dinsdag 7 april 2015

Dankbare Paas Dinsdag

Nou lieverds zaterdag op onze 8 jarige huwelijksverjaardag had ik toch echt wel iets om dankbaar voor te zijn, manlief en Pat's manlief zijn door het oog van de naald gekropen toen een boom op hun viel, terwijl ze een andere in stukken aan het zagen waren. 
Wat hebben die mannen van ons geluk gehad dat de boom niet tot helemaal op de grond kon denderen. Hieronder een Dankbare Pat en Susan. 


Zondag nadat manlief en ik naar een trödelmarkt in Duitsland waren geweest, zijn we nog 'even' op bezoek geweest. 
We vielen met onze neus in de boter en konden zo aanschuiven bij de paasbrunch en zijn gezellig nog wat uurtjes op bezoek gebleven. 


Pat en ik namen nog even een kijkje bij de boom en in de gezellige tuin van haar schoonmoeder.


Dankbaar ook altijd voor jullie leuke reacties en de enthousiaste reacties op mijn mega gave Dankbare Tante Betsy Dinsdag winactie die nu alweer een weekje loopt. 
Je kunt nog mee doen t/m 21 april, je maakt dan kans op een kadobon om ook zo'n gaaf Tante Betsy jurkje te kopen of wie weet komen er ook nog rokjes enzo...


En omdat het me toch leuk lijkt dat er nog meer dames mee gaan doen, ga ik nog een extra kans geven aan de dames die deze actie delen op hun blog óf de onderstaande link delen op facebook (tag mij aub niet). 

Laat het me weten in een reactie onder je deelname bij de actie met een linkje erbij of waar je reclame hebt gemaakt, misschien waag je er wel een blogpost aan als je zelf al Tante Betsy jurkjes draagt. 
Hieronder twee foto's van Essebes die net zoals ik verslaafd is (ja lieverd ik heb fotoowtjes gevonden ;)) en de jurkjes van Patricia die mee gaan met een paar daagjes weg. 


Ondertussen ben ik toch maar eindelijk eens begonnen om lapjes te snijden voor een retro lapjesdeken voor mezelf. Ik heb al een paar retro kussenslopen in stukken gesneden. 
Zit er dik in dat er nog eentje uit voortvloeit en wie weet zet ik die tzt wel te koop ;), want retro lapjes heb ik genoeg en ik vind het zo leuk om te doen. 


We hebben gisteren besloten dat we in mei niet op vakantie gaan naar Litouwen, we hebben het geld er gewoonweg niet voor. Hebben andere hoge rekeningen op ons pad gekregen die betaald moeten worden. 
Ik vind het niet erg hoor, ik hoef geen 3500 km in een Mini te zitten, hoef niet tig keer een tent op te zetten en op een matje te slapen. 
Er komt tzt heus wel een ander uitje voor in de plaats, met niet zoveel kilometers. 
Mmm valt me opeens in dat we nog een uitje naar Duitsland in de planning hebben staan, wellicht deze keer combineren met Berlijn...kan ik toch een Tante Betsy in Berlijn blogpost maken ;). 


Oh ja ook dankbaar voor leuke post van Nana (linksonder), postzegels om mee te knutselen en een lieve kaart en bij Dinah won ik leuke magneten (rechtsonder). Thanks lieverds!
Zelf stuurde ik verjaardagspost naar Els (rechtsboven) en Esther (linksboven) die waren allebei dit weekend jarig, op dezelfde dag als onze huwelijksdag. 


Warme creatieve groetjes van Susan

14 opmerkingen:

  1. Wauw... Dat is zeker een reden om dankbaar te zijn. Het was een flinke boom!
    Wat ontzettend leuk in deze post; zoveel foto's van leuk geklede, mooie, hippe, kleurrijke vrouwen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, die boom!! Pffff, gelukkig zeg.

    Goed idee, heb de link gedeeld op mn Facebook :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. jemig, lekker zo een boom. Gelukkig liep het goed af.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jeeh die boom geluk zit in een klein hoekje en ja ik wil ook meedoen hoor met tante betsy moet ook nog evenop die site kijken vind ze allemaal leuk als het maar
    Blauw is , lieve groet

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ik heb nog even reclame gemaakt voor je winactie op mijn fb site
    https://www.facebook.com/hout.endraad
    groetjes
    Christel

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Poeh, wat een enorme enge reden om zeer dankbaar te zijn... Wat zullen jullie zijn geschrokken!
    Heerlijk is dat als je zo aan kan schuiven bij lieve mensen, daar hou ik van. Hier is het ook altijd een zoete inval en iedereen kan gerust mee eten, zeker met feestdagen.
    X Nana

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Pfoeh, dat was schrikken met die boom zeg! Gelukkig kunnen jullie het navertellen, pfff....! Leuke foto van jullie tweetjes! Oh ja, ik vergeet steeds de link te plaatsen op mijn blog naar de win-actie. Ga ik nu doen! Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat staat die jurk je super leuk!
    Je weet wel welke ik bedoel! En dat vest.....WAUWIE!!!!

    Groetjes Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Goede beschermengelen hadden de mannen! Aanschuiven bij een (pas) brunch is altijd gezellig, geeft ook aan hoe welkom je bent: heel welkom dus.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Thanks girls voor jullie lieve en leuke reacties :). Dikke knuffels van een hoestende Susan

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik was helemaal in de veronderstelling dat ik je allang volgde.... Gelijk dus een gedaan! Nogmaals dank voor je tip :-) gezien van de zon! Liefs Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hè waar is mijn bericht gebleven? Ik schreef dat ik benieuwd ben wat je gaat maken van al die leuke lapjes. En wat een geluk met die boom. Had ook heel anders af kunnen lopen. Ga de leuke aktie ook delen op Facebook. Er staat al een link op mijn blog.

    Lieve groet, dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  13. whahahaha zie ik ineens mezelf in de lift geweldig!!! Net uit eten geweest uiteraaaaaaard in een tante Betsy met rozen en stippen mouwtjes me like!!!
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...