar loop dus wel graag in vrolijke kleding en ben helemaal happy dat de Tante Betsy jurkjes op mijn pad ben gekomen (op de achtergrond zie je een paar hangen...heb nog geen tijd gemaakt om foto's te maken van mijn nieuwe aanwinsten...te druk met verven ;)). 


Vandaag nog op een dame gereageerd die zich te oud meende te voelen voor een Tante Betsy jurk, ze blijkt 59 te zijn. Nou geloof me daar ziet ze dus echt niet naar uit en ze staat geweldig in haar Tante Betsy jurkje!
Ik stuurde haar een berichtje met Tante Betsy haar motto foto en yess ze is weer helemaal happy met haar jurk en schreef me nu dat ze tot haar negentigste Tante Betsy jurkjes gaat dragen, super toch?!


Dus do more of what makes you happy! Volg lekker je hart, je gevoel, doe waar jij je goed bij voelt en heb schijt aan mensen die menen dat leggings voor kids zijn, dat zuurstokroze voor kids is...misschien kleed jij je wel ouwelijk voor je leeftijd en menen anderen dat je je als een oma gedraagt...schijt eraan!
Wordt jij er happy van? Voel jij je er goed bij? Dat is het allerbelangrijkste!!



Warme creatieve groetjes van Susan

16 opmerkingen:

  1. Helemaal goed hoor, je kleur voor de stoelen, heb van de week nog 2 plantenpotten gehaald van die kleur. Lekker fleurig in de tuin.
    Zo mooi hoe je iemand weer een hart onder de riem kan steken door een berichtje. Ze ziet er hartstikke goed uit in d'r jurk, niks te oud!
    Ik draag ook meestal leggings onder de jurkjes, voor het schuren maar ook omdat ik ze net iets te kort vind voor mij.
    [LOL} ik herken het hoor, er is toch zulke leuke kleding op de kinderafdeling of wat denk je van de schoenen, heb wel 's geprobeerd om maatje 38 er in te proppen maar helaas...

    Succes alle tantebetsyfan's, met het winnen van een kadobon!

    Lfs Patricia en een mooie fleurige dag !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hee Susan heb net nog even op de site van tante Betsy gekeken en ben helemaal weg van de o dear blue jurk, wat een plaatje. Nog leuker met een vrolijke legging eronder want die zijn volgens mij ook voor hippe volwassenen. Ik vind het persoonlijk vaak mooier staan dan van die witte benen. Je bent goed bezig geweest met de kwast en de verf, de stoel ziet er erg vrolijk uit. Geniet van deze lekkere dag. Liefs Mariek

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hee Susan nog 1 vraagje waar koop je die leggings in vrolijke kleuren? Ik heb wel panties in alle kleuren van de regenboog maar nu de zomer er aankomt vind ik leggings wel handiger. Bedankt alvast

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja! Je hebt gelijk!

    Ik reageer misschien niet altijd of niet altijd direct op je berichtjes, maar ik lees ze altijd en word er wel blij van als je zoiets schrijft hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja! Je hebt gelijk!

    Ik reageer misschien niet altijd of niet altijd direct op je berichtjes, maar ik lees ze altijd en word er wel blij van als je zoiets schrijft hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je bent een geweldig vrolijke Madam! Ik heb de sjans zo klein te zijn dat ik nog in kinderkleding pas :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lieve Susan,

    Ik ben het helemaal met je eens! Panty's heb ik ook in alle kleuren.Legging vind ik wat moeilijker te krijgen. Dus als je tops hebt zijn ze zeer welkom.

    Enne dat zuurstokroze is ook mijn favoriete kleur! Het liefst schilder ik het hele huis in die kleur! Haha en manlief vind het allemaal prima!

    Ohhhh nog 1 nachtje tot de uitslag van de actie. Ik ben toch zoooooooo benieuwd!
    Succes iedereen!

    Nu nog even even de zon in voor een mooi gekleurd huidje bij die mooie jurkjes ;-)

    Liefs Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  8. O draag heel vaak leggings, panty's zijn bij mij zo stuk. Alleen niet van die felle lkleuren, mijn kinderen dragen die idd weer wel. Vind je stoelen en lijst super, lekker felle kleur.
    groetjes
    Christel

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh, heerlijk om te lezen weer. Schijt aan wat men denkt over je. Gewoon jezelf zijn: van anderen zijn er al genoeg :-)

    Je kleurenparade is weer schitterend. Mijn kleuren zijn wat ingetogen. Maar ik houd wel van anderen"echte" kleuren. Dus een beetje knal. Pastel tinten zijn hier niet te vinden.

    Ben benieuwd naar de uitslag morgen.

    Neeltje

    BeantwoordenVerwijderen
  10. huppateee en zo is het! Lekker doen wat jij leuk vind. Hoe leuk dat je met een ander kleurtje weer meteen een andere stoel hebt he. Ik loop dat ook altijd in huis rond met kwast wat ik dan toch misschien nu ook nog eens van kleurtje kan laten veranderen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Joehoe! Niet alleen pretty IN pink, maar straks ook OP pink!
    Alleen wel eerst goed testen hè, zou zonde zijn als je tante Betsy's eruit zien alsof ze in de rosé gevangenis zitten :-)))
    Lieve groetjes,
    Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Oh ja meis je moet gewoon doen waa rjij je lekker bij voelt.. dat doe ik ook. Gister zagik deze spreuk nog: Wie zijn dromen waarmaakt, leidt het goede leven.. mooi he!!!! En dat doen we dan ook maar. Ben toch zo benieuwd wie die mooie jurk gaat winnen.. heb ook mee gedaan met de like actie van FB... Leggings draag ik ook onder mijn jurken,, paty's zijn zoooooo jaren 60.. ;-) hihihihi en blote benen is alleen voor hoog zomer... Vind die kniekousen ook zo leuk bij de jurkjes...

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  13. De stoel is helemaal geweldig zo! En zeker gewoon leggings blijven dragen hoor. Meegaan met de stroom, dat is pas saai, toch!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...